Jeden z tych meczów do zapomnienia. Jednak to chyba United może być bardziej zadowolone z wyniku.
ostatni raz kiedy Ibra tak bardzo się zaciął, to chyba jak na 9 miesięcy utknął w macicy
^Nawet dobre.
Liverpool w gazie, więc Żoze przyjechał zakręcić kurek i zabić mecz. Niby smuteczek, ale na obecną chwilę tak trzeba niestety będzie grać na wyjeździe z mocnymi ekipami.
te wejsciowki do fut drafta swietna sprawa, 3 winy wczoraj klepnalem to ziomki z paczek za ~30k poszly :D
Trochę spieprzyli sprawę z tym tytułem. No i pewnie z "fall 2017" zrobi się "spring 2018".
Ale generalnie jest dobrze.
--------------------------------------------------------
"Hiszpańska policja aresztowała trzech kibiców Legii Warszawa za akt wandalizmu w jednym z madryckich barów. Hiszpańskie media informują, że chuligani próbowali ukraść kasę fiskalną, telefony, a do tego zaatakowali dwie kelnerki."
Polska wstaje z kolan.
Jak się komuś nudzi w ten jakże piękny, wtorkowy wieczór, to niech wchodzi w komentarze pod newsem o zapowiedzi RDR2. Tylko bez popcornu to ani rusz. Szkoda go trochę zostawiać na Legię.
Dawać Legia jedziemy z nimi. Wierzymy!
Znajomy postawił na Legie 100 zł :) Do wygrania 10tys zł :)
Tymczasem przed meczem. Kibice Legii zniszczyli radiowóz. Hiszpańskie media nazywają ich „zwierzętami”
Hiszpanie: wielu kibiców Legii jest pijanych i próbuje wejść na Bernabéu bez biletu. Duże napięcie. (Piękny wizerunek polskich fanów)
Nie bzdura. Sprawdzałem dzisiaj. Było równe 100 na Legie w toto-mixie.
http://screenshot.sh/mK8yfH4Gn5owB
Właśnie studio TVP powiedzieli że 100-1 płacili na Legie.
Skiter za ile będziesz grał ten typ?
Chciałem postawić 5k ale zablokowali mi przelew i dupa ;(
Śmichy chichy, ale to Legia powinna prowadzić.
--------------------------------------------
Miałem pisać, że Bale dziś nieprzytomny.
--------------------------------------------
zawsze pozostaje danilo :|
varane w obronie w fantasy, niczego nie mozna juz byc pewnym, w europie nie ma juz slabych druzyn
Varane jest mistrzem, ale ma obok Danilo, Marcelo i Pepe, więc szanse na zero z tyłu były dosyć niskie.
Real w tym sezonie nie stracił bramki tylko w dwóch meczach, a Ty bierzesz obrońcę Królewskich do fantasy.
Ten chłopak będzie wielki. Dziś najlepszy na boisku.
James i Isco mogą się schować.
O cholerka. Jestem zaskoczony tym co gra legia... :o
moj madrycki wybór fantasy na dzisiejszy mecz: varane, james, ronaldo
mnie nie satysfakcjonuje
adrem, koobon, kerlon, prosze o zwrot pieniedzy
Łapy po kasę to mógłbyś wyciągać gdybyś najpierw prosił o radę, a my byśmy Ci tak kiepsko doradzili.
Gra lepsza, niż wynik. Nie sądziłem, że Legia pozytywnie zaskoczy, a tu proszę.
w sumie szacunek dla legii. bije sie w piers po meczu, choc wynik troche smutny, ale moglo byc mniej.
Za to w Realu odwrotnie, wynik lepszy niż gra. Zagrali na pół gwizdka.
Morata lubi Ligę Mistrzów, w 54 minuty 2 gole + asysta.
----------------------------
moglo byc mniej
Wręcz przeciwnie, powinno być więcej. Zarówno Legia jak i Real (szczególnie Real) sporo partolili.
Taka gra z Legią to wstyd. Strata bramki z takimi pastuchami to już obciach na całą Europę.
Btw. Kovacic widzę, że za słaby nawet na warszawiaków. Wszedł tylko na końcówkę i nic nie pokazał ;)
Tak się gra, jak przeciwnik pozwala :D
W rzeczy samej, grali najsłabszy mecz w sezonie, a i tak strzelili manitę.
A gdyby CR7 nie zostawił w domu prawej nogi byłoby wyżej.
M@co -->
W tym meczu nikt poza Asensio i Moratą niczeego nie pokazał. Ten mecz to akurat kiepski materiał do analiz.
Kroos jakiś horror odstawiał.
Za to Kovacić w weekend z Betisem zagrał bardzo dobrze.
w sumie to, umowmy sie. real w najwyzszej formie nie jest, a wygral i tak 5-1.
Btw. Kovacic widzę, że za słaby nawet na warszawiaków. Wszedł tylko na końcówkę i nic nie pokazał ;)
Kovacić w tym sezonie w lidze bardzo dobrze gra.
i tak juz nic z niego nie bedzie
Jeszcze są szanse. Potencjał ma wciąż ogromny. Modric w jego wieku grał w Dynamo i nikt go nie znał.
Sezon lub dwa i Kova zajmie miejsce Modrica.
Proponuję nagłówki polskim mediom "Zwycięski blamaż"
kibice legii generalnie zachwyceni, pokazali nam!
Sezon lub dwa i Kova zajmie miejsce Modrica.
Chyba przy stole w klubowej jadalni.
Niech najpierw Kovacic pogra regularnie na sensownym poziomie.
nadejdzie taki dzien ze przez fife po prostu nie wytrzymie
nie wytrzymie kur*a
Ty dalej w te fify grasz? Oo
mam to samo, jakim chujem typowi w drafcie dropnal neymar, griezmann i messi? : |
Beta wersja FM 2017 wyszła wczoraj. Ma ktoś już ją?
Blackthorn nie odpowiadamy pod postem pls, jesli chodzi o fife https://www.youtube.com/watch?v=UPw-3e_pzqU
ja na draft akurat nie narzekam jesli chodzi o dobor zawodnikow, sam za kazdym razem mam przynajmniej ronaldo, bardziej mnie wkurzaja te codzienne kwalifikacje
Ja dzięki fife 17 rozjebałem już jednego pada.
gram sobie w fifie sezony i jak na razie mi united bardzo podpasowal
mkitarian mega szybki na skrzydle, rooney w drugiej polowie za mate krol dryblingu i pogba strzela gole z polowy
I dobrze, trzymam za nich kciuki. Ranieri i spółka wiedzą, że drugi raz PL nie zwojują więc mobilizują się na LM. Mają wyjątkowo łatwą grupę więc to wykorzystują.
[244], [245] Warto jednak wspomnieć, że dostali najłatwiejszą grupę. Szacun jak najbardziej za dotychczasowe wyniki ale nie robiłbym sobie nadziei po wyjściu z grupy.
wyjdą z grupy na pierwszym miejscu, to w 1/8 maja szanse trafić no kogoś w swoim zasięgu
ja moge po meczu moge popykac z checia
smierc, podatki, forma city w lm
Theo jaka buda. :)
Bravo, pajac!
Jaki on jest beznadziejny.
Co za gość. Bravo właśnie zaprzepascil możliwy dobry wynik MC.
Ps. A wystarczyło wybić.. :)
Cep chyba kazał wczoraj swoim piłkarzom defensywnym oglądać Legię. To jest tak śmieszne, że aż straszne. Od obrońców City jest gorszy tylko Neymar ze swoim wykonaniem karnego.
oddałbym ze 3 bramki za te kontuzje, obrona nie dość, ze kulała, to sie jeszcze posypała całkowicie
a łysy zwiedzony tym początkiem chyba juz ma pewność, ze sporo sporo roboty przed nim
Po sezonie ucieknie z tonącego okrętu, bo już wie, że LM na pewno tu nie zwojuje, a i o podbój Anglii może być ciężko.
to co adrem, ze 2-3 meczyki?
tylko sie nie przestrasz, ja na razie poziom rocketa ;)
Cep chyba kazał wczoraj swoim piłkarzom defensywnym oglądać Legię.
E tam, oni tak grają od początku sezonu. Po prostu w lidze tuszują to posiadaniem piłki. Już dawno pisałem, że gdy w końcu przeciwnicy przestaną się bać tego Pepa na ławce i pierdyliarda podań w pomocy to City zacznie tracić punkty, bo w defensywie mają kompletną degrengoladę.
I na tym też traci Bravo. Prawdą jest, że gość był w Barcelonie przereklamowany, ale też z drugiej strony, te jego durne błędy biorą się stąd, że trener każe mu rozgrywać zamiast wybijać na połowę boiska. A rozgrywać nie ma z kim, bo obrońcy i pomocnicy nie potrafią się poruszać po boisku tak, by dało się im podawać (do przodu).
Wystarczy zobaczyć tę dzisiejszą wpadkę. Jeden Suarez wyłączył obrońcę i defensywnego pomocnika po prostu stojąc między nimi.
Jasne, Bravo mógł podać na lewo do Stonesa, wiec go nie rozgrzeszam, ale to jednak niedorzeczne, że bramkarz zostaje sam z piłką przed polem karnym, a pomocnicy nie cofają się do rozegrania.
granie z loonem to tzw zabawa roku, kazdy gol z wrzutki, szacunek
to dobrze czy zle?
edit: Suarez ;f
bardzo dobrze panie kolego, bardzo dobrze, kazdy lubi stare dobre wrzutki nie do zatrzymania w fifce
to ciekawe, bo jak ja ostatnio gralem w fife to wrzutki byly gowno warte, a najlepsza metoda na gola byl rajd przez srodek boiska :(
swoja droga to byl moj kolejno 22, 23, 24 mecz w fife, spodziewalem sie jednak pogromu, a nie ragequitu w 23 minucie meczu
mati, mordo, za lata upokorzen dedykuje ten wynik tobie
Dzięki Loon pozdro :)
Obczajcie co robi Sanchez w 2.57 :| http://www.meczyki.pl/skroty/69250/arsenal_londyn_ludogorets_60.html
Neutm--> Jak tam radzi sobie Alcantara pod wodzą Carlo?
W ramach ciekawostek szczególnie dla fanów Footballa Managera.
Messi i Ronaldo w FM 2017
[Zobacz link: http://s2.ifotos.pl/img/ronaldopn_aranaqw.png]
[Zobacz link: http://s2.ifotos.pl/img/messipng_aranqph.png]
Trailer Red Dead <3
W sumie zapytam na, jeśli GTA 4 wynudziło mnie śmiertelnie bo miałem absolutnie dość formuły to jest sens odpalać piątkę?
tak, bardzo udana
przy czym nalezy podejsc bez obsesji zrobienia 100%, skupic sie na fabule i swobodnym jezdzeniu po miescie
to pierwsza czesc gta, ktora skonczylem, bo w koncu ktos wpadl na checkpointy w trakcie misji
9,5/10
Damn, trzeba by się wybrać na pożegnalny koncert Coillinsa @Paudyn
A co, wyruszył w kolejną pożegnalną trasę, bo nie mogę żadnego sensownego infa znaleźć?
Fanem to za dużo powiedziane ale faktycznie bardzo lubię.
A to akurat Collinsowi dobrze wyszło ----> https://www.youtube.com/watch?v=Ccs2rt0oSzQ
http://www.viagogo.pl/Concert-Tickets/Rock-and-Pop/Phil-Collins-Tickets
Gabiel >>> Collins
nie znasz się :(
Co więcej Collins śpiewa lepiej niż Gabriel w starych kawałkach :)
https://www.youtube.com/watch?v=eQGj90PWxvw
Mooooże jakby założył jakiegoś kwiatka na głowę to zbliżyłby się do Gabriela na tyle by go sięgnąć końcem palca. Może.
Naprawdę fajna bramka Pogby.
Co więcej Collins śpiewa lepiej niż Gabriel w starych kawałkach :)\
+1
Koncert Genesis w Chorzowie był - jak dotąd - najlepszym na jakimkolwiek byłem, a byłem na wielu. Collins naprawdę świetnie brzmiał w starych kawałkach i chyba właśnie przy okazji przekazu na żywo najlepiej słychać, że Phil daje starym przebojom nową jakość.
Przede wszystkim należy sobie uświadomić, że rozbrat panów wyniknął z faktu, iż pozostali chcieli robić muzykę, a Gabriel chciał robić teatr. Dziś Genesis z Gabrielem byłoby pewnie wędrowną trupą występującą gdzieś w podziemnych klubach dla uber ambitnych fanów uber ambitnego... No właśnie, czego? W którymś momencie Gabriel chyba sam nie mógł się zdecydować, co chce tak naprawdę robić, więc ja się akurat ogromnie cieszę z rozstania.
ja się akurat ogromnie cieszę z rozstania +1
Genesis to ja mam w dupie, ale solowy Gabriel jest spoko.
----------------------------------------------
A Collins to wiadomo, pierwsze trzy solowe - kvlt.
A Collins to wiadomo, pierwsze trzy solowe - kvlt. +1
A tak poza tym - #typowaroma #oooohhrobinvanpersie
Krzysztof Stanowski @K_Stanowski
1h
Liga Europy została stworzona po to, by na pytanie żony „dzisiaj znowu mecze?!” odpowiadać: - Tak, dzisiaj znowu, ale dla ciebie odpuszczę
jezu, co tu sie dzieje, chwile czlowieka nie ma i takie jaja, za chwile fleetwood mac beda wrzucac
(tak, koobon, wiem, ze stevie jest spoko)
davis -->
Lewy http://screenshot.sh/owloI6YQ5xFBr
Milik http://screenshot.sh/m1S7TcgyUtVlb
Lewy droższy niż Messi :) ( 4 najdroższy w grze )
Wskutek niewykorzystania jedenastki w meczu z Manchesterem City Neymar stał się drugim najgorszym wykonawcą rzutów karnych w historii najlepszych liga europejskich.
Brazylijczyk wykorzystał jedynie 9 z 15 rzutów karnych (60%). Gorszy od niego jest tylko Marek Hamsik (7 z 16; 43,75%). Najskuteczniejszym z „wielkich” jest Robert Lewandowski (92,3%), jednak polski napastnik nie jest najlepszym wykonawcą jedenastek w czołowych ligach europejskich, ponieważ na pozycji lidera tej klasyfikacji znajdują się Giampaolo Pazzini i Riyad Boudebouz (94,4%). Warto zaznaczyć, że pod uwagę wzięto jedynie tych piłkarzy, którzy wykonywali co najmniej piętnaście rzutów karnych.
Cristiano Ronaldo zajmuje trzynaste miejsce (87,3%), a najlepszym Hiszpanem w zestawieniu jest Diego Castro (8. pozycja; 88,23%). W czołowej dziesiątce znaleźli się jeszcze m.in. Zlatan Ibrahimović (7. miejsce; 88,46%), Giuseppe Rossi (9. miejsce; 88%) i Francesco Totti (10. miejsce; 87,5%).
sorry za double
[290] a to niby wstyd czy co???
bardzo dobrał płyta ----------> https://www.youtube.com/watch?v=cn56tqzr0hg
mati, chłopie, zmień ten czerwony kolor...
Ile Milik ma gwiazdek w potencjale?