Gramy ligę w FCL? Tam mi zawsze lepiej idzie niż w FPL i z reguły mam problem wydać pełne 100 baniek. Zbyt dużo dobrych piłkarzy można wyrwać po taniości.
http://uclfantasy.uefa.com/en/fantasy17
Nie wiem, czy to jest jak w FPL, że liga sama się odnawia jak jej założyciel odnowi swój team (kiedyś ktoś zakładał), ale w razie czego...
Kod: 116387KK
zrobilem sklad, ale jakos tak mocno sie zaangazowalem w tym sezonie w FPL, ze chyba emocjonalnie nie jestem gotowy na jeszcze jedna lige
kto by pomyslal
edit: w ogole nie wiem czy zauwazyliscie, ale wuntek nam ostatnio rozkwitl, konczymy 5 czesc w ciagu miesiaca :) #zalodchodzic
Rummenige dobrą kontrę Lewemu wyprowadził. Jak tak dalej pójdzie to #lewywrealu
narcos s3 genialne jak dla mnie, mega trzymaly w napieciu ostatnie odcinki. faktem jest, ze nie bylo wystepu na miare escobara, ale ogolnie ekipa bardzo mocna. majstersztyk
O, fantasy champions leauge. Dzis po robocie sprobuje ogarnac sklad i z wami pograc.
Drako wrocil to i watek sie rozrosl!
Panowie, za 2 tysiaki zloze jakiegos sensownego kompa na ktorym pogram e cos? Sama skrzynka, bez monitora. Da sie za to uciulac cos konkretnego? Kupe lat juz nie gralem w nic nowszego niz gothic a czasami razem z narzeczona bysmy w cos pograli.
O rany, ani to dobre, ani to kontra. Rummenige to taki Mistrz Ciętej Riposty rodem z piaskownicy. Byle przypieprzyć, a sens nieważny.
Przecież Lewy w ogóle nie mówił nic o "rzekomo wymarzonym Realu", ani tym bardziej nie stawiał go za wzór.
On tam tylko mówił, że piłkarze grają w tych przedsezonowych objazdach na ćwierć gwizdka, bo nie będą marnować sił (fizycznych i psychicznych) przed sezonem, który trwa +60 meczów. Gdyby grał (a grać nie będzie) w "rzekomo wymarzonym Realu" mówiłby dokładnie to samo.
Mnie się podoba. Real mógłby co weekend grać gdzieś między 13, a 18.
Wieczory mam dla rodziny i znajomych, a popołudnia na marnowanie przed telewizorem.
Na forach Realu też płacz. Ciekaw jestem ilu z tych rozpaczających faktycznie pomaga w gotowaniu i sprzątaniu tak intensywnie, że nie będzie mogło oderwać się na dwie godziny. Już widzę te tłumy dwudziestolatków lepiące pierogi i ugniatające ciasto drożdżowe.
faktem jest ze lewy ostro pocisnal i zgodnie z prawda - bayern zachowuje sie jak klub bez ambicji, jak mozna myslec na powaznie o jakies rywalizacji w lm z dziadkami na skrzydlach bez zmiennikow
a podkurwanie swojego jedynego napastnika na pewno im nie pomoze
https://media.giphy.com/media/KjIoCBFst7Zde/giphy.gif :-D
Frank de Boer’s last two jobs as manager:
Inter Milan: 85 days in charge
Crystal Palace: 77 days in charge
Nie dziwie ze sie go pogonili, w 4 meczach Crystal Palace nie zdobyli ani jednej bramki.
FdB bedzie mial teraz zajebista renome w Europie, ciekawe gdzie pojdzie. Moze Lechia?
Wydawać by się mogło, że skoro śpiewają to samo to ustami powinni poruszać w tym samym tempie.
Przy okazji, mam nadzieję, że z kim jak z kim, ale z Argentyną to wygrali.
Nero mogę ci swojego sprzedać. Kupiony rok temu, wszystko na gwarancji.
MSI B150M Bazzoka
i3-6100 3,7Ghz
8 GB ram kingston 2133mhz
SSD 128GB
ATX Chieftec GPA-500S8
Zalman Z1 midi tower
GTX950 MSI 2GB gaming ddr5
Grałem na nim np. w Fallout 4, Wiesiek 3, Dishonored 2, Doom.
Nie bedzie Chielliniego, Mandzukicia, na prawej obronie ma zagrac De Sciglio, a na prawym skrzydle... Sturaro. To sie nie skonczy dobrze, oj nie.
no co ty franz, prawde mowi
pomijajac fakt, ze sturaro jest po prostu cienki, to przez cale swoje zycie na prawym skrzydle zagral raz - w sezonie 12/13, w Modenie, w Serie B
czemu tak? cuadrado, bernardeschi, costa, na pewno ktos bardziej sie nadaje na te pozycje, wtf Valem
Cuadrado zawieszony za "brutalny faul" na Ramosie, a nowi, jak to u Allegriego, pierwszy skład będą mieli w 2035 roku. Sturaro miał bodajże bardzo dobry dwumecz z Realem w półfinale w 2015, ale bez kurwa przesady.
No tak, ale raczej nie na skrzydle. Zastanawiam się skąd ten pomysł, czemu Sturaro, a nie np. Szczęsny?
u mnie to nie wudu tylko rzeczywistosc, fakt ze jest duzo lepiej niz w zeszlym sezonie, ale widac bylo jak wypadli na tle realu, moze na wiosne cos powalcza, teraz za wczesnie jeszcze
Czy można gdzieś obstawić ile razy w studiu i w czasie transmisji padną słowa o "przedwczesnym finale"?
Draco
Wlasnie Juventus jest znany z tego, ze forma jest budowana na pozniej, a wrzesien to takie meh
Potrzebuję opinie na temat dwóch telefonów. Z niższej półki bo przepłacać nie chcę. Pierwszy ti dual sim: motorola moto C plus, a drugi to Huawei Y5 II. Zależy mi na informacji czy to dobre telefony, cos lepszego w tych cenach.
a barca jest ostatnio znana z tego ze cale sezony ma meh :-D
napisalbyn zebys wzial jakies xiaomi i za ta cene bedziesz mial spoko telefon, ale zaraz wpadnie loon i powie zebys dorzucil 2k i kupil samsunga a nie jakies chinskie gowno ;-)
W tej cenie to akurat na pewno mozna kupic jakies lepsze Xiaomi, chocby https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_682468.html?utm_source=tt_de [tylko niech jeszcze valem wyda opinie czy to sie nadaje na nasze gsm-y itd., albo sam sobie doczytaj]
xiaomi i za ta cene bedziesz mial spoko telefon, ale zaraz wpadnie loon i powie zebys dorzucil 2k i kupil samsunga a nie jakies chinskie gowno ;-)
jak ktos chce 2 telefony do 500 zlotych, to nie ma sensu sie kopac z koniem i kazac mu dokladac 400% do czegos lepszego
ale jak ktos chce wydac 1000 zl, to nie widze powodu zeby nie mial dolozyc 60% do czegos znacznie lepszego, szkoda tego tysiaca zlotych po prostu
nie bedzie mial lte b20, ale ja akurat to mam gdzies
ale jak ktos chce wydac 1000 zl, to nie widze powodu zeby nie mial dolozyc 60% do czegos znacznie lepszego, szkoda tego tysiaca zlotych po prostu
kupilem mi6 za 1500 zl, wskaz mi lepsza propozycje w tej cenie
Bawie sie tym Redmi Note 4 Pro i jak na razie jestem zachwycony. Co prawda wgralem Nova Launcher, bo ajfonowy koncept trzymania wszystkiego na glownej w folderach do mnie nie przemawia, ale po odlaczeniu go wczoraj o 6:00 rano od ladowarki, calodziennym uzytkownaniu i wieczornym sluchaniu muzyki, mam w tej chwili w dniu kolejnym wciaz 80% baterii. Z szybkoscia i innymi pierdolami tez jest kul. Aparatu nie testowalem jeszcze za mocno, ale jestem przygotowany na slabszy efekt, bo juz wczesniej o tym czytalem, a to w koncu tak naprawde moj drugi tel.
Aparatu nie testowalem jeszcze za mocno, ale jestem przygotowany na slabszy efekt, bo juz wczesniej o tym czytalem
za dnia nie bedzie tragicznie, ale przy slabym oswietleniu szykuj sie na slabe foty
w kazdym razie najwazniejsze, zeby ustawiac tryb reczny i samemu ustawic np iso i balans bieli, bo automat nie zawsze wylapie najlepsze ustawienia, jak to automat
kupilem mi6 za 1500 zl, wskaz mi lepsza propozycje w tej cenie
dlaczego mam to robić?
No bo tyle tych lepszych sprzetow jest, ciekawy jestem po prostu ;)
Moj team, pewnie bede ostatni w lidze, bo nie umiem w te fantasy. Ile transferow i ile zmian mozna robic miedzy kolejkami?
Spoko Valem. Ja nie umiem jeszcze bardziej.
Musze dzis ogarnac ten sklad.
Ps; dzisiejsze i jutrzejsze mecze to jedna kolejka czy po dzisiejszych warto robic jakies zmiany pod katem jutra? W sensie zmiany w skladach spoko ale z transferami?
Nie. Nigdy nie gralem w fantasy. Dopiero musze wejsc i ogarnac.
Takze bede na pewno najwiekszym przegrywem.
Za 1500 to nie, ale byłoby mi szkoda dać 1500, skoro mysle, ze realnie jest do wyjecia SGS8 za 700 zl wiecej (tak, ja lubie Samsungi i polskie sklepy, a Xiaomi niezbyt*) - oczywiscie troche trzeba popolowac na okazje, ale jest do zrobienia. Mam wrazenie, ze za 2 lata przy sprzedazy te 500 zlotych sie zwraca i tak.
I to wlasnie napisalem w poprzednim poscie.
*Lubie Xiaomi, ale tylko do kilkuset zlotych budzetu
Blagam, nowy S8 przy dobrych wiatrach 2500 zl, nie ta liga.
Najlepszy mecz (wedlug ekspertow pokroju Iwanskiego) kazdej kolejki LM w TVP1
Jest do wyrwania, ja mialem oferte od ziombla za 2200 w maju i żałuję, że nie wziąłem. Juz nawet raz zamowilem SGS8, ale mi odmowili i uznalem to za znak od Boga ;)
Teraz chyba kupie tego nowego ajfona, bo nigdy nie mialem, a jestem ciekaw tego calego amazingu. Ale jak bedzie lipa, to chyba robie drugie podejscie pod SGS8. Strasznie mi sie wizualnie nie podoba przod tego iPhone'a.
Ale tak ogolnie to bym nie zmienial mojego HTC 10, z ktorego poza aparatem jestem bardzo zadowolony, a ktory niestety wpadl mi do kibla w klubie, a przynajmniej podobno to wykrzykiwalem :/ #alkowatekekspertow
Kazdej kolejki czy tylko z tych meczow ktore sa rozgrywane w srody?
Najlepszy mecz kolejki = patrz ten gdzie graja Polacy. Czyli Bayern, Borussia, Napoli, itd
O. Glosowqc beda widzowie. Do wyboru maja ktorys z tych jutrzejszych meczow:
Real Madryt - APOEL Nikozja
RB Lipsk - AS Monaco
Szachtar Donieck - SSC Napoli
Tottenham - Borussia Dortmund
uwielbiam doradcow pokroju loona, ktos tam moze sobie wyskrobie 1500, moze ma wiecej moze nie, chuj nam do tego bo pisze ze chce wydac 1500, to mu polecmy cos za 2500 bo 1500 to w bloto :-D tzn moze nawet za 2200 co wypadlo z tira, co nie zmienia faktu ze to 50% ponad planowany wydatek :-)))
nie to ze sie czepiam ale rozpierdala mnie to na lopatki zawsze
No ja tez nie lubie tego "doloz 800 i masz cos tam". Sam sobie doloz, po cos budzet zalozony jest :D Chociaz czasami zdarza sie tak, ze masz budzet 1000 na cos przykladowo, a za 1200 jest juz cos o klase lepsze, wtedy cos takiego wole podsunac, ale bez naciskow.
edit
Nero
w srody tylko
edit2
jak nie wygra tottenham to jebac januszow
To jest spłaszczanie mnie. Ja po prostu wychodzę z założenia, że jestem za biedny, żeby głupio wydawać pieniądze. Jeśli widzę, że ktoś nie chce dużo wydać, to potrafię mu dopasować dobry telefon bez marudzenia [239], ale jeśli widzę, że ktoś myśli o telefonie na poważniej, to warto mu chyba przedstawić alternatywę i powiedzieć czemu warto dopłacić?
Przy czym z tym telefonem za 1000 złotych posypałem głowę popiołem, bo faktycznie nie znalazłem niczego lepszego. A co do Xiaomi Mi6, to miałem w ręku raz - robi bardzo dobre wrażenie, ale ja jednak dołożyłbym trochę do Samsunga, którego cenię jeszcze wyżej. Myślę, że wystarczy przejrzeć wątki o laptopach, gdzie czasem coś polecam, by stwierdzić, że Twoja diagnoza jest przestrzelona.
Inna sprawa, że wielokrotnie polecałem raty 0%, a przy takich ratach to już kompletnie nie czuć czy płacisz 1500 czy 2200, chociaż teraz nie polecam, bo PayU wrzuciło jakiś kretyński system, który weryfikuje twoje przychody prosząc o LOGIN i HASŁO do mBanku xDD
Ale brak mi wyważenia w tych składach, cos tam skleiłem, będzie lipa ale czas sie pobawić w to :D
fantasy to jest 10% skilla 90% farta, pamietaj ze lepiej zainwestowac w atak niz w obrone :p
Lolwut, chcialem sie zarejestrowac w UCL fantasy ale strona nie rozpoznaje mojego maila na polskiej domenie i sie nie da. Walic to, nie bede zakladac smieciowego maila specjalnie, zostaje tylko przy FPL.
Wierzę że są tutaj inteligentni miłośnicy piłki i wolą obejrzeć Spurs z Borussia , a nie Real który bije cypryjczykow
http://sport.tvp.pl/33960106/liga-mistrzow-w-tvp-zdecyduj-ktory-srodowy-mecz-bedziemy-transmitowac
Hala dzieci opanowały i z przewagi 15 % zrobiło się głowa w głowę
Zagłosowałem na Spurs (choć nie będę oglądał), ale szanse na wygraną są bliskie zeru.
Kamilowy
Wiesz, że Ty piszący hala dzieci to tak jak tirówka, która mówi o innej kobiecie puszczalska?
Gdzie najlepiej w necie LM oglądnać? Gdzie najlepiej transmisje wykupić?
Ja akurat nie lubię Realu, ale też Barcelony nie lubię. Świadomy kibic piłkarski woli obejrzeć Tottenham z Borussia, w ciągu kilku minut zmieniły się wyniki, i są screny że kibice realu namawiają się do usuwania plików cookies by głosować kolejny raz.
Nie chodzi o to który zespół lubisz, a o to co masz, a raczej czego nie masz, pod kopułą.
A co ja teraz takiego napisałem ?
Czy coś głupiego czy obraziłem ?
Tak to są hala dzieci bo nikt normalny nie robi takich akcji. Proszę o konkretny przykład z tego postu czy wątku ?
A to że się różnimy nieraz w poglądach politycznych i światopoglądowych to Nie znaczy że mamy się obrażać.
Ja nikogo tutaj nie obraziłem, bo nie mam kompleksów czy nudnego życia by wyzywać kogoś w Internecie, jest to oznaka słabości w życiu normalnym
Bentancur jednak. Sam nie wiem co o tej prawej stronie myśleć. Oby De Sciglio miał mecz życia.
No to przyglądamy sie Panowie dzisiaj Umtitiemu :)
spoiler start
oby nie spierdzielił tego meczu :)
spoiler stop
Panowie w C+ powiedzieli, że Messi nigdy nie strzelił gola Buffonowi.
Pewnie będę żałował ale wywaliłem go ze składu na tą kolejkę.
Kurwa mać, WYkupiony mecz przez smsa kod nie działa. Próbuje przelać przez konto bankowe rówież nie działa. ;/ ;/
jaki dziwny mecz, niby pykaja jedni i drudzy, ale tak naprawde biednie i w obronie i w ataku :D
a higuain sie rusza jak woz z weglem
Polecam AceStream. Zajebista jakość, bez cięć, naprawdę działa miliard razy lepiej, niż te web linki.
Mati, ściągnij sobie acestream i ten powinien działać acestream://fe40ad1ded331a323c99ad3cec08db6c67073324
PS: Ktoś ma jakąś ściągawkę za co się dostaje punkty i ile w Fantasy?
Te, cwany gapa, do transmisji na acestreamie też potrzeba linku.
Na przykład takiego: http://livetv.sx/enx/eventinfo/559389_barcelona_juventus/
http://www.uefa.com/news/newsid=2396425.html action points
Wiem, zapomniałem się
Zrobiłem edit, zanim przeczytałem Twojego posta! :D
dzięki adrem
W linku, którym wrzuciłem w poście [272], są AceStreamy i porządne web linki, do wyboru do koloru. No i zawsze są jakieś z angielskim komentarzem.
Costa dobry. Najpierw przez dwie minuty macha łapami żeby mu podać, a gdy przerzucili mu piłkę to wystartował za późno i nie dobiegł.
Swoją drogą, Barca oddaje Juventusowi obydwa skrzydła. Nie wiem czemu oni tego nie wykorzystują.
ed.
Juventus to przegra. W obronie panika, zero gry w pomocy.
Git, Messi odczarował Buffona.
O, w Fantasty mam Messiego na kapitanie, dobrze wiedzieć!
zapomniałem o tym Acestream dzięki. Na razie tutaj mi dobrze odbiera http://buffstream.com/watch/soccer-3.php
drako, chyba słabe te wudu miałeś. Oby tak do konca
Z calym szacunkiem do Buffona, ale jego postawa dzisiaj to jest dramat, jak na niego, niesamowity.
Aż takiej bryndzy to się, nawet we wrześniu, nie spodziewałem. Lep to Allegri, bo ciężko będzie w Pireusie czy Lizbonie coś wywieźć.
Dziwnie to poukładał Valverde. Barca gra jakąś dziwną taktyką bez lewoskrzydłego. Dembele nie ogarniał Suarez jest w katastrofalnej formie, no ale na szczęście jak zwykle Messi musiał sam przesądzić o wyniku meczu.
Miałem napisać że super że Barca w tym sezonie nie straciłą gola ale przypomniał mi się superpuchar hiszpanii :(
Ribery to jest debila kawal, faul na Lewym, czerwona kartka, karny dawno odgwizdany a ten sie kloci z sedzia dalej i zolta kartke zarobil.
I saw red for some actions from the du .... and I saw intentional brutal fouls that did not even end with a card ...
I hope that the judges will be consistent and for any action that ends in injury will give red.
NEW: [link]
So the opinions of refereeing experts.
spoiler start
spoiler stop
A few ports have not worked for some time, 2 or 3. I have changed ports, but it still has to have these 3 cables plugged in. more [link]