Wczytaj, wczytaj, wczytaj, zamknij, uruchom, wczytaj, zamknij, otwórz wczytaj, wczytaj, o, ok.
Windows 95?
Kickstarter na PlayStation 4
Ale się chłopaki bawią. Chwycili formę, szkoda, że z PSG tak dali ciała bo tak to bym czekał z niecierpliwością na rewanż.
Real poczuł różnice z Celtą :D. Chodzi mi o to, że Barca w takiej formie miała by szanse jakby przegrała z PSG 2-1 czy 3-1 w pierwszyzm meczu a tak to teraz ma jakieś 2% szans :(
Luis Enrique: To był najlepszy mecz w ostatnich miesiącach. Gdybym miał wskazywać na to, jak zagrać z PSG, pokazałbym dwa ostatnie spotkania
Jak wyliczyłeś te dwa procent? :o
Niestety tego nie moge zdradzić. Pracuje u bukmacherów więc takich informacji nie mogę udostępniać bo od takich rzeczy zależą kursy.
Jak wyliczyłeś te dwa procent? :o
Prawdopodobnie oszacował prawdopodobieństwo katastrofy lotniczej spowodowanej zamachami francuskich radykałów wyznania wiadomego
Uff nerwowo w końcówce Tottenhamu z evertonu. Alli strzelił w doliczonym na 3:1 i myślałem że spokójnie 3 pkty dopisanie Ale chwilę potem gol dla evertonu ,Ale Na szczęście skończyło się zwycięstwem kogutów i spokojnie czekać na możliwe straty dzisiaj City i jutro może Chelsea bo gra z West hamem
bernardo, fabinho, sidibe, lemar, mbappe, moze bakayoko... niezly exodus sie zapowiada w monaco tego lata :F
https://www.youtube.com/watch?v=i4zjN9IqQtg
Co ma Mings w głowie? Raz, że za te nadepnięcie na głowę powinien wylecieć na cały sezon, a dwa, że przecież nie od dziś wiadomo, że ze Zlatanem się nie zadziera. Wiadomo, Szwed nie wytrzymał i musiał się zrewanżować. Tak czy siak, w porównaniu do tego, co zrobił Mings... Może ktoś zajmie się Mingsem i wyleci na kilka meczów.
Swoją drogą, nie wiem czy ktoś wspominał. Boruc rozegrał przeciwko United naprawdę kapitalny mecz. Obronił karnego Zlatana, ale oprócz tego.. mnóstwo świetnych interwencji. Propsy.
W holenderskim studio mieli wczoraj bekę i stwierdzili, że zawieszenie powinien dostać Runi, bo podnosząc się, najpierw wleciał pod nogi Ibry, a następnie trącił Mingsa, który stracił równowagę i przy okazji nadepnął Zlatana.
Co prawda Chelsea frajersko straciła bramkę w doliczonym czasie gry ale status quo został zachowany (y)
Padają pierwsze pogróżki.
James Rodriguez: "I want to stay here, at Real Madrid, forever."
Moga zrobic wymiane za Wengera.
A propos, czy mógłby mi któryś z kibiców Arsenalu wyjaśnić o co chodziło z Sanchezem na ławce w meczu z Liverpoolem?
Ponawiam pytanie, bo decyzja wydaje się tak absurdalna, że nie potrafię przejść nad tym do porządku.
------------------------------------------------------------
Moga zrobic wymiane za Wengera.
Byłoby zabawnie. Niestety Wenger w Realu to nie jest coś co można odrzucić jako nieprawdopodobne.
Lata temu bardzo chciałem by przyszedł do Madrytu, ale teraz chyba nie ma już nic do zaoferowania.
element zaskoczenia, ze posadzi swojego najlepszego zawodnika nikt sie nie spodziewal
Wenger w Realu, a jeszcze lepiej - w Barcelonie, to by był ciekawy widok. Ja po prostu chciałbym zobaczyć jakby mu szło, nie wykluczam żadnego scenariusza.
Palmeri sprzedał plotę jakoby Wenger miał odejść z Arsenalu. Jest więc nadzieja dla Realu ;)
A propos, czy mógłby mi któryś z kibiców Arsenalu wyjaśnić o co chodziło z Sanchezem na ławce w meczu z Liverpoolem?
Ponawiam pytanie, bo decyzja wydaje się tak absurdalna, że nie potrafię przejść nad tym do porządku.
PODOBNO Alexis zapowiedzial wszem i wobec, ze w lecie chce transferu, bo zainteresowanie nim wyrazil PONOC sam Real, to go Wenger usadzil/posadzil :P
Lata temu bardzo chciałem by przyszedł do Madrytu, ale teraz chyba nie ma już nic do zaoferowania.
Bo ja wiem? W nowym srodowisku dziadek moglby odzyc.
Aż 45 minut się gniewał, a potem zaatakował go Alzheimer. Jak ostatnio Giroud był w super formie, to i jego usadził na ławce.
Oficjalna wersja jest taka, że Wenger jako mistrz taktyki zdecydował się na wariant siłowy i ustawił atak 180+.
Nieoficjalnie Sanchez zarzuca niektórym kolegom i Wengerowi mentalność cipeuszy.
@Loon
Jestem pewien, że w pierwszym sezonie byłby jakiś tytuł, ale im dalej w las... Francuz siedzi w "strefie komfortu", jakby to powiedział Łukasz "Cringe" Jakóbiak. Po 2 latach w Realu latałyby hiszpańskie Walcotty i inne talenty (o ile by się tyle utrzymał na stołku).
Sorry ale ja na miejscu Wengera to bym tego pizdeusza odesłał do rezerw. Złapałem na niego bulwersa po tym jak siedząc na ławce brechtał się ze straconej przez Arsenal bramki.
W ogóle puszył się jak paw i rozpierała go duma, że Arsenal przegrywa.
Na te wstawki podczas transmisji brałbym poprawkę. Doskonale pamiętam jak chyba przed gwałtem Balo na Helmutach pokazywali płaczącą Niemkę po odegraniu hymnów. Dokładnie tę samą scenę puszczono w końcówce meczu. Także ta scena z Alexisem mogła być wcześniej nagrana.
Z ciekawostek statystycznych wg ruskiego :)
Carlo ma dzisiaj szansę awansować po raz 11ty do 1/4 LM, tylko Ferguson ma więcej awansów do tego etapu bo 12.
Sorry, ale z Arsenalem to by nawet Barcelona wygrała. Nawet tak grająca, jak z PSG.
O, w Neapolu ciekawie, ale i tak nie ma się co łudzić.
Ja tam się łudzę, że wcisną już od dobrego miesiąca, więc tfu tfu Forza Napoli
No niestety. 1-1 i już raczej po dwumeczu.
A Koscielny mistrz - dwie żółte kartki za jednym zamachem :D
Lewy jedną akcją zabrał Arsenalowi wszelkie nadzieje.
Zobaczymy czy Napoli jeszcze zawalczy.
Taaaa i zawalczyło, dać Ramosowi strzelić dwa gole po rożnych to jednak trzeba mieć talent.
Brawo za przygotowanie taktyczne...
Już nie zawalczy. Ramos powtórka z rozgrywki. Dwa gole głową po rzutach rożnych. Szacun dla Ramosa za te główki.
Ktoś policzy, ile goli głową Ramos w Lidze Mistrzów strzelił już Ramos? :D
Z Romą i Napoli to tak zawsze. To są bardzo dobre drużyny, ale mają zaścianek mentalny z powodu ich renomy. Ta sama zasada co u Arsenalu, który stanie na głowie, ale musi odpaść w 1/8 LM.
Milan z kadrą Napoli by pojechał dziś ten Real.
Druzyny z anglii sztucznie blokuja miejsca w lm. Oni sie do kopania ale rowow nadaja.
(L)
Arsenal to niech się lepiej trochę skoncentruje bo im zaraz walną z 8 jak tak będą z tyłu grali.
Były szansę na widowisko Neapolu po pierwszej połowie , Ale 2 dynie Ramosa i trzeba było włączyć na drugi mecz i mimo niechęci do Arsenalu to przykro się na to patrzyło mimo iż kibicuję Bayernowi w LM.
Teraz był wywiad z Wengerem i słuchałem i przez chwilę myslalem sobie ze zrobili w tv jaja i źle tłumaczyli.
Cały ten wynik sprowadził do sędziego że Nie było karnego , że Robert na spalonym itd itd. Gdzie ten czlowuek ma jakąś samokrytyke i że niewstyd takich rzeczy mówić w kontekście wyniku
Dobra, Sanchez ma jednak wbite po całości :D
https://streamable.com/0f2h5
Ranieri was sacked just 298 days after winning the Premier League.
Meanwhile, 4,701 days after winning the title...
--------------->
Zlatan zawieszony na trzy mecze. Skoro Zlatan dostał trzy, to Mings powinien wylecieć na minimum 6...
ok, to wezme jak bedzie jakas znizka (te za 79 przegapilem)
a w hitmana czy nowego tego najnowszego tomb raidera ktos gral? bo fajna promocja jest na psstore
Panowie dzisiaj jeden z najgorszych dni w moim życiu. Czekam na jakieś słowa otuchy,
spoiler start
To nie żart
spoiler stop
Hitman jest fajny, ale musisz wiedzieć, że to inna gra niż poprzednie części. Tutaj najważniejsze jest zwiedzanie poziomu i przechodzenie misji po kilkanaście razy wynajdując nowe sposoby uporania się z celem. No i jest całkiem zabawna.
Jeśli nie bawi Cię taki pomysł na rozgrywkę - odpuść sobie.
Nowy TR trochę lepszy od poprzedniego (który był 6/10), ale gdzieś tak w 3/4 mnie znudził i nie mogę się zmusić by do niego wrócić. Horizon o wiele lepszy.
Skoro Zlatan dostał trzy, to Mings powinien wylecieć na minimum 6...
Dlaczego? Bo jest czarny, tak?
Panowie dzisiaj jeden z najgorszych dni w moim życiu. Czekam na jakieś słowa otuchy,
Wenger raczej trafi do Realu, niż do Barcelony
Ja tego Hitmana to nawet chciałem, ale podobała mi się tylko ta jedna misja we włoskim miasteczku. Ale tak to nie ma sensu kupować, więc czekam na pełne wydanie.
Ale tak to nie ma sensu kupować, więc czekam na pełne wydanie.
Które jest na rynku od dwóch miesięcy.
-------------------------------------------
Kurczę to "Shadow of War" wygląda srogo.
źle się wyraziłem, czekam, czyli nigdy pewnie nie kupę
tak czekam platonicznie
ja raczej jestem niedzielnym graczem, w tym roku przejdę 2 gry
pillars + rdr
czyli pewnie jedną
edit: a przez pillars rozumiem tormenta
Nie można było w pierwszym spotkaniu zaprezentować chociaż 20% tego, co dzisiaj?
No nic. Jak się żegnać z Ligą Mistrzów, to przynajmniej w dobrym stylu! Oby tak dalej :)
On w niczym nie jest solidny. Ani z tyłu, ani z przodu.
Zresztą Di Maria umie w pressingu, a nawet gdyby nie umiał to i tak byłby lepszy od Moury.
ed.
O, w końcu dobre zagranie. Kontuzjował się i może zejdzie z boiska.
ed.2
Gówno, nawet tego nie potrafił porządnie zrobić.
psg jest tak zalosne ze ja sam zaczynam kibicowac barcelonie
Przestańcie. Skończy się na 4-1, albo jakimś 5-1. PSG coś wciśnie.
Chociaż nie powiem... przy tym 2-0 trochę się bardziej rozmarzyłem.
czyzby sie szykowalo frajerstwo tysiaclecia?
Wpisywałoby się to w DNA tego klubu.
---------------------
Lucasa w defensywie mogliśmy podziwiać przy akcji na 2:0.
Piąta kolumna.
---------------------
psg jest tak zalosne ze ja sam zaczynam kibicowac barcelonie
Tak daleko bym się nie posunął, ale nie zmartwię się jeśli Paryżewo odpadnie.
aktualnie pilka sklada sie z angielskiego szitu, klubow za petro dolce i barcelony oraz bayernu.
dobra pilka we wspominkowych filmach na YT
aktualnie pilka sklada sie z angielskiego szitu, klubow za petro dolce i barcelony oraz bayernu.
nie do konca rozumiem czemu w ogole odpowiadam, ale z tym angielskim szitem to też zdecdowanie zbyt nobilitujące
Dobrze dla widowiska, brawo mimo iż nie lubię Barcelony.
Jestem pewny że będzie jakieś czerwo
Edit..
Angielski szit jest w Europie Ale jako liga jest najlepsza i najlepiej się ogląda
Jak nie lubię Neymara, szczególnie za jego nurkowanie i przez to nie dziwie się sędziemu, że w ogóle nie reaguje na jakiekolwiek przewinienia na nim, to jednak karny się należał.
O dziwo, tym razem i ja. Rabiot zagubiony, Di Maria zapomniał nałożyć klej do butów... Grają jak wystraszeni amatorzy.
Po meczu. Czas na HOTS.
A nie mówiłem?
Szkoda, ale chwała Barcelonie za ten mecz ;)
no nic, odpaść w stylu barcelony, a odpaść w stylu arsenalu to nadal dwie osobne dyscypliny
nie wiem jak wy, ale ja jestem dzisiaj za barcą
Nigdy.
Rabiot zagubiony
Norma. To trzy tygodnie temu wzniósł się na jakiś niebotyczny poziom.
Di Maria zapomniał nałożyć klej do butów
Gdy pisałeś te słowa Di Maria był na boisku 6 minut.
a jak inaczej bys to rozwiazal?
woo dalej psg, zawsze w nich wierzylem
Latają jak szmaty pierw Neymar a przed chwilą Suarez, klasyka
Głupia zasada bramek na wyjeździe znowu psuje dwumecz :(
Pogadamy jak mecz skończy się wynikiem 5:1
tez juz nie jestem za barcą, spokojnie
byłem jak była szansa na napisanie historii
Dobry moment na przypomnienie: 185 razy w europejskich pucharach zdarzało się, że drużyna przegrywała pierwszy mecz 0:4. I 185 razy odpadała
!@ Gary Lineker?
Always hated the away goals rule. Kills so many games. @UEFA time for change?
Twitter się ze mną zgadza, nie musimy czekać na 5:1.
Strzelić 2 bramki a 3 to jednak spora różnica.
https://www.theguardian.com/football/blog/2013/mar/13/the-question-football-away-goals
Tzn że Barcelona nie wiedziała o tej zasadzie podczas pierwszego meczu i dlatego w Paryżu nie strzeliła gola?
Ludzie mają niezwykłą tendencję do oceniania DWUMECZU tylko i wyłącznie przez pryzmat rewanżu.
Twitter się ze mną zgadza
ten watek calkowicie rozwala moj troll detector
Przeciez bylo wiadome ze barca ten dwumecz przegrala juz w paryzu. Nie oszukujmy sie. Jednak w rewanzu margines bledu w postaci zerowego konta to bardzo cienka granica.
No nic. Fajnie ze barca sie pokazala z dobrej strony w rewanzu. To dobrze wrozy w lidze.
Właściwie to chyba jedyny z czterech ostatnich meczów LM, który do pewnego momentu dostarczał emocji.
Ludzie mają niezwykłą tendencję do oceniania DWUMECZU tylko i wyłącznie przez pryzmat rewanżu.
Ja tylko nie rozumiem czemu jedne bramki mają być ważniejsze od pozostałych ? Kompletne wypaczenie.
Ma to spory wpływ jak obie drużyny grają w dwumeczu i sprawia, że już sam kalendarz daje jakąś tam przewagę jednej z drużyn.
edyta:
Jejciu co tam się dzieje. Koobun gotowy ? :V
Barca
Dobrze, dobrze, omówimy to już w nowej części:
https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-811-psg-upokorzone-przez-upokorzona-uprzedn/z0d9af6f?N=1
PSG to chyba bardzo nie chce grać w 1/4, najpierw Di Maria nie strzelił setki, później nie wiadomo po co faulował, a teraz totalnie idiotyczne zachowanie obrońcy w polu karnym.
Oj już nie rób scen, sędzia pomaga.
To może w ogóle powinniśmy zrezygnować z systemu mecz-rewanż, bo jedni mają gorzej. No i ten jeden mecz rozgrywajmy na neutralnym gruncie.
ale suarez to jednak aktorzyna z podrzędnego teatru.
ledwo go w mostek dotknął a ten zaraz za szyję się chwyta jakby się dusił :D
potem za klatkę jak po ciosie Tysona....