przynajmniej mamy inne avatary
tymczasem Ty sobie ustawiłeś Puyola i od miesiąca mam schizę, że gadam z Polako
No niestety, prawdopodobieństwo, że wśród kibiców Barcelony ulubionym piłkarzem/byłym piłkarzem tego klubu będzie Puyol jest akurat bardzo wysokie :D
EDIT: Tymczasem Jaga remisuje na wyjeździe bezbramkowo z Kruoją. Nie martwmy się! Za tydzień na własnym stadionie Jaga zmiażdży swojego rywala i kolejna runda stanie się faktem!!!
EDIT2: GOL DLA JAGIELLONI! BĄDŹMY DUMNI Z NASZYCH ZESPOŁÓW W PUCHARACH!
koobon - ponieważ już w przekonujący sposób wyjaśniłeś nam wszystkim kwestię wyjątku potwierdzającego regułę, nie ukrywam, że dziś pogrążyłem się w zadumie za sprawą Pana Marka Raczkowskiego. Zaduma z kolei przyjęła formę wątpliwości na temat stwierdzenia:
nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki
jak należy je interpretować?
czy też poprawne jest powszechne rozumienie, iż "nie róbmy tego samego kolejny raz (szczególnie jeśli za pierwszym razem mialo to dla nas przykre konsekwencje)?
a MOŻE TEŻ oznacza to jednak, że tak naprawdę nie da się czegoś zrobić po raz drugi, gdyż - jak powszechnie wiadomo - panta rhei
bardzo proszę o odpowiedź tutaj lub wedle Twojego uznania na pwn.pl
Luiz Adriano w Milanie. Jeden dzień - dwóch napastników. Widzę, że ogólnie Włosi nie próżnują podczas okienka transferowego. Po sukcesie Juventusu chyba uwierzyli, że mogą liczyć się w Europie.
jak tak sobie teraz patrze to az sie dziwie, ze tak malo pilkarzy wybiera ten kierunek
nie dość, że płacą jak za prezydenta to jeszcze możesz być królem szczurów i żyć w przeświadczeniu, że jesteś debeściak
edit: Milan będzie miał teraz cudowny atak mało wyeksploatowanych nazwisk, jak dla mnie petarda
Jest nawet litościwy dla dziennikarzy... Na koszulce "Adrian", bo w sumie na pewno łatwiejsze do wymówienia, niż "Mierzejewski".
Swoją drogą, faktycznie, ciekawy zabieg. Pewnie dla kibiców jest bohaterem i traktują go jak "nadczłowieka" :D I nawet w Lidze Mistrzów strzela!
szczerze nie wiem po co ten luiz adriano i co oni maja zamiar zrobic teraz z cercim, menezem, pazzinim i honda
a obrona dalej nieobsadzona
Konoplanka w sevilli, fajny transfer, ciekawe jakiego napadziora wezma za bacce
Chelsea najwyraźniej postawiła sobie za punkt honoru, że ich jedynym sensownym napastnikiem w XXI wieku będzie Didier Drogba
Dopiero teraz przeczytałem, że PL będzie od tego sezonu grało także w piątki.
kosztem poniedzialkow (co by bylo super) czy po prostu urwa troche z niedzieli/soboty?
Raczej coś uszczkną z weekendu. Nie po to telewizja płaci zyliony galaktycznych dolarów, by pokazywać na żywo trzy spotkania.
A czemu przeszkadzają Ci poniedziałki?
poniedzialki sa wlasnie spoko. wrukwia mnie najbardziej jak mecz jest w sobote o 14. taka dupna pora na ogladanie meczu.
bo nie lubie poniedzialkow
sobota za dnia to zajebista pora przeciez, wieczor juz gorzej
No to z dupy.... Ja pracuję akurat na zmiany i w sezonie średni wypadały 2 mecze, których nie mogłem obejrzeć bo w dany poniedziałek miałem popołudniówkę. Teraz dorzucili piątek co znaczy więcej szans na to że nie obejrzę......
Już pomijam fakt, że w Piątek to człowiek myśli o wyjściu do knajpy wieczorem a nie ślęczeniem przed TV.
I mecz jest ku temu świetnym pretekstem. Ale fakt faktem, że ja najbardziej ze wszystkich to lubię wtorek, środę i czwartek, 20.45 - idealna pora na mecz moim zdaniem :)
wtorek, środę i czwartek, 20.45 - idealna pora na mecz moim zdaniem :)
(y)
sobota za dnia to chyba najgorsza pora
no to zgadzamy sie w tej kwestii adrem.
chlopaki, jak lapka zalalem woda (na szczescie byl wylaczony), rozkrecilem go, wydmuchalem powietrzem i osuszylem. wszystko gra i buczy, tylko mi chyba klawiatura siadla. np. jak wciskam esc to pisze "x", jak daje backspace to pisze "9" itd. ogolnie calkowite pomieszanie z poplataniem.
wymiana klawiaturki tutaj wystarczy, nie?
Tak, co więcej, Copa America jest ni tylko zabawna dlatego, że grają ten turniej kiedy mają ochotę, a gościnnie występują na nim takie tuzy jak Australia (no bo czemu nie), ale jeszcze z okazji stulecia federacji piłkarskiej Ameryki Południowej turniej odbędzie się - jakżeby inaczej - w Stanach Zjednoczonych (Ameryki Północnej)
Na pocieszenie powiem tylko, że turniej odbędzie się w dniach 3-26 czerwca i nawet największe freaki będą miały go w dupie, bo #Euro2016.
Zacząłem dziś grać w Dragon Age: Inkwizycja w końcu. Mam nadzieję, że mój wybor maga mnie nie rozczaruje. Póki co spoko odczucia, gra mocno przypomina pierwszą część DA (choć jest ten krasnal od kuszy z DA2). Niestety, o ile fabułę DA1 pamiętam całkiem znośnie, tak fabuły DA2 już niestety nie bardzo. Co jest w sumie dziwne, biorąc pod uwagę, że DA2 to 5 tych samych lokacji zapętlonych w kółko ;)
edit: Lol, jak jeszcze Juve zarobi 15 mln na Llorente to uznam to za niesprawiedliwość dziejową
edit2: [229] polecenia - 15?! co Ty tam klikasz, wszystko co dostępne?
chlopaki, jak lapka zalalem woda (na szczescie byl wylaczony), rozkrecilem go, wydmuchalem powietrzem i osuszylem. wszystko gra i buczy, tylko mi chyba klawiatura siadla. np. jak wciskam esc to pisze "x", jak daje backspace to pisze "9" itd. ogolnie calkowite pomieszanie z poplataniem.
wymiana klawiaturki tutaj wystarczy, nie?
raczej tak, co do zasady powinna
231->>> No nie gram pasterzami to mają chłopaki ładnie zapierdzielać :P
Kupiłem Tielemansa i chyba przez rok nie będzie mógł być zarejestrowany :| Wypożyczyć się go nie da bo nikt go nie chce ;/
Cóż za realizm ;/ Tylko jeden atrybut poszedł mu w dół i to nie przypadkowy.
http://screenshooter.net/100530134/wxhikyu
Haha, no przepisy to ubiły niejednego FM-owca :)
Kiedyś w glorii i chwale po 5 latach w Anglii i kolejnych 5 we Włoszech poszedłem do podupadającego Realu (ale nadal zamożnego), wymieniłem chyba 8 graczy podstawowej jedenastki i ze 3 rezerwowych, po czym pozwolili mi zarejestrować chyba góra 2 nowe nabytki. Rageuninstall poleciał ;)
W DA:I mag jest najlepszą opcją. A najlepszą opcją dla maga jest Knight Enchanter.
loon - ok dzieki, to trzeba bedzie zamowic.
Nie rozumiem plakatu Ted 2. "Burzowi kumple wracają!" Co to kurczę znaczy?
tego z pierwszej czesci tez nie rozumialem. przeciez to co widnialo na plakacie w ogole nie znalazlo sie w filmie, chocby w jakims stopniu.
W pierwszej części jak była burza to śpiewali jakieś piosenki "fuck you thunder bla bla bla" i nazwali się burzowi kumple.
Ted ... Pamiętam jak na tym badziewnym filmie byłem. Nawet komedią tego nazwać można nie było ...
Rewolucyjne korki adidas już w sprzedaży! X, ACE i MESSI ide do sklepu, i będe ciupał w piłę nożną
A i jeszcze Mario Pasalić został wypożyczony z Chelsea Londyn do AS Monaco. Reprezentant Chorwacji na stadionie Louisa II spędzi jeden sezon - informuje oficjalna strona internetowa Czerwono-Białych.
a mnie bawi sebastian rejent :)
ps. dragon age: i póki co zawaliste, stare, baldurkowe* klimaty fajnej eksploracji bez spiny
*wiadomo, ze to nie wroci, chyba ze pod postacia wyciagacza kasy z kickstartera, ale dobrze jest
Były komisarz UE uważa, że problem "frankowiczów" trzeba rozwiązać "w sposób ustawowy". - Taki projekt jest przygotowywany. Idzie śladem propozycji Komisji Nadzoru Finansowego. Będę pilnował tej ustawy. Będę zmierzał do tego, żeby praca legislacyjna odbyła się jeszcze w tej kadencji parlamentarnej - zapowiedział Lewandowski. Lewandowski boi się o "frankowiczów": im groźniejszy kryzys w Grecji, tym bardziej mogą oberwać
Suarez wyceniany na 80 mln na transfermarkt :D
Rakieta wart 40 baniek. Busquets i Pique wrócili do swoich najwyższych wartości.
Na zdjęciu wykres wartości Krychowiaka :D
Dobra, dobra, pograłem dziś trochę i ileż mozna eksplorować :(
Troche za duzo biegania i zbierania pierdół, na dodatek randomowo respią się wrogowie.
Jest jakiś przełom w mechanice rozwoju bohatera? Bo rozwijam w sumie póki co drzewko ognia i to jedna wielka lipa jest, zero mocy!
Mi się odechciało troche w FMa grać przez tego Tielemansa.
Nie może grać. Nie da się go wypożyczyć a teraz go próbowałem go sprzedać za kwotę 0 euro i pierwokup i nikt nie jest zainteresowany :|
Tymczasem Barca bliska pozyskania Gersona. Tutaj trochę o nim.
O Gersonie..
O graczu zwanym Gerson opowiadał mi ojciec i inni rozkochani w brazylijskiej piłce wujkowie. O Gersonie czytałem w moich brazylijskich czytaneczkach futbolowych. Aż tu Gerson z rocznika 1997 trafia przed moje oczy. Pseudonim znikąd się nie wziął. Technicznie jest rewelacyjny. Wizja, łatwość wrealizacji karkołomnych zagrań – niespotykane. Wielu obecnych gwiazdorów Brazylii widziałem w akcji w wieku 18 lat, lecz tylko Lucas (obecnie PSG) i Neymar (wiadomo) robili lepsze lub podobne wrażenie. Obraz trochę zaciemnia styl gry jego klubu, Fluminense, bo tam wiecznie zmieniają trenerów i koncepcje gry, a Gerson na różnych pozycjach jest wystawiany. Jako że mówimy o 18-latku to wcale mi go nie jest żal bo nauka kiedyś zaowocuje. Żal mi go będIe w FC Barcelonie jeśli potwierdzą jego transfer bo Gerson to chłopak od spektakularnych zagrań, w sam raz do krzyczenia OLE! Sposobem poruszania i prowadzenia piłki przypomina trochę Pogbę, w uskutecznianiu efektownych tricków trochę Neymara, a zabójczymi podaniami Cleitona Xaviera (późno odkryty w Europie to i niedoceniony). Nie znam jego strzału z rzutu wolnego, bo we Flu i reprezentacji U’20 nie było od tego, ale widząc jego technikę można przypuszczać, że potencjał ogromny, bo jak mawia Rivelino: strzelania wolnych się nie uczysz tylko masz to w nodze lub nie.
Gerson jest chłopakiem skromnym, a jego karierę prowadzi kumaty ojciec zwykle takie zestawienie dobrze rokuje. Do tego przyjacielem rodziny jest przesławny artysta Caetano Veloso, który parę razy pomógł chłopakowi w karierze więc nikt nie będzie zwodził go milionami w Doniecku czy Hoffenheim, bo sroce spod ogona Gerson nie wypadł. Kocha muzykę, gra i tańczy, a sami wiecie co to oznacza…
Źródło radiobrazylia.pl
jestem po dwoch odcinkach ballers, mi w przeciwienstwie do ojca sie podoba - piekne auta, szybkie dziewczyny, the rock, czego chciec wiecej? :)
"Sfinalizowano transfer pomiędzy Romą, a Watfordem, na mocy którego Jose Holebas miał przejść do angielskiego za 2.5 mln € + 0.5 bonusów. Informację potwierdziły zarówno oficjalnie zarówno Roma, jak i Watford. Tyle, że.....
sam zainteresowany nic o tym nie wie :)
Czo ta Roma.
To jakas nowa moda we Wloszech. SZAKIRI dowiedział sie, ze go sprzedali do Stoke jak z uśmiechem na ustach szamal w domciu zupkę.
Tottenham i Atletico mysla o Shaqirimbteraz. Glupia sytuacja, mam nadzieje, ze Szwajcar trafi w dobre ręce. Ostatnio takiego moralniaka mialem jak Inter zrujnowal karierę Davida Suazo.
Demichelis od pierwszej minuty. Może być zabawnie.
Czy tylko ja twierdze w wątku że Demichelis to dobry obrońca :|?
O, historia lubi się powtarzać. Di Maria z kontuzją i koniec gry.
Jak mają być karne to z wynikiem takim jak w dzisiejszym meczu towarzyskim Lechii z Shakhtarem ... 15-14
Żewłakow: czeka nas kilkanaście goli, bo przed nami seria rzutów karnych.
EDIT: No to co? Bravo broni karnego Messiego? :D
edit2: Dziś kolejna rocznica niewykorzystanych trzech karnych Martina Palermo!!! :D
Kto daje Higuaina do strzelania karnych? Ile on tam był wart? 50 milionów?
EDIT: Ilu jeszcze trenerów potrzeba, aby ten drewniany napastnik nie był powoływany?
Jakby gral Icardi to by wygrali 2-0. Zreszta jakby gral Dybala to tez by wygrali 2-0.
Czy możemy juz oficjalnie zrzucić w tym wątku Higuaina na śmietnik historii? Od 2011 zwalczam tego cieniasa
Słabiutka ta Argentyna dzisiaj była ;/ Brakło w środku Riquelme i Verona hehe.
Kurde, koobon, jest 4 w nocy, a ja od godziny gadam z Żelaznym Bykiem, gość jest najlepszym NPC od czasu Minsca :))))
Gra mocno nierowna, niektóre aspekty średnie, ale momentami potrafi przygrzać taka petarda jak juz dawno nie widziałem (vide oprawa graficzna czy ten byku wlasnie).
Natomiast gdzies tam w tle caly czas placze mi sie niesmak po DA2. EA miało szanse zrobić naprawde wielka sage, a ilekroć wspominają DA2 to od razu zalacza mi sie irytacja...
Higuain niczym Martin Palermo. Przegrywa Argentynie drugi finał z rzędu.
EDIT: Do tego dorzućmy Tatę Martino. Czasami mam wrażenie, że on ich tylko wystawia na boisko i na tym kończy się jego rola trenera.
Może czas w końcu na Simeone w reprezentacji? Poskładałby pewnie ten burdel.
Jak dobrze, że Di Maria jakąś kontuzję wyłapał. Może dzięki temu go Bayern nie kupi.
Jeśli miałbym opisać DA:I jednym słowem, tym słowem byłoby "nierówna". Kiedyś do niej wrócę i zaliczę te wszystkie trofea, które mi nie wpadły przy pierwszym przejściu, przez cholerne, pieprzone bugi!
No to już jasne, będą organizować Copa America co roku, aż Messi w końcu coś wygra z reprezentacją. Swoją drogą, to cholernie smutne, że gościowi nic się z reprezentacją nie udaję. I piszę to zupełnie poważnie. Do końca świata będą ludzie marudzić, że Maradona był lepszy.
Szkoda tylko, że pewnie Martino zostanie na stanowisku. Aż przykre się to robi, jak się na to patrzy.
No, ale Martino i tak wie. Higuain > Tevez. Swoją drogą, to niesamowite, że tylu trenerów ostatnio przewinęło się przez Argentynę, a taki Higuain i tak ma pewnie miejsce w składzie, ewentualnie jest pierwszym rezerwowym.
Słuchajcie (to nie żart): jest dziś tak gorąco, że (rzekomo) zalana pół roku temu klawiatura w laptopie wyschła i naprawiła się :D
Co do tego Dragon Age to póki co jestem niebywale rozdarty. Z jednej strony przegenialna oprawa graficzna, wspaniale wykreowany świat, super bohaterowie, nawet niezła fabuła, udane nawiązania do poprzednich części (mam nadzieje, ze zgodnie z zapowiedziami pojawi sie jeszcze Morrigan, Szary Strażnik, no i ten cały Hawke). Z drugiej strony kompletnie beznadziejne questy. Ja wiem, że do tego się sprowadzają gry RPG, ale tutaj przecież każde zadanie ogranicza się do zbieractwa i to takiego w najgorszym, asasyńskim wydaniu... Mam nadzieję, że Wiedźmin 3 będzie pod tym względem lepszy.
Fiorentina domaga się relegacji Interu Mediolan
huhuhu http://m.onet.pl/sport/pilka-nozna/wlochy,8kp3de
kur... za oknem 35' a ja ambitnie 39'
btw top spendings
Valencia 102
Juve 67
Milan 63
Liverpool 63
Inter 61
#glorygloryseriea
Ten sezon w serie a moze byc w koncu ciekawy w kontekscie walki o czolowe lokaty.
edit
kubun myslalem, ze Twoja moderacja bedzie dzialala bez zarzutu, a ostatnimi czasy wiecej tu ameb
Z Ranosem to ploty chyba nie? Przecież Real oprócz niego i Varane'a nikogo na poziomie nie ma.
pepe gra bardzo dobrze przez wiekszosc czasu
Ciekawe, jest spora szansa na ćwierćfinał, oby tak dalej.
Pozostając w komediowym klimacie.
Bleacher Report UK @br_uk
Report: Iker #Casillas is set to join Porto, claim Spanish TV channel RTVE
Jak wszyscy tutaj jest przeciw Rodzinie Smoleńskiej i Młodemu Histerykowi.
Pirlo w NYCu.
Ja wiem, że Rumunia jest liderem Grupy F w eliminacjach Euro 2016, ale żeby to była 8 ekipa na świecie według rankingu Fifa to chyba lekka przesada ...
Łyczek
Przecież już tu się trochę udzielasz, powinieneś wiedzieć, że komentarze projerzykowe i proisiowe są niemile widziane ;)
Ja tu tak "często" bywam, że ostatnio nie łapię kto jest kim po nickach zbanowanych. Pewnie to obraza, ale Twój nick mylę z nickiem Loona.
Aktualna ranking:
1 - Argentyna
2 - Niemcy
3 - Belgia
4 - Kolumbia
5 - Holandia
6 - Brazylia
7 - Portugalia
8 - Rumunia
9 - Anglia
10 - Walia
30 - Polska