Minutę wcześniej powiedziałem, cytuję "ale byłyby jaja jakby Ruscy teraz wcisnęli jakąś szmatę".
Tak jakbym obejrzałem mecz Polaków, oby jutro tak z Irlandią Północną nie było :)
Tytuł frajerów turnieju chyba już można przyznać, Anglicy mogą coś ugrać tylko jak wywalą Sterlinga aka. Robię wiatr i podaje do rywala, Lallanę i drewnanego Kane'a. Wkurza mnie, że całościowo byli dużo lepsi i dali sobie wcisnąć taką bramkę.
Rafał Stec @RafalStec
Dla pełniejszego zrozumienia tego gagu przypomnijmy, że najwyżej opłacany trener na Euro 2016 nazywa się Roy Hodgson
znowu sie bijo na ulicach
edit
sprostowanie, jednak na stadionie
Miałem nie oglądać Turcji-Chorwacji, ale aż trzech piłkarzy Interu, w tym świeży nabytek Caner Erkin. Kto dziś celuje w hat-tricka?
Widzę, że jak na razie chyba zdanie jest wspólne. Poziom turnieju do tej pory - dno i metr mułu. Dzisiaj po naszym meczu też spodziewam się podobnej kopaniny.
24 drużyny, liczyliśmy się z takim poziomem od samego początku. Nie przeszkadza mi to, nawet w grze Rumunii czy Albanii znalazłem aspekty miłe dla oka.
Kto dziś celuje w hat-tricka?
Messi!
spoiler start
a poważnie to Mandżukić :)
spoiler stop
Oby wreszcie było dużo goli, w ogóle dzisiaj potencjał ofensywny grających drużyn jest wysoki więc jest szansa na 3+ w każdym meczu.
Piłkarze Realu grają na tym turnieju jak zawodnicy, godni wygrania samej Ligi Mistrzów! Szkoda, że w Lidze Mistrzów tak nie grali ;) #Modric
Nigdy nie widziałem tak słabo zorganizowanej imprezy. Wczoraj bójki na stadionie, poza stadionem, petardy hukowe i race na stadionie, dzisiaj to samo, na dodatek przed chwilą taka sytuacja---->
Widzicie jak koncertowo Perisić z Brozoviciem chrzanią wzajemne akcje? Ja mam to co tydzień.
Chryste Panie, ja rozumiem, że turecki bramkarz to pajac (mistrzostwa bramkarzy™) i nie wie co ze sobą zrobić przy dośrodkowaniu, ale może Chorwaci przestaliby napieprzać jak zapyziali tymi wysokimi piłkami, i zamiast tego podali w końcu do wchodzącego z drugiej linii Rakiticia. Przecież Turcy go w ogóle nie kryją.
A ta kłoda Mandżukić nie trafi choćby zależało od tego jego życie.
ok, mecz byl jednak bardzo slaby, a w szczegolnosci za sprawa turcji, ktora byla najgorsza druzyna na tym turnieju i trudno bedzie pobic ten brak pomyslu na gre
pazdan, liczylem na salamona
Selekcjoner reprezentacji Polski Adam Nawałka ogłosił skład na dzisiejszy mecz grupy C mistrzostw Europy z Irlandią Północną (Nicea, 18:00).
Polska: 1. Wojciech Szczęsny - 20. Łukasz Piszczek, 15. Kamil Glik, 2. Michał Pazdan, 3. Artur Jędrzejczyk - 16. Jakub Błaszczykowski, 10. Grzegorz Krychowiak, 5. Krzysztof Mączyński, 7. Arkadiusz Milik, 21. Bartosz Kapustka - 9. Robert Lewandowski.
Nie oglądałem więc zapytam. Jak zagrał Turan i Rakitic?
Turan dno, Rakitić bez szału, ale ok
5 - Jedziemy do Gęstochowy
2 - mohenjodaro
wątek ekspertów
Bijatyka w centrum Lille. Niemcy atakują Ukrainców.
co to francuskie powietrze robi z ludźmi....
Polska: 1. Wojciech Szczęsny
Mistrzostwa bramkarzy
a idź z tym swoim voodoo kubun!
Mysle, ze wielu z nas sie teraz przerzuca na "mobile", wiec dla wspolnej wygody i komfortu zapewne zażartej dyskusji oraz symbolicznego wskazania nowego etapu turnieju...
NOWA
https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-785-quotwatek-ekspertowquot/z2d67728?N=1