btw o ile sie nie myle to dzisiaj lacazette, jesli zasadzi hattricka, wywala seville z ligi mistrzow
a genesio bawi sie w sabotaz i posadzil fekira na lawce, zeby wpuscic valbuene
e tam wembley... już się po prostu wzięli do roboty
jesli zasadzi hattricka
mało realne
Strzelenie trzech bramek Sevilli nie jest niewykonalne.
Jeśli dobrze liczę (a mogę liczyć źle, bo jestem na lekkim rauszu) to OL musi wygrać 3:1, by wyjść z drugiego miejsca.
koboon, lyon to nie juventus...
no i juninho nie gra :)
Sevilla popełnia dużo błędów w obronie. Stracili w tym sezonie najwięcej bramek spośród drużyn z góry tabeli La Liga.
Nie twierdzę, że to łatwe, ale na pewno możliwe.
a Lyon strzela średnio 1,75 gola na mecz
Nie twierdzę, że nie mogą więcej ale Sevilla to nie Dinamo Zagrzeb.
No proszę, po wielu wspólnych sezonach w managerach właśnie dowiedziałem się, że Carvalho jest czarny.
O proszę, Borussia potrafi wyrównać :D ALe spoko, Real mimo, że drugie miejsce, i tak trafi na Napoli, Monaco albo Leicester - potwierdzone info :D
To ja poproszę Arsenal
Na Bayern trafi...
Kto?
O proszę, Borussia potrafi wyrównać :D ALe spoko, Real mimo, że drugie miejsce, i tak trafi na Napoli, Monaco albo Leicester - potwierdzone info :D
A katalunii wiatr zawsze w oczy.
Jaki Bayern? Bayern z drugiego iejsca wychodzi,
Swoją drogą, Real rozegrał to popisowo :D Zajmując drugie miejsce, mają teoretycznei łątwiejszego rywala, bo odpada im możliwość zagrania z Dortmundem, Atletico i Barceloną :D
hahaha
To ja poproszę Arsenal
pierwszy mecz w madrycie. w sumie z takim realem to moze byc, ale wole jednak leverkusen albo seville.
legia troche z pomoca sedziego, ale jest le. spoko.
Zajmując drugie miejsce, mają teoretycznei łątwiejszego rywala, bo odpada im możliwość zagrania z Dortmundem, Atletico i Barceloną :D
Czego w tym nie rozumiesz? Real nie może zagrać z Dortmundem (bo swoja grupa), Atletico i Barceloną (bo Hiszpania), więc pozostaje im do rozlosowania pięć grup, z czego po takim Napoli, Leicester czy Monaco - przejadą się niczym walec.
Mowię, że Real rozegrał to popisowo, bo wychodząc z pierwszego miejsca, mogli trafić na Bayern i City, a tak jedyny groźny rywal to Juventus. Realo się bardziej opłaciło ten mecz zremisować.
Zidane to jednak mistrz strategii, naprawdę gratuluję. Szczerze, bez spiny i bez złośliwości
Mój poprzedni post był trochę takim skrótem myślowym. Serio, bez złośliwości.
szczerze, zamknij dupe
właśnie, nie wciągaj mnie w deliberate
Napisałeś to tak, że wyglądało to jakby Real grał o drugie miejsce by uniknąć BVB, Barcelony i Atletico.
Obwiniaj składnię, a nie odbiorcę mesydżu.
Nie, skróciłem sobie myślowo i p prostu tak sobie napisałem, mając na myśli to, co napisałem wyżej, i tyle. Troche namieszałem, racja
adrem, nie marudź, mówię, że Real rozegrał to popisowo, bez żadnej złośliwości, a Ty jeszcze narzekasz
EDIT: Też jestem po kilku piwach, więc składnia ma prawo mi się popierdolić, proste
bez zlosliwosci mowie ze barcelona popisowo kupuje mecze :)
bayern i city, wielkie mi potegi
znajac szczescie to arsenal dostanie bayern, hehe
jaka tam strategia, real zjebal pierwsze miejsce i tyle
wylosowac moga druzyne lepsza lub gorsza, tego nikt nie wie, no chyba, ze cieple kulki ;) ale jednego moga byc pewni, rewanz graja na wyjezdzie, a to jednak istotne w dwumeczu
wylosowac moga druzyne lepsza lub gorsza, tego nikt nie wie, no chyba, ze cieple kulki ;) ale jednego moga byc pewni, rewanz graja na wyjezdzie, a to jednak istotne w dwumeczu
+111
dlatego tak bardzo sie ciesze, ze psg dalo wczoraj dupy.
szczerze, zamknij dupe
[216] HAHAHAH CO ZA MADRYCKA PICZA XDDDDDDDDDDDD
CO JEST, DUPA BOLI?!!?!?!? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
spoiler start
tak to ja, wasz kóbon
spoiler stop
jaka tam strategia, real zjebal pierwsze miejsce i tyle
Oczywiście. Widać było, że grają o 3 punkty.
No ale Pan Złota Piłka postanowił spieprzyć dwie setki.
kto chce sie juz dzis pobawic kuleczkami to prosze:
http://inker.github.io/cl-draw/?mode=last16
http://www.fotosik.pl/zdjecie/deae913b0d8ebc63 omg
Real z drugiego miejsca.. I tak Uefa zadba, zeby wyszli z grupy i trafią na Lester.
Arsenal zagra pewnie z Bayernem
nie no, opinia publiczna chyba by sie zorientowala, ze cos jest nie tak, gdyby z grupy wyszly dwie druzyny, bylaby to sytuacja bez precedensu
przy okazji, przepraszam za #75 i w ramach zadoscuczynienia jeszcze raz polecam 2 sezon the missing
Mam 'zakolejkowany', na pewno go obejrzę w bliżej nieokreślonej przyszłości.
Nic nie wiem o tym drugim sezonie. Ciągną historię z pierwszego, czy jest to coś zupełnie nowego?
wspolna jest tylko postac tego detektywa baptista, pierwszy sezon jest moze wspomniany raz, poziom jeszcze wyzszy niz w pierwszym, klimat jeszcze bardziej dolujacy ze wzgledu na tematyke...ale juz nic nie bede zdradzal...
dla mnie top 3 seriali w tym roku, oby zrobili kiedys 3 sezon
Spoko, dzięki.
Pierwszy sezon oglądałem i jakoś mnie nie wciągnął (choć Młodej się podobał), ale skoro drugi jest dużo lepszy to na pewno sprawdzimy.
Obejrzałem pierwszy sezon Narcos. Powiem wam, że nie mam najmniejszej ochoty oglądać go dalej. Ten serial jest taki "zwykły", że nawet nie wiem co o nim napisać. Każdy odcinek to coraz to lepsze metody cwaniakowania Pabla. Główny bohater (ten dobry z DEA :P) zero charyzmy, niby później coś tam próbuje pokazać, ale to kompletnie do niego nie pasuje. Dość powiedzieć, że pisząc ten post musiałem sprawdzić na filmwebie jak miał na nazwisko. :v Z resztą co się dziwić, skoro film jest oparty na faktach.
Zacznę chyba oglądać Westworld. Znajomi się serialem podniecają, internet się nim podnieca, nawet GOL się nim podnieca to może coś jest na rzeczy. :P
zreszta narcos tak samo sie podnieca internet gol a jednak ci nie podeszlo :p
o westworld jest duzo szumu bo kazdy oglada, ale zeby od razu jakis serial roku to nie (w przeciwienstwie do stranger things (y))
Stranger Things też nie był jakiś hohoho ale nadrabiał genialną muzyką.
Narcos mnie znudził, obejrzałem pierwszy sezon do końca nieco się zmuszając. Do drugiego sezonu nawet nie podchodzę.
Westworld oglądam i nie jest źle. Irytują mnie dwie postacie, ten w białym kapeluszu i ten kowboj-nieudacznik. Zostały mi jeszcze 3 odcinki.
UEFA podała dzisiaj do wiadomości, że Włochy od sezonu 2018/2019 będą miały ponownie do dyspozycji 4 miejsca uprawniajace do gry w Lidze Mistrzów: 3 dające bezpośredni awans do tych rozgrywek i jedno, o które trzeba będzie stoczyć bój w ramach eliminacji. Kraj z Półwyspu Apenińskiego będzie musiał jednak uważać na Francję i Portugalię, które mimo, że posiadają mniej punktów w rankingu UEFA, zapewne będą chciały powalczyć o więcej pozycji dla swoich państw w tym prestiżowym turnieju.
a FIFA chce wprowadzić że na MŚ w starciach grupowych nie ma być remisów tylko po 90 minutach karne.
Narcos pierwszy sezon oglądałem i nawet mi się podobało (8/10), ale niech może najlepszą recenzją będzie fakt, że drugiego sezonu nie odpaliłem do dzisiaj...
Serial roku The Young Pope, zaraz potem Stranger Things, a potem to...
Na pewno mocno rozczarowała Gomorra i House of Cards, ich tegoroczne sezony wyraźnie słabsze od poprzedników, ale i tak bardzo lubię te seriale.
Włochy od sezonu 2018/2019 będą miały ponownie do dyspozycji 4 miejsca uprawniajace do gry w Lidze Mistrzów
To świetna wiadomość, w Bergamo na pewno się ucieszą...
Edit: Hehe, Ranieri > Guardiola, ale mówię to od 2007
Zwracam honor i przyznaje, że miałeś rację. Za wcześniej pochwaliłem Guardiole na początku sezonu.
Co tam sie dzieje z tym City? Patrze i nie wierze :O
Monaco już 53 gole strzelone w tym sezonie! Falcao wraca do formy, Dzisiaj ustrzelił trzy i mecz trwa
Żeby była jasność, Guardiola to w mojej ocenie dalej TOP 10 światowych trenerów, po prostu nie uważam żeby to był TOP1 czy TOP3 i stąd moje liczne dyskusje w wątku na ten temat.
W sumie to mnie dziwi zarówno jego nieporadność, jak i nieporadność Mou. No niby objęli nowe drużyny, to wymaga czasu. Ale nie budują sobie od zera Evertonu, tylko wzięli dwie kolejno najdroższe kadrowo zespoły w całej Anglii.
Myślałem, że taktyk Guardiola i taktyk Mourinho będą odtrutką na ten cały angielski kick and rush, który wiązał się z regularnymi kompromitacjami w Lidze Mistrzów, a tymczasem oni mają problemy z pojedynkach z Leicester. I to jest dla mnie zaskakujące.
Dalej jednak nie przekreślałbym ich w walce o tytuł zwłaszcza przy specyfice wiosny Arsenalu...
to wiadome, dobrze zbalansowana i prowadzona druzyna, brak gry w pucharach,
pytanie tylko czy Manchestery zalapia sie do top4, bo na dzisiaj raczej trudno o to bedzie
Ten Jones z City to już taka trzecia "asyste" zaliczył w sezonie że zamiast do bramkarza podaje do przeciwnika, najgorszy transfer PL jak dla mnie do tej pory.
#lestermistrzemanglii
Skończyła się faza grupowa Ligi Mistrzów, więc mogą się znowu na lidze skupić :D
Ten Jones dobry skrot mu zrobiles :)
ale nie ma z nim jeszcze takiej tragedii jak z nieobecnym dzisiaj Otamendim, to jedt masakra, z najlepszego obronce la liga zrobic posmiewisko
Nie można powiedzieć, że Morata rozgrywał dobre spotkanie, ale po takim trafieniu powinien się odblokować.
Kaźmirz
------------------------------------
Jezuchryste, Real nie powinien sprzedawać piłkarzy
cóż, w takim przypadku mam nadzieję, że Real nigdy nie będzie musiał grać przeciwko Jese
Mistrzem będzie Chelsea.
Pffff... pisałem już o tym jakiś czas temu.
Conte zrobił to, co Mou przy swojej pierwszej wizycie w PL. Wprowadził powiew świeżości i może minąć chwila, zanim inni znajdą odpowiedź. Ale to dobrze, bo może liga angielska znów wróci na jakiś akceptowalny poziom w europie.
Sorry Loon ale obczajcie podanie Messiego w 31 sekundzie skrótu i drugą bramkę Messiego. :) Grali z pasterzami ale i tak niezłe akcje.
http://www.meczyki.pl/skroty/71444/osasuna_fc_barcelona_03.html
W Madrycie dziś Experimental Jet Set, Trash and No Sta
soniki zawsze na propsie
costa
szacunek
bana dla macco prosze
Tottenham - shit firm, shit football.
adrem żebyś Ty nie dostał za wypowiadanie się w tematach razem z łupaczem dusz :P
A Coscie w tym sezonie nie mam nic do zarzucenia.
Widze, że Nice - 3 kontry, 2 celne strzały, 2 gole.
Beka z PSG na tę chwilę.
edit.
Czyli jednak Krychowiak słabym ogniwem.
Zakładając, ze obecnie na jedna część potrzebujemy dwa tygodnie, ale lepiej już było i prawdopodobnie na ostatnie 50 części będziemy potrzebowali nawet trzy tygodnie to z forum GOL-a definitywnie pożegnam się za 8,5 roku, może minus rok bo finały, Mundiale i Euro to okresy zwiększonej aktywności, a Wy się mnie pytacie z niedowierzaniem czy naprawdę planuję symbolicznie zejść ze sceny przy 1000 części.
Dla porównania między pierwszym z brzegu Piłka Nożna cz. 399 a PN cz. 400 minęły 3 dni.
nie ma kogo blotem obrzucac to watek umarl, przepowiednia sie sprawdzila
A to by sie nawet zgadzalo. Przelecialem ze dwa stare watki (zabawnie sie czyta po latach) to rzeczywiście z tej brakującej średniej postów połowę stanowił sami-wiecie-kto, a drugą połowę hejty na niego :D.
Szczerze mowiac kiedys tego nie dostrzegalem, ale to byl jeden nieustajacy roast, nic dziwnego, ze krew sie w koncu polała ;)
Arsenal
----------------------------------
To co, Barca wylosowała mega trudnego rywala. Nie to co ten Real.
Ilez mozna rwzy grac z tym psg. Nie ukrywqm ze nie ejst najgorzej. Psg w tym roku nie jest w mega gormie wiec powinno byc dobrze.
Sevilla leicester mega ciekawa para
Bayern gra tak nierowno, za ja wstrzymam sie ze skazywaniem Arsenalu na porazke.
Tymczasem Ranieri na dzisiejszym losowaniu
A Legia trafi na Spartę
Ależ ten Arsenal ma pecha. Szkoda mi ich.
alez ten bayern ma pecha. szkoda mi ich.
no coz, nuda. cieple nudne kulki. wazne, ze tym razem pierwszy mecz w monachium i ew. 2-0 wystarczy :p
Cudów nie ma, to jest Liga Mistrzów. Jak masz ją wygrać, to ograsz Bayern, jak masz nie wygrać, to przez 8 lat będziesz odpadać z Olympique Lyon w 1/8. Drabinka to wymówka.
Zaloz ktos nowa i postarajmy sie ja zamknac w mniej niz 7 dni.
Jak widać nie wszyscy się zgadzają :)
-----------------------------------------------
No to sru.
NOWA: https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-806-cristiano-ronaldo-najlepszy-po-raz-czwa/zdd8a5d7?N=1