najgorzej miały dzieciaki z urodzinami w okolicy 20-30 grudnia
Też prawda.
ja mam imieniny dzień po urodzinach - beat that, mr. exoskeleton!
Nie jesteś wyjątkiem.
A tak swoją drogą, mam nadzieję, że Real nie spieprzy Mayorala, bo gość ma zadatki na napastnika wysokiej klasy. Morata przy nim to pikuś.
A tak swoją drogą, mam nadzieję, że Real nie spieprzy Mayorala, bo gość ma zadatki na napastnika wysokiej klasy.
Van Persie to po jakiejś kontuzji czy po prostu jest na tyle słaby, że już drugi mecz z rzędu nie łapie się do wyjściowej jedenastki Fenerbahce?
Paudi z singiel maltow temat rzeka, wybor jest ogromny ale spokojnie mozesz zaczynac od the glenliveta, to akurat z naszej stajni i b dobrze mi znany. Ja przy maltach czesto patrze nie tyle na sama marke, co na region, w ktorym byl rozlewany, bo to daje pewne cechy charakterystyczne. Ze spyside bedziesz mial delikatniejsze i troche slodsze trunki, natomiast z wyspy islay bardziej torfowe i mocno zadymione, co nie kazdemu podchodzi. Najlepiej kupowac rozne malty i samemu szukac smakow.
Ja kiedys psioczylem na isley, ale trafilem na kilka fajnych pozycji (bowmora) i mi przeszlo, teraz popijam z przyjemnoscia.
tak na szybko z roznych regionow moze wybierac np: the glenliveta, jakiegos bowmora, z highland jest tego najwiecej, moze byc glenmorangie lasanta (beczki po sherry), aberlour kozak jest abunadh, tylko ma ok 60volt, sproboj tez jakiegos glenfiddicha
a jak bedziesz w polszy, odezwij sie, to pomoge w tym temacie lepiej i w dobrej cenie;)
Co by się nie dzialo, transferową legendą United pozostanie już na zawsze Gaitan. United kupują go w każdym okienku i do dziś kupić nie mogą.
Ja przy maltach czesto patrze nie tyle na sama marke, co na region, w ktorym byl rozlewany, bo to daje pewne cechy charakterystyczne.
Dokładnie z tego powodu na start przygody skupiłem się na trunkach ze stajni Speyside i Lowlands :)
a jak bedziesz w polszy, odezwij sie, to pomoge w tym temacie lepiej i w dobrej cenie;)
Teraz będę, ale zrywami, także chyba na spokojonie skupimy się na temacie w okolicach Świąt, o ile rzecz jasna będziesz wtedy na miejscu :)
Jak Polska wygląda w klubowym rankingu UEFA? Daleko jesteśmy za krajami,
które mają prawo wystawić 2 kluby w eliminacjach LM?
Wygląda na to, że jest spora szansa na awans obu naszych pucharowiczów
do fazy grupowej LE. Może uda się nastukać trochę punktów i tam kogoś przegonić.
negocjator - do 15. rumunow brakuje 4,8 pkt(?) - czy jak to sie tam nazywa. jestesmy na 19 miejscu.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Współczynnik_UEFA#Wsp.C3.B3.C5.82czynnik_ligowy
chociaz na stronie uefy to tez inaczej wyglada... http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/
Dortmund szturmuje europejskie puchary :D
Spokojnie, jeszcze się spotkają z ManU w fazie pucharowej.
no a co ma powiedziec tak naprawde? ze kocha oasis? :D
[193]
wole
Jimmy was a local boy but he's seen much more than the change in the weather
Sitting in a uniform of a three-piece suit and the ribbons from his past
Looking through a little boy at the bar with the mouth who thinks his clever now
Dreaming of a day that he goes home from a war to his childhood sweetheart
https://www.youtube.com/watch?v=DsLIlB4Dr-Q
to jeszcze ktos sie lapie na te oklepana spiewke po transferze
"zawsze marzylem, zeby grac dla...", itp.
no kibicowski target jest chyba ~15 lat, wiec w sumie nic dziwnego
dla mnie bardziej naiwnym jest mimo wszystko 'przedluzyl kontrakt, nie odejdzie' :D
chociaz mogliby od biedy ujawniac pilkarze po zakonczeniu kariery komu tak naprawde kibicowali od dziecka i jak to sie ew. zmienilo po czasie :P
S.Roberto,Munir,Sandro,Rafinha,Ter Stegen,Bartra,Adriano,Mathieu.
spoiler start
Ławka rezerwowych w Barcy do stycznia
spoiler stop
– Rzekome zainteresowanie Sociedad Illarramendim? To nie moja sprawa. Włodarze zawsze kierują się przede wszystkim dobrem klubu. Zarząd umiejętnie działa na rynku transferowym. Jeśli Asier przyjdzie, świetnie. Jeśli nie, jeszcze lepiej – powiedział Esteban Granero.
penny dreadful pomimo kiepskiego pilota nawet spoko, ale liczylem na wiecej cycków ewki...
nawet spoko to jest 6/10
musze rzucic okiem na to Wasze Fargo
chociaz nic mnie tak nie cieszyło od dawna jak ta bullzowa Gomorra, to był strzał w dziesiątkę https://www.youtube.com/watch?v=Hl5F9AFXQ-M
Fargo według mnie świetne :) Niedługo 2 sezon.
Obejrzałem pierwsze 3 z 6 odcinków 1 sezonu Luthera i jest dobrze :) Dzisiaj pewnie skończę sezon w robocie.
Jesli komus Fargo film sie podobal, nie powinien byc zawiedziony serialem.
Ja nadrabiam zaleglosci, zabieram sie za The Game
Co się tam znów nawyrabiało?
EDIT: Ibra z kontuzją, że dzisiaj nie znalazł się nawet na ławce rezerwowych czy to jakiś bunt w związku z rzekomym odejściem?
Milikiem na powaznie zainteresowalo sie Olympic marsylia, rozmowy podobno zaawansowane.
Jak to jest, jesli Milik gral w eliminacjach do LM z Ajaxem, to juz chyba ma z glowy te rozgrywki?
a ten Mhitaryan przechodzi do Liverpool za 15baniek, nie wiem z czym bvb zostanie z przodu
e. Liga Europy ostala sie w C+ na 3lata
a ten Mhitaryan przechodzi do Liverpool za 15baniek, nie wiem z czym bvb zostanie z przodu
skad niby takie info?
independent, chyba wydaje sie byc w miare wiarygode
[234] bullshit i tyle
ManU ale nędza. Z tak słabym Newcastle tylko 0:0. Mają jeszcze pare dni, niech kupią wreszcie jakiegoś FC bo potencjał mają i na mistrza ale bez napastnika to chuja ugrają.
ed. no dzięki United! Kupon w plecy.
za to polanskiego rozyebja po meczu.
trzeba przyznac, ze niezle frajery z hoffenheim.
Pep wiedział co zrobił, Lewy jokerem :)
Maco --->
Łyczek Ty na stróżówce siedzisz, że tak te seriale w pracy po nocy oglądasz?
Generalnie to mam taką pracę, że na nocy na jednym zakładzie się niewiele dzieje i jak leci wszystko w porządku to spokojnie jestem w stanie poświęcić 3-4h na oglądanie filmów lub seriali. 1 sezon Luthera obejrzany i jest spoko :) Fajna konstrukcja tego serialu. Będę musiał pobrać 2 i 3 sezon, choć podobno jest już słabiej.
i potem sie dziwic, ze tylko bayern sam ze soba sie bije o mistrzostwo, jak nawet w takiej sytuacji wygrywaja.
i jakby lewy mial jaja, ktorych niestety chyba nie ma
to by dokladnie w tym momencie powiedzial na konferencji, ze on pierdoli wchodzenie z ławki i zaprasza united do skladania ofert
Bournemouth z pierwszym zwycięstwem w Premier League. Oby tak dalej!
nie namawiam do ogladania, sam nie ogladam, ale Di Szczęsny właśnie gra swój debiutancki mecz w Romie
chociaż fani Premier League mogą się z sentymentu tą Romą generalnie zainteresować... Dżeko, Gervinho, Salah, Czezni...
jesli obrona bedzie tak dalej grala jak grali z barcelona to nie wymagam za duzo od szczesnego.
Na razie za Szczęsnego broni De Rossi.
Patrzę jednym okiem na Eleven Sports w necie i bardzo bym chciał mieć możliwość oglądać u nich PL i Bundesligę :)
a w sumie nawet spoko to wyglada*
*jak na transmisje z netu
tylko ci komentatorzy sprawiaja wrazenie zaskoczonych, ze we Włoszech w piłke też się gra w jedenastu ;)
tych z nc+ (powszechnie w wątku wzgardzanych) lubilem, bo zawsze przed meczem czytali nawet fanowskie strony i wplatali duzo mocno insiderskich newsów
Co za padaka na OT. Sędzia okazał się dwunastym zawodnikiem Newcastle. :) https://streamable.com/ppf7
I tak przez cały mecz ? Bo widzę tylko minimalny błąd na początku 7 minuty (który pewnie też bym gwizdnął).
ariacchi
przykro mi, jak widac sedzia nie byl winny. z tamtej kamery co dales to widac tyle co nic (co sie potwierdzilo na zdjeciu od kerlo).
MU może i by wygrało ten mecz, gdyby o piłkę nie potykał się Depay. Wyszalał się przeciw ogórkom z Belgii, no ale w Anglii grają jakby lepsi obrońcy. A te jego stałe fragmenty to było jakieś pośmiewisko. Jest jeszcze za wcześnie aby opierać grę ofensywną na tym zawodniku.
Miałem się dziś wybrać na Air Show ale jak tu odejść od kompa gdy grają Chelsea, City, Dortmund, Barca, Real. Nawet ten loonowy Inter mnie ciekawi.
Ale ten Douglas Costa to niesamowity dynamit na tym skrzydle. Jak na razie Bayern zrobił jeden z najlepszych transferów w europie jeśli chodzi o to okienko transferowe.
jak tu odejść od kompa gdy grają Chelsea, City, Dortmund, Barca, Real
Ciekawie może być w spotkaniach Evertonu z City i Athleticu z Barcą (choć najpewniej to drugie skończy się dość jednostronnym łomotem), pozostałe tylko dla fanów. Chelsea gra tak, że oczy bolą, a West Brom też widowiska nie zapewnia, z kolei Real i BVB grają z ogórami więc postronnych kibiców raczej te mecze nie zainteresują.
Mam dodatkowy motywator, bo postawiłem AKO na Chelsea, City i Borussię. No i przez Fantasy mecze w Anglii są dużo ciekawsze.
No spoko, chociaż to tak jakbym ja polecał komuś z tego wątku mecz np. Gladbach - Schalke. I tak każdy to zleje.
davis akurat mecz przyszłego mistrza niemiec raczej chętnie każdy by obejrzał, o ile nie grałaby akurat jego ulubiona drużyna :)
kiedy podliczysz punkty w typerze? chciałbym dostać wreszcie tą obiecaną koszulkę.
Podliczyłem, wygrałem, kupiłem sobie koszulkę.
A prowadziłeś typera do końca? Bo jak tak to się wywiążę :)
No warto to Chelsea obejrzeć, bo w składzie jest Ivanovic. Dużo goli będzie w obie strony :)
jakby co davis to w sądzie to wygramy, ale chce klubowe getry na prowizji
btw
Balotelli o krok od powrotu do Milanu
edit: ja pitole, mecz Interu i Kovacicia w tym samym czasie, mam się rozerwać czy co?!
Mówiłem, że Pedro > Willian
To nie wina Mourinho, że skrzydłowi nie strzelali bramek
kuzwa czy ten Pedro nie mogl pojsc do MU, jak tu sie teraz cieszyc jak strzela bramki
on strzeli na razie tylko jednego gola. di maria tez brylowal na poczatku w mu.
Z tego co wiem to Kwardado był jedną z największych gwiazd Serie A
Willian jaka łamaga <3
Pedro jest lepszy od Hazarda
Znowu zaczęli jechać z Ivanoviciem i są tego efekty ;d
btw Mata zdaje się też strzelił w debiucie.
Szkoda, że Arsenal tak późno jutro, nie obejrzę ;/
Nie widziałem żadnego, bo wybraliśmy się na spacer i najlepsze lody w Warszawie. Więc i tak wygrałem.
Takie cudowne podanie od Silvy... szkoda, że na końcu był Sterling.
ale sedziowie daja do pieca w hiszpanii,
do gory jajcami lezeli przez cale wakacje, nieroby piepeprzone
Nie widziałem żadnego, bo wybraliśmy się na spacer i najlepsze lody w Warszawie
good for you, ale o 20.30 małe chorwackie nóżki zrobią Ci najlepszy footjob w Madrycie!
Fabio Borini ponoć dołączy jutro do Interu jako kandydat na 4-5 napastnika (po Icardim, Joveticiu, Perisiciu? i Palacio). No, jeśli The Reds pożyczą nam ten swój szrocik za darmo to ok, mam nadzieję, że nie przyszło nikomu do głowy, żeby za niego płacić.
bedzie real w tym elevensports czy czymstam?
niestety nie, Marsylia-Troyes (WTF) i Milan-Fiorentina
ani Realu, ani Interu, jak tu kibicować, za co ja nie płacę
hhehe, udine-juve 1:0, 80 minuta
obstawiajcie tez dzis atalante w meczu z interem, bo na bank wdupi
czyli zadnego polskiego streama nie bedzie?
Marsylia-Troyes
Od Chelsea wolę Lille - Bordeaux
przypadek?
No niestety nie obejrzę tego wychwalanego Interu bo coś cienko z dostępnością.
Popatrzę na Fiorentina - Milan. Jak zwykle daję szansę Serie A na początku sezonu aby mnie zaciekawiła. Oby w tym roku wyszło.
warto zamienic sopcasta na tego ace streama? czemu zadaje tyle pytan?
I tak wszystko jest do dupy i tnie jak diabli.
Kontuzja Busquetsa to spory cios, ale za to kontuzja Alvesa to wzmocnienie.
#whatgoesaroundcomesaround
[296] ależ ta 18 liga polska jest zabawna, zobaczcie jaki tam pressing, jeden ma piłkę, to od razu leci do niego 5 rywali :D :D :D
zalozcie nowa czesc zebysmy mogli podziwiać popisy Kovacicia i Atalanty :((
ruskie sopy smigaja jak ta lala http://livefootball.ws
3 punkty z san mames ciesza bardzo, juz jeden z tych trudnych wyjazdow dobrze zapunktowany,
martwia za to kontuzje, bo trzeba juz grac wynalazkami typu s. roberto, ktore nadaja do tarcia chrzanu, a nie na pierwsza jedenastke