nie sadzisz, ze mowienie o dna druzyny ktora do niedawna w ogole nie istniala na druzynie miedzynarodowej jest troche na wyrost?
No przeciez dokladnie tak dzis zagrali - jak druzyna o dna druzyny, ktora do niedawna w ogole nie istniala na arenie miedzynarodowej.
W kontekscie klubowym mozna cos takiego mowic o PSG czy City, szczegolnie pare lat temu.
w takim razie musimy sie nie zgodzic, moim zdaniem brakuje porzadnego trenera ktory poskladalby to wszystko w calosc, nie doszukiwalbym sie tutaj raczej zadnego dna druzyny czy tez problemow z psychika zawodnikow (poza tym ze to mlodziaki)
Życzę im hiszpańskiego sędziego i hiszpańskiego kartkowania.
ostrozny bylbym z takimi zyczeniami, to nigdy nie wiadomo w ktora strone pojdzie
Zgadzam sie trzeci raz z adremem. Belgii (tak samo jak nam z reszta) brakuje selekcjonera klasowego.
ide spac, jak sie obudze i nie zobacze zapowiedzi nowego crasha bandicoota to bede plakal
Nie ufam ludziom jarającym się zapowiedziami gier. Wyjdzie to wyjdzie, na ch.. drążyć temat.
Nie wiem kto zagra w Resident Evil na VR. Mnie gameplay na małym okienku youtube'a doprowadził do palpitacji.
Detroit wygląda na pierwszą przyzwoitą grę Cage'a od czasu Nomad Soul.
Generalnie Sony znów przetoczyło walec po konkurencji.
:))))))))))
i jeszcze spiderman!
http://www.101greatgoals.com/news/sepp-blatter-confirms-hot-cold-balls-used-european-draws/
Teraz ofiarę z siebie robi.
malymi kroczkami do celu bracie
Poldi na konferencji prasowej zapytany o Loewa:
- Mysle, ze 80% z was pieści się czasem po jajkach, więc chyba nie jest to dla was problemem
Nieskromnie powiem, że znam aż 4 piłkarzy obecnych na boisku w meczu Austria-Węgry, proszę o honorowe dopisanie mi 5 punktów w ruletce
up --> ja z jedenastu, przewijali się w bundeslidze
Szalai, a to ci niespodzianka
ciekawe jak obstawiłem ten mecz w ruletce
mam w ruletce 50% skuteczności, jak po dzisiejszym dniu zlecę poniżej 50% to pieprze to i obstawie od razu wszystkie mecze na pałę. I tak pewnie na jedno wyjdzie.
Przepraszam, znam jednak pieciu, ale skad moglem wiedziec, że Gabor Kiraly, o ktorym w 2003 roku jak gral z Polska mowilo sie per "weteran", nadal zyje.
Austria obok Irlandii Północnej i Rosji to najbardziej daremne drużyny tego turnieju. Dziś zaprezentowali poziom rodem z Ekstraklasy, a Węgrzy ich skutecznie wypunktowali za co należy im się szacunek. No i szacunek należy się też Gaborowi, że mimo wieku nadal jest częścią reprezentacji.
Żal. Ale gówniany mecz. Dobrze, że całego nie oglądałem. Stawiałem na remis 0-0 a tu się rozstrzelali jak szaleni.
Eeee, za standardowe 2 zł to by wygrał coś koło 24 000. Przelicznik wychodzi ~12 000.
prawda jest taka, ze poza węgrami to te 10 wynikow w sumie dosc oczywiste do obstawienia bylo, janusz jest na etapie del piero i nie ogarnia, ze istnieje ktos taki jak lukaku i hazard, a my w tym watku kombinujemy, wymyslamy jakies teorie o kontratakach skrzydlami ;))
tak sobie to tlumacze ;)
No i Brazylia zwolniła Dungę. Po co w ogóle go zatrudniali kolejny raz, przecież MŚ 2010 były katastrofalne. Rozumiem z dawaniem szansy wtedy Scolariemu, ale Dundze? :D
To tak, jakby ktoś teraz zatrudnił znów w reprezentacji Smudę albo Bońka :D
mi to szkoda, ze zamiast nawalki nie dogadali sie z lagerbackiem, kiedy byla na to szansa
btw. simeone potwierdzil, ze poki co nic sie nie zmienia i zostaje w atletico na kolejny sezon
ja chcialem maggatha, ale sie ciesze, ze z Polakow jest to akurat Nawalka - przynajmniej umie mowic, ubrac sie i udaje, ze ogarnia co na tle poprzednikow i tak jest niesamowitym skokiem jakosciowym
Ah ten Iniesta w wielkich turniejach :D
[Zobacz link: https://pbs.twimg.com/media/Ck50E4GWgAAr-oX.jpg]
[Zobacz link: https://pbs.twimg.com/media/Ck50E4FWgAEDOiy.jpg]
[Zobacz link: https://pbs.twimg.com/media/Ck50E4FWkAAAEyz.jpg]
Za chwilę przeczytam na twitterze, że Islandia wyludniona, bo do Francji przyjechała cała jej populacja.
Było pięć, było osiem, a teraz ktoś rzucił czternastoma.
Zapomnieli dodać tych, co biegają teraz po boisku.
Jedno trzeba im przyznać - jest 80 minuta, a oni wciąż biegają, jak na duracellach. Gdyby tylko było tam więcej dokładności, to mielibyśmy zdecydowanie mecz nr 1 na tych ME.
upadajac przejechal po gosciu butami, niechcacy oczywiscie
krotko acz tresciwie
Gary Lineker (@GaryLineker)
14.06.2016, 22:24
Pepe is a gigantic dick.
Świetny mecz Gomesa. Ciekawe czy jakiś klub z PL zorientuje się, że jest taki piłkarz zanim kupi go Bayern.
-----------------------------------------------
Tak, Pepe jest baranem. Był faulowany (o czym nikt nie wspomina), ale to go nie usprawiedliwia.
To co mnie wkurza, to odsądzające go od czci i wiary komentarze gości, którzy pałują się do Chielliniego.
Cysorz internetów, czyli Quaresma, znów zawodzi. Króluje w komentarzach na portalach, bryluje w kompilacjach na jutubie, ale kiedy przychodzi co do czego - gra gówno.
Tak samo jak CR w reprezentacji. Jego dzisiejszy całokształt określały ostatnie dwa wolne które poszły w mur.
(o czym nikt nie wspomina), ale to go nie usprawiedliwia.
nikt o tym nie wspomina, poniewaz w niczym go to nie usprawiedliwia
beda mody do pesa na ps4
Kolejna reprezentacja z potencjałem zawodzi. Podsumowując pierwszą kolejkę, nie ma silnych reprezentacji w Europie. Zresztą poza nią również. Futbol się popsuł.
To całe Toussaint miało być bajkowe, słoneczne i śródziemnomorskie, a leje częściej niż na Skellige.
super wyglada to detroit, mega sie jaram
przypomina mi until dawn, ktore swoja droga goraco polecam
– Z tego remisu cieszyli się jakby zdobyli mistrzostwo Europy, to było coś nieprawdopodobnego – powiedział po zakończeniu spotkania gwiazdor Realu Madryt
– Islandczycy nawet nie starali się grać w piłkę. Tylko bronili, bronili, bronili... Moim zdaniem pokazuje to, że psychicznie są malutcy i w tym turnieju niczego nie osiągną – dodał Cristiano Ronaldo, który we wtorek zmarnował przynajmniej trzy świetne okazje do strzelenia gola.
– My chcieliśmy wygrać mecz, Islandczycy nie chcieli nic; to naprawdę frustrujące – mówi. – Strzelili gola, przez 90 minut stworzyli dwie sytuacje strzeleckie, a w każdej naszej akcji mieli dwóch zawodników za linią piłki i stawiali w bramce autobus. Trudno gra się, gdy tylko jeden zespół rzeczywiście próbuje grać w piłkę... Islandczycy mieli dużo szczęścia. Powinniśmy byli zdobyć trzy punkty – narzekał gwiazdor Królewskich.
Mocne słowa, jak na piłkarza, którego reprezentacja zazwyczaj na wielkich imprezach nie gra wcale lepiej od Islandczyków.
Aż mi się przypomniał Xavi i jego sławny tekst: "Nie zmienia to faktu, że byliśmy lepsi".
faktem jest, ze komentarz cristiano jest zenujacy
Owszem, podobnie jak komentarze trenera Islandii sprzed dwóch dni.
--------------------------------------------------
10.09 i 25.02 - Pep vs Jose
jakie to byly komentarze?
Widzę, że po wczorajszym meczu wśród cules radość większa niż po mistrzostwie.
Akurat wczoraj kibicowałem Portugalii.
koobon pod tym płaszczykiem znudzonego nihilisty to też jest jednak duże dziecko
mizantropami w tym watku to akurat jestesmy prawie wszyscy, ale to ich, a nie nasza wina
Menedżer St. Pauli Ewald Lienen nie mógł się pojawić na oficjalnej prezentacji nowego zawodnika. Co zrobił w tej sytuacji klub?
Ubrał w maskę przedstawiającą twarz trenera jednego z pracowników klubu.
Tylko bierz 1tb, ja ostatnio zapchalem 500 gb, a wcale nie jestem typem chomika (w telefonie zwykle uzywam mniej niz 10 gb na 32 mozliwych)
btw koob ogarnales juz jak sie gra w kosza ;)? bo ja sie poddalem ;)
Nazbieralo sie tych gier po prostu do ogrania. A ja trojki tez nie mialem, bo wybralem wtedy 360, wiec do nadrobienia eksow bedzie sporo.
o wiele bardziej to skomplikowane od nba live 2003? to byla moja ostatnia gra z tym sportem zwiazana :D
ja nie moge tego szajsu sciagnac, nie dosc ze idzie jak krew z nosa to jeszcze przerywa ciagle sciaganie. psn to jest po prostu kpina z ludzi ktorzy placa za plusa
na psn jest dobry patent, ze pauzujesz i jak zaczyna pobierac od nowa to leci przez pol godziny z dobra predkoscia
czy skomplikowane to nie wiem, ja po prostu nie ogarniam koszykowki, wslizgow nie ma, wiec nie bardzo wiem jak zabrac przeciwnikowi pilke
a czekanie jak glupi pod koszem az trafi i moze, moze uda mi sie zrewanzowac tym samym... wole inne rozrywki
Nie grałem w żadną inną koszykówkę więc nie mam porównania.
Zresztą ja generalnie dochodzę do wniosku, że po prostu jestem casualem, który umie grać jedynie w fifę.
Pytałem, bo jeśli do zakupu zachęciły Cię zapowiedzi z E3 to musisz sobie zdawać sprawę, że to pieśń przyszłości. Z hitów nic się w tym roku nie ukaże, a w przyszłym póki co pewny jest tylko "Horizon Zero Dawn".
-----------------------------------
Ja ściągam tylko w trybie uśpienia i jakoś, odpukać, nigdy problemów nie miałem. NBA2K16 zassało w 4 godziny.
Ale co racja to racja, serwery Sony ma jakieś dupiaste.
Kiedyś zagrałem się dosyć mocno w 08 i muszę powiedzieć, że bardzo mnie wciągnęło. Ogólnie fajna część to była.
https://vine.co/v/OMbVhJbavOj ale kosa, coś pięknego.
https://twitter.com/DirtyFootbaIIer
Dobre konto, polecam !
Obrońcy Rosji lubią iść na raz :D
Druga kolejka zawsze ciekawsza.
Co ta Rosja wyprawia?! Teraz to ci kibole swojej reprezentacji wpieprzą i po problemie.
Ale przymierzył. Bramka przedniej urody, co nie zmienia faktu, że obrona Rosji to tragedia. I nareszcie czuć klimat mistrzostw. Druga kolejka zawsze spoko.
Fajne ostatnie minuty po tej bramce dla Rosjan. Dało się to oglądać. Jestem ciekaw meczu Anglików. I czy Vardy zagra.
EDIT: Nie wiem czemu mi się popieprzyło, że gra dzisiaj Anglia. Pewnie przez to, że grupa B grała teraz :D
Loon sie ze mną nie zgodził a Deschamp tak i zmienił taktyke i wyjebał Pogbe i Griezmanna na ławke :P
Na poważnego przeciwnika będzie grał i Pogba i Griezmann, a teraz niech się ogrywają Martial z Comanem.
I tyle z geniuszu taktycznego Deschampsa.
Griezmann jest ewidentnie zajechany sezonem ligowym i Deschamps go oszczędza. Po prostu wie, że nawet taki skład powinien klepnąć Albańczyków. A Griezmann odpocznie i przyda się później.
To już nawet geniusz trenerski Tata Martino wpadł na to, żeby oszczędzać Messiego i wpuszczać go tylko na chwilę.
co jest z wami w tym watku wszystkimi nei tak, ze macie fetysz wolania do obcych facetów per "Tata"
watkowy ojciec jest mi mniej obcy niz prawdziwy
a w ogole to nie wiem jak wy ku*wa zarabiacie na tych zakladach, jak przewidziec te zasrane reprezentacje to nie na moja glowe
rpn, jak to mówią gdyby to było takie kolorowe to byś nie musiał w robocie siedzieć
Trzeba być bezmózgiem, by obstawiając mecze, z bardzo duża skutecznością, nie mieć zagwarantowanego dochodu z racji wykonywanej pracy. Nie spotkałem jeszcze osoby żyjącej z bukmacherki, bo pewnie taka nie istnieje, no chyba, że - patrz początek zdania.
Martial już drugi mecz z rzędu ma przez cały czas taki wyraz twarzy, jakby wykupił wcześniej wakacje w Orbisie i to powołanie pokrzyżowało mu plany.
A co jeśli Francja już kombinuje i chce zająć drugie miejsce w grupie aby trafić na drugą drużynę z grupy C którą na pewno nie będą Niemcy?
co jest z wami w tym watku wszystkimi nei tak, ze macie fetysz wolania do obcych facetów per "Tata"
Serio nie wyczułeś tego wydźwięku w "Tata Martino"? To tak jak na Del Bosque mówi się Wąsacz.
A co do bukmacherki, to jak to bywa w bukmacherce. Nie przewidzisz wielu rzeczy. Tym bardziej w piłce, gdzie czasami jakiś przypadek może popierdolić Ci kupon. Lepiej obstawiać tenisa czy NBA, ale tam to już trzeba też głęboko siedzieć i wyławiać takie kursowe perełki, ewentualnie jak swego czasu Łyczek, przewidywać, w ilu setach zakończy się dany mecz.
A co jeśli Francja już kombinuje i chce zająć drugie miejsce w grupie aby trafić na drugą drużynę z grupy C którą na pewno nie będą Niemcy?
Przecież jak zajmą pierwsze miejsce to możliwe że zagrają z 3 zespołem naszej grupy, czyli jeszcze lepiej, po prostu Franzja się zesrała i za bardzo chcę/musi.
możliwe że zagrają z 3 zespołem naszej grupy
albo trafią na italię, belgię, czechy, chorwację, hiszpanię..., a przy drugim miejscu po prostu polska albo ukraina
Do główek z Giroud nikt nie skacze to chłopak nie czuje presji i wali gdzie popadnie. Kolejny gówniany mecz. Ciekawe kiedy sędziowie pomogą ;)
nie cierpie reprezentacyjnych rozgrywek, w zwiazku z tym ze wystepuja w nich gangi z albanii i inne parowy to 90% spotkan to murowanie bramki przez druzyne z kraju gdzie mieszka lacznie tysiac ludzi, a po drugiej stronie w teorii dobra repra ktora nie jest dobra druzyna, bo jak ma byc skoro graja ze soba tak rzadko #rant
Główna w tym zasługa UEFY która sprowadziła na Mistrzostwa masę takich drużyn poprzez powiększenie turnieju. Za dużo jest w zawodach drużyn, które nic poza kompletnym autobusem nie mają do pokazania. Trochę traci to wszystko na prestiżu imprezy, bo jednak awansować to wcale nie taka trudna sztuka. To samo nas czeka jak powiększą Mistrzostwa Świata, wtedy to połowa meczów grupowych będzie przypominało naszą Ekstraklasę, a nie poważny turniej.
No jak na razie - skoro glod futbolu juz troche opadl - turniej mocno przecietny, ze szlagierów jak na razie tylko Belgia-Włochy, reszta to jakies gownopojedynki.
Juz mysle, ze Polska-Niemcy bedzie dla przecietnego europejskiego widza szlagierem, ktory warto ogladac.
A ja nie mam zamiaru marudzić, im więcej tym weselej.
Nikt Wam nie broni oglądać od 1/8.
----------------------------------------------------
Tak wygląda radość Francuzów po bramce strzelonej Albanii. Komedia.
tak jak mowi tat... kubun, poza tym roznica jest taka ze te slabe druzyny i tu i tu muruja, ale dzieki zgraniu dobrego klubu to murowanie nie jest takie skuteczne
a poza tym fuck gignac
i ja robie nowa
A ja nie mam zamiaru marudzić, im więcej tym weselej.
+1
mecz mogą nie porywać, ale klubowe puchary mają w sobie to coś, że nawet Albanie z Rumunią się będzie oglądać ;)