Przecież to Juventus dostawał przez trzy lata.
-------------------------------------
Myślałem, że Zidane wystawi rezerwy w tygodniu, na Puchar Króla.
Inter to ten klub, który jako jedyny w historii włoskiego futbolu nigdy nie grał w innej klasie rozgrywkowej, niż Serie A ;-)
Ale dla ciebie i o to zapamietaj sobie raz na zawsze Inter to ten klub, który nie był w stanie wygrać na boisku Scudetto, ponieważ skazani prawomocnym wyrokiem karnym działacze Juventusu przez lata wybierali sędziów, którzy mają sędziować mecze Juventusu i Interu, a teraz ledwie minęło 10 lat od tamtego czasu, by jakiś pies z dupy wpadł do wątku i szczekał o zielonym stoliku. Co dalej, Bush did 9/11, a Szwedki prowokują uchodzców?
Świetnie wyglądają te ekologiczne koszulki Realu. Mogliby w takich grać co tydzień.
no kur**, ten je*** przeszczep rzuca mi klody nieustannie od 2010
ale mowie sobie "nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee", "jestem ponad tym", "nie bede pamietliwy", "dam mu jeszcze jedna szanse", wildcard, #kutiniomusisz, 2 punkty w 2 meczach
mohenjodaro Poczytaj sobie o aferze calciopoli i dopiero się wypowiadaj. Juventus uniewinniono i ciągle sprawy są w sądzie. Juventus chce odzyskać utracone scudetto oraz kasę za straty jakie ponieśli właśnie przez ta wydmuchaną aferę. Poczytaj sobie kto w ogóle tą całą aferę nakręcił. Juve przez aferę interu też by nie grał.
Inter też był zamieszany w tą afere. Psa znajdź u siebie w towarzystwie. Ciężko przyjąć prawdę.
"Sąd w Neapolu: Juventus niewinny[edytuj]
Mimo działań Luciano Moggiego oraz innych skazanych w procesie Calciopoli nie istnieją dowody na to, że wynik końcowy sezonu 2004/2005 został wypaczony - orzekł Trybunał w Neapolu z sędziną Teresą Casorią na czele. Juventus więc prawidłowo zdobył scudetto, które zostało mu później odebrane. Wyrok w powyższej sprawie - dotyczącej również ściśle wyników sportowych z pamiętnych lat - zawarty jest na 558 stronach. Na stronach 84 i 85 tej ważnej dokumentacji Teresa Casoria podkreśla, iż z przesłuchania wszystkich świadków wynika, iż nie istnieją dowody na to, że wypaczony został wynik końcowy sezonu sportowego 2004/2005. Kwestia zachowania Moggiego i innych to odrębna sprawa, za co zostali oni ukarani, w opinii Trybunału nie wpłynęło to na rezultaty osiągane w rzeczywistości na boisku.
W uzasadnieniu wyroku stwierdzono, że Moggi i pozostali są winni zachowań takich jak wykonywanie telefonów, zasiadanie do wspólnych kolacji oraz utrzymywanie relacji mających na celu zacieśnienie stosunków z osobami mającymi potencjalny wpływ na wynik meczów, takimi jak sędziowie i ich desygnujący. Nie jest to jednak równoznaczne z ustawianiem meczów - bo do tego zdaniem sądu nie doszło. Sąd orzekł również, że desygnowanie sędziów na mecze Serie A odbywało się w sposób zupełnie prawidłowy. Losowania arbitrów na mecze ligowe nie były fałszowane, a ściśle określona formuła losowań (odbywających się w obecności dziennikarza i notariusza) uniemożliwiała Bergamo i Pairetto ustawianie losowań"
Ten Alonso chyba za slaby na Koguty
Czyżby znowu zmiana formacji? :P
No to za Mosesa niech wejdzie Batshuai żeby pomieszać trochę w defensywie Totków.
Czyżby znowu zmiana formacji?
4-4-2 nieuniknione
Chyba raczej nie, mają taki skład ze taka formacja nie pasuje.
Może pożycza formacje od Tottkow
Mówiłem Alonso do zmiany, juz by mieli wygrana w kieszeni
Voodoo to potężna broń, nie można nią sterować, ani zmieniać sobie celu, jeśli spróbujesz, to obróci się to przeciwko zvoodoowanemu.
#riphazard
Poza tym, przez ten pedalski wąsik nie poznałem Oskara :o
And Spurs' miserable record at Stamford Bridge was extended to 30 games without a win - dating back to February 1990 - after Victor Moses scored what proved to be the winner six minutes after the restart.
Nie wiedziałem, że to tak długo już trwa. Tym bardziej zwycięstwo cieszy ;)
"kuraki" - moc Paudyna jest tu silna
Nie, to po prostu rodowici londyńczycy i ich karmiona matczynym mlekiem nienawiść do rywali zza miedzy.
bo w nienawiści
do tej drużyny
tak wychowano wychowano nas
nie bez powodu
nie bez przyczyny
spiewamy dzis na caly swiat
spoiler start
a legia legia kurczak
legia warszawa
starym kurakiem jeeeest
spoiler stop
Czym sie rozni Juventus od Legii?
spoiler start
Juventus to stara dama, Legia to stara kurwa
spoiler stop
Debuchy wrócił do gry po 385 dniach przerwy, zagrał 15 minut i zszedł z kontuzja..
dzisiaj przekleta anoeta, czyli juz -7
z innej beczki,
co tt otworze to stanowski z mercedesem
no ale ze o westworld nikt tu nie pisze to wstyd
Ja jakiś czas temu napisałem, że nie rozumiem o co i po co.
Generalnie nie jest to złe, ale gdyby wywalili całe to quasi-mistyczne pierdololo o labiryncie serial byłby o niebo lepszy. Skrócić wątki Dolores i rewolwerowca, z dziesięciu odcinków zrobić osiem, a dam 8/10.
W tym roku podium seriali: Stranger Things, The Night Of i The Young Pope.
ja sie mega wkrecilem, ale przyznaje ze klimaty sztucznej inteligencji i w ogole to moj ulubiony motyw
W tym roku podium seriali: Stranger Things, The Night Of i The Young Pope.
W tym roku premierę miał również naprawdę dobry Fleabag. Jeśli nie widziałeś, gorąco polecam.
a ja musze sprawdzic the crown i ten the night of tez w koncu, co do pozostalej dwojki to zgoda
kubun oblukaj 2 sezon missing - mistrzostwo
night of super, papiez tez, westworld przekombinowane, mialo byc arcydzielo, a jest na skraju kiczu
Najlepsi bramkarze na świecie;
1. Ktokolwiek grający przeciwko United
2. Neuer
3. De Gea
westword przekombinowane
no westworld bez przerwy kojarzy mi sie z takim teenage sci-fi drama, a juz najbardziej z tym http://www.filmweb.pl/serial/Terra+Nova-2011-570521
O jezu... planowałem obejrzeć to westworld ale twoje porównanie sprawiło, że chyba odpuszczę. Terra Nova to był tak niesamowity gniot, że na mojej filmwebowej liście seriali zajmuje zaszczytne ostatnie miejsce z oceną 2/10.
z westworldem jest tez problem ze pierwowzor nie jest zbyt wysokich lotow, a scenarzysci nie wyciskaja z tego tyle ile powinni - jak juz mam ogladac cos o robotach to humans lepsze
No już bez przesady z tą Terrą Novą, Westoworld ma jednak lepszy scenariusz i o wiele, wiele lepsze aktorstwo.
Jest po prostu, jak to u Nolanów, rozwleczony. Więcej ciąć, mniej się powtarzać.
Po 13 kolejkach
16/17 - 20 punktów 18:15
15/16 - 27 punktów 19:9
14/15 - 22 punkty 22:15
13/14 - 22 punkty 22:17
najgorszy manager united w historii premier leauge. buc.
Najlepsi bramkarze na świecie;
1. Ktokolwiek grający przeciwko United
Spokojnie Skiter. To jest "proces". Już da się ich oglądać, w drugiej części sezonu przyjdzie skuteczność.
@davis Rozliczymy go po końcu sezonu. Pierwsza połowa dała mi nadzieję ale niestety przespali 2gą. 20pkt na 39 to jest żałosne. Grają coraz lepiej ale brakuje im szczęścia i skuteczności. Atak pozycyjny to nieporozumienie w ich wykonaniu. Tęsknie za Man U Fergusona.
Tęsknie za Man U Fergusona.
sadze, ze teskni za tym kazdy paudyn
Tęskni to każdy fan United. Ale chuj, przynajmniej znowu jakieś fajne transfery będą;D
planowałem obejrzeć to westworld ale twoje porównanie sprawiło, że chyba odpuszczę.
nie no, porównanie zdecydowanie na wyrost, westworld jest duzo lepszy, ale podswiadomie od pierwszego odcinka nie moge sie odpedzic od tej analogii - duzy, futurystyczny projekt i jednak rozczarowujacy scenariusz
duzo lepszy scenariusz niz w terra nova, ale jednak nadal rozczarowujacy - chociaz nawet na forum jest duzo osob, ktore sie tym jaraja
ja tam sie az tak nie jaram, czasem nawet mecza mnie dluzyzny, choc w sumie 7/10 bym dal
scenariusz nie powala, plot twisty robia od drugiego odcinka, dobrze nie odroznialem od siebie bohaterow, a oni juz wywracali cale ich zycie do gory nogami - takie rzeczy sie robi w 3 sezonie jesli chcesz na kims zrobic wrazenie
no i smiesznie to ujal ahaswer o tych dwoch technikach rodem ze slapstickowej komedii
sadze, ze teskni za tym kazdy paudyn
sadze, ze wszyscy za tym tesknimy, moze poza neutmem, ale o zmarlych tylko dobrze albo wcale
Ja nie tęsknię, bo mam tę zaletę, że nie jestem sentymentalny.
Ferguson zrobił swoje i niech mu ziemia lekką będzie. Poza tym, wszystkim ze słabą pamięcią przypomnę, że ostatnie sezony Szkota też były bolesne dla oczu (choć wyniki, rzecz jasna, lepsze). Zmiana była potrzebna, tyle że zmiennicy z dupy.
Ferguson musiał kiedyś przeminąć i czas sobie uzmysłowić, że po nim też jest życie i choć na razie do dołka The Reds trochę MU brakuje, to trzeba wreszcie wziąć się w garść, bo nie jest wesoło.
Poza tym Ferguson też nie zaczynał śpiewająco i był bliski wylotu dawno, dawno temu. Cierpliwość jednak opłaciła się i po latach można powiedzieć, że mieliśmy do czynienia z jednym z najlepszych (a może nawet najlepszym) trenerskich motywatorów.
Być może Żoze nie jest idealnym rozwiązaniem, ale skoro dałem Jajcarzowi dwa lata na przekonanie mnie do siebie, to byłbym zwyczajnie głupi, gdybym nie dał tyle samo Mou, a ten przecież wciąż przyciąga nazwiskiem znacznie lepszych piłkarzy, niż jego poprzednicy.
Ferguson musiał kiedyś przeminąć i czas sobie uzmysłowić, że po nim też jest życie
Teraz bardzo proszę żeby uczestnicy wątku ustawili się w kółku, złapali za ręce, drugi refren od "wszystko się może zdarzyć" śpiewamy razem z Panią Anitą
ja byle nie kolo matirixosa, a tak to obo
Teraz bardzo proszę żeby uczestnicy wątku ustawili się w kółku, złapali za ręce
a skąd, jestem z Paudyna dumny, z tym fetyszem sandałów musi mu być szczególnie trudno w jego środowisku
Emeryt z gigantycznym przerostem ego. Przedwcześnie wypalony kapitan reprezentacji wiecznie na ołtarzu krytyki. Przepłacony gwiazdor jednego transferu przygnieciony na wstępie przepłaceniem. Był też młody zdolny wilczek, ale chyba go stare wilki szybko zagryzły. Jeszcze niech kupią tego Suareza to już w ogóle będzie zarobek dla miejscowych psychoanalityków. Z takim dobrem współpracowników to nawet Mourinho pewnie jest tam już pierwszym pacjentem.
Dobry unik Loon, ale to nie ja chcę się trzymać za ręce i to nie ja tryskam wiedzą na temat rzeczonego środowiska, także wiesz... ;)
Fajne chłopaki w tym San Sebastian.
Szkoda, że liniowi niefajni i okradli Real z dwóch punktów.
pierdole ta fife, zamawiam bfa bo szkoda nerwow
co, dabowanie przelalo czare goryczy?
ja wczoraj mecz potworny mialem, typ mial renato sanchesa zupelnie z dupy w skladzie z serie a, mysle sobie: hehehe, debil nie wie jak grac w fantasy
wygral 5-0, 4 gole sanchesa...
tam sa chyba jakies aspekty ukrytych algorytmow, ktorych nie ogarniam, ale prawie zawsze jest tak, ze jak ktos wyleci ze skladem brazowych chinczykow to wygrywa ze mna bolesnie, albo wlasnie taki z dupy pilkarz kompletnie nie pasujacy do skladu tez mnie gromi zawsze
Wezcie mnie z tym sanchezem nie wkurwiajcie. Tak jak w 16 najwiekszym rakiem byl bumejang tak teraz tego kmiecia tak op zrobili ze widze go w 70% skladow. Rzygac mi sie juz chce od niego
Jeszcze elektronicy tak mu ryj spierdolili ze wyglada jak future z 8 mili
dabowanie to jeszcze, ale mialem taka serie spieprzonego gameplayu ze chyba z 10 meczow pod rzad przegralem
z chemistry wiadomo od dawna, im bardziej z dupy sklad tym lepiej gra :|
debil nie wie jak grac w fantasy
:)
Loon jak tam nastrój przed dzisiejszym meczem?
Specjalnie dla ciebie zrobiłem voodoo żebyś smutny nie chodził. Ja stracę ale co tam... miej trochę szczęścia.
Westworld...
Tak sobie pomyślałem, że Ford zrobił
spoiler start
Bernarda na podobieństwo Arnolda. A potem pomyślałem, że przecież niemożliwe by nikt w firmie nie zorientował się, że, chwila moment, stary, dobry Bernie wygląda przecież jak nieżyjący współzałożyciel. A tymczasem...
spoiler stop
głupiś davis, trzeba bylo pytac wczesniej
oczywiscie, ze dzis jest mecz "o honor"
za to za tydzien bedzie w dupke :)
ja to jak coś jebne....
czy inter właśnie zagrał najlepsze 19 minut od 5 lat? akurat dzisiaj...
oni regularnie mają takie 19-minutówki, tylko potem przypadają na nie tygodnie upokorzeń
to w większości nie są źli piłkarze, serio, po prostu DNA zatrute ;)
no, ale przyznasz, ze przyjemnie sie oglada te serie a, mecz z milanem czy z fiorentiną to sama frajda pilkarsko
[270] Nie, nie. Bądźmy poważni. Oglądam tylko dla pieniędzy.
[271] mówisz, że jest nadzieja? :)
jak kupowali tego joao mario za 40 mln euro to goscia nie kojarzylem, nie wiedzialem co w nim widzieli
zagral juz z 15 spotkan w Interze i dalej nie wiem
jest chyba roznica miedzy moim zrzedzeniem, gdy klub w lidze europy wyprzedzily takie tuzy jak southampton, sparta praga i hapoel ber sheeva, a zrzedzeniem nojtuma, ktory jeczal po zdobyciu potrojnej korony
[265] no wlasnie, przeciez to bez sensu??? chyba ze cos mnie ominelo? :D
i need an adult
Leiva na DC, tego chyba jeszcze nie grali?
Tak przy okazji: znacie jakiegoś bardziej drewnianego, bez wyrazu i polotu zawodnika?
Rasiak akurat umiał fajnie kiwać i ładne gole strzelał. Powtarzasz jakieś cebulaste brednie Januszy widzących tylko jego słabe mecze w reprezentacji.
Leiva na DC, tego chyba jeszcze nie grali?
na czym?
ktos chetny na jakas fifke? nie bede krytykowal stylu :p
davis jak Ty odpłyniesz to przypominam sobie dlaczego wszędzie jest taka nagonka na dopalacze.
na czym?
Chodzi o środkowego obrońcę. Skrót pochodzi z FM-a. Tam pierwsza litera w skrócie oznacza pozycję, a druga stronę boiska.
Grywam sobie ostatnio w to całe Top Eleven, nie wiem czy ktoś zna, jak nie, to nie polecam, bo wyciągacz mikroplatnosci.
Ja oczywiście nie dałem się naciągnąć, a i tak leci dymanko Januszy. A zaczęło się od tego, że kupiłem FM 2017 mobile, ale mi nie przypadło do gustu. No generalnie nie polecam, ale jak ktoś w Top Eleven grał to oczywiście moze się wypowiedzieć, może czegoś nie dostrzegam
gralem troche, pierwszy sezon nawet potrojna korone miałem, ale bardzo slaba gierka z dziwnymi zasadami transferow
Wiem, że załapałem z dwumiesięcznym opóźnieniem, ale... o mój boziu frasobliwy, jaki ten nowy Danny Brown jest Z do A do J do E do BISTY!
to samo co Championship manager 17 mobilny,
3 sezony zagrałem i odpuszczam, bawienie sie w ustawienia przedmeczowe czy w trakcie meczu, dobieranie składu itp. i tak nie ma wiekszego wplywu na wynik. To co sie liczy to wykupienie roznych treningow, a kasa z gry starcza tylko na chwile, generalnie płacisz cos ugrasz, nie placisz tułasz sie w ogonie tabeli
a mikroplatnosci wcale nie sa mikro
plusem jest licencja oczywiscie
Wiem, że załapałem z dwumiesięcznym opóźnieniem, ale... o mój boziu frasobliwy, jaki ten nowy Danny Brown jest Z do A do J do E do BISTY!
Nie znam, ale ostatnio słucham Pink Floyd - The Wall i też jest zajebiste :)
O to popatrzę na tego "kocura".
jej, różowe trykoty...
Mocna kadra Realu Madryt może wkrótce stać się jeszcze silniejsza. Dwie wielkie gwiazdy, które w ostatnich latach opuściły hiszpański klub, chciałaby wrócić do stolicy Hiszpanii.
Jak informuje "Marca", Mesut Oezil i Angel Di Maria mogą ponownie stać się piłkarzami Królewskich. Obaj wyrazili chęć powrotu na Estadio Santiago Bernabeu i teraz wszystko zależeć ma od klubu.
lol
mozna sie ustosunkowywac juz w nowej
https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-805-coraz-blizej-swieta/zfd883f2?N=1