no i oczywiscie druga bramka na konto neuera, co jak co, ale ten gosc jednak z dosrodkowaniami ma duzy problem
"Jeszcze Ronaldo i Portugalia to ugrają i będą jaja."
I będziemy mieć polskie akcenty. Przegraliśmy z mistrzami Europy!
przy okazji ugasze entuzjazm fanow barcelony - umtiti naprawde nie gra tak kazdego meczu, dzisiaj po prostu ma dzien konia
zwykle to poziom np mathieu
Nie przesadzajmy z tą Portugalią. Francja nic wielkiego nie gra, ale poradzi sobie z takim rywalem. Griezmann zrobi różnicę w ataku, będzie miał ogromne pole do zabawy z beznadziejną obroną Portugalczyków.
Szkoda trochę Kroosa (najlepszy pomocnik mistrzostw) i Ozila, ale trener i koledzy nie dali im szans.
Francja musi mieć naprawdę biedę z przodu, skoro powołanie dostała taka kłoda, jak Żiniak.
a dugarry w 98 to byl wirtuozem, nie?
deschamps chce miec wysokiego czolga z przodu to ma, policzcie sobie ile bramek strzelili z dosrodkowan
tez wolalbym, zeby z przodu szalalo trio griezmann - lacazette - fekir, ale najwyrazniej trener ma inna koncepcje, poki co skuteczna
Paudyn, nie śpij, przecież już z dziesięć razy wymienialiśmy napastników, których ten bęcwał nie powołał.
deschamps chce miec wysokiego czolga z przodu to ma
No i ma już jednego. Po grzyba mu drugi skoro wpuszcza go na końcówki, gdy Francja gra z kontry?
Już nie mówiąc o tym, że zwykła ludzka przyzwoitość wymagała, by tego Gameiro powołać.
Ja myślę, że Niemcy by takiego Gignaca wzięli z pocałowaniem ręki.
Hmm, muszę policzyć ilu Europejczyków zagra w finale, bo nie wiem czy to dalej są ME, czy już może Mistrzostwa Afryki :)
już z dziesięć razy wymienialiśmy napastników, których ten bęcwał nie powołał.
Mimo wszystko nie wierzę, że nie uchował się tam ktoś jeszcze pośrodku tej drabiny ewolucyjnej :/
Po grzyba mu drugi skoro wpuszcza go na końcówki, gdy Francja gra z kontry?
Widocznie liczba czołgów na boisku musi się zgadzać. Schodzi jeden, wchodzi drugi. A, że kompletnie nieprzydatny? Hu kers :D
Niemców szkoda z jednego powodu, że grali momentami najciekawszą piłkę na tym turnieju. Problemem jest to, że połowa składu jest kompletnie bez formy, a napastnicy celowniki zostawili chyba w swoich klubach. Francja też nic wielkiego nie gra, ale jest skuteczna i przede wszystkim ma Griezmanna, który gra rewelacyjnie bez niego odpadliby już dawno. W finale wielkich szans Portugalii nie daję, za dużą mają mizerię w ataku i obronę która często popełnia wielbłądy.
Aleś się Bull uwziął na tego Umtitiego. Chłopak jest jeszcze młody. Taki Pepe z Realu to jeszcze w Maritimo grał w jego wieku. Mathieu akurat taki nie jest zły jak się mówi. Do światowej czołówki mu wiele brakuje ale transfer na plus i bardzo się Barcy przydaje.
Swoją drogą ja wcale nie spisuję Portugalii na straty, bo słabi Niemcy i tak mogli w końcówce pokusić się spokojnie co najmniej o remis, niestety na przeszkodzie stawał słupek, Lloris i... Goetze. Także z takimi obronami wszystko możliwe.
Zobaczymy. Na papierze 60-40 dla Francuzów, ale Portugalia to nie jest przecież Polska, tam na każdej pozycji gra rozpoznawalny światowej opinii gracz. Po cichu liczę na to, że Cristiano załączy się berserker z meczu z Węgrami, w końcu gra nie tylko o trofeum, ale i historię, mocny argument w rywalizacji z Messim (który strzela w tym samym czasie focha na reprezentację i idzie-nie-idzie za kratki).
Podpisuję się pod tym obiema yyy... rękami.
Codziennie cos innego. Zawsze bawila mnie ta licytacja okolopilkowych ludkow "kto wie lepiej, czego chce pilkarz" :D
http://sportwitness.co.uk/lequipe-paul-pogba-clearly-expressed-desire-sign-manchester-united/
Zapewne zechce grac tam, gdzie bedzie zarabiac najwiecej, czyli zero romantyzmu.
ja jestem zadowolony
wyobraz sobie, ze jestes kibicem z, nie wiem, Holandii
wiadomo, ze na final Francja-Niemcy nie bylo szans, zreszta polfinal pokazal, ze nie bylo na co czekac
wolalbys naprawde Walie, Polske czy tą mizerną Belgię?
Nie chce krakać przed końcem okienka, ale łomójboże co się porobiło z tym klubem, nie podejrzewałem że odejście Fergusona może doprowadzić aż do takiego upadku.
[233]
Kiedys cieszyl mnie fakt, ze ze wszystkich druzyn topu to United mialo najwiekszy udzial pilkarzy brytyjskich/irlandzkich, nie tylko w skladzie jako takim, ale i w wyjsciowej jedenastce. Niestety te czasy tez chyba odchodza w zapomnienie i bedzie co najwyzej wymagane minimum.
[234]
no to oszust podatkowy wroci do reprezentacji
btw ogladal ktos juz? dobre?
http://www.imdb.com/title/tt4003966/
Nie oglądałem, ale czytałem bardzo złe recenzje.
------------------------------------------------------
Ło matko! <3
https://www.youtube.com/watch?v=usG7NW6a2PA
Paul Pogba poinformował swoich znajomych, że w przyszył sezonie będzie grał w Manchesterze United – donosi dziennik L'Equipe.
Ten dziennik to taki The Sun czy coś bardziej wiarygodnego?
wyjmowaliscie kiedys zacieta plyte z ps4?
pare dni temu samo mi sie wlaczylo i zaczelo wciagac i wyciagac, a ze sie gdzies spieszylem, to wylaczylem z pradu, a plyte wepchnalem do srodka [*]
w skali 1-10 jak trudne to jest (znalazlem poradnik na stronie sony)?
od razu zastrzegam, ze jesli cos mozna spieprzyc, to ja to spieprze, zero zdolnosci manualnych
Zasadniczo to już spieprzyłeś wpychając po wyłączeniu konsoli.
Odpowiadając na pytanie, nie, nigdy.
Gdy moja PS3 zaczęła tak robić z płytami (wciągać, czytać, czytać i wypluwać) okazało się, ze schrzanił się laser (czy raczej soczewka).
wylaczylem z pradu, a plyte wepchnalem do srodka
rotfl
nie wiem na co sie tak spieszyles ze uznales to za dobry pomysl :D
z tego poradnika wyglada to dosc prosto, masz 1000/1100 czy 1200?
Ok, problem rozwiązany. Diagnoza niestety nie za dobra - Alzheimer.
spoiler start
Przyznam szczerze, że z racji nadmiaru obowiązków tak od 2 miesięcy jakość mojego życia nie jest za dobra. Jeszcze rok tak pociągnę i dopiero zeświruję - a przynajmniej tak mi się wydawało do niedawna, bo chyba już są pierwsze objawy.
Miałem w pamięci, że nagle konsola mi się włączyła i nagle zaczęła żonglować płytą i pamiętam przez mgłę, że wepchnąłem płytę (PES 2016 do środka). Idąc za ciosem rozkręciłem konsolę i zgodnie z poradnikiem na stronie Sony próbowałem wykręcić płytę ze środka. Nie szło, zacząłem oglądać filmiki YouTuberów, dalej nie szło.
No i tak z godzinę kręciłem w kółko czterema różnymi śrubokrętami, aż w końcu przypomniało mi się, że ja tej płyty jednak nie wepchnąłem do środka ("to się raczej nie może dobrze skończyć") tylko pospiesznie wyciągnąłem i schowałem do pudełka...
#alzheimer #level #loon
spoiler stop
No, ale żeby historia ta miała jakiś pożyteczny finał, ktoś wie jak się nazywa ten motyw ps4? Bardzo mi się podoba: https://www.youtube.com/watch?v=QwiElAtqT-M
hahahaha
By making it clear that #WeAreAllMessi, we want Leo to know that he is not alone.
No, ale mają rację, przestępców podatkowych jest na pęczki ;)
Agnieszka Radwańska z powodu kontuzji prawej ręki zrezygnowała z udziału w turnieju WTA na kortach twardych w Stanford (pula nagród 688 tys. dol.) - poinformowali organizatorzy. Impreza rozpocznie się 18 lipca.
- Niestety, moja prawa ręka, z którą miałam problem podczas Wimbledonu, nie jest w stu procentach sprawna i mój sztab medyczny zalecił mi odpoczynek - powiedziała cytowana na stronie turnieju Radwańska.
https://www.youtube.com/watch?v=GB2yiIoEtXw
byłem pewnego razu wezwany do US w celu okazania jakiejś tam umowy, wchodzę mówię po co jestem wyciągam tą umowę, a urzędniczy pasożyt wyciąga z szafy protokół przesłuchania świadka i dawaj mnie przesłuchuje, a ja mina w stylu "co jest kurwa?"
Dlatego wspieram Messiego!
https://twitter.com/TransfersCalcio/status/752135778415833088
Dawać ten transfer, najlepiej za jakieś 150 baniek. To by było przepiękne :-D
Za taką kasę to można sprowadzić Matuidiego, Kante, Payeta i Marquinhosa na deser...
Mam nadzieję, że to nie koniec dobrych wiadomości.
Teraz niech Real opędzluję Moratę i Jamesa za grubą kasę, kupi Kante i (co się niestety na pewno nie wydarzy) jakiegoś lewego obrońcę (np. Wendella).
Przydałby się też jakiś napastnik na ławkę.
Dzisiejszy mecz jest mi tak bardzo obojętny, że musiałem polecieć obstawić kupon u buka żeby doznać podczas finału jakichś emocji.
Widzę, że coraz modniejsze jest pisanie jak mało mecz kogoś obchodzi.
kto za francja ten z policji
To nie jest kwestia mody. Meczy robi się po prostu za dużo, defensywna gra bierze górę, widowisko robi się nudne. Jako małolat pamiętam jak oglądałem każdy mecz w tv razem z ojcem, później z czasem on oglądał coraz mniej. Teraz ja mam to samo. Wysiedzenie 90 minut przed tv, gdzie grają drużyny które generalnie nie budzą we mnie emocji graniczy niemal z cudem. Nawet jak gra Milan ciężko mi obejrzeć całe spotkanie, ale to pewnie jest związane z ich gównianą grą.
z drugiej strony, nie wiem z czego to wynika, przejrzalem sobie ostatnio kadre z euro 2000 - francje, wlochy, holandie, etc.
tam na 11 zawodnikow tak srednio 7-8 na druzyne to byl poziom griezmanna
a dzis takich graczy kazda z druzyn ma dwoch, moze trzech
co to sie porobilo, gdzie oni sa
Tak, tak, kiedyś to były goleady, cios za cios, akcja za akcję, dryblingi przez całe boisko i fajerwerki emocji, nie to co teraz. Za szczeniaka, pamiętam jak dziś, jeśli nie padły w meczu co najmniej cztery bramki, spotkanie powtarzano, a piłkarze publicznie się kajali.
Nie ma już dobrych piłkarzy, nazwiska nieznane, na dodatek wszyscy czarni lub z Albanii. Proponuję przerzucić się na szczypiorniaka - sport prawdziwych mężczyzn i prawdziwych emocji.
Odnośnie twojego postu, dzisiaj trafiłem na http://www.tvn24.pl/magazyn-tvn24/mieli-podbic-europe-pokonala-ich-nienawisc,47,1060 i też mi nostalgią zapachniało.
Pewnie to czas wypacza punkt widzenia, aczkolwiek jest niewielka szansa że ilość pieniędzy w obecnej piłce po prostu popsuła piłkarzy.
Nie ma już dobry piłkarzy, nazwiska nieznane, na dodatek wszyscy czarni lub z Albanii. Proponuję przerzucić się na szczypiorniaka - sport prawdziwych mężczyzn i prawdziwych emocji.
Akurat szczypiorniaka oglądam i tak się składa, że na tym najwyższym światowym poziomie jest o wiele ciekawszy niż piłka nożna.
Nie ma już dobry piłkarzy, nazwiska nieznane, na dodatek wszyscy czarni lub z Albanii. Proponuję przerzucić się na szczypiorniaka - sport prawdziwych mężczyzn i prawdziwych emocji.
Akurat szczypiorniaka oglądam i tak się składa, że na tym najwyższym światowym poziomie jest o wiele ciekawszy niż piłka nożna.
Tak
Niech wygra lepszy bo szczerze mówiąc nie wiem kogo z tej dwójki wolę.
Poza tym to niesprawiedliwość że tvp ma lepsze HD ale trzeba za nie płacić Szpakiem.
Zdrówko Kyahn, można pić i oglądać. I gadać na forum.
Poza tym to niesprawiedliwość że tvp ma lepsze HD ale trzeba za nie płacić Szlakiem.
Miałem to napisać gdy się zaczęła transmisja :)
Pewnie zapeszę ale trzymam kciuki za Giroud! Jedyna porządna dziewiątka na tym Euro.
Ja bym wolał żeby wygrał gorszy, najlepiej oddając 1 strzał, niech nam żyje Grecja 2004!
Poza tym to niesprawiedliwość że tvp ma lepsze HD ale trzeba za nie płacić Szpakiem.
"przyciemniana czerwień z zielenią jeśli chodzi o getry"
Ale to byłby chichot historii jakby kontuzjowanego Ronaldo zastąpił Quaresma i jakąś jedną akcją dał im tytuł.
co to kurwa ma być
widze sprawdzone metody z 1998 roku, zabic Ronaldo i jakos to bedzie
"Poza tym to niesprawiedliwość że tvp ma lepsze HD ale trzeba za nie płacić Szpakiem."
Ze Szpakiem jest jak z narkotykami. Zażywasz, przegrywasz.
Nic z tego nie będzie, Girou szybciej biega.
-------------------------
A chuje gwiżdżą. Słabo żabojady, słabo.
Boże Quaresma, coś ty wymyślił?
-------------------------------------------
Ciekawe kiedy CR7 wróci na boisko?
Nani kapitan.
Nani.
Kapitan.
I don't even.
Narracja domaga się zwycięstwa Portugalii.
[271] Rui Costa z Pauletą i Francuzi by dziś kwiczeli.
Faktem jest, że dawniej piłkarze ze znanymi nazwiskami robili większą różnicę niż obecnie. Prawda Pogba?
sugerujesz zmianę powrotną?
Raz jeden (finał Euro 2000) płakałem na meczu, ale blisko jestem drugiego :( #Ronaldo
awwww
Szkoda Ronaldo.. To jest dramat dla piłkarza. Ale ĆMA pierwsza przyleciała go pocieszyć - to było słodkie xD
czuję że ktoś tworzy nowy wątek
Niesamowite widowisko! Na razie najciekawszym momentem był zoom kamery na fryzurę Quaresmy!
Każdy finał jest taki, ale ten już ma dramatyzm niezbędny, by przejść do historii
Oby Ronaldo nie poszły krzyżowe-boczne, bo tak mu się kolano wygięło, że pierwsze co przyszło do głowy to ta kontuzja ...
Kolejny mecz z gatunku "Euro 2016 - Kompletnie nic się nie wydarzy, a skrót meczu będzie trwał minutę". Nie zdziwię się jak to skończy się na 0:0 po 90 minutach, równie fatalnej dogrywce i o wszystkim zadecydują karne.
Co do Ronaldo to bardzo mi go szkoda, co prawda jakoś specjalnie za nim nie przepadam, ale nie zasłużył na takie zejście z boiska, zresztą kontuzja nie wygląda za ciekawie raczej czeka go trochę przerwy od gry.
Zwykłe stłuczenie więc tydzień dwa i będzie zdrowy :)
edit---> Obym miał rację. Jednak piszą że to kolano i poszły więzadła ;/ Tutaj zdjęcie http://wstaw.org/w/426L/ :(