Całkiem zabawny mecz. Powinni częściej rozgrywać takie spotkania bez obrony jako detoks po nudnych szachach na 0 z tyłu ;)
Monaco spuchło. No i Glik kompletnie nie daje rady.
---------------------------------------
Co Guardiola chciał zrobić ciesząc się z gola?
(O_O)
Leeeerooooy Sane!
Co Guardiola chciał zrobić ciesząc się z gola?
(O_O)
Nie wiem ale to tylko potwierdza jaki jest bezjajowy :F
Btw. Aguero i Falcao dzisiaj w niezłym gazie.
Kurde, moglby ktos fajny wygrac lige mistrzow w tym sezonie, bo juz mi sie przez to Bayern, Real, Barca, Real, Bayern, Real wszystko od prau lat zlewa w jedno.
I to niestety słabość ligi angielskiej powoduje tę anomalię w futbolu.
Dzisiaj hokejowe wyniki więc jutro pewnie będzie nuda. Bilans musi się zgadzać.
bo w rewanzu raczej juz jej nie bedzie, a dzisiaj w 30 min jeszcze ze 2 gole by padly
Nie można mieć kogoś fajnego i z ligi angielskiej jednocześnie. Sorry, ale to się wyklucza.
---------------------------------------------------
Chciałbym przypomnieć, że jutro granie w piłkę zaczyna się o 18:45 meczem Valencii z Realem.
Nie twierdze, ze z ligi angielskiej, chociaz nie ukrywam, ze od poczatku trzymam kciuki za Leicester :P
Bayern, PSG, City, Juventus, Atletico, Real, czyli jak co roku, ew. z niespodzianek ktoś z grona Leicester/Sevilla i Benfica/Dortmund, ale to też chłopcy do bicia w 1/4.
Nie można mieć kogoś fajnego i z ligi angielskiej jednocześnie. Sorry, ale to się wyklucza.
Czyli nie cieszyłbyś się gdyby Koguty ograły Barcelonę w finale? Pomijam oczywiście, że w obecnych realiach jest to niemożliwe.
kylian i bernardo to wiadomo, ale fabinho tez przekozak, cala gre im robi w tym sezonie
Czyli nie cieszyłbyś się gdyby Koguty ograły Barcelonę w finale? Pomijam oczywiście, że w obecnych realiach jest to niemożliwe.
W całym multiwersum nie ma takiego wszechświata, w którym Spurs doszliby do finału jakiegokolwiek europejskiego pucharu, więc nawet nie będę próbował sobie wyobrazić co mógłbym wtedy czuć.
------------------------------------------------
fabinho tez przekozak
Pomyśleć, że mógł grać zamiast Danilo.
to by nie byl w polowie tak dobry, cala zasluga jardima ze zmienil mu pozycje na cdm
Arsenal defender Hector Bellerín is Barcelona's number one transfer target this summer.
dna barcelony
No cóż, jeśli mam być szczery to jestem mocno zdziwiony tym, że Barca dopiero teraz sobie o nim przypomniała. Byłem pewien, że ściągną go latem 2016. Szczególnie, że wykopali Alvesa.
Też mocno liczyłem na Bellerina szkoda, że go nie kupili. Fajnie by było oglądać dwie rakiety na bokach obrony i dogrywane do nich piłki przez Messiego z głębi pola.
Dziwie się też że tak łatwo Real się pozbył swego czasu Fabinho. Był młodziutki ale grał niezle i było widać w nim potencjał.
A jak w ogóle grała Valencia? Teraz dopiero odpalam drugą połowę.
To serio jest redaktor realmadrid.pl? Największy w Polsce serwis Królewskich zatrudnia takich "redaktorów"? Litości, facet tak pisze jakby to sędziowie zabrali Realowi zwycięstwo, kłóci się z innymi, twierdzi, że karnych dla Valencii nie było, ale dla Realu były... Serio on pisze na stronie Realu?
Kibicowałem w tym meczu Realowi i oglądałem.. ewidentnie sędzia mylił się i był beznadziejny, ale w obie strony a nie ze tylko real skrzywdzil. makabra.
Edycja: wedlug niego gol zazy byl debilny. serio? lol
O proszę. Więc Valencia wygrała. Ciekawe czy w sumie coś to da, bo Barcelona musi zmobilizować dupsko na mecz z Atletico.
A tam w Porto widzę, że ciekawie. Szybkie dwie żółte kartki :D
O, w Sevilli niestrzelony karny, ale już prowadzą.
A tam w Porto widzę, że ciekawie. Szybkie dwie żółte kartki :D
O, w Sevilli niestrzelony karny, ale już prowadzą.
Potwierdzam. Jest 1-0 dla Sevilly.
Ty Basshunter to jednak jesteś niezły gamoń skoro nawet przeczytać nie potrafisz tego co sam zlinkowałeś.
U, Sevilla z drugim golem. Może po zwycięstwach w Lidze Europy planują teraz wygrać kolejne puchary z rzędu, tym razem Ligę Mistrzów? :D
To już chyba po Leicester.
Ritatita, wbiłem dziś w końcu!
Nigdy więcej żadnej platyny. Sam nie wiem czemu się na tę uparłem.
I przy okazji, Chalice Dungeons to jest koszmarny ból w tyłku. Żmudne, nudne, męczące i z ekstremalnie upierdliwymi bossami (o dziwo najostatniejszy, łatwiutki). Oby From Softwarte już nigdy nie wpadło na podobny pomysł.
nerd
gratulacje
No cóż, nie do końca to mówiłem, ale co racja to racja, nigdy nie przypuszczałem, że coś od From Software tak mnie wciągnie.
Dzięki Pjaniciowi w ogóle nie tęsknię za Pogbą.
A Bloodborne to chyba jedyny ex, którego nie ruszę, bo nie lubię irytująco trudnych gier.
Nie namawiam, ale Bloodborne wcale nie jest taki znowu trudny.
Exem, którego zdecydowanie nie należy ruszać jest Order 1886 - ciężkie gówno.
Kurczę, nie grałem w Wieśka na najwyższym poziomie.
To zupełnie inny system walki. Chyba nie ma sensu porównywać.
Generalnie nie będę Cię naciągał na grę, która może Ci kompletnie nie leżeć, ale jeśli będziesz mógł od kogoś pożyczyć, to daj jej szansę.
Bloodborne jest o wiele trudniejszy od W3 na najwyższym poziomie.
W3 na najwyższym poziomie jest trudny przez pierwsze 10 leveli, potem to już spacer.
Ale to prawda, że nie jest AŻ taki trudny, jak np. Dark Souls.
A co chłopaki sądzicie o Skyrim? Ja raczej w RPG czy coś w podobnym stylu nie gram ale skusiła mnie wysoka ocena na gry online i grałem dwa razy i dobrze się bawiłem tylko drażniły mnie troche te jaskinie i błądzenie po nich i trochę nudne chodzenie.
Tak w ogóle to Real już ma coś koło 43 meczy pod rząd ze strzeloną bramką w meczu. Idą na rekord.
Fajnie, że Real przegrał bo szanse na ligę się zwiększyły dla Barcy ale nie jestem jakimś wielkim optymistą. Mam nadzieję, że dadzą radę w niedzielę na Calderon. Nawet remis po dobrej grze by mnie zadowolił.
Odnośnie Pjanicia. Grałem raz z najlepszym kumplem w FMa. Ja Juve on Romą. Miałem chyba najsilniejszy wtedy skład w historii FMa :) Prawie mnie z Juve wyrzucili bo słabo szło a kupowałem tylko talenty. Ale jak jużsię rozwinęli to był ogień. W środku pola na DM Veloso ( w tej wersji Fma był Bogiem ) i Kroos z Pjaniciem. Tak to jeszcze Aguero Bojan Mata. To były czasy. A Cristiano za 110 mln trafił do Romy jako odpowiedz na Aguero.
Moim zdaniem to dyskusja o tym czy trudniejsza jest nauka francuskiego, czy gry na fortepianie.
O Bloodborne rozpisałem się w wątku poświęconym Playstation, więc jeśli chcesz Valemie dowiedzieć się czegoś więcej to odsyłam tu: https://www.gry-online.pl/forum/swiat-playstation-244/zed88235&N [115]
I na tym zakończę.
ja goraco polecam chociaz sprawdzic (choc sam wole chyba soulsy niz bloodborne), uwazam ze pierwszy raz zagranie w jakas gre z tej serii to jest jedno z najlepszych doswiadczen w gamingu w ogole
zupelnie inne doswiadczenie niz reszta gier, chociaz faktem jest nie kazdemu podejdzie
to prawda, dark souls zmienilo sposob w jaki patrze na gry
generalnie sprawilo, ze znowu zaczalem grac, bo bylem znudzony graniem
a teraz wszedzie gram na wysokim poziomie trudnosci - chyba, ze jest bezsensownie zrobiony jak w dragon age
szkoda tylko, ze nie mozna ponownie zaczac przygody od dark souls 1, bo ds2 to już nie to
BREAKING: Leicester City have SACKED Claudio Ranieri. WOW!
kurwa, legia gra, a ja sam do siebie musze gadac w tym watku, wyhodujcie jakies jaja, albo do usranej smierci bede tu kiblował
Teraz do kompletu powinni zatrudnić Redknappa.
---------------------------------------------------
I niby miałbym oglądać mecz Legii? Nie ma głupich.
Jak Roma zajmie 3. miejsce w Serie A, ale jakimś cudem wygra LE, to wtedy 4. drużyna Serie A zagra w LM?
Ranieri już nie trenuje Leicester. Szybko poszło. Nie znam szczegółów ale jeśli to zespół zdecydował się na zwolnienie go za słabe wyniki to byłoby całkiem śmieszne. Chyba nikt się nie łudził, że w tym sezonie cudownie utrzymają poziom z poprzedniego.
mam nadzieje ze kariera kazdego niewdziecznego zawodnika leicester skonczy sie jak najszybciej i jak najgorzej
Gdzieś poszła plota, że to piłkarze się zbuntowali.
Znaczy, wiecie rozumiecie, ruch idiotyczny i w ogóle, ja bym gościa nie wywalił, ale z drugiej strony klub utrzymał gwiazdy, a zmierza do drugiej ligi. Wiadomo było, że nie ma szansy na kolejną taką niespodziankę, ale nawet bez Kante można było spodziewać się, że wylądują gdzieś w górnej połowie tabeli.
Znaczy się, coś się dokumentnie zj**ało, a składu nie zmienisz, więc...
wystarczy popatrzec jaki tam kazdy niezadowolony, w dupach im sie poprzewracalo bo nie rozumieja ze zaden z nich nie jest kante, a ze nic nie graja to przegrywaja = ranieri na wylocie
Gdzieś poszła plota, że to piłkarze się zbuntowali. [\i]
A to tego nie widziałem.
Wiadomo było, że nie ma szansy na kolejną taką niespodziankę, ale nawet bez Kante można było spodziewać się, że wylądują gdzieś w górnej połowie tabeli.[\i]
Nie wiem kto, poza kibicami Leicester, spodziewał się czegoś więcej niż utrzymania w PL. Wszyscy obiektywni rozwodzili się nad jednosezonowym zrywem i mówili, że w następnym sezonie wszystko wróci do normy.
Ja nie wiem czy to jest frajerstwo, bardzo uważnie prześledziłbym ten mecz pod kątem zakładów u bukmachera.
Stronię od takich spiskowych teorii, no ale kurna...
bez kitu, powinni sie spierdolic z ligi i nie wracac
Przecież większość piłkarzy w trymiga znajdzie robotę w Premier League.
Sorry, że tak jeden pod drugim, ale to zbyt zacne żeby czekać.
#LCFC approach Roberto Mancini
Nie mogę obiecać, że ich spuści, bo jednak efekt nowej miotły czyni cuda.
Ale mam nadzieję, że tak.
Celta Vigo - FK Krasnodar
APOEL FC - RSC Anderlecht
FC Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach
Olympique Lyon - AS Roma
FK Rostów - Manchester United
Olympiakos F.C. - Beşiktaş JK
KAA Gent - KRC Genk
FC Kopenhaga - AFC Ajax
ale ta liga europy to jest dno jednak :D
FC Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach
Olympique Lyon - AS Roma
Chyba dwie najciekawsze pary.
No jak krajowa para jest ciekawa, a jest, to chyba mówi to o turnieju więcej niż tysiąc slow.
BTW niech te cipeusze z Romy w końcu coś osiągną w tej swojej zalosnej futbolowej karierze
zacząłem tego Śródziemie: Cień Mordoru, za którego oddałem Fallout 4 (i bardzo dobrze)
gra jest póki co bardzo fajna - zobaczymy jak będzie potem, strasznie duzo roznego rodzaju znajdziek, ale zakladam, ze potem ogarne co i jak
a we wtorek dostane Numenerę, ktos tutaj bedzie gral w nowego Tormenta?
mordor to gorszy batman, jedyna niesamowita rzecz w tej grze to fakt ze w roku totalnej posuchy nawet taki sredniak moze byc uznany za wielkie dzielo
a tormenta bym chetnie obczail, ale nie ma pieniazkow
Mordor jest jedynie gorszy od pierwszego Batmana. Pomimo tej całej późniejszej monotonii, niewykorzystanego potencjału i naprawdę słabego zakończenia sprawił mi znacznie więcej frajdy niż Arkham City. Nie wspominając nawet o Arkham Knight, które odpuściłem po kilku godzinach przez tego głupiego batmobila.
Ja kupiłem Tormenta trochę pod wpływem chwili, jak odkryłem, że będzie na PS4, bo inaczej obstawiałem realny czas ogrania ~2020. Potem dopiero doczytałem, że to w ogóle nie świat Planescape, tylko jakieś chwc, ale trudno... Brian Fargo to Antonio Salieri gier RPG, z drugiej strony będzie na konsole, a i Pillars of Eternity tak bardzo zaniżyło poprzeczkę...
Batman, jak wspominałem, jakoś nigdy mi nie podszedł. Tu (Mordor) podoba mi się nawet system walki, chyba jest trochę bardziej wymagający niż w Asasynach. No i trochę rozwoju postaci, co zawsze na propsie. Ale grałem godzinę, więc tylko wstępnie anonsuję, że gram, będę grał i czekam na wskazówki ;)
magia mordoru sie pokazuje jak jest sie cienkim graczem i sie ciagle umiera, moze dlatego do mnie nie przemowil
[286]
+1
-------------------------------------------------------
Potem dopiero doczytałem, że to w ogóle nie świat Planescape
Żeś się obudził. Wizards of the Coast zabili Planescape'a lata temu.
A szkoda, bo to był jeden z ciekawszych światów fantasy jakie widziałem. Tak wnioskuję z Tormenta oczywiście, ale tam jeszcze wiele kwestii pozostało do wyjaśnienia. Te cienie, ta smutna pani, klimat, mrok, brud. Mrr.
Wizards of the Coast
naprawdę się tak nazywają? :)))
Mordor to przeciez taki AC1 z gorsza fabula, ale lepszym systemem walki.
Gra tak nudna i schematyczna, ze mozna doslownie usnac.
Do Batmanów od Rocksteady to ta giereczka nie ma najmniejszego startu.
Nie wiem co niektorzy maja do AK, cud miod ;)
Lewy 3 gole ;)
naprawdę się tak nazywają? :)))
Hipisi.
Poza tym, coś taki zdziwiony? Przecież to logo pojawia się ilekroć odpalasz Baldur's Gate, Icewind Dale, czy Tormenta.
------------------------------------------------------------
Nie wiem co niektorzy maja do AK
Tobie podoba się Watch Dogs, więc wiesz...
Mordor to przeciez taki AC1 z gorsza fabula, ale lepszym systemem walki
Do AC to akurat niezbyt podobne.
Poza tym, cały pic z tą grą jest taki, że ma system Nemesis, który jest mistrzostwem świata.
A ty oceniles BioShocka Infinite na 4/10, wiec wiesz ;P
Pierwszy WD to dosc slaba gra, ale drugi daje rade. Ktos nie lubi tego klimatu to ok, ale ogolnei dwojka zbiera dobre opinie
Mordor jest jaki jest, ale jak gra nie ma w miare wciagajacej fabuly to dla mnie odpada.
Tak samo wszelkie Just Causy, Dead Risingi itd
Bo to zła gra jest. Arkham Knight aż tak zły nie jest, ale jest słaby. Przefajnili i zrobiło się to niestrawne. Nie dałem rady.
A mówi to ktoś kto przeszedł wszystkie poprzednie gry z Batmanem.
A ty oceniles BioShocka Infinite na 4/10, wiec wiesz ;P
Adekwatna ocena więc o co ci chodzi?
ps. Lewy 3 gole dziś strzelił.
Nom szczegolnie biorac pod uwage fakt, ze wiekszosc ocenila go na 9/10 ;)
Na 4/10 to jest Mafia 3 albo jakies gierki budzetowe ;)
Wiem roznie to bywa dla mnie na przyklad gry Bethesdy - fallout/tes to sredniaki na 5 w porywach 6/10 :p ale z fanami tych serii sie nie kłoce ;)