Weź i sprzedaj gościa, który jest wiecznie kontuzjowany.
Takie cuda to tylko Arsenal potrafi wyczarować.
W drugiej połowie licze na drugą żółta Ramosa i fartownego gola Athletic.
spoiler start
Może być ze spalonego :P
spoiler stop
Hiszpańskie boiska staną się o wiele lepszym miejscem gdy Raul Garcia w końcu przejdzie na emeryturę.
na emeryture to trzeba wyslac cala hiszpanska bande sedziowska,
karny jak byk dla athletic, bo akurat garcia byl faulowany w polu karnym
Przecież i tak Real zaraz strzeli. Ma na to jeszcze 20 minut, więc na pewno wpadnie jakaś bramka. Nawet się nie podniecam ewentualnym remisem, bo nie ma czym. #sprawdzonevudu
Legia i Tottenham remis, to Real też mógłby solidarnie zremisować. Może zrobią to dla Kobuna.
no sorry, ale dopoki tottenham bedzie gral dembele, dopoty bedzie gubil punkty, gosc jest emersonem
btw mam nadzieje, ze richarlison jeszcze troche pocieniuje, a potem pojdzie za bezcen do serie a, nawet nie milanu, takich grajkow chce sie ogladac
nie chce cie dolowac kubunie, ake zmarnowales 90min a to dwa odcinki zajebistego dark :-)))
a skoro juz jestesmy przy zajebistych serialach to kto nie ogladal EPISODES ten chu... :-)
episodes jest dobre, ale nie rewelacyjne
swoja droga smuteczek troche, przyzwyczailem sie do mrocznych czasow, ani the office, ani parks and rec : (((
szkoda ze the office nie ma na naszym netflixie, chetnie bym obejrzal
zaczalem rick i morty, mogloby byc mniej obrzydliwe jesli chodzi o design postaci i rzygi, bekanie itd, ale calkiem zabawne
Fani Arsenalu o co chodzi z tym Wengerem? Czemu go trzymają tyle lat na stołku? Pytam bez złośliwośc i i ironii po prostu nie mogę tego zrozumieć.
bojacka mam zaliczonego, choc uwazam ze jest przereklamowany, troche meczenie w kolko tego samego
lepszego rywala na przelamanie to benevento miec nie bedzie, jazda
:|
Niestety to znowu nie dziś ;/ Niech próbują za tydzień.
edit JEST A JEDNAK! ahhahah bramkarz strzelił Milanowi :D
Cos mi dzis powiedzialo 'obejrzyj Milan, beda jajca'.
Cokolwiek to bylo - dziekuje mu bardzo.
https://www.facebook.com/GrupaHatak/posts/1873207236042569
aaaa jaram sie jak xavi mokrym boiskiem
to bedzie wypas
Przerażające jest to ile oglądacie tych serialów. Ja nie chce zaczynać nowych jedynie Sopranos nadrobie. Za dużo tego wszystkiego wychodzi.
Jedni przeglądają mixgola, a inni oglądają słabe seriale na netflixie. Takie życie.
City przegrywa 0-1. Ciekawe co powie Ghost, jak strzelą decydującego gola w doliczonym czasie gry :D
Seriali wychodzi dużo mati, ale większość jest do dupy. Netflix też dużo słabych seriali wydaje (durne komedyjki itp.), ale jest kilka świetnych pozycji w tym roku. Akurat końcówka roku Netflixowi udaje się znakomicie, Stranger Things S02, Mindhunter, Punisher i przedwczorajszy Dark. Warto zapoznać się z tymi serialami.
Ciekaw jestem Mindhuntera o czym będzie S02, czy nadal będziemy widzieć na ekranie Holdena Forda i Billa Tencha ;)
Poczekaj z optymizmem do weekendu chociaż to tylko Chievo.
Mam się cieszyć z meczu z Chievo w przyszły weekend? To nie ma sensu, wtedy Inter gra z Juventusem, będę miał już inne zmartwienia na głowie.
Mam nadzieję, że Interowi uda się zremisować z Juve. Boję się, że porażka załamie morale i Inter bardzo szybko przestanie się liczyć w walce o 4. miejsce, jak miało to miejsce już kilkukrotnie w ostatnich latach.
Rozumiem też jestem fanem serialów i sporo ich oglądałem/oglądam. Te co wymieniłeś wyżej zaliczyłem (oprócz Dark) Jednak niektórzy rzucają tak niszowe produkcje często słabo oceniane, że aż dziwie się, że ktoś może tyle tego oglądać.
https://www.facebook.com/GrupaHatak/posts/1873207236042569
aaaa jaram sie jak xavi mokrym boiskiem
to bedzie wypas
Mam nadzieję, że tego nie spier.....
To City, nie jesteśmy na wsi
96 minuta i bedzie 2-1 dla City
No dobra udalo im sie wczesniej ;/ bramkarz mógl to spokojnie wyciagnac, ale stal jak słup soli
No jeśli mecze City wyglądają tak jak ten, który właśnie rozgrywają to możemy się czepiać Ghosta bezpodstawnie. Bo dziś to oni grają jak Real w tym sezonie. Pierdyliard podań w poprzek boiska, a potem bezsensowna wrzutka spod linii końcowej. Do 75 nie stworzyli sobie chyba* żadnej sytuacji bramkowej.
*Piszę 'chyba', bo może coś wykombinowali akurat gdy wyszedłem wyrzucić śmieci.
W internetach piszą, że Real interesuje się Salahem. Ta informacja przybiła mnie bardziej niż kilka ostatnich meczów Królewskich.
City siadło, bo po Wildcardzie oparłem na nich skład w Fantasy ;) #sprawdzonaregula
Wraca bramkarz Benevento do domu i mówi do żony:
- Kochanie, zremisowaliśmy 2-2 z Milanem!
- Aha, i może jeszcze powiesz mi, że bramkę strzeliłeś?
W internetach piszą, że Real interesuje się Salahem. Ta informacja przybiła mnie bardziej niż kilka ostatnich meczów Królewskich.
z jednej strony pilkarz ten wydaje sie wybitnie malo "krolewski", ale z drugiej byloby to bardzo fajne wzmocnienie, Real jest troche nudny, choc to jego zlota era, taki Salah wnioslby tam nieco fantazji, to tak jakby reprezentacji niemiec postawic na szpicy neymara
kocham orzeczenia, szczegolnie tsue
kiedys trzy razy od nowa zaczynalem prace magisterska, za kazdym razem z inna teza, bo na przestrzeni pol roku wydali trzy przeczace sobie orzeczenia
Mark Clattenburg o meczu Chelsea spurs w 2016
If I sent three players off from Tottenham, what are the headlines? 'Clattenburg cost Tottenham the title.' It was pure theatre that Tottenham self-destructed against Chelsea and Leicester won the title."
Asked if he helped to "script" the game, he replied: "I helped the game. I certainly benefited the game by my style of refereeing.
"Some referees would have played by the book; Tottenham would have been down to seven or eight players and probably lost and they would've been looking for an excuse.
But I didn't give them an excuse, because my gameplan was: Let them lose the title."
lol, co za arogancja
peppe rossi podpisal kontrakt z genoa
bardzo chlopu kibicuje, zeby sobie poradzil w koncu z tymi kontuzjami, 3 dychy na karku juz ma, ale fajnie byloby gdyby odjebal cos w stylu forlana z RPA
Nigdy*, to forum potrzebuje kogoś kto umie włożyć kij w mrowisko
* lub po 1000 czesci PPD
lepsze wątki loona niż jakiekolwiek inne, jakby tak spojrzeć to jest aż przykre jakie słabe jest to forum
Ponoć Hazard nie chce przedłużać kontraktu #real?
Moze niech się wymienią za Asensio, albo coś, bo to jednak spora strata dla ligi
Rozwój wypadków w wątku Loona był boleśnie przewidywalny do momentu, w którym Długazima zaczął się skarżyć na to że jest atakowany.
Muszę przyznać, że bardzo mnie tym wzruszył.
Psg kosilo tak w grupie, ze wyjdzie z drugiego, trafia real albo barce i skonczy sie przygoda z lm
trafia real albo barce i skonczy sie przygoda z lm
No trochę jednak przegiąłeś pałę z tym realem
valem gotowy na lige europy?
drako przestań, Olympiakosowi to nawet Higuain gola strzeli
Psg kosilo tak w grupie, ze wyjdzie z drugiego, trafia real albo barce i skonczy sie przygoda z lm
wątpię, że wyjdą z drugiego, żeby wyjść z drugiego musieliby dostać dzisiaj od Bayernu 4-0. A druga sprawa to taka, że jeżeli mają trafić na Real, to muszą wyjść z pierwszego, bo Tottenham ma już chyba zarezerwowane pierwsze miejsce :P Więc z tym realem to możliwe
1. Points in head-to-head matches among tied teams;
2. Goal difference in head-to-head matches among tied teams;
3. Goals scored in head-to-head matches among tied teams;
4. Away goals scored in head-to-head matches among tied teams;
5. If more than two teams are tied, and after applying all head-to-head criteria above, a subset of teams are still tied, all head-to-head criteria above are reapplied exclusively to this subset of teams;
6. Goal difference in all group matches;
7. Goals scored in all group matches;
8. Away goals scored in all group matches;
9. Wins in all group matches;
10. Away wins in all group matches;
11. Disciplinary points (red card = 3 points, yellow card = 1 point, expulsion for two yellow cards in one match = 3 points);
12. UEFA club coefficient.
United przeplacilo za Lukaku, CFC kupilo tanszego, a lepszego Morate.
Przecież Morata jest kiepski.
Nie wyglupiaj sie Valem, przeciez Ghost sie zna na pilce.
Jest kiepski, ale Lukaku jest jeszcze gorszy xD
Dobry to był Henry, Bergkamp, Drogba, Van Nisterlooy..
Przeciez milicja miala tu nie zagladac.
Myslicie ze Loon wkurzyl Dluga Zime a ten napuscil na nas kumpli?
Widziałem, że nie było kiepski. Tak jak wtedy z postem drako :P
Tak wiec ekhm... cos czuję, że te losowanie w poniedziałek to będzie mocno... Pewnie sie trafia jakieś kwiatki typu Basek - Besiktas.
Admin:Pierwszy strzał, ostatnie ostrzeżenie.
To na pewno przez Loona. Zachciało się dyskutować z nieomylnym to teraz dostajemy rykoszetem.
Mnie ciekawi inna rzecz, której dowiedziałem się w innym wątku, mianowicie jak Loon wytrzymał oglądanie całego SNL Polska? Z takim gustem nie dziwię się tym "kwiatkom" z Blade Runnerem w roli głównej.
no bo trzeba nie miec instynktu samozachowawczego
widzisz, ze nowy admin czyta ten watek
(swoja droga pozdrawiamy kierowniku serdecznie, prosze byc po prostu normalnym, tak jak ten poprzedni)
i widzisz, ze tnie za bluzgi, to pierwsze co robisz to powtarzasz bluzgi w kolejnym poscie
ech, byly czasy, ze mialbys juz bana i osiem osob, ktore wpisalo sie obok ciebie, chocby o lukaku, z automatu tez...
Dawać mi w tym losowaniu PSG. Pojedynki ich ofensywy z Barzaglim czy De Sciglio mogą być niespotykanym doświadczeniem.
Tru dat. Teraz to już żadna frajda gdy nie ma ryzyka, że po dopisaniu się do złego wątku, dostaniesz bana razem z dwudziestoma innymi osobami.
BDB SNL Polska, o niebo lepsze, niz sie spodziewalem
Ja się spodziewałem czegoś żenującego, a okazało się oglądalne.
o, Lukaku strzelił gola
dziwne jakby nie strzelił po krytyce w tym wątku
i widzisz, ze tnie za bluzgi, to pierwsze co robisz to powtarzasz bluzgi w kolejnym poscie
Ale ja to celowo zrobiłem, żeby sprawdzić, czy faktycznie cenzura działa :D "Tak wiec ekhm.." miało symbolizować ironię :P
Sprawdziłem co chciałem :D
edit: a może nie czytają wątku, tylko mają jakieś narzędzie do monitoringu słów kluczowych, wyłapują konkretne na danej stronie i dostają alerty, jak ktoś użyje niecenzuralnych słów? :P
edit2: o, przed chwilą miałem -1, teraz mam +1, dzięki chłopaki, że mnie wspieracie :D