Przecież Ty latasz po nocy w jakichś lajkrach, a za dnia w szytym na miarę smokingu.
------------------------------------------
A tak wracając do mendzenia Zgredka, to ja widzę w sklepach internetowych całkiem sporo jeansów 'relaxed fit', bez dziur, aplikacji, przebarwień, i sztucznych plam, więc chyba nawet taka maruda może coś sobie znaleźć.
Cała hipster-prawica biega po Placu Zbawiciela w kaszkietach, więc chyba gdzieś to można dostać
To nie kaszkiet tylko Newsboy cap :D W Szczecinie jest tylko poliester z VanGrafa :( . Może uda się coś w Berlinie wyłapać na świątecznym jarmarku. W zeszłym roku jak coś już było idealnego to oczywiście tak beznadziejnie przechowywali, że czapka była zniekształcona i ze zgnieceniami. Takie moje szczęście.
Ostatnio jak byłem spróbować belgijskich frytek w moim lokalu to oczywiście mieli awarię ...
najlepsze są spodnie, które według rozmiaru są dobre, po czym przymierzasz swój numer, a one nawet przez stopę nie chcą przejść (to nie hiperbola, autentyk z wczoraj)
dokładnie dzisiaj tak miałem, nawet rozmiar 44 (o 2 większy niż mój nominalny ) ledwo dał się przecisnąć.
Żeby nie było, nie mam nic przeciwko slim fit, tylko niech robią tyle miejsca by noga przeszła i dało się w tym usiąść.
to ja widzę w sklepach internetowych całkiem sporo jeansów 'relaxed fit', bez dziur, aplikacji, przebarwień, i sztucznych plam, więc chyba nawet taka maruda może coś sobie znaleźć.
Ja bym ubrania przez neta chętnie zamawiał, tylko że u nas są kiepskie rozmiarówki co 1 stopień a do tego z tymi rozmiarami to różnie bywa.
Wszystko w spedalonych fasonach slim/skinny, w które człowiek się wciśnie dopiero po półrocznej głodówce.
skoro ja sie wciskam w slimfity to zapewniam Cie, ze Ty tez
co do cen to akurat tez non stop sa jakies wyprzedaze na chinosy
boze tato batman jest juz passe w ogole mnie nie znasz >:(
Tak, znów zamknij się w pokoju i słuchaj głośno jakiegoś umcy-umcy.
Za moich czasów...
-------------------------------------------------------
Ja bym ubrania przez neta chętnie zamawiał, tylko że u nas są kiepskie rozmiarówki co 1 stopień a do tego z tymi rozmiarami to różnie bywa.
Kurza twarz, jak dzicy ludzie.
W Zalando masz dostawę i zwrot gratis, a w takim answear to nawet odroczoną na 14 dni płatność, więc możesz sobie zamówić i dwadzieścia par, a zapłacisz tylko za tę jedną, która Ci podpasuje.
okazalo sie, ze dostane fife za darmo, to chcialem ogarnac futa, a tu nagle je suis adrem
Sorry you were not invited to participate in early web start in FUT 17. You will be able to use the Web App once FIFA 17 is released. You will need to have first logged in to FIFA 17 on your preferred platform, and created you FUT 17 Club.
Paudyn --> No nie do końca. W aferę so prawdopodobnie uwikłani też inni managerowie.
Jaki z tego moral?
spoiler start
Nigdy nie wiadomo kiedy sie trafi na szpiega. Nikomu nie mozna ufac. Nikomu!
spoiler stop
W sumie to się Anglikom upiekło. Może teraz znajdą sobie jakiegoś porządnego trenera.
A widziałeś potencjalnych kandydatów? Szału nie ma.
Poza tym to chyba początek gówna, które zaraz się wyleje. Smród się bedzie ciągnął jeszcze długo. Nie mówiąc o potencjalnych karach, wyrokach i sankcjach.
Maco
Mowie o samym hasle do wyszukiwania, po wpisaniu w google "Allardyce" od razu wiadomo, o co chodzi :D
koobun od wstawiania swoich fotek jest ten temat: https://www.gry-online.pl/forum/gtgtjak-wygladacie-zdjecia-part-222ltlt/z5c31d9a?N=1
W PESie wyglada jak Shrek, a w Fifie jak prosiak. Ciezki wybor, bo tak naprawde wszystko sie zgadza.
Nie rozumiem dlaczego są takie wysokie kursy na wygraną Sportingu, 1,25 albo handicap -1 o kursie 1,57 toż to trzeba mieszkania zastawiać i grać bo rozdają za darmo.
no to masz swoja odpowiedz, potencjalny efekt nowej miotly wplywa na kursy
Długo przed zwolnieniem Hasi'ego, kursy były takie same jak teraz.
a jakie maja byc, swiat jeszcze sie nie poznal na beznadziei legii, poza tym graja ze sportingiem, a nie z duzym klubem, na real pewnie bedzie 1,02
bukmacherka na to nie patrzy
spoiler start
poza tym i tak przegrali hehe :p
spoiler stop
oczywiscie, ze stawiam
juz dortmund ostatnio dal zarobic mocno, teraz sporting zrobi to samo
Loon, Skiter
zaden to efekt nowego trenera, ja jak tylko sie kursy pokazaly (jeszcze za hasiego) gralem po 1.26
Jestem pod wrażeniem drugiego sezonu Peaky Blinders. A dialog Tommiego z Alfim w ostatnim odcinku mistrzostwo świata.
ja pierwszy sezon PB obejrzalem 3 lata temu i jak chcialem zaczac drugi to nie pamietalem kompletnie niczego
ale z mocnych scen to nie wiem czy jest cos mocniejszego niz rosyjska ruletka ciro di marzio
OFFICIAL: The FA annonce they have 'mutually agreed' to terminate Sam Allardyce's contract as England manager.
mutually agreed :D
----------------------------------------------------------------
O kurczę, Keylord gra?
Mam nadzieję, że Perez ogląda i za dwa lata kupi Dembele.
-----------------------------------------
Benz jaka fair play :D
Schmelzer... on jest jak Lenin, wieczny... Myślałem, że przyjdzie Guerreiro to posadzi go na ławce a tu chuj.
A Ronaldo to te przeszczepy mógłby trzymać przy ciele. Karny być powinien.
Zastąpić Casemiro Jamesem, no to ma wiele sensu.
jeszcze dobrze nie wyszli na boisku a juz jęczenie #kibicerealu
po czym jak na koniec sezonu w fatalnym stylu wygraja LM to bedzie krzyczenie, ze fantastyczna druzyna
CoB
Po 10 minutach takie wnioski? Ty to musisz bukmacherów kosić z kasy.
3 minuty grała legia, teraz został tylko sporting
A Ronaldo to te przeszczepy mógłby trzymać przy ciele. Karny być powinien.
Za rękę dwa metry przed polem karnym? Harsh
----------------------------------------
James c****!
Kurwa a ten Dembele to na ławkę jak najszybciej. Co dotknie piłki to pieprzy.
Za rękę dwa metry przed polem karnym?
Wydawało mi się, że ten mur w polu karnym stał.
Ronaldo na kapitanie, Pjanić w skladzie z golem, elegansio jak na razie.
A Leicester City mknie po komplet punktow. Czy powtorzy sie historia Nottingham Forrest?
Czy powtorzy sie historia Nottingham Forrest?
O to żeś sięgnął pamięcią!
tak btw. jakiś polak gra w finale turnieju pokerowego o ileś tam milionów https://www.twitch.tv/pokerbreak
CoB
Po 10 minutach takie wnioski? Ty to musisz bukmacherów kosić z kasy.
3 minuty grała legia, teraz został tylko sporting
Jednak jak zauważyłeś, szybko pokazali siłę w grze obronnej, szczególnie przy stałych fragmentach.
Jeśli na dłuższą metę kosisz bukmacherów z kasy, to pogratulować :).
za takie akcje jak bas dost na kapitanie to ci trzej wirtualni eksperci fantasy podobno po kazdej rundzie sami kasują takim jak ty konto
Ale mecz, błyskawicznie zleciała połowa.
Mohen nie przeżywaj, jutro i tak zmienię na Suareza :)
Kto by pomyślał że jak tak dalej pójdzie to dzięki Legii kupię sobie nowy samochód.
Jeśli obstawiłeś 10k faktycznie, to nie zazdroszczę nerwów, powodzenia :D.
Cała nadzieja w beznadziei Legii w defensywie, bo Sporting zostawia sporo miejsca i trochę frywolnie podchodzi do tego meczu, także szansa na honorową dla Warszawian jest.
https://www.twitch.tv/pokergroundtv
Tu Polak walczy o 1.5 mld dol a nie jakieś wasze biedne kupony za 10k :)
Kto by pomyślał że jak tak dalej pójdzie to dzięki Legii kupię sobie nowy samochód.
Boże, grasz, Ty naprawdę obstawiłeś dziś 10 koła na Sporting?
Stalowe jaja, gratuluje, aż trzymam kciuki za ten Sporting bo byłoby mi bardzo przykro jakbyś jakimś cudem przegrał :D
Ja nie wierze że 10k obstawił ale jak to prawda to również kibicuje Sportingowi :)
Szczerze to jeszcze 5 minut i wycofuje zakład bo psycha jednak trochę siada i Legia wciśnie jakiegoś Farfocla.
Dałeś handi 1.5? Zostaw da rade Sporting
Już wycofałam po tym jak Radovic strzelił koło słupka.
Kurde szkoda no ale faktycznie Legia coś może wsadzić ale jednak sądze że skończy się 3-0
Clattenberg to jest jednak miękką fają robiony. Ramosa już nie powinno być na boisku a Borussia powinna mieć karnego za szarpanie Carvajala.
Z drugiej strony nie rozumiem dlaczego sztab trenerski nie zaczyna układania taktyki od całkowitego wyłączenia Modrica z gry. Każdy wie, że bez niego ten zespół nie funkcjonuje a i tak widzę jak robi na boisku co chce bo nie jest odpowiednio kryty.
Należała się ta bramka Niemcom.
Skiter Ty też jesteś miękka faja ;P
Edit: No już drugi raz mógł go wywalić :/
Ładnie gra ta Borussia w ofensywie, ale w obronie strasznie naiwnie. Gdyby CR7 był w formie to nawet tak beznadziejny Real by ich powiózł.
Jeśli Danilo jest (obok Varane'a) najlepszym piłkarzem Realu, to mamy pełny obraz nędzy i rozpaczy.
ladna bieda, drugi mecz z rzedu maja mniejsze posiadanie pilki i drugi az z rzedu wyraznie mniej wybieganych kilometrow niz przeciwnik
moze zamiast zatrudniac jakichs nierobow, co to podobno sa talentami wzieliby sie za skupowanie atletow, ktorzy przynajmniej beda biegac? bo na technicznych to i tak im hajsu nie starczy
Ta. Weź powiedz żonie że właśnie przejebales 10 k bo jakiś farfocel z Legii przypomniał jak się gra w piłkę albo oddaje strzał życia.
Glik to się chyba z pozycjami na boisku pomylił.
Ależ ten nasz futbol słaby ;/ Komentarze w necie że nie było kompromitacji ale gra o wiele lepsza ;/ Szkoda że nie oddali ani jednego celnego strzału
Ta. Weź powiedz żonie że właśnie przejebales 10 k bo jakiś farfocel z Legii przypomniał jak się gra w piłkę albo oddaje strzał życia.
Jak macie kredyt to masz spokój bo wiąże lepiej niż małżeństwo. A jak nie macie to byłby dobry test czy Cię kocha, czy tylko leci na kasę ;)
Mogłaby ta Borussia coś namieszać w tym roku bo potencjał z przodu mają duży. Ale bez wzmocnienia defensywy w zimie to raczej nic z tego mieszania nie będzie.
Nawałka będzie miał teraz ból głowy, bo coraz bardziej oczywistym wyborem w ataku staje się właśnie Glik.
Bardzo dobre informacje dotyczące finansów klubu dotarły do Corriere dello Sport. Jak informuje włoska gazeta, Interowi udało się zmniejszyć deficyt budżetowy o około 80 mln euro!
Poprzednik rok klub zakończył stratą w wysokości 140.9 mln euro. Tym razem sytuacja jest o wiele lepsza. Walne zgromadzenie akcjonariuszy odbędzię się pod koniec października, ale już teraz wiadomo, że deficyt wyniesie już tylko 50-60 mln euro.
To wielki sukces duetu Erick Thohir - Michael Bolingbroke, który od czerwca 2014 roku realizuje 5 - letni plan odbudowy finansów. Pomimo zmniejszenia strat Inter nie uniknie finansowej kary od UEFY, która oczekiwała deficytu poniżej 30 mln euro w związku z Finansowym Fair Play. Nerazzurri będą zmuszeni zapłacić 7 mln euro.
jeb** UEFA, ale i tak szacun za sprawne zarządzanie i to przy wywaleniu na transfery 100 mln :)
CHOPY FIFA 17 ZA 150 NA PS4 W GRAM PL
Ja pierdole... Zamówiłem Deluxe Edition za 250 zł, a na [ link zabroniony ] jest 100 zł taniej (tak Deluxe Edition). Kaplica.
Edit: tak, chodziło o gram pl
spoko, i tak deluxe edition juz nie bylo od dawna
ja nadalem newsa to trzech ziomkow kupilo
oczywiscie kupili sluchajac moich okrzykow, ze fifa to gowno i tylko pes, ale niestety nie pomoglo
ktos sie poczuwa do 800?
Nie bede sie upieral, jesli Ci zalezy. Moge zrobic 1001 "Nowe Millenium", czy cos w ten desen.
Wiec odklepie i odslinie, zrobie po Tobie pierwszy krok ku drugiemu tysiacowi.
Rzeklem.
Ale Loon, wez pisz, ze chodzi o Aleixa Vidala, nie kazdy jest na tyle sprytny, zeby Cie sprawdzic.
Najzabawniejsze jest to, że przecież licencje i prawdziwe nazwy są dla aspergerów, a miłośnik jedynie słusznej piłki ma na wszystko poza 'feelingiem' wywalone.