[198]
ty jestes jednym z tych, co na filmwebie daja albo 1, albo 10, co? :D
nie byl chujowy, po prostu nie pokazal tego co zwykle, ale nic dziwnego, nie on jest glownym bohaterem filmu
Pogba od 2016 w Barcy.
Z ciekawszych plotek to podobno Barca chce Angela di Maria :)
It's official. Firmino w LFC http://www.lfc.pl/58951/oficjalnie-roberto-firmino-pilkarzem-liverpoolu
Nie napalałbym się tak na tego Firmino. Raczej zwykły przeciętniak, nie żadne wybitny piłkarz. Talent też nie jakiś niesamowity. Skończy jak Saviola. W lidze niemieckiej to każdy potrafi strzelać ze względu na jej karygodnie niski poziom. W Anglii już tak kolorowo może nie być.
Żałuję każdego pilkarza który przechodzi do katalonii, no chyba że nie lubie go już wcześniej.
Nero widzę że Ty jesteś jasnowidzem :)
Nie za dużo tego Firmino widziałem ale i tak mnie zaskoczył LFC w końcu jakimś w miarę sensownym transferem. Najbardziej lubie Liverpool w Anglii więc mam nadzieję, że jeszcze dokupią chociaż ze dwóch klasowych zawodników.
Jeśli transfer zostanie oficjalnie potwierdzony, Brazylijczyk byłby drugim najdroższym zakupem Liverpoolu w jego historii.
Więcej kosztował tylko Andy Carroll, za którego w 2011 roku zapłacono 35 milionów funtów.
Niech już pobiją ten rekord transferowy bo to wstyd że Caroll dalej na 1 miejscu ;/
Wstydz sie Skiter, uzytkownik z Twoim stazem daje sie trollowac upadlemu draco.
To tak jak z tym Pedro. W Barcelonie gra tragicznie, najlepsze lata ma za sobą, a i tak takie kluby jak Liverpool oddałyby za niego wielkie pieniądze, aby był ich gwiazdą zespołu. W ogóle, mógłby ktoś wpaść z Barcelony na to, aby sprzedać Rodrigueza. Nie dość, że i tak gra tragicznie, co chwilę się przewraca, to przynajmniej dałoby się jeszcze jakieś sensowne pieniądze za niego wyciągnąć, póki jest coś wart. Barcelona zarobiłaby troszkę grosza, a i taki Liverpool byłby szczęśliwy i zaspokojony.
212---> Dopiero co podpisał kontrakt. Mając w ataku MSN to i tak trzeba się cieszyć, że Pedro zostaje i godzi się być rezerwowym. No chyba, że wolisz Munira w ataku w razie absencji powyższej trójki. Przecież Barca ma zakaz transferowy to jak kogoś kupi za Pedro?
Wiem, że podpisał kontrakt, niestety. Gra jednak miernie, podejrzewam, że będzie już tylko gorzej. Wchodzi z tej ławki i praktycznie nic nie daje w ofensywie. Pedro kiedyś był świetny, genialny, ale niestety trzeba przyznać, że najlepsze lata ma już za sobą, a forma z każdym sezonem spada. Dlatego warto byłoby wyciągnąć za niego jakieś sensowne pieniądze, a za nie kupić jakiegoś napastnika, który ma nie 28, a na przykład 20-22 lata. Oczywiście, ekspertem nie jestem, to tylko moja sugestia.
213 -> Kupować może, po prostu nowi zawodnicy mogą dopiero grać od stycznia 2016 roku. Przecież Vidala też już kupili.
Ps: Koobon, to prawda, że ten gówniarz Odegaard zarabia więcej od Ramosa?
Według newsów to Pogbę mieli/mają MU, Chelsea, Real, Barcelona i PSG. Faktycznie ta okładka to news stulecia.
To jakiś kataluński superexpress?
Zauwazyliscie ten mechanizm? Barca wygrala LM i Nero w dwa tygodnie ze spoko gościa stal sie retardem...
216 -> Loon, Ty po prawie jesteś, a tak słabo wyczuwasz różnorakie ironie i aluzje. Przecież się wygłupiam. Myślałem, że ta emotka to potwierdzi i da do myślenia.
Nie widzisz, że taki mati odpisuje mi śmiertelnie poważnie?
A nie wiem, nawet nie czytałem. Po prostu teraz będę Cie tak od czasu do czasu dojezdzal aż nie odwolasz obelżywych slow ovPalacio
Sprzedajcie Palacio do Barcelony. Niech strzeli jakąś ważną bramkę w Barcelonie i odkupi swoje winy!
Palacio chcial kiedys dolaczyc do naszej druzyny ministrantow, ale okazal sie mega leszczem, to mu podziekowalismy i wskazalismy Mediolan, jako skup zlomu.
Paudyn, właśnie wydałeś na siebie wyrok. Loon będzie Cię prześladował.
Przydała by się sonda.
Kto jest lepszym piłkarzem Messi czy Palacio?
Bulz ani 1 ani 10, uważam że jego postać wypadła słabo miotal się trochę i tyle ale film ogólnie i tak jest dobry jak na dzisiejsze standardy. Wczoraj ogladalem Black Hawk down, który ciągle gniecie wszystkie obecne produkcje.
No i to jest Loon najlepszy dowód na to, że Mortan ma rację i BHD to świetny film.
Gdyby w BHD jeden z żołnierzy przed wstąpieniem do wojska studiował prawo to byłby to kozacki film, co nie Loon?
Wątpię, studenci prawa to najwieksza zaraza obok feministek, coachow życiowych i kibiców Barcelony http://jakzyc.eu/2014/04/07/byc-typowym-karolem-studentem-prawa/
Ale gdyby tak glowna role gral Palacio......
230 -> Aż tak źle grał?
nigdy nie byl genialnym pilkarzem, jego plusem zawsze byly petardy z dystansu i serce do gry, ale teraz to juz nie ten poziom. trzeba jasno to powiedziec.
Tylko czytam, ale taki komentarz który pewnie was gunwo obchodzi! (pierwszy i ostatni tutaj)
Przykro patrzeć jak mati wam wchodzi do dupy i poleruje rowy żebyście go tu tylko trzymali.
Koniec posta
Ps. Jestem waszym fanem!!!!!
Rivaldo wznawia karierę. Ktoś chętny na jego kupno?
W lidze niemieckiej to każdy potrafi strzelać ze względu na jej karygodnie niski poziom.
edit.
caly czas nie cichna plotki o kovacicu w liverpoolu. jesli uda im sie sciagnac jeszcze chorwata, to chyba umre ze szczescia.
Jaki użytkownik kryje się pod nickiem Lenii? Ten styl pisania jest dla mnie jakoś dziwnie znajomy :D
Oficjalnie: Tytoń w Stuttgarcie.
prawda, że ten gówniarz Odegaard zarabia więcej od Ramosa?
->
Lenii, pominąłeś najlepszy fragment:
W Anglii już tak kolorowo może nie być. :D
obrazek z cyklu jak glupio wydać 2x po 7,5 mln?
Lenii -> Kovacić JEST na sprzedaż i nikt w Interze tego nie wyklucza, ale nie za te pieniądze, które oddaje Liverpool. Oddanie Kovacicia za mniej niż 30 milionów euro po prostu się nikomu nie kalkuluje. Imho za 30 mln też nie warto (ja bym mu dał jeszcze sezon ostatniej szansy), ale chociaż nie jest to szaleństwem.
Isco też się pewnie nie długo upomni o podwyżkę a jak nie to transfer.
Ciekawe na ile dostanie zawieszenie
https://www.youtube.com/watch?v=x1g1Mc3X-Mc
Miałem wyczucie żeby napisać o Isco :D
Ferdinand dobry ziom:) https://instagram.com/p/4TtfhtNg2S/
Tevez w Boca.
https://www.youtube.com/watch?v=XMCEyNp35TY&feature=youtu.be
edit.
Tevez w Boca.
czy mozesz podawac zrodlo jak podajesz takie informacje? bo zazwyczaj jak cos takiego wklejasz (np. info o pogbie w barcie), po wygooglowaniu okazuje sie ze jest to info kompletnie z dupy.
Gdybyś był trenerem, komu dałbyś wykonać rzut wolny? :-)
242---> Mam sprawdzone źródła. No to zobaczysz że Tevez wyląduje w Boca.
Piłkarze dali dupy, ale koszykarze wygrali wszystko. Właśnie w finałach ligi zlali Barcelonę.
246 -> Niedługo Draft NBA. Jestem ciekaw, jak składy Realu czy Barcelony będą wyglądały po drafcie. Kilku zawodników może wybrać jednak NBA.
Tak wyglądałby skład Manchesteru United w przyszłym sezonie, gdyby zrealizowali wszystkie transfery, które planowali
Czyli #WszyscyWMU
Piękna kwintesencja tego co się tutaj wypisuje o transferach do United.
nie widzę Llorisa i Handanovicia, a dopiero zacząłem od bramki...
[246] Ty no, bosko, a jak tam im idzie w krykiecie i skokach narciarskich?
[246] tez tak mialem ktoregos roku, jak pilkarsko byla posucha ;)
bylo Firmino kontraktowac
https://www.youtube.com/watch?v=RuElujZv6_Q
Mistrz! Pogrzebał mu w dupie, powąchał i ze smrodu się przewrócił?
EDIT: Granica chyba została przekroczona...
Zero godności. Za takie symulacje powinny być rozdawane kary w postaci kilku meczy zawieszenia.
[252] Ten sam gość co z Suarezem chciał się zabawić https://www.youtube.com/watch?v=Z7e2wfbQMX8 :) Widać jakie było jego zadanie w tym meczu.
<- Pazdan w Legii
southampton przyjelo oferte liverpoolu za clyne`a opiewajaca na 10.5 mln funtow + 2 miliony dodatkow.
dwa dni i dwa zajebiste transfery, brawo the reds.
Grałem dziś w nocy 5h w Football Managera (teraz jestem mega niewypasny) i kupiłem sobie tego Clyne'a.
W ogóle dzikie okienko :)
A Liverpool kupił ode mnie 24-letniego napadziora, który strzelił 32 bramki w lidze i trzyma go w U-21, bo się nie przebija przez Balotellego... Tu trochę gra się chyba nie popisuje AI.
a i po raz pierwszy w historii mojej przygody z tą grą, zarząd postanowił wybudować nowy stadion!
jaram się nieziemsko, ten obecny jest mały i ma zardzewiały dach, ciekawe co z tego będzie :)
nowy ma pomieścić 42 000 kibiców - szkoda, że tylko tyle biorąc pod uwagę moje europejskie aspiracje
A Liverpool kupił ode mnie 24-letniego napadziora, który strzelił 32 bramki w lidze i trzyma go w U-21, bo się nie przebija przez Balotellego...
mario w fmie jest jednym z najlepszych napastnikow w grze. u mnie co sezon ladowal po 30 bramek.
Tak z ciekawości, co robi teraz Moldas?
EDIT: https://www.gry-online.pl/forum_user_info.asp?ID=311255 Miesiąc temu nawet wątek założył!
Ja chyba do 2032 w FM 2013 (albo 2011). Chyba z 500 godzin w grze miałem wtedy :)
To był ten sejw co Inter był europejską potęgą i zrobiłem decimę, a jedyną drużyną, która mogła się równać z moim Interem w Europie była... Atalanta Bergamo.
Chyba do 2021 (dokładnie nie pamietam) roku, ale to był FM 2011 (swoją drogą - fantastyczny). Objąłem zespół Truro City i w ileś tam sezonów awansowałem z Blue Square South do Premier League. Gdzieś mam jeszcze ten save, wypadałoby zagrać.
Clyne w lfc. Brendan na wakacjach, czy o co kaman?
Berrardi w Sassuolo za 10 baniek, ale za sezon Juventus moze go odkupic za 18, swietny deal.
BTW cos sie naczytalem w mediach, ze w euro u21 Szwedzi i Portugalce grali tak, zeby celowo wydymac Wlochow, ktos ogladal i wie cos wiecej?
Berrardi w Sassuolo za 10 baniek, ale za sezon Juventus moze go odkupic za 18, swietny deal.
Inter zrobił ten sam kretyński manewr z Bonazzolim i Sampdorią. Warto dodać, że w mojej ocenie włoski duet Bonagol + Berrardi będzie za 3-4 lata postrachem całej reprezentacyjnej Europy.
Ploteczki o tym, że Barca chce Kovacicia za Songa + Montoyę (i może jeszcze jakiś hajs). Dla Kovy byłby to klub idealny, on jest naturalnym następcą Iniesty.
Kretynski bo...? Przeciez za sezon on bedzie wart z 30 baniek, a w ogolnym rozrachunku Juve go wezmie tak jakby za 8 (liczac te 10, ktore dostana teraz).
edit
[271]
wtf
Valem -> To ostatnie trzy minuty :D http://streamable.com/9l10
Jak na razie to ciekawe okienko w wykonaniu The Reds. Niech kupią jeszcze jakiegoś sensownego napastnika i może w tym sezonie uda się skutecznie powalczyć o LM.
Teraz tak, ale imho zrobiliby tam z niego #1 (czyli coś z czym Inter kompletnie sobie nie radzi z mlodymi pilkarzami)
nieoficjalnie: Axel Witsel w Milanie. Nie wiem czy moglbym dalej kibicowac Milanowi na Waszym miejscu, po tym jak ten bandyta prawie zabił Wasyla...
271---> Piękna tiki taca hehe
Dla Kovy byłby to klub idealny, on jest naturalnym następcą Iniesty.
Ja bardziej w tej roli widzę Olivera Torresa.
oficjalnie: Imbula w Interze!!!
Kovacić ma styl gry bardzo podobny do Iniesty - wysmienity drybler, kapitalny przegląd pola, mistrz podań i kiepskie strzały z dystansu ;)
Wiadomo, że chciałbym żeby został w Interze, ale myśle, że podobnie jak w przypadku np. Coutinho, zdecydowanie lepsza bylaby dla jego kariery zmiana nie tylko klubu, ale nawet i ligi.
Prezes Napoli (ktory jest chyba drugim po prezesie Palermo najglupszym czlowiekiem swiata... zaraz po Neymarze) mowi, ze Higuain jest nie na sprzedaz, chyba ze ktos kwote z klauzuli rzuci na stol... 94 banki :D
Najprawdopodobniej. Poszedł za 6 milionów Euro; trochę mało jak za drugiego Messiego.
Porozumienie ma zostać oficjalnie ogłoszone zaraz po tym, jak Deulofeu przejdzie badania medyczne. Może to nastąpić nawet w ciągu kilku najbliższych godzin. Zdaniem mediów Everton zapłaci za transfer sześć lub siedem milionów euro, a Barça będzie miała prawo odkupienia zawodnika za określoną kwotę w ciągu dwóch lat obowiązywania kontraktu.
Musi jeszcze więcej filmików wrzucić na Instangrama jak to on teraz ostro trenuje to może Benitez mu da szanse :|
dla liverpoolu priorytetem dalej jest sciagniecie benteke.
fajnie bylo przez dwa dni myslec, ze w koncu zaczynaja przeprowadzac transfery z glowa...
Liverpool idzie drogą Arsenalu, za wszelką cenę chcą sprowadzić napastnika jak najbardziej niepasującego.
Chodza sluchy, ze MU postawilo sprawe jasno w kwestii Davida - albo teraz za 30mln funtow, albo za darmo w przyszlym roku. Mam nadzieje, ze to prawda :>
Juz myslalem, ze Isia w finale Eastbourne, ale Amerykanka daje rade i jest nadzieja :):)
Sport informuje, że Martín Montoya będzie grał na wypożyczeniu w Interze Mediolan przez najbliższe dwa lata. Klub z San Siro będzie mógł kupić prawego obrońcę po tym okresie za ok. osiem milionów euro.
Frajerstwo Barcy, czyli nic nowego jeśli chodzi o sprzedaż zawodników :|
montoya to w sam raz na poziom upadlego interu wiec nie kumam o co ci chodzi...