Jezu Chryste, jak można pić golden locha? Psu bym tego nie dał...
Ten wątek o piciu to totalny rak, niechże ten lechiander w końcu zamoczy.
Haha, dojenie golden locha to już naprawdę ta granica i ostatni moment na zerwanie z nałogiem.
nie chodzi o gorsze - lepsze
golden loch 0,7 ma po prostu najtańszy przelicznik ceny do jakości,
po tym to już zostaje tania wódka i mocne argusy i vipy ale jak się to pije to już można się uznać za typowego alkoholika.
co jest o tyle dziwne, ze czesto w auchan czy w carrefourze sa rozne promocje sa na whisky, liter bushmillsa, balantinesa czy jima beama mozna za 5-6 dych kupic
[Stefan Buczko?] @BVB CEO Hans-Joachim Watzke said live on Sky that he cannot confirm @lequipe's report that @Dembouz to @FCBarcelona is a done deal. #bvb
jest jeszcze nadzieja
Według ustaleń Bilda, W piątek o godzinie 12:00 Borussia Dortmund na konferencji prasowej oficjalnie potwierdzi transfer Dembelego! Na konto klubu od razu trafi 120 milionów euro, a zmienne wyniosą maksymalnie 20 milionów euro.
pozamiatane moim zdaniem
jakby miało nie być transferu to watzke albo zorc od razu by to oznajmili ze stanowczym grymasem NEIN!
-----------------official-----------
Manchester United is delighted to announce that Zlatan Ibrahimovic will continue his journey with the club and has signed a one-year contract. He will wear the number 10 shirt.
----------------------------------------
Zaczyna się losowanie ligi mistrzów. Eurosport.
PSG Bayern :D
Barca z Juve :P
United już się melduje w 1/8 :p
buffon cos pogada w ludzkim jezyku, cristiano pogada... a messi jaki przyklad daje mlodym fanom? na sterydach i niewyksztalcony, przykre naprawde przykre
prawie tak przykre jak real i bvb
Tottenham nie dość że 6 meczów na wyjeździe to z Realem i BVB , koszmarne losowanie.
Bayern w porządku Ale nikt tam nie da za darmo punktów
Z MU to bym był ostrożny. Oni już nie raz dostawali najsłabszą grupę i odpadali. Grupa Chelsea ciekawa ale trzeba będzie już na starcie się spinać żeby wyjść z pierwszego miejsca.
Jak ktos chce wrocic do lat 80. to zapraszam:
https://www.youtube.com/watch?v=aJNDHbcbtrA
btw
#podobno #rudigerwjuve
ale on to bardziej na srodku niz po prawej, nie?
Edit2
Howedes oczywiście
@M@co - Mou powiedział, że celują w majstra i FA Cup, LM nie jest priorytetem ale chciałby osiągnąć ćwierćfinał.
jak tak patrzę na skład MU i ławkę rezerwowych to wiem, że powalczą na kilku frontach. Naprawdę mają szeroką kadrę i wartościowych zmienników (oprócz Lingarda :p). Zlatan podpisał nowy kontrakt, praktycznie brak kontuzji oprocz Ibry i Rojo, który już trenuje. Lindelof nawet jeszcze nie zadebiutował.
Ej po co Ibra Manu jak mają Lukaku?
Patrzcie kto chce kupić Douglasa :D
https://bongoopole.futbolowo.pl/news/article/bongo-ponownie-wyciaga-pomocna-dlon-do-barcelony
Ej po co Ibra Manu jak mają Lukaku?
Żeby Mourinho mógł trollować tych co mają Lukaku w fantasy.
legia kurczak to jest zalosne
jestesmy wasza stolica <ok>
hej mati zobacz kto bramke strzelil
http://www.livescore.com/soccer/europa-league/qualification/kf-shkendija-vs-ac-milan/1-2600462/
Bullzeye bo taka prawda. Jeszcze jakby reszta polskich zespołów z czołówki grała w europejskich pucharach. A tak to kibice innych klubów mogą się śmiać z Legii, byle głośniej, tak żeby zagłuszyć głos prawdy: Legia to dno a my jeszcze gorsi...
Polskie kluby to dno, zakazać uczestnictwa W rozgrywkach europejskich.
A Legia to poniżej krytyki, z tego co zarobili w LM to powinni przynajmniej w tej LE być, nie mówiąc o dominacji w lidze.
Dobrze że za rok nawet nie będzie złudzeń ci do polskiego klubu w lm
Ciekawe jak to jest być teraz Yansem.
mysle, ze tryb zlotej lochy juz wlaczony, ale dzis mu wybaczmy
[233]
O to chodzi?
http://pl.soccerway.com/international/europe/uefa-champions-league/20172018/group-stage/r42384/
Ciekawe ile wzrośnie wartość Cutrone na Transfermarkt. Na razie Douglas z Barcy jest wart trzykrotniej więcej od niego :D
Bull czemu się nie chwalisz że w pierwszej 11 w dzisiejszym meczu 9 Włochów? + 4 Włochów na ławce.
Kyahn -->
Chodzi mi o to kto, z kim, i kiedy.
Swoją drogą to można było przewidzieć, że z tej Legii to kij będzie. Jeden prezes wyglądał jak król dyskoteki w Manieczkach, a drugi pisał płaczliwe odezwy do Celticu.
To przecież to masz w linku, możesz sobie również popatrzeć grupami.
Fenerbahce też ładnie pograło.
Aaaa teraz widzę, że brakuje dwóch ostatnich grup, bez sensu.
Akurat tej grupy, która mnie interesuje nie rozpisano.
ed.
No i właśnie. Ale dzięki, pewnie niedługo uaktualnią.
Masz na oficjalnej stronie
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/Draws/02/49/56/25/2495625_DOWNLOAD.pdf
Te grupy LM są tak beznadziejne, że aż trudno uwierzyć, że to przypadek. No tyle fajnych drużyn wróciło do LM, to tradycyjnie potrafiali na pasterstwo, a w grupach tylko do wyrzygania mecze z play-offów ostatnich lat, jeszcze tylko Arsenalu brakuje w grupie Bayernu i mielibyśmy chyba wszystko.
A co myślicie o tym Dembele. Ma szanse chociaż zbliżyć się do poziomu Neymara za pare lat?
Roma to nie jest fajna druzyna, tylko imperatyw przegrywu. Juz mowilem w przeszlosci, ze nalezy im odgornie, ligowo zabronic wystepow w LM i wystawiac kolejna druzyne, a nuż jakaś Sampdoria, Atalanta czy Lazio odpali.
A co myślicie o tym Dembele. Ma szanse chociaż zbliżyć się do poziomu Neymara za pare lat? Do poziomu Neymara to nie i na pewno nigdy nie uzasadni ceny swojego transferu, która wynika z czesania frajerow, a nie umiejetnosci sportowych. Ale pewnie (ze 2 razy widziałem, nawet spoko) moze byc z niego gracz na miare Barcelony, taki poziom Alexisa z czasów FCB. Tyle tylko, że pewne okoliczności etniczne sprawiaja, ze rownie dobrze za pol roku moze zakonczyc swoja futbolowa kariere, bo odkryje, ze chce byc polawiaczem perel.
kurna, tego ronaldinho szkoda
uwielbialem typa, a on tak naprawde mial wielka kariere trwajaca 4 lata
https://twitter.com/Football__Tweet/status/901010957102702592
on powinien byc hostem jakiegos reality show
Peter Crouch @petercrouch
Real Madrid for spurs . If they don't have an idiot sent off early they have a great chance
przedtem barca przeswietlala i odrzucala najlepszych, bo im nie pasowali charakterem, a teraz bierze najbardziej rozkapryszonego gowniarza w pilce za jakies chore hajsy - zlotej pilki to on nie zdobedzie nigdy, nie z ta glowa
stanowski dobrze to podsumowal, psg ma neymara, bvb kase z neymara, a barca dembele jako pocieszenie
oczywiscie ma pewnie racje, ale z drugiej strony zyjemy w czasach gdzie real placi 45mln za jakiegos gowniaka ktory nawet nie postawil stopy w europie, nie pomne o rzeczach ktore sie wyprawiaja w anglii...
sam nie wiem co o tym myslec, pewnie skonczy sie chujoza, ale jeszcze bardziej przeraza mnie coutinho za 150mln
https://www.fourfourtwo.com/features/quiz-can-you-name-these-50-football-players-their-nicknames
quiz sponsoruje paudyn, ja mam 38/50
Mi ostatnie QOTSA bardzo się podobało, nowego jeszcze nie zdążyłem przesłuchać bo póki co opłakuję epizod trzeci. Why Gaben why?
Ousmane Dembélé has signed a 5-year deal at Barcelona, which includes a release clause of €400m.
ucza sie na bledach, nie ma co
Chora kwota.
Z tych jego akcji to ta mi się spodobała :D Jakbym widział Bale z Bartrą
https://www.youtube.com/watch?v=kED_GfcZiXw
Szkoda troche, że Alexisa nie chcieli spowrotem. Rok do końca kontraktu to może by odszedł za w miare sensowne pieniądze.
Patrzcie co widok!
Michał Pol o Neymarze w PSG:
"Licealista zajrzał do dawnej podstawówki i ogrywa maluchy na szkolnym boisku. Raz nawet zabawnie, ale cały sezon, albo pięć?"
Ousmane Dembélé has signed a 5-year deal at Barcelona, which includes a release clause of €400m.
...a już się sędziowie cieszyli, że więcej dla nich do podziału zostanie a tu dupa blada...
Skoro Neymar odszedł to Dembele zapewne weźmie udział w programie "Nurkuj z Suarezem" aby stać się pełnoprawnym zawodnikiem.
barcelona - frajerzy sezonu, mam nadzieję, że Real ich upokorzy w tym sezonie a i PSG może weźmie rewanż.
.@Phil_Coutinho has reportedly told @LFC he doesn't want to be included in their @ChampionsLeague squad this season! #beINUCL #LFC
#brazylijskieDNA
- Kupowanie klubu piłkarskiego to nie jest kwestia tylko biznesu, musisz kochać ten zespół. Byłem fanem Interu od kiedy kupili holenderskie trio, a potem przybył Ronaldo. Dziękuję Massimo Morattiemu za możliwość zostania pierwszym zagranicznym prezydentem klubu.
Ale na pocieszenie: https://twitter.com/BTLvid/status/901142243863560193
Wspaniały jest, szkoda, że tak późno.
260 -- >Loon wyjaśnisz o co chodzi w filmiku który wrzuciłeś?
Chodzi o muzyke? Ale chyba też nie bo nie specjalnie wpada w ucho.
wspanialy jest, umie wykonac podanie do boku
jakby zostawili chociaz te naprawde ladne pily, a tak to wyszlo dosc smiesznie
jakby zostawili chociaz te naprawde ladne pily
to by nie było filmu, bo żadnej ładnej tam nie było
6.09.2015: Ousmane Dembele po raz pierwszy w podstawowej jedenastce Stade Rennes
25.08.2017: Dembele drugim najdroższym piłkarzem w historii
Niezły przeskok.
ja pierdole tak czytam tego reddita i wychodzi na to ze te glaby na serio z dupy odpuscily transfer seriego, najprawdopodobniej dlatego ze paly z liverpoolu zmiekly i szykuja hajs na coutinho...prezes nice wkurwiony, seriego nie ma w skladzie na najblizszy mecz, pewnie sie podlamal chlopak :-/ no kurwa co za debile
jebany barto i jebany liverpool mowili ze nie sprzedadza :-/
O. Dembele wartość rynkowa 33mln € vs kwota transferu 150mln €
Niezły przeskok.
barcelona - frajerzy sezonu, mam nadzieję, że Real ich upokorzy w tym sezonie a i PSG może weźmie rewanż
Rick Grimes, pierdolisz głupoty, że głowa mała. Rozumiem, że szejkowie z PSG to bardzo szlachetna drużyna?
ja rozumiem, że można nie lubić barcelony, ale bez przesady.
PS: David Villa wraca do reprezentacji Hiszpanii, grubo. Tego się nie spodziewiałem, ale podobno w MLS strzela.
nero, psg po prostu ma hajs i kupuje, a barcelona robi jakies dziwne podchody z chuj wie jakiej strony, przeciez ta akcja z verrattim to przejdzie do historii i bedzie mozna ja odnalezc w slowniku zwiazkow frazeologicznych pod haslem 'don't poke the bear' :D
co wiecej, polecam poczytac co opowiada na ten temat petit, swego czasu tez gracz barcy
no co tam co tam
Wino? brrrr... Nie dałbym rady ;) Pijemy=nie skaczemy? Nie zgadzam się :) Kiedyś na naszym Bałtykiem pijąc i skacząc wygrałem zajebisty ręcznik w konkursie tańca na imprezie Hajnekena ;) Całego zdarzenia nie pamiętam, a ręcznik zgubiłem w drodze do ośrodka wczasowego (podobnie jak jeden sandał) Eh, to były czasy ;) Ale skakałem przednio xD, tak mówili......Wtedy jeszcze nie było komórek tak zayebistych by uwiecznić moje popisy ;)
Howedes do Juve? Może tak w pakiecie z Badstuberem? Będą mieli dwie szklanki do kompletu :)
Ja jestem pesymistycznie nastawiony do transferu Dembele ale pamiętajcie co tu wszyscy prawie wypisywali jak Neymar przychodził do Barcy.
"Gwiazdka Youtuba" "Gwiadorek" Nic z niego nie będzie itp itd. Może z Dembele też będzie dobrze jak nad głową popracuje chodź oczywiście nie daje mu zbytnio wielkich szans żeby osiągnał poziom Neymara to raczej nie możliwe.
Mnie się śmiać chce z ludzi ze strony Borussi, którzy wylewają żale, że tylko 80 baniek pójdzie na konto bvb, a reszta do Rennes.
Tylko 80 mln...
Dembele poradzi sobie w Barcelonie. Jest dobry, szybki, gra z polotem. Spokojnie zastąpi Neymara, który nie jest aż tak dobry jak jest przedstawiany.
Mnie się śmiać chce z ludzi ze strony Borussi, którzy wylewają żale, że tylko 80 baniek pójdzie na konto bvb, a reszta do Rennes.
rennes dobry biznes zrobilo, procent od sprzedazy dembele pobil ich poprzedni rekord sprzedazy (nonda do monaco za 20 baniek 17 lat temu) :D
który nie jest aż tak dobry jak jest przedstawiany.
Chyba żartujesz. Gość już ma 52 goli w kadrze. Fenomenem jest i tu nie ma dyskusji. Widziałeś mecz ostatni Barca Real? Bez niego Barca wyglądała jakby w 9 grała.
Jest dobry, szybki,
Takich to akurat jest sporo gości.
Te Goebbels coś tam ci się wycięło z mojej wypowiedzi. Jak już cytujesz to całość a nie to co ci pasuje do tezy.
Neymar pyka te bramki w Brazylii, a i tak w najważniejszych meczach najczęściej nie występuje bo kontuzja, bo kartka...
bullz ty sie lepiej zajmij milanem, bo grubas juz miesza sie w sprawy klubu i rozdaje opaski kapitana
Oglądacie dzisiaj w nocy walkę? Gdzie ją można obejrzeć w necie?
Ale Daniels przyjebal brame
wez tu traf za lysym, aguero wystawilem na kapitanie :/
Ta no, ja sprzedałem Gabriela Jesusa i w tym tygodniu na kapitanie nie Lukaku, a świeżo nabyty Kane (i to na triplu, więc trzymamy kciuki za grad bramek...).
I niby już mnie nosi, bo Gabriel Jesus z golem, ale po cyrkach łysego nadal nie żałuję, że sobie to City odpuściłem trochę. Dość wspomnieć, że w obronie tyle nazwisk do wyboru, a gra jakiś Benjamin Mendy.
Bullz -> ten wątek to największa kopalnia tzw. cringe'u w internecie od czasu kiedy Łukasz Jakóbiak zaprosił się do zmyślonej Ellen DeGeneres
Mustafi niby dogadany z Interem, co ten Arsenal się tak rozbraja?
kane gowno gra, ja dziekuje za takiego kapitana, ostatnio jak mu dalem to udalo mu sie ugrac zolta kartke (y)
Kane ma zawsze suszę na początku sezonu. Do składu można go brać w okolicach listopada.
Lewy to już jest klasa sama w sobie, ładna bramka.
[edit]
x2 :)
Martial w pierwszym składzie, w końcu!
Schmeichel obronił karnego i wpuścił taką szmatę.
Nie jest źle. 2 mecze 0 straconych goli i 6 pkt. Na razie Valverde wprowadził solidność, większy pressing i więcej bieganie. Jestem na razie zadowolony.
Ładny początek sezonu przez Manutd
inter ladnie
ale boze, co ta nicea odjebala to pala siada, widac brak seriego i cypriena
kto smial powolac icardiego do kadry?
ale po prawdzie to pozamiatal dzisiaj troche w rzymie
messi dal mu dyspense
ja mam nadzieje ze ciolki z liverpoolu sie nie ugna i jednak seri przejdzie
Zobaczcie sobie wczorajszego gola Fellainiego. Dawno nie widziałem tak pięknej bramki. Bramka sezonu to pewnie będzie, ciężko będzie to przebić.
Widzę, że Dybala wczoraj też ładnie. Hattriczek zawsze na propsie. Widzę go jako naturalnego następce Suareza w Barcelonie. To tak za rok-dwa lata. Z przejściem nie powinno być problemu. Messi powinien pozwolić.
A wracając jeszcze do argentyńskich napastników, to cieszę się, że Sampaoli nie powołał Higuaina. Mam nadzieję, że to początek dobrej zmiany.
W Argentynie modlą się, żeby Messi na najbliższe mecze repry był zdrowy, bo wiadomo, jak to sobie bez niego radzą.
Swoją drogą, to mega przykre i mega smutne, że taka potęga jak Argentyna, musi liczyć na występy Messiego, aby awansować na mistrzostwa :D Przykry i niestety smutny upadek kadry. Ale czego się spodziewać, jak się w kadrze nie ma obrony (chociaż tu jest lepiej, niż ostatnio) i pomocy (tu jest nadla tragicznie).
Co z Banegą? Widzę, że wrócił na stare śmieci.
Widzę go jako naturalnego następce Suareza w Barcelonie. To tak za rok-dwa lata. Z przejściem nie powinno być problemu. Messi powinien pozwolić.
ty uwazaj, zeby barcelonie tego messiego city albo psg nie podkupilo
Hehe
Ale Liverpool spuszcza wpierdol Arsenalowi. Aż miło popatrzeć.
EDIT: Jak dobrze, że Bellerin nie trafil do tej Barcelony. Ufffff.
Brawo LFC. Wenger i Arsenal to najśmieszniejszy trener i klub w Europie.
Rany julek, ani jednego celnego strzału w meczu.
'Wenger out' znów będzie trendować.
ed.
Ocho, Spurs też w gazie.
ed.2
A tymczasem Morata bramka i asysta.
Icardi 2 mecze i 4 goli, ale Perisić 2 mecze, gol i 3 asysty
Niedobrze, teraz bede chcial zeby zostal, to United na pewno go kupi :/
meczu nie ogladalem ,ael widze, ze ten twoj caly bullz zdalbert przez te swoje pol godzinki ladnie ze dwa razy dupke uratowal https://www.youtube.com/watch?v=4M5rG4Uu7ro