Ja się modlę do allaha już nawet żeby nigdy więcej nie powstał film o avengersach i reszcie hołoty
Przestaną kręcić, bo Disney robi własną platformę streamingową i zaraz skończy się licencjonowanie Marvela.
Podejrzewam, że drugi sezon Jessici Jones i trzeci Daredevila będą ostatnimi w Netflixie.
No chyba, że wtedy Netflix przybije piątkę z DC, czy innym Image Comics.
ed.
A tak poza tym, tego Punisher zrobili "na życzenie telewidzów". Pierwotnie nie planowano osobnej serii, ale fani narobili szumu i proszę, jest.
Co generalnie nie wróży szybkiego zmierzchu tego typu produkcji.
Belotti na ławce. No debil...
belotti po kontuzji i bez formy, ostatnia bramke strzelil we wrzesniu
Omg wpadłem w jakiś retard mode i jeszcze omal nie zbluzgałem koobona za cenzurę, przepraszam
I tak lepszy niż Manolo
nie przecze, pytanie brzmi raczej czemu sie uparl na gre dwoma napastnikami
troche nie bede wiedzial jak ze soba zyc jak wlosi na ten mundial nie pojada, zawsze bylo to na zasadzie - odpadli polacy? ok, to teraz full blown wlochy
jak juz wpuscil tego faraona to niech teraz wejdzie bernardeschi, nie insigne
edit: o, przewidzialem to #venturismo
Nie zasłużyli Włosi na awans, brawo dla Szwedów
Ja to chciałbym wiedzieć jedno. Dlaczego 90% akcji Włochów opierało się o wrzuty, z których w skali całego meczu do strzału doszło może z nich ze dwa razy?
Nie zasłużyli Włosi na awans
bo?
ventury mi szkoda, bo to nie jest zly trener, po prostu wsadzili go w zbyt duze buty, inna sprawa, ze czesc jego wyborow jest kompletnie nie do obrony
no ale nastepny selekcjoner juz jest, fajnie jakby dorzucil mistrzostwo swiata do tych 3 pucharow za CL, potem pewnie od razu emerytura, bo jednak czas spedzony z reprezentacjami jest nie do nadgonienia jesli chodzi o pozostawanie w obiegu pod tzw. taktycznym wzgledem
zasłużyli / nie zasłużyli
Czy ktoś mógłby w końcu wykreślić te bzdurne zwroty ze słownika kibiców?
Nie mają żadnej wartości, ani sensu.
ja to sie troche boje takich spektakularnych porazek tzw. faworytow, ostatnia taka (sorry, holandii nie licze) pamietam w euro 2004, teraz widac co z niemcow wyroslo
Podobno Ventura chciał, żeby na boisko wszedł De Rossi, a ten się nie zgodził na wejście i powiedział, że potrzebują wygranej, a nie remisu. #Ventura
no i dobrze, jakbym mogl to bym strzelil tego Venture w tyl glowy, tak na ogarniecie sie
to co on zrobil w tym dwumeczu ze Szwecja (wczesniej sie az tak nie przygladalem) to najwiekszy trenerski beton jaki widzialem od czasu waltera mazzarriego
Ventura: “I haven’t resigned, I have to talk to the FA president first.” After Buffon, Barzagli and De Rossi also left the national team. Chiellini: “We’ll see.”
Messi dostał wolne, a Argentyna wtopiła towarzyski z Nigerią :D
Jeśli chodzi jeszcze o Arg.
Podobno Sergio Agüero zemdlał w szatni w przerwie meczu Argentyny z Nigerią (2:4). Trafił do szpitala, na razie nie ma szczegółów.
Studio Sony zapowiedziało właśnie powstanie kolejnego spin-offu "Spider-Mana: Homecoming". Jego bohaterem będzie inny z wrogów Człowieka Pająka – Morbius, Żyjący Wampir.
Wytwórnia nie podzieliła się szczegółami projektu. Wiemy jednak, że przynajmniej pierwsza wersja scenariusza jest już gotowa. Nazwiska autorów mogą zmrozić kinomanów. Tekst napisali bowiem Burk Sharpless i Matt Sazama. Mają oni na swoim koncie scenariusze takich widowisk jak: "Dracula: Historia nieznana", "Łowca czarownic", "Bogowie Egiptu" oraz "Power Rangers".
lo panie :D
Są najlepsi. Czytanie informacji o ich produkcjach i wypowiedzi Amy Pascal dostarcza o wiele więcej frajdy niż oglądanie ich filmów.
A skoro jesteśmy przy superbohaterach, Justice League zbiera, zgodnie z przewidywaniami, srogie baty. Podobno Affleck jest jeszcze większym drewnem niż zwykle. Co w sumie jest sporym osiągnięciem.
im gorzej tym dla nas lepiej i szansa na koniec tej farsy i powrot do normalnosci ;-)
Samuel Umtiti przebojem wdziera się do światowej czołówki środkowych obrońców. Po meczu towarzyskim Francji z Niemcami dziennik L’Equipe poświęcił mu całą stronę, określając obrońcę mianem „kolosa z Kolonii” po kolejnym świetnym występie.
Bóg!
spoiler start
klauzula 60 baniek ;/
spoiler stop
Lewy chyba przegrał zakład, że Włochy awansują.
Bardziej bym powiedział, ze kibicuje Włochom i przez nich osiwiał.
Bull, kupujesz paczki za zlotowki czy za coinsy w grze/dostajesz za sbc? Ile srednio paczek w tygodniu otwierasz? Nie raz sie juz chwaliles takimi kartami o jakich ja w swoich paczkach w 17 moglem tylko pomarzyc i sie zastanawiam ile Ty ich musisz otwierac ze Ci tak rzuca ladnie.
A ten Varane to jak tam, jakby sie troche przestal rozwijac czy mi sie wydaje?
Wszyscy przyzwyczaili się do jego obecności i poziomu tak bardzo, że nie robi już takiego wrażenia.
Ciągle się uczy, czasami wychodzi jego brak doświadczenia, ale gdyby robił postępy w takim samym tempie co wcześniej odbierałby właśnie druga złotą piłkę.
A wartość na transfermarket?
Czekamy na update bo na razie 30 baniek to nie za dużo :P
Jedynym problemem Varane'a są częste kontuzje. Gdyby nie to, byłby najlepszym środkowym obrońcą, a i tak jest doskonały. Lepszego Królewscy za mojej pamięci nie mieli, niczego mu nie brakuje.
No i trudniej błyszczeć gdy gra się w drużynie ustawionej zwykle 2-5-3 na dodatek będącej w dołku.
Bull, kupujesz paczki za zlotowki czy za coinsy w grze/dostajesz za sbc? Ile srednio paczek w tygodniu otwierasz? Nie raz sie juz chwaliles takimi kartami o jakich ja w swoich paczkach w 17 moglem tylko pomarzyc i sie zastanawiam ile Ty ich musisz otwierac ze Ci tak rzuca ladnie.
sbc
To pozozdroscic szczescia, bo mi z sbc najlepsza karta jaka wpadla w 17 to Busquets, w dodatku niesprzedawalny, a poza tym i tak byl tanszy niz najslabsze informy jakis bolcow z ruskiej ligi :)
A weźcie dajcie spokój z tymi kartami. :P Moje granie w fife ogranicza się obecnie do tego, że odpalam stronkę i robię sbc. No i tak średnio na jeża bym powiedział. Od wczoraj zrobiłem sobie z 15 tych sbc 81+. Najlepszy traf to Schneiderlin. XD Tymczasem mój ojciec robiąc ze 20 otworzył Modricia, Moratę, Nainggolana, Giuliano PTG, Howedes PTG, Coutinho, Rakitić i jakiś jaśkowy inform z drugiej angielskiej. Trochę zwątpiłem w to co się dzieje w tej grze, no ale cóż. :P
Moze tata ma krocej konto w fifie niz Ty? Dommanu na swoim kanale YT praktycznie jednoznacznie potwierdzil, ze trafy w paczkach uzaleznione sa od dlugosci posiadania danego konta. Zakladajac nowe konta w 17 dostawal bardzo dobre karty, co ma niby zachecic swiezych graczy do szastania real money na paczki, natomiast na swoich kilkuletnich kontach dostawal samych <83 overall, mimo ze otwieral na nich wielokrotnie wiecej paczek.
ja mialem sporo farta poki co
a do tego untradeable deulofeu halloween i hart PTG
Manson i Stone Sour na jednym koncercie na Torwarze w 2018. Bliżej Taylor nie podjedzie, trzeba być.
Podajcie pomocną dłoń i mi wytłumaczcie jedną rzecz. Ze Steama za bardzo nie korzystam, raz tylko robiłem tam zakupy. Chciałbym uczynić to znów ale nie mogę. Pograłbym sobie znów w http://store.steampowered.com/app/388210/Day_of_the_Tentacle_Remastered/ ale niestety nie ma opcji kupienia. O co chodzi?
Musisz czekać aż się przełączą na cebuliony. Nie wszyscy wydawcy się jeszcze dostosowali.
Ktoś tu nie dawno pisał wyżej że słąbiutki ten Punisher. A czemu nie wychodzi od dłuższego czasu nowy sezon Daredevil?
Dzisiaj nowy odcinek GOmorry wychodzi :)
Niech Wam będzie. W sumie ja też lubie bardzo Włochów. To z dedykacją również dla Loona i Valema. Ależ ten Grosso wtedy miał formę. Gość wyrósł na najlepszego lewego obrońce świata w tamtym turnieju. Co prawda długo to nie trwało ta jego forma ale była spektakularna.
Bartra podobno już daje popis :|
taka dedykacja, ze przy tak waznej bramce oczywiscie szpaku musial sie pierdolnac i przypisac gola iaquincie :D
Oj tam. Przynajmniej ja na przykład miałem przyjemność oglądać Maradone na mundialu.
Gole przy tych asystach to pikus. Pirlo geniusz. Swoją drogą mój poprzedni coach tak na mnie wołał w drużynie :D
Moja pierwsza pilkarska koszulka za malolata to byla wlasnie Juventusowa Del Piero.
Raz jakis typek z osiedla patrzac mi na plecy przeczytal jego nazwisko 'del pierdo' i zalapal wtedy niezly 'del wpierdol', zwlaszcza ze i tak gnojka nie lubilem i nie pierwszy raz mi podpadl.
Wspomnien czar...
po slabszych (co nie znaczy, ze zlych) poprzednich sezonach moge z przekonaniem polecic obecny you're the worst, jest doskonaly
Jaja z tym Wasylem. Nie oglądam ligi polskiej ale Głowacki to był wolny 10 lat temu to co musi być teraz w tym wieku :|
W końcu jakis dobry mecz.
Jedziemy z kurczakami
Ja pierdykam, nowy Football Manager to jest już totalny odprysk The Sims. Mauro Icardiego sprzedaje za 55 mln euro (mało) do PSG/Chelsea, bo założył frakcję "Jebać Loona" i buntuje przeciwko mnie pół szatni. Handanovicia i Mirande, którzy z racji wieku poruszaja sie juz na wózku, trzymam w składzie, bo się ze mną przyjaźnią i bez nich już dawno by mnie w tej szatni pobili ;)
Ale na miejsce Icara Belotti, a jeszcze wcześniej za Perisicia wjechał Berardi (na lewej jest nieudaczny, ale i tak kozaczy) i uważam, że dokładnie takie transfery powinien robić też prawdziwy Inter.
Ale ten Interfejs coraz gorszy w tych Fmach tak mi się wydaje. A jak oceniasz silnik meczowy?
Silnik jest ok, ale dla mnie zawsze był ok. Ja nie jestem z tych co uważają, że silnik w FM ma być jak w PES, a Kuba Wojewódzki jak Monika Olejnik, rozumiem konwencję.
Ale interfejs faktycznie masakra. Plus dodali tych interakcji i relacji tyle, że się z intrygami szatniowymi pierdole więcej, niż Kaczyński z Ziobro i Gowinem.
To jest fajne, ale nie będę ukrywał, że sprzedaje zawodników, którzy podpalają mi szatnie, choć w poprzednich fm-ach patrzyło się 5ylko na dyspozycję sportowa.
Czym oni w tym LFC karmią tego Salaha?
Ładna bramka Kapustki, mógłby chłopak zbudować formę na MŚ, przydałby się.
Ale Pep zrobił maszynkę z tego City, ciekawe kiedy się zatnie.
Dobrze, że nowy kolor włosów nie przeszkadza Lewemu w strzalaniu bramek :)
Ciekawe jak sobie poradzi Milan z wieśniakami z Neapolu. W końcu się dowiemy czy będzie ten majster.
Valverde Ty Królu!
Pique dostał żółtą i nie zagra z Valencią. Całe szczęście bo w tym sezonie wygląda na gościa z 5 ligi a nie Primera Division.
dziwne to uczucie, kiedy w tabeli wszystko jest gitara, a jak patrzysz na gre, to oczy krwawia. Dzisiaj barce przelaczylem na city i b dobrze sie z tym czulem
dzwnie to jest dla mnie uczucie ze ciezko mi lubic kogokolwiek z topu premier league, myslalem ze z liverpoolu beda ludzie, ale juz mnie meczy klopp i to ze klub pod nim praktycznie stoi w miejscu. do sympatyzowania ze spurs z kolei wstyd sie przyznac, bo to idealne zobrazowanie frazy ''z duzej chmury maly deszcz''
w poniedzialek w biedrze skyrim i nowy tomb raider na ps4 za 80, ja sprobuje zapolowac na to drugie
dziwne to uczucie, kiedy w tabeli wszystko jest gitara, a jak patrzysz na gre, to oczy krwawia. Dzisiaj barce przelaczylem na city i b dobrze sie z tym czulem
Mi się to właśnie w Valverde podoba. Że wie na co zespół stać i ustawia to pod tym kątem. Dokupią mu pomocnika światowej klasy wróci Dembele to gra będzie na pewno efektowniejsza.
Nie mogę się doczekać kontrataków Barcy z wykorzystaniem Dembele. To będzie coś pięknego. Coś w tym stylu https://www.youtube.com/watch?v=kED_GfcZiXw
Rozczarowuje mnie Atletico a szcególnie chaotyczny Correa.
Sędziowanie pr0. Correa i Savić bez kartki, w polu karnym kopnięta głowa Ramosa, a nie piłka... dobrze, że Borbalan idzie na emeryturę.
A teraz jeszcze ręka. No żesz ku**@ mać.
Szkoda, że zawód trenera nie jest bardziej podatny na kontuzje :(
Z drugiej strony Montella powinien mieć tytuł dr hab. z pracy pt. Jak w 100% zmarnować potencjał ludzki.
Tak poza tym to chyba umieram, bo obejrzałem/oglądam dzisiaj 6 meczy w topowych ligach europejskich, a doszedłem do wniosku że dużo bardziej interesujący jest dla mnie półfinał IEM Oakland w CSa...
Brawo Zielinski za gola!
Kyahn, jak nazwac klub, ktory przegrywa z wiesniackim klubem i traci do niego 16 pkt? A mial sie bic o mistrzostwo.
Bez urazy :)
Ps; czekam na 0-1 dla Realu. Jeszcze wpadnie.
Możesz nazywać jak chcesz, nie zmieni to faktu, że Napoli to nadal wieśniacki klub i Scudetto nie zdobędzie, co najwyżej majstra (to chyba tytuł za mistrza na Śląsku, nie wiem, zapytaj valema).
Ależ to Atletico jest tragiczne. Ciesze się bardzo z podziału punktów ale strasznie dużo szczęścia miało Atletico. Hernandez kawał oborńcy z niego. Za to Carrasco i Correa strasznie irytujący. Myślenie na boisku nie jest ich najmocniejszą stroną.
https://www.youtube.com/watch?v=kED_GfcZiXw
Za nisko głową zagrał Ramos. To mnie akurat nie dziwi że karnego tam nie dali.
Ajax dzisiaj wygrał 0-8 na wyjeździe hehe
Nero, jak pragnę zakwitnąć, po grzyba go prowokujesz?
Jestem zaskoczony, że Zizou nie wpuścił Vazqueza w 85 minucie.
Biglia
W Milanie zamiast walki o ligę mistrzów odbywa się wewnętrzna walka o to kto tam okaże się najgorszym transferem ever
Ale mimo wszystko obecnie taki Milan nie ma startu do Napoli. I uwierz, ze to nawet nie wina Montelli. To znsczy, jego wina moze tez, ale z kazdym innym trenerem Milan w tym sezonie nie mialby startu do Napoli.
Zerknij sobie chocby na zawodnikow, gdzie kadrowo i pod wzgledem umiejetnosci pilkarzy, to Napoli bije taki Milan na glowe.
Nie twierdze, ze Napoli zdobedzie tytul, ale wysmiewanie sie z klubu, ktory ma na tego mistrza wieksze szanse, niz Milan, to chyba troche lipa, nie?
A jednak nie strzelili na 0-1.
Koobon, nie prowokuje go. Po prostu troche szkoda mi Napoli, ze tak od niego obrywa. :)
Bez urazy, Panowie!
Widze ze w studio Eleven też twierdzą że Ramos za nisko głową grał i karnego tam nie było. Sam się nadział.
Czy to jest wina Montelli czy nie to się przekonamy jak zmienią trenera.
Ja uważam że Montella to jest taki drugi Ventura i powinien co najwyżej trenować Sampdorię czy Fiorentinę.
Teraz powiedz czy uważasz, że na MŚ powinni grać Szwedzi czy Włosi i ile w tym winy selekcjonera?
A co do Napoli to niech zdobędą kilka tytułów mistrza kraju nie mając w składzie Maradony to przestaną ode mnie obrywać :P
ale przeciez to nie o trenera tu chodzi, tylko na ten moment napoli ma znacznie lepsza kadre od milanu
zgadzam sie, ze predzej czy pozniej to milan wygra LM, niz napoli, ale come on, ten twoj milan to nadal wielki klub, ale dosc chujowa druzyna, a transfery chyba nie byly zbyt udane