Konami zrobi Euro 2016
Ostatnim tytułem, w który grałem jako oddzielna gra nastawiona tylko na MŚ lub ME był World Cup '98. Do dziś pamiętam cieszynkę Batigola :D
to nie ja "odkrylem", mylisz mnie z pewnym barcelonczykiem
dostalem na mejla wiadomosc o aktualizacji aplikacji, moze ktos tej apki nie widzial to wrzucam
taktyka powinna byc jedna
ubrac kogos z wiary lecha w barwy baselu i niech rzuci kamieniem w tralke, awans w kieszeni
Czemu Benitez tak się uparł na tego Vazqueza? Gość nie potrafi zagrać celnego podania.
Barca-Roma za chwile się rozpocznie. Mecz na Polsacie Sport.
Składy:
FC Barcelona: ter Stegen - Alves Bartra Vermaelen Mathieu - Rakitić Mascherano Rafinha - Messi Suárez Neymar
AS Roma: Szczęsny - Torosidis Castan Mapou Florenzi - Keita Nainggolan Pjanić - Falque Destro Gervinho
jak co roku wyprzedają połowę to co sie dziwisz
koobon szukales piosenki na wakacje
https://www.youtube.com/watch?v=7XtLxzxQt3U
obrona romy niesamowita. szkoda mi wojciecha.
Obrona obroną ale pomoc też u nich w ogóle nie funkcjonuje.
potencjalni rywale dla manchesteru. zeby nie trafili na monaco, bo z nimi gra sie ciezko (nie tylko chodzi o arsenal..), poza nimi nie powinni miec problemow.
lech rozstawiony w 4 rundzie play off le. znajac ich szczescie to trafia na southampton.
jutro to losowanie?
edit
czy tylko ja odnosze wrazenie, ze messi chcial przyjebac z glowki, ale niestety wzrost nie ten i sie omsknal o brode?
ta jutro o 12 - lm, o 13 - le.
pokaza w eurosporcie. moze jeszcze gdzies, ale nie wiem.
Co to spina z Messim w linku koobuna ? Oglądał ktoś to na żywo ? Murzyn mu chciał wcześniej połamać nogi, że tak zareagował ? Mecz o nic, a ten spina jakby grał w finale MŚ :)
Szkoda, ze sie Yanga-Mbiwa nie polozyl, bylaby beka z czerwonej dla karla.
Już za to co zrobił powinna być czerwona. No, ale przecież karłowi nie dadzą........
Potknął się, a potem przytrzymał żeby nie upaść i niby za to miałaby być czerwona?
Pewnie mu powiedział, że włoska liga jest lepsza
Teraz trzeba poczekac na termin spotkania w Brugge, moze uda sie jakos wbic na stadion.
Eno, HBO naprawdę dobrze się zapowiada. To wygląda fajnie i jeszcze ten drugi serial gdzieś w Ameryce środkowej (coś w klimatach Just Cause). Dobrze, dobrze, bo z serialami ostatnio arcybieda. Do tego stopnia, że czekam na powrót Prison Break i Heroes!
Paudyn -> to jak Ci się uda to czekamy na foty!
i jeszcze polski pakt z dorocinskim
btw nie liczac tych dodatkowych odcinkow prison breaka to jak toto sie skonczylo, bo nie pamietam?
Czyżby szansa na dwie drużyny w fazie grupowej Ligi Europy?!
btw nie liczac tych dodatkowych odcinkow prison breaka to jak toto sie skonczylo, bo nie pamietam?
nie licząc skonczylo sie tym, że są na jakiejś tropikalnej wyspie w jakimś zadupiu i wszyscy przyjaciele (mahone, sucre, linc, sarah i majkel junior) skladaja kwiatki na grobie majkela, który - jak sądzimy - umarł na guza mózgu wielkości melona (a paul kellerman zostaje senatorem, t-bag z kolei wraca do fox river)
licząc dodatkowy odcinek okazuje się, że majkel nie umarł na guza mózgu, tylko usmażył się żywcem łącząc dwa przewody o ogromnym napieciu zeby sara mogla uciec z więzienia (bo była w ciąży)
teraz ma się okazać, że nie tylko nie usmażył się żywcem, ale nawet nie umarł na guza mózgu, tylko żyje i ma się świetnie (pewnie odnajdą go w więzieniu gdzieś w odległych Niemczech, choć Fringe w pewnym momencie już wyczerpał temat ucieczek z niemieckich więzień)
Jeśli ten serial jest choć w połowie tak durny jak to streszczenie to cieszę się, że odpuściłem w połowie pierwszego sezonu.
Każdy serial da się streścić w tak durny sposób.
Ale fakt faktem, że Prison Break 3 i 4 były bardzo słabe i naciągane.
Za to Prison Break 1 i 2 były poezją. Przy czym zaznaczam, że to był mój pierwszy serial i mogłem wtedy być mniej krytyczny. Ale uwielbiałem pierwsze dwa sezony, jak uciekali z więzienia to biegałem po pokoju, bo z emocji nie mogłem usiedzieć :D
Po tym come backu serialu spodziewam się wszystkiego najgorszego, ale nie będę ukrywał, że na pewno dam mu szansę.
Niby złączył te dwa przewody, bo tak czy siak umarłby za jakiś czas na guza mózgu.
Faktycznie. Dwie pierwsze części świetne, ale potem im później, tym niestety gorzej :D
[174] Poznałem cię w przydrożnym bistro
Romantycznie jadłaś schab
Ja jadłem kiszkę z ziemniakami, gdy
Nagle rzekłaś do mnie, nagle rzekłaś do mnie:
Daj mi kaszanki,
Ten schab ma chyba ze sto lat!
I wtedy już wiedziałem, że
Że Ty jesteś, maj love.
ja ostatnio gralem troche ekstraklase i zlamalem ją
szczerze mowiac chyba podniesli nam parametry, bo naprawde banalnie sie zrobilo, a Jovetić wylądował na ataku na kontrakcie niewiele wyższym od sebka mili
patent jest prosty: wolne kontrakty z francji, hiszpanii, włoch, niemiec i porto B
po jednym sezonie w ekstrklasie schodzą elegancko po 3-8 milionów za granicę, mam już 30 mln górki na koncie i ani myślę tego wydawać, sportowo tez nie jest zle, ostatnio 1/8 LM i srogi wpierdziel z manchesterem, no ale trzeba mierzyć siły na zamiary
Generalnie zauważyłem, że 3 napastników niszczy tę grę. Odkąd pamiętam grałem taktykami z jednym napastnikiem, a teraz przesiadłem się na 3-4-3 i to taka różnica jak między CRT a LED. Ponad 100 goli w lidze to żaden problem. Minusem są zdarzające się hokejowe wyniki ale wolę to niż nudne 1:0.
[254] rozbrajający musi być ten stadion w Salzburgu na 520 000 miejsc :))))
O dzięki za ciekawą propozycję. Właśnie się zastanawiałem co zrobić z wolnym czasem.
Przecież Romero to dobry bramkarz.
Walić premier league, superpuchar Włoch zaraz na chińskim kartoflisku.
Walić premier league, superpuchar Włoch zaraz na chińskim kartoflisku.
hehhe. NIE.
Ciekaw jestem Depaya. Nie widziałem go w żadnym meczu. W FM po 3 sezonach jest najlepszym skrzydłowym w grze.
IT'S ON!
Nudy, wrzućcie zamiast Younga albo Schneiderlina Di Mari... oh wait.
Chciałem zakomunikować że Lwówek Ratuszowy to nadal najlepszy lager na polskim rynku.
Tak nawiasem od dawna nie śledziłem tematu bo mnie znudził, De Gea nie gra bo jest pogniewany czy kontuzjowany?
O.G wraca do gry :D
Jajcarz twierdzi, że jest nieskoncentrowany.
Walker to ma szczęście jak Żyd w okupację. Inna sprawa, że bramka na konto Bentaleba.
z united poki co najlepszy darmian
a te podania romero to gorsze niz miskiewicza
Nudy, ale przecież to pierwszy mecz sezonu. Musi minąć miesiąc żeby się rozkręcili.
Zwykle jest tak, że w pierwszych kolejkach chcę sobie wydłubać oczy.
Arbiter w Szanghaju uznał, że spotkanie jest tak chujowe, że sobie zakończy pierwszą połowę w czasie 43:33.
Zwykle jest tak, że w pierwszych kolejkach chcę sobie wydłubać oczy.
Moim zdaniem Ty po prostu zwykle chcesz sobie wydłubać oczy
Widzę, że komentatorzy C+ zorientowani, oblatani i z ręką na pulsie.
Dobrze, że dupy piłkarzy znają i chętnie je skomentują.
no z Dybali to wiadomo, ze bedzie nowy Tevez
Mandżu też dobry typ chociaz nigdy nie pozbedzie sie lapki co najwyzej rzetelnego rzemieslnika
gratuluje zdobycia superpucharu
Niech się Jajcarz ogarnie. Wystawianie Depaya na 10-ce to marnowanie jego potencjału.
z united poki co najlepszy darmian
Nie ukrywam, że bardzo na niego liczę, może wreszcie będzie jakość na tej prawej obronie.
Smalling, Romero, Mata i Carrick też ok.
Dlaczego jan118 założył sobie oddzielny wątek Pod pomocną dłonią?
Co do Van Glaba on serio chyba nie widzi, że Blind to nie ŚO, a Depay to skrzydłowy.
Tyle ludzi mu to mówi, w każdej możliwej gazecie to piszą, a on tego nie widzi, mam nadzieję, że Depay się nie zmarnuje.
Bo wiecie początkowo to jest taki okres przejścia ze słabszej ligi do lepszej pełen euforii "łaaał", a potem będzie dupa już.
darmian
miło patrzeć jak nawet nie najlepszy, choć dobry, boczny obrońca serie a nagle zostaje niekwestionowaną gwiazdą ligi angielskiej :))
proponowałbym dokonać jeszcze tego lata pewnego przemeblowania dogmatów, w które wierzymy w tym wątku
i Carrick
tak mi wlasnie czegos brakowalo od paru miesiecy :))
Loon
Dzieki. Pierwsza polowa to byla istna katorga, druga juz jako tako wygladala, bo sytuacji troche bylo. Mandzukic gra dobrze, taki tur w duecie z Dybala bedzie dobrze wspolgral, Mario to taki 3 razy lepszy Llorente.
Szkoda, ze wolej Pogby z jakichs dobrych 30 metrow nie wszedl, bo juz teraz bysmy mieli bramke roku.
Smalling ok, ale ani pomoc, ani atak na klepanie po plecach nie zasługują. Zagrali w najlepszym wypadku poprawnie, a to trochę przymało.
Wciąż nie wiem jak Van Gaal chce żeby United konstruowało akcje ofensywne. Dwa lata oglądam i dalej nie widze w tym jakieś myśli przewodniej.
miło patrzeć jak nawet nie najlepszy, choć dobry, boczny obrońca serie a nagle zostaje niekwestionowaną gwiazdą ligi angielskiej :))
Z Ciebie to jest ogrodnik.
A Smalling mam nadzieję będzie nowym Rio.
No i niech Evans, albo Jones wejdzie za Blinda na ŚO proszę, w tym wypadku jak dla mnie Evans w pierwszej kolejności, bo na tourne grał lepiej niż Jones.
Chciałem zakomunikować że Lwówek Ratuszowy to nadal najlepszy lager na polskim rynku.
Nie bluźnij człowieku.....
Fajnie, że BPL wróciło. Tak się stęskniłem, że przez ten weekend obejrzę wszystkie transmitowane mecze :)
Nie oglądałem meczu United, ale jak tak patrzę na skład to widzę w większości noł nejmów, niby tyle transferów a chyba nadal kupa z tego wszystkiego będzie. Nie kumam jak można było się pozbyć Di Marii, to jest gracz klasy światowej jak też Schweinsteiger (trochę stary ale ok) wg. mnie potrzeba tam właśnie tego typu piłkarzy.
Nie wróżę im w tym sezonie nic dobrego, top 4 pewnie będzie bo konkurencja żenująca - Tottenham to frajerzy choć na papierze wcale nie wyglądają gorzej od United, Liverpool jest cienki jak barszcz i też strasznie frajerzy ;d
Jednak jeśli chodzi o samą grę to pewnie będzie męczenie buły i fartowne zwycięstwa jak własnie to dzisiejsze.
Sądziłem, że Van badziewiak pozbędzie się tych wszystkich szrotów typu Carrick, Valencia, Young, ale najwidoczniej ich nikt nie chciał ? Z drugiej strony nakupił jakichś szneirderlinów, depajów a to póki co właściwie ta sama klasa, choć przynajmniej jest nadzieja że odpalą.
Nie żebym sympatyzował z United, ale na miejscu właścicieli zwolniłbym Van Gaala bez mrugnięcia okiem.
Koleś jest jest beznadziejny
Postaram się wstrzymać z narzekaniem do dziesiątej kolejki, ale gdyby nazwiska grały jednak stawiałbym na zeszłoroczny skład przeciw obecnemu. Pół miliarda wydane, a wygrana w stylu Fergusona, marszem entów.
U mnie wręcz odwrotnie, United znowu zaczyna być ekipą fajnych piłkarzy, którzy budzą moją sympatię. Teraz jeszcze tylko pozbyć się Herrery, Younga i Valencii i znowu mogą być moim viceulubionym klubem :)
A De Gea czemu nie gra?
dzięki sąsiedzie, ale jak bys tak czasem dodal jakas emotke czy troche uczucia do posta to korona by Ci z glowy nie spadla?
Valem -> kupiłem sobie wczoraj w Plus (musiałem przedłużyć umowę) Huawei P8, bo jest promocja. Czy to dobry telefon (jak na Androida)?
ja to raczej nie, ale rozwazam czy komus z rodziny dać czy raczej allegro
o drugim sezonie true detective by soul
Dlaczego ludziom się to nie podoba? To proste, większość z nas nie jest przygotowana do odbioru niczego więcej niż prostej, zawierającej teledyskowy montaż i uproszczone dialogi nawalanki transformersów.
uwielbiam gdy pseudointelektualistom podobaja sie gowniane seriale i mysla, ze dzieki temu sa lepsi (patrz rowniez -> breaking bad)
albo wszystkie filmy nolana
ideą przewodnią mojego profilu na filmwebie jest zwalczanie tych wszystkich pseudointelektualnych pierdów
wszystkie filmy nolana? ktos uwaza ze filmy o batmanie to cos wiecej niz filmy o batmanie?
ideą przewodnią mojego profilu na filmwebie jest zwalczanie tych wszystkich pseudointelektualnych pierdów
Myślę, że deczko przeceniasz ważność swojego demaskatorskiego profilu.
po pierwsze nie emocjonuj sie tak
jestem tylko loonem i zawsze bezpieczniej ignorowac trolla
po drugie, facet jest troche nudnawy w tym swoim kinie, incepcja to juz esencja pseudointelektualnego belkotu
batmany - jak dla mnie batmany nolana to 5/10, 7/10 i 8/10 w kolejnosci powstawania
ten ostatni juz nie probowal przesadnie udawac i po prostu zrobili mlocke na ksztalt iron manow, wiec spoko
w drugim genialny byl tylko joker, ale wialo nuda momentami
podoba mi sie ta koncepcja realistycznych batmanow, no ale jednak mozna to bylo zrobic lepiej
Myślę, że deczko przeceniasz ważność swojego demaskatorskiego profilu.
przeciez nigdzie nie napisalem, ze tomek raczek i monika belucci maja przegladac moj profil przed pojsciem do kina, robie to dla siebie i dla dziejowej sprawiedliwosci
batmany - jak dla mnie batmany nolana to 5/10, 7/10 i 8/10 w kolejnosci powstawania
o nie, nie dam sie strollowac w taki prosty sposob
A tak swoją drogą, nie powiem, że czuję się komfortowo z tym, że podoba mi się to samo co Długiejzimie, ale drugi sezon TD jest dobry. Nie wybitny, ale wciąż dobry.
ojciec, prosze, wez w koncu te tabletki na demencje
podoba ci sie to co soulowi i moldasowi, pomysl o tym
Boże, nie wierzę w to, co widzę.
Chłopiec staje się mężczyzną, gdy zabije w sobie własnego ojca - Nietzsche
wyciągnijcie to na tytuł kolejnej części
Jak Batmany mogą się nie podobać? Ty filmy biją na głowę każde inne produkcje o superbohaterach, a i nawet nie patrząc przez ten pryzmat, to jest to po prostu kawał dobrego kina. Wniosek? Nie znasz się mohenjodaro ;)
edit. A i andrem się nie zna, bo sugeruje, że True Detective.
batmany nolana sa gorsze niz punisher z dolphem, taka prawda <ok>
i drugi sezon TD jest dobry, po prostu pierwszy podniosl poprzeczke zbyt wysoko i zbiegl sie w czasie z mcconnaissancem