a 99% nielubiacych nie lubi Chelsea dlatego, ze jej wlascicielem jest Abramowicz
Dobra recka PES 2016, natomiast z tymi składami to już przeginają poważnie http://www.spidersweb.pl/2015/09/pes-2016-recenzja.html
No cóż, od lat słucham, że licencje są przereklamowane i dla motłochu, więc o co chodzi?
Po pracy lecę po Fifkę i MGSV wypada z harmonogramu. Przy okazji, Phantom Pain to jednak wielka gra. Im dłużej gram, tym bardziej jestem nią zachwycony. Kto nie gra ten trąba.
no bo są przereklamowane, trzeba być naprawdę retardem żeby źle się bawić, bo Chelse nazywa się London Blue zamiast Chelsea
ale składy to zupełnie inna kwestia
a co do licencji to w tym roku na ps4 można w PES wgrać patcha, tak jak na PC, więc licencje chyba przestały być problemem tej serii nawet dla aspergerów
koobon, Ground Zeroes można pominąć przed zagraniem w Phantom Pain?
Licencje są jak loga i zdjęcia w fmie. Niby nic nieznacząca drobnostka, ale jakoś tak się gra przyjemniej.
Gameplay nic nie wnosi (i jest taki sobie), ale historia z GZ jest katalizatorem wydarzeń z PP, więc o ile grać w to nie trzeba, to warto przynajmniej sprawdzić (np. na Youtube) o co tam chodzi.
no i jeszcze pauliscie anulowali czerwona kartke i zawieszenie, bedzie mogl zagrac juz z leicester.
mój boże, cale szczescie, bys mi powiedzial wczesniej to bym wiecej pierogów na weekend nalepił
Bayern słabo, Vidal jakoś nie pasuje do tego Bayernu. Jedynie geotze na plus. Wolfsburg klasa. Świetne kontry. Gdyby jeszcze wpadł ten strzał z połowy boiska to no no.. rownie dobrze im idzie bez Bruyna.
Lewy pewnie wejdzie na boisko po przerwie.
No to Lewy doje bał teraz :D
Muller to jednak kur wa jest, żyła..
Co tam się dzieje?
Hahhahaa
piokos -> Dane nieaktualne :D
Pep powie, ze to bylo od poczatku zaplanowane... i posadzi w nastepnym meczu Lewego znowu na lawke.
[227]
To by nie było głupie. Lewy wchodzi, strzela 5 goli, po czym udaje się na odpoczynek po przepracowanym kwadransie.
Jak on się w tym Minsien marnuje.
Dla zainteresowanych - Keylord OVR 79, Casilla OVR 81
Przeciez te staty w fifie sa z dupy. Nie wiem na jakiej podstawie tam ovr jest. Na przykladzie Messiego gdzies widzialem pokazanie kompletnego braku logiki w przyznawaniu punktow.
Aguero wraca i od razu dla City strzela. Biedak też się tam marnuje, ale uporczywie twierdzi, że City jest w stanie wygrać Ligę Mistrzów, dlatego zostaje.
Zawsze bardziej marzyłem o Aguero w Barcelonie, niż o Suarezie czy Neymarze. Argentyńczyk nawet kontuzjowany niszczy Neymara. Poza tym, jestem pewny, że po iluś meczach, współpraca Aguero z Messim byłaby wyborna
Zapomniałeś dodać, że z karnego.
Ciekawe jak rudy strzelił..
Lewandowski jest mega, szkoda tylko, że wybrał sobie taki klub. Choć w sumie gdyby pozbyc się tych wszystkich Niemców (głównie mam na myśli Nojera i Mullera) to byłby całkiem spoko
edit. No i jeszcze ten frajerzyna Robben
Co ty chcesz od Neuera i Mullera?
238 -> Co za różnica? Popatrz na statystki Aguero w lidze. Nie dość, że kontuzje co chwilę łapie, to i tak ma znakomite wyniki strzeleckie.
twierdzi, że City jest w stanie wygrać Ligę Mistrzów, dlatego zostaje.
$$$$$$$$$$
LEWY :)
Dopiero wszedłem do domu, ale wowowowowowow :)
Bayern jest dla niego dobrym klubem, byle tylko Robben nie grał (tak jak dziś), no i trener miernota. W Barcy czy Realu miałby powtórkę z Robbena, a do Chelsea go szkoda, gdyż klub ten jest parszywy. Jest jeszcze PSG i City, ale to byłby gigantyczny sportowy regres :P
Tu link do powtórki: http://bundesliga.onet.pl/bramki/piec-goli-roberta-lewandowskiego-w-meczu-bayern-monachium-vfl-wolfsburg/7vz5l3
Czy ktoś mógłby wyjaśnić co symbolizują barwy nowych strojów AC Milanu?
Swoją drogą Milan może i w tle Interu, ale i tak nad wyraz świetnie sobie radzi w Serie A. Tzn. punktowo, ma ich już 9/15 i chwilowe 4 miejsce w lidze, bo styl gry to bardzo ładny atak i mierna defensywa.
Na wyczyn Lewandowskiego brak słów. Fajnie jakby wylądował w Realu Madryt.
Zawsze bardziej marzyłem o Aguero w Barcelonie, niż o Suarezie czy Neymarze.
To tak samo jak ja. Co sezon liczyłem po cichu że przejdzie do Barcy. Jednak nie zgadzam się z tym że niszczy Neymara czy Suareza. Szkoda jednak że już raczej nigdy nie zobaczymy w Barcy dwóch Argentyńskich wielkich przyjaciół :)
[246]
pewnie to samo co rozowy realu czy lososiowy barcelony
zrobili kit w kolorze samby, bo chca sie przypodobac brazylijczykom
Ehhh nie ma to jak się zmusić do snu o 19:00, opuścić różne ciekawe mecze w piłkę nożną, żeby obejrzeć w nocy historyczny wyczyn Polaków w PŚ, a tu Włosi ich po prostu rozbili :(
Teraz czkawką odbijają się te wszystkie potracone sety z cieniasami.
No, niestety. Przegrywamy gorszym stosunkiem setów, bo wiele meczów wygraliśmy 3-1. Szkoda.
Uwielbiam takie porażki. O jakie w poniedziałek w radiu było pałowanie jaką to wspaniałą drużynę mamy i w ogóle. A tu taki wspaniały wynik z Włochami buahahaha.
Dalej mamy wspaniałą drużynę, nie wiem dlaczego jedna porażka miałaby to zmienić.
Poza tym nigdy nie potrafiłem zrozumieć co jest fajnego w przegranych rodaków.
Niezależnie od tego czy dany sport mnie kręci czy nie to chyba lepiej jak nasi wygrywają, prawda?
A może ja jakiś inny jestem?
Uwielbiam takie porażki. O jakie w poniedziałek w radiu było pałowanie jaką to wspaniałą drużynę mamy i w ogóle. A tu taki wspaniały wynik z Włochami buahahaha.
A nie mamy? Po Mistrzostwie Świata, wygraliśmy w Pucharze 10 razy i tylko raz przegraliśmy, a że prawdopodobnie da to trzecie miejsce? No cóż, taki jest sport, a poza tym nie ma dramatu, bo jest jeszcze mnóstwo turniejów kwalifikacyjnych, dzięki którym prawdopodobnie na Igrzyska awansujemy, więc nie widzę dramatu. Tym bardziej, że Włosi to światowa czołówka i w takich spotkaniach tak naprawdę wszystko jest możliwe. Sety na przewagi - równie dobrze jedna piłka mogłaby zmienić los całego spotkania i sprawić, że to Polacy by je wygrali. Jest tak, a nie inaczej, nie widzę powodów, żeby Polaków wyśmiewać. Walka w całym PŚ była wyrównana, a najbardziej potwierdza to fakt, że o końcowym zwycięstwie zadecydował bilans setów.
Pośmiać to się możemy z Liverpoolu, który przez 540 minut (sześć meczów ligowych), strzelił mniej bramek, niż Lewy w dziewięć minut. To dopiero jest zabawne! :D
Aguero wraca i od razu dla City strzela. Biedak też się tam marnuje
Uja tam się marnuje, gość jest w stanie rozegrać przy pomyślnych wiatrach, jakieś 50% meczów w sezonie. W Atletico ciągle się łamał, w City ciągle się łamie... Na grzyba ci zawodnik, na którego nie możesz liczyć gdy trzeba rozgrywać najważniejsze spotkania w sezonie?
Kyahn -> Widzisz mnie zwykle zlewają porażki Polaków. Specjalnie jakoś mnie to nie wzrusza czy nie zasmuca. No może poza tym biedakiem co to po szopach musi trenować :)
Tak się jednak złożyło, że w Poniedziałek jechałem ze stolicy i żeby umilić sobie podróż włączyłem radio. No i w tym radiu panowie redaktorzy bardzo się podniecali jaki to świetny zespół mamy, ochy achy. Jako, że nie śledzę na bieżąco siatki i tylko tak przelotnie przez głowę przemknęło, że faktycznie jakiś turniej był. Od razu pomyślałem, że musieli wygrać skoro tyle pochwał. Oczywiście nie mogło braknąć, zarówno ze strony redaktorów jak i osób dzwoniących, jaka to nasz reprezentacja w piłkę kopaną ujowa na tle tej siatkówki. Były też rozmowy o wyjeździe do Rio. Dopiero na koniec okazało się, że jeszcze niczego nie wygrali........
Ot właśnie dlatego bawi mnie ta porażka.
Pośmiać to się możemy z Liverpoolu, który przez 540 minut (sześć meczów ligowych), strzelił mniej bramek, niż Lewy w dziewięć minut. To dopiero jest zabawne! :D
Śmiej się i niech ci na zdrowie wyjdzie bo przecież śmiech to zdrowie! Ja ci zabraniać nie zamierzam :)
[256]
No wiesz, dla drużyny, która walczy o utrzymanie w Big4 to może być wzmocnienie, ale my mówimy o ekipach chcących wygrywać ligę krajową + Ligę Mistrzów.
---------
Aguero (...) uporczywie twierdzi, że City jest w stanie wygrać Ligę Mistrzów
Bo jest, potrzebuje do tego zdrowego przez cały sezon Aguero.
Real od kilku sezonów buja się z Coentrao, i wierzcie mi, to jest prawdziwa udręka. Co z tego, że Portugalczyk jest lepszym obrońcą od Marcelo, skoro gdy przychodzi co do czego, gość weranduje w Davos.
Żadna drużyna z ambicjami Barcelony nie zainwestuje (a przynajmniej nie powinna) pierdyliardów euro w piłkarza podstawowego składu (a przecież takim jest Aguero), który nie jest w stanie rozegrać 50 spotkań w sezonie.
Bo jest, potrzebuje do tego zdrowego przez cały sezon Aguero.
Ja jestem w stanie kupic sobie wyspe w kanadyjskiej gluszy, potrzebuje tylko wygrac w totka, najlepiej tego z waluta w euro.
Co wiecej mysle, ze mam wieksze szanse, niz Kun :D
No więc, #*!&@, właśnie o tym mówię.
---------
Jeszcze jedno...
Zawsze bardziej marzyłem o Aguero w Barcelonie, niż o Suarezie...
Spoko, a czy wiesz, że w poprzednim sezonie Suarez, mimo kilkumiesięcznego zawieszenia, rozegrał więcej spotkań od Argentyńczyka?
Ale ja nie mówię, że Aguero lepiej by się spisał. Zdaję sobie z tego sprawę, że jest często kontuzjowany. Poza tym, do Suareza nie żywię żadnej urazy czy coś i wiem, że ze swojej roli wywiązał się znakomicie. Nie mówię, że Aguero lepiej by się spisał od Suareza i trio lepiej by funkcjonowało. Spoko, luz! :D
Z tym Aguero, to po prostu bardziej takie mrzonki i tyle. Byłbym po prostu ciekaw, jak wyglądałaby jego współpraca z Messim na dłuższą metę, bo na przestrzeni kilku spotkań w Argentynie nie da się tego ocenić.
Co oglądam City (oglądam rzadko, ale oglądam) to kolega Aguero nie gra bo kontuzja. A tymczasem na Wikipedii liczby wręcz imponujące. W każdym razie Aguero jest obok Falcao chyba najbardziej znanym piłkarzem, którego widziałem w akcji mniej niż 5 razy (Falcao chyba nigdy :D).
ps. kondogbia i jovetić nadal nie w Interze....
Jaki bank będzie najlepszy dla osoby, która będzie używała konta bankowego jako skarpety (czyli będę tam tylko przelewał oszczędności) ? Konto może być internetowe bez kart itp.
mBank jest za darmo bez karty, wygodny w obsłudze i masz opcje szybkich przelewów za 5 zł.
https://www.chelseafc.com/news/latest-news/2015/09/club-statement.html
Ciekawe, czy beda mieli czelnosc sie odwolac.
Rusek z krwawą kasą i Jose zawsze pokrzywdzony? Oczywiście, że będą mieli!
spoiler start
No chyba, że to będzie ta z sytuacji w wyniku, której przy negatywnym rozpatrzeniu odwołania dorzucają większą karę. Wtedy skitrają w majty i odpuszczą.
spoiler stop
Wywód komentatorów na Eleven Sports dotyczący wymowy nazwisk piłkarzy Barcelony. I ta ich krytyka, że oni wymawiają poprawnie, a nie wiedzą, czemu kibice w Polsce przyjęli sobie złe sposoby wymawiania.
Co za dno, z tyłu dramat, w środku beznadziejny Roberto i jeszcze gorszy Iniesta, z przodu cisza i spokój.
Gwałt na Barcelonie cz. 241
Ale beznadziejną obronę ma Barcelona. Dramatycznie to wygląda. Najlepsze jest to, że ławka w tym sezonie jest jeszcze gorsza... :D
Po co stawiałem na Barcelonę? :(
jak ktos ma ochote na derby londynu to fajny sop
sop://broker.sopcast.com:3912/258929
Loon, dzisiaj Twój ulubiony chorwacki piłkarz w pierwszym składzie na Athletic(o). Zapraszam.
za to perisić jest takim gównem, że bez wahania wymieniłbym go na ezequiela schelotto na 5-letnim kontrakcie 10 mln euro rocznie
A czego się spodziewałeś po kolesiu, którego oddali i w dortmundzie i w wolfsburgu bez większego żalu?
Odkryłem dopiero co że United coś dzisiaj gra. Zobaczyłem że to Puchar Ligi i że Van Gaal wystawił skład jak na wojnę w Donbasie oraz że jedyny stream to 100 kbps z komentatorem krzyczącym Allah Akbar przed nazwiskami piłkarzy i jakoś tak smutno mi się zrobiło. Chyba jednak odpalę Real bo Beniteza dawno na oczy nie widziałem.
od dzisiaj. na razie (dzis) pokaza mecz z odtworzenia tottehnam - arsenal dzis o 23, z racji tego ze dzis gra tez la liga.
swoja droga maja za malo kanalow. nakupowali mase praw sportowych, a posiadaja tylko dwa kanaly. nie ma gdzie tego wszystkiego upchac.
http://satkurier.pl/news/119992/eleven-sports-z-prawami-do-angielskich-rozgrywek.html
A czego się spodziewałeś po kolesiu, którego oddali i w dortmundzie i w wolfsburgu bez większego żalu?
przecież wolfsburg to się wzbraniał, negocjował i odmawiał negocjacji przez 2 miesiące, to była telenowela
a koleś jest tak beznadziejny, że oł em dżi
podobno kova koncertowo coś schrzanił :P
No właśnie niby praw mają Capital Cup One, FA Cup, Championship, La Liga, Liga Francuska i gdzie oni to wszystko chcą puszczać? Powtórki to ja mam serdecznie w tyle...
Kuba w pierwszym Violi i właśnie strzelił gola, super. Fajnie jakby się odbudował przed ważnymi meczami kadry.
Juventus zremisował 1-1 z Frosinone, które oficjalnie zdobyło swój pierwszy punkt w historii Serie A.
Nic do Juve, ale chciałbym z tego miejsca pozdrowić sympatyków Manchesteru City.
ps. nie wyobrażam sobie kolejnej części bez kolejnej części upokorzonej barcelony w tytule
Ciekawe co się najpierw popsuje w Interze, atak czy obrona.
Osobiście obstawiam obronę :p
P.S. Cieszę się, że Allegri potwierdza swoją klasę w kolejnych meczach Juve :)
Atak już jest popsuty, Ivan Perisić to jest pokraka, karykatura, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że nienawidzę tego człowieka: Hitler, Perisić, Józef Stalin, jakoś w tej kolejności.
Jovetić już pograny, już mu się maradona włączył, przestał dostrzegać partnerów w ataku i im podawać.
Co do obrony, to Miranda i Murillo są fenomenalni, zaś okazało się, że Gary Medel jest może nawet jeszcze lepszy i to pomimo mikrego wzrostu. Ale pierwsi dwaj są dość kruchego zdrowia, więc defensywa Interu skończy się dokładnie w momencie, gdy zastąpi ich Andrea Ranocchia.
Generalnie trudno przewidzieć mistrza w tym sezonie. To nie będzie Inter, ja widze jak on gra, te 15 punktów to jest jakaś kradzież na ich rywalach.
Popsuty to będzie jak się skończy zerem z przodu, na razie Inter ciuła te punkty niezwykle efektywnie.
to juz milan jest mniej zalosny, ledwo wygrac w karnych z zespolem z czwartej ligi
koboon - e tam, dobra muzyka i ujęcia, ale fabuła boleśnie przewidywalna i wycelowana pod wrażliwe serduszka oscarowej komisji.
Ja nie wiem na co tu wszyscy narzekają? Świetny mecz LFC. Przed meczem wynik 1-1 brałbym w ciemno. Przeciwnik trudny więc zwycięstwo cieszy. Szczególnie było to widać po radości trenera i zawodników.
dobrej nocy państwu życzę
https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocnym-lewandowskim-cz-760-upokorzona-barcelona/zdd2fc8f?N=1