W ostatnich 11 meczach mistrzostw Europy - w sumie 1050 minut, bo dwie dogrywki, zabawa trwa od 2008 roku - Hiszpanie stracili JEDNEGO gola.
Hiszpania na Euro: 14 meczów z rzędu bez porażki, 7 meczów z rzędu bez straty gola.
Dziękuje dobranoc. Krytykujcie dalej wąsatego :)
199--> Że wąsaty nie jest taki zły jak większość osób w tym wątku uważa.
No tak, ale Holandia im strzeliła 2 lata temu na Mistrzostwach Świata cztery gole tylko w jednym meczu, więc jaki sens ma taka statystyka.
I pomyśleć, że wielu powątpiewało w to, czy Iniesta nadaje się jeszcze do tej reprezentacji. Końcówka sezonu w Barcelonie i pierwsze dwa mecze Euro pokazały, że gość nadal potrafi czarować i grać na wysokim poziomie. Czapki z głów. No i nie kładzie się przy pierwszej lepszej okazji. Jak tak dalej pójdzie, a Hiszpania zajdzie daleko, to może być on MVP turnieju.
Valem ---> O ten bum dopytał bo Twojego modemu nie ma na liście wspieranych. No i coś za tanio na nowy. Chyba, że czegoś nie doczytałem. Ale widziałem na pewno aukcje z używanym sprzętem po zwrotkach, na który dawali gwarancję.
Zadanie na dziś. Znajdź piłkarza reprezentacji Islandii, którego nazwisko nie kończy się na "son".
................................
wiekszosc islandczykow sie tak nazywa
Znajdź piłkarza reprezentacji Islandii, którego nazwisko nie kończy się na "son".
Wszedł przed chwilą na boisko.
---------------------------------------------------------------
Islandczycy przypomnieli mi o "mistrzostwach bramkarzy".
---------------------------------------------------------------
Loon ciągle w tangu.
Wszedł przed chwilą na boisko.
Strzelam (dopiero wlazłem do chałupy i meczu nie oglądam), że tym piłkarzem jest Gudjohnsen.
edit. Aż z ciekawości sprawdziłem i okazało się, że to rodzynek bez "on".
Hehe, wprawdzie w moim wieku kac trwa już średnio dwa dni, ale to był raczej taki mały strasburgerek, że Edinson Cavani.
Strzelam (dopiero wlazłem do chałupy i meczu nie oglądam), że tym piłkarzem jest Gudjohnsen.
edit. Aż z ciekawości sprawdziłem i okazało się, że to rodzynek bez "on".
Nic straconego. Niektórzy komentatorzy i tak lubili mówić GudjonSON :D
Widzę, że Ronaldo to już zbyt wielkie panisko na bieganie, czy nawet truchtanie.
Tak patrzę na ten turniej i zastanawiam się, co się stało z tą Austrią z eliminacji. Zapowiadali się na czarnego konia, a tutaj ledwie coś ciułają. W ogóle ta grupa jest jakaś dziwna. Faktycznie najsłabsza. Austria bez polotu, Portugalia totalnie do pupska. Islandia ogarnęła się na defensywę, jedynie Węgrzy ambitnie próbują. I to Węgrzy najbardziej mi imponują, mimo, że mieli to oni być zniszczeni na tym turnieju.
Mam takie ciche wrażenie, że ta Albania ze swoim zaangażowaniem, by napierdoliła wszystkim w tej grupie
Albania ma zaangażowanie podobnie jak Węgrzy, więc by spokojnie awansowali z grupy i kto wie czy w ogóle przegraliby jakikolwiek mecz. To, że Portugalia nic nie potrafi zrobić z takimi rywalami to kiepski żart z ich strony, nie spodziewałem się że będą aż tak beznadziejni.
A ja jestem poważnie zaskoczony tym, że ktokolwiek jest zaskoczony tym jak gra Portugalia.
Dokładnie taki sam karny powinien być podyktowany w meczu Włochy-Belgia za faul Chielliniego.
poprawnie 12, kto da wiecej
i to biorac pod uwage ze zapomnialem wytypowac te dzisiejsze
poprawnie: 12
błędnie: 12
Pominę fakt, że zacząłem ten turniej od 7/1 i potem zacząłem wszystko mylić kiedy myślałem, że rzeczywiście coś o tym sporcie wiem...
Byłem w Rio byłem w Bajo, miałem bilet na hawajo, byłem na wsi, byłem w mieście, byłem nawet w Budapeszcie, wszystko
i to biorac pod uwage ze zapomnialem wytypowac te dzisiejsze
I tak byś pewnie nic dzisiaj nie trafił, więc jedziemy na tym samym wózku. No, może Belgię, jak my wszyscy!
ze co? ze kibic realu to od razu gorszy tak?!
postawilem kupe kasy* na francje w nastepnym meczu, jak nie zagraja dobrze to bede plakac
*duzo dla biedaka
nie, po prostu jesteśmy januszami piłki.
Standard. Przychodzą najważniejsze mecze dla Argentyny, a Di Maria wypada i już nie zagra do końca turnieju. Tak było w MŚ, tak było w poprzednim Copa America, tak jest teraz.
wazne, ze jack grealish zdecydowal grac dla anglii
duza strata dla casting crew od peaky blinders
Aż się miło patrzyło na tę Argentynę. Jestem w szoku. Cały turniej dają radę. Ciekawe, czy tym razem uda się Messiemu zdobyć trofeum.
https://www.youtube.com/watch?v=VQ3WoeOzdj0
Asysta Messiego palce lizać.
To nie zmienia faktu, że nawet w meczach z ogórkami, trzeba umieć błyszczeć i trzeba umieć słać takie podania (mowa o Messim)
A jestem w szoku dlatego, że jeszcze niedawno, Argentyna nawet z takimi ogórkami się męczyła i nie grała nic, więc to naprawdę milowy postęp. W końcu gra Argentyna, która może się podobać i można mieć nadzieję (pewnie złudną), że w meczach z mocnymi przeciwnikami też dadzą radę :D
Obrona też daje radę. W końcu poza Otamendim, są jacyś normalni zawodnicy na tej pozycji. Mori 25 lat, daje radę :D
Poza tym, ja to już mówię o kilku lat. Tej drużynie potrzebny jest podobny selekcjoner. Mam nadzieję, że Simeone zajmie się tym jeszcze za czasów Messiego.
Nie wiem co ty cudownego widzisz w tym podaniu. Zwykłe wstrzelenie piłki w pole karne, z którym ogarnięta obrona by sobie poradziła bez problemu. A ten gość co kryje Higuaina to w sumie mógł w ogóle stanąć w miejscu, tyle z niego pożytku.
2 turnieje międzynarodowe według visca dzieci w tym watku:
- iniesta
- iniesta
- messi
- iniesta
- iniesta
- messi
- iniesta
- pazdan
- iniesta
- iniesta
- messi
- iniesta
- ruletka
- iniesta
- iniesta
- messi
Nie myśleliscie może o osobnym wątku?
Nie wiem co ty cudownego widzisz w tym podaniu. Zwykłe wstrzelenie piłki w pole karne, z którym ogarnięta obrona by sobie poradziła bez problemu.
Davis, czasami faktycznie fandolisz głupoty. Takie zwykłe wstrzelenie piłki, a w Borussi takich akcji nie zobaczysz. Zwykłe.
Co jak co, ale jak zobaczyłem dzisiejszy wynik Meksyk-Chile (0:7 jak ktoś by nie wiedział) to mnie z deko zatkało.
Davis, czasami faktycznie fandolisz głupoty. Takie zwykłe wstrzelenie piłki, a w Borussi takich akcji nie zobaczysz. Zwykłe.
On po prostu myśli że Messi to wrzucił w pole karne i przypadkiem Higuain trafił. Nie przypuszcza, że on to mierzy i 0 przypadku w takich akcjach.
postawilem kupe kasy* na francje w nastepnym meczu
Mogę Cię zmartwić ale nie wiem czy Francji nie będzie opłacało się przegrać tego meczu i zagrać z drugą drużyną z naszej grupy czyli pewnie będzie to Polska.
Niby Skiter masz rację, ale z drugiej strony, jak na to popatrzymy, to zakładając, że Hiszpania wygra swoją grupę, to Francuzi w przypadku bycia na drugim miejscu, mogą zmierzyć się w ćwierćfinale z Hiszpanami (jeżeli Ci wygrają swoją grupę). Hiszpania się nawet rozkręca i mimo wszystko mogą nie chcieć z nimi grać. W końcu zawsze to Hiszpania.
A tak, będąc zwycięzcami w grupie swojej, w 1/8 finału trafiają na jakąś tam trzecią drużyne, a w ćwierćfinale trafią na kogoś z
Drugie miejsce grupy B Drugie miejsce grupy F. Czyli pewnie będzie to ktoś z drużyn Węgry/Islandia/Austria/Portugalia - Walia/Słowacja.
Więc w zasadzie nie opłaca im się kalkulować.
Nie ma co kalkulować i jestem pewien, że Francja tez nie bedzie kalkulowac jako organizator turnieju.
Cionek :F
Przewidywany skład reprezentacji Polski na mecz z Ukrainą:
Łukasz Fabiański – Thiago Cionek, Kamil Glik, Michał Pazdan, Artur Jędrzejczyk – Jakub Błaszczykowski, Grzegorz Krychowiak, Piotr Zieliński, Bartosz Kapustka – Robert Lewandowski, Arkadiusz Milik
David Ornstein @bbcsport_david
Vardy set to reject Arsenal & stay at Leicester. No final decision yet but favouring #LCFC. #AFC won't improve offer, pursuing other options
Takie zwykłe wstrzelenie piłki, a w Borussi takich akcji nie zobaczysz.
Na przykład takiej jak ta pierwsza z brzegu: https://youtu.be/LvRaZi8JMPA?t=35s
Tylko, że tu był poważny obrońca, a nie jakiś karakan z 4-ligowym skillem.
nie wiem czy Francji nie będzie opłacało się przegrać tego meczu i zagrać z drugą drużyną z naszej grupy czyli pewnie będzie to Polska.
Myślę, że minął już czas gdy każdy chciał mieć za przeciwnika Polskę. Pisałem już o kombinowaniu z miejscem Francji ale zmieniłem zdanie i czy zajmą pierwsze czy drugie miejsce to i tak w 1/8 trafią na solidnego średniaka. Dlatego będą grać z zaangażowaniem, dla kibiców, do tego wejdzie kilku rezerwowych z wolą walki i będą chcieli się pokazać. Francja to wygra.
Ja nie wiem po co się czepiać Nero że napisał że ta asysta do Igły to palce lizać. Przecież podał zajebiście i koniec tematu.
Francja to wygra.
ale bardzo prosze mi tutaj nie zarzucac voodoo
dla mnie jasne jest, ze francja bedzie grala o 3 punkty i nie bedzie bawila sie w zadne kalkulowanie, bo rownie dobrze niemcy moga zajac drugie miejsce u nas w grupie, a wtedy chyba nie bedzie dla nich wesolo
Małe szanse na to, że Francja nie skasuje trzech punktów. Prędzej obstawie remis Rumunii albo ich wtopę. Niemcy to teoretycznie mogą skończyć na 3 miejscu... tak jak i my ;)
Myślałem, że to trzeba być piosenkarzem.
Nie trawiłem gościa. Masakrycznie mnie irytowały jego zjebane akcenty w filmach.
Ej komentator na polsacie albańskiego bramkarza nazywa Tatarusanu (*)
(*) - bramkarz Rumuński
Po raz kolejny, po kiego są ci sędziowie za bramkami?
Od stania na ugiętych nogach....
Śmierdzi to remisem. Remis w sumie też daje im pierwsze miejsce w grupie, Szwajcarii będzie też pasowało, więc pewnie tak to się skończy.
o co kaman?
post wyedytowany przez NeroTFP.. 2016-06-19 21:26:22
post wyedytowany przez davis 2016-06-19 21:42:16
nic ważnego, do ukrycia
sami się przepchną, przecież mają takie indywidualności, że na każdego poniżej hiszpanii, niemiec i tych skurwieli z włoch (geny) wystarczy
Wszystko wskazuje na to, że na Dzień Ojca będę musiał adremowi zafundować wakacje, bo on swoją kasę przeputał.
:(
to wina towarzystwa, latwa kasa mowili, gospodarze mowili
chodzi o zasady
ten kto ma cokolwiek dobrego do powiedzenia na temat reprezentacyjnej pilki ma bana na moje watki
Moim zdaniem pilka reprezentacyjna to creme de la creme futbolu, przynajmniej nadal się w niej coś ciekawego dzieje*
*chyba ze znowu wygra hiszpania/niemcy
Cytat miesiąca :)|
Shagiri: ''Mam nadzieje,że Puma nie robi prezerwatyw''
ja bym byl po stokroc sceptyczny w odniesieniu do tych wszystkich newsow na temat milanu, to co sie dzieje wokol sąsiadów to jest burdel na skale niespotykana w powaznym futbolu, wlasciciel w szpitalu, jakies randomowe chinskie konsorcja pojawiaja sie i znikaja, nikt nic nie wie, a jeszcze acmilan24.com jest najbardziej zalosna strona w historii pilki noznej, codziennie piszac nowe newsy o tym, ze moze ibra wróci i to jeszcze bazujac je na teoriach typu I + B + R + A = 1899 :P
poprawnie: 14
błędnie: 12
Dodatnie ratio chociaż jest :D tyle, że na nagrody nie ma już szans.
Macco
A moglbys mi podrzucic link do jakiegos legitnego dovado?
BTW znowu sie szykuje god save the queen co 10 minut :|
BTW znowu sie szykuje god save the queen co 10 minut :|
7 minuta meczu i już pierwszy bis ;d
Od wczoraj wiedziałem, że Ramsey strzeli.
--------------------------------------
Co musiałoby się wydarzyć żeby Anglicy zrobili brexit?
Jakis aktor ze Star Treka nowego, samochód go przygniótł czy coś. Nieszczęśliwy wypadek.
A Darwin siedzi gdzieś na chmurze i się śmieje z idioty.
Nie było spalonego przy drugim dla Walii?
jak chyba wszyscy eksperci
dobra, przenosimy sie
https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-787-na-zbaraz/z1d69743?N=1