Oferta Iniesty z chińskiego klubu:
- 3 lata kontraktu, 37mln euro rocznie
- Jego wina będą sprzedawane w chińskich supermarketach
- 1 prywatny odrzutowiec(w pilotów), 3 limuzyny(4 szoferów)
- 3 wille z ochroną 24/7
- Iniesta musiałby grać tylko w meczach domowych
aha
podobno ma tez zostac cesarzem chin po 2 rozegranych sezonach, ktos moze potwierdzic?
Potwierdzam i polecam, Tomasz Raczek.
Podobno Wenger ma być teraz nowym trenerem Iniesty w Chinach. Zaproponowano mu kontrakt do 2082 roku, obejmujący jego potomków.
Jak na Inter to daje radę, jak najbardziej. Ciekawe jak to będzie wyglądało w kolejnym sezonie, ale chyba Inter powinien wykupić Rafinhę i Cancelo. Szkoda, że klauzule w obu wypadkach dość wysokie (ok. 35 mln euro).
Natomiast nie oszukujmy się, to że ktoś sobie w Interze radzi i że ma klauzulę, nie znaczy jeszcze, że go kupią (cc @Rolando). Prawdopodobnie będą próbowali negocjować oba deale i jeśli nie zbiją tych - fakt faktem - trochę wysokich cen, to jestem w stanie sobie wyobrazić, że ich nie kupią. Szczególnie Cancelo, bo Rafinhe muszą kupić po awansie do LM (który też nie jest wcale taki pewny, moim zdaniem Inter skończy sezon na 5. miejscu przegrywając bezpośredni mecz z Lazio).
A jak to jest bo nie pamiętam już. Jak dostaną się do LM i Inter wpłaca 35 baniek a Rafinha nie chce iść to zostaje w Barcy tak? Chociaż gdzieś czytałem że wolałby jednak zostać we Włoszech.
A nie wiem dokładnie, pewnie i tak może być. Wiadomo, że każdy deal 30 razy wypaczą jeszcze media, równie dobrze nie ma żadnej klauzuli ;)
Pora zapisać tę datę w kalendarzu.
panowie, nowa https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-843-wenger-odpuscil-ale-to-nic-nie-zmieni/z8de43a7?N=1