Podobno agent Benza spotkał się z wysłannikiem United
United nie odbuduje się takimi transferami jak Benzema, to jest piłkarz dla Arsenalu albo Liverpoolu, ostatecznie Milanu.
Adriano będzie śmigał
Mówisz to tak spokojnie...
BTW, polecam kanał, chłopaczek sympatycznie raz dziennie robi prasówkę z co ważniejszymi plotkami
ciekawia mnie tylko zrodla tych plotek, bo ja nic o kovacicu w lfc dzisiaj nie widze.
problem jest taki, ze napastnikow lepszych od benzemy i dostepnych do kupienia jest ciezko znalezc, wiec mysle ze benzema united by pasowal.
persie ma isc do wloch, wiec moze byc faktycznie cos na rzeczy z francuzem.
http://www.express.co.uk/sport/football/582787/Mateo-Kovacic-Liverpool-transfer-news
ale ja nie sądzę żeby Inter sprzedał Kovę poniżej 25 milionów euro, a ja bym potrzymał nawet do 30 mln, przecież dziś Ondreje Dudy chodzą po 10 milionów
ew. jakieś duże klauzule bonusowe, bo przecież wiadomo, że 10 minut po opuszczeniu Giuseppe Meazza, zrobi się z niego drugi Iniesta
Ciekaw jestem wyników sondy na tym forum jakby pytanie brzmiało :)
Kto jest lepszym trenerem. Luis Enrique czy Guardiola :D?
Chyba zaden klub w tym sezonie tak sie Barcie nie postawil.
Real wygrał z Barcą 3:1 w październiku
Wszyscy w klubie bardzo Benzemę lubią. Agent zdementował plotki o spotkaniu z przedstawicielami United. Powinien zostać. No chyba, że Benitez zamierza grać 9 pomocnikami, Ronaldo i Casillasem.
Obejrzalem nowego Hannibala i zglupialem, za cholere nie moge tych wszystkich scen ulozyc chronologicznie.
Ja poczekam aż wyjdzie kilka odcinków, a jak od strony wizualnej? Dalej świetnie?
Hannibal jest przereklamowany i - ekhm - niesmaczny. Przez odcinek, w którym w żywych ludziach ktoś hodował grzyby, mam problemy z zaśnięciem.
Alexandre Lacazette, dla mnie priorytetem do ataku w każdym klubie Europy, poza Barceloną, powinien być ten chłopak.
Paudyn nie narzekaj, Handa jest gorszy niż o nim mówią, ale i tak niczego lepszego nie znajdziecie.
W sumie fajnie by było zobaczyć Coutinho obok Kovacicia, zobaczylibyście o czym mówię od kilkunastu miesięcy :p
Przecież już mamy coś lepszego (Valdes). Cech ponoć dostał zgodę na odejście, Lloris też do wyjęcia. Każdy z nich nakrywa Handanovica czapką. Oczywiście dwaj pierwsi to rozwiązanie tymczasowe, ale i tak lepsze, niż ten koleś z Mediolanu.
Prywatnie to się zgadzam, ale dlatego, że widziałem wiele jego spotkań.
Jestem ciekaw na bazie czego Ty wyrabiasz swoją opinię, bo prasa generalnie gloryfikuje Handanovicia na miarę słoweńskiego Neuera ;)
Swoich epizodycznych podpatrywań Interu nie traktuję poważnie, więc kieruję się opinią ludzi, którzy często oglądali go w akcji :) Tutaj nikt go nie gloryfikuje ;) Przypadek?
Zresztą nawet w trakcie tych pojedynyczych spotkań, które miałem okazję oglądać, koleś nie prezentował się jakoś szczególnie, no a pismakom z definicji nie wierzę ;)
A ktoś oglądał częściej Rui Patricio? Wiem że nie lubicie strony transfermarkt ale zawsze jest w czołówce najdroższych bramkarzy więc coś tam musi umieć a stary też nie jest.
Fajne zdjęcie.
Widzę, że korespondencyjny bój o mistrza Polski wiąże się w tym wątku z emocjami jak na grzybobraniu :)
lech by musial ostro sfrajerzyc, zeby przegrac z obecna wisla i nie zdobyc mistrza, wiec tak - emocje sa jak na grzybobraniu. nawet nie zerkam zbytnio na livesports'a.
a jednak dzis lech mogl drzec do konca o to mistrzostwo.
ale lm znow nie bedzie.
Nie dziękuję, to przestało być zabawne. Jak będzie trzeba to sam ze sobą będę tu gadał, a po 300 postach założę konkurencyjną część.
no, ale czemu, złapałeś moldasa, że ma być równo 300 postów, banner i wstepniak :)?
poza tym wiesz, że nie będziesz tu sam gadał, bo adrem i kerlo na pewno zostaną ;)
Nie, złapałem koobona, który nie widzi powodu, by podporządkowywać się Twojej nerwicy natręctw.
O ile pamiętam, Bullz i józef też nie byli zachwyceni próbą zawłaszczenia wątku.
Zrzynają z Van Gaala.
To tylko mecz towarzyski, więc nie będę z niego wyciągał żadnych wniosków, ale mam szczerą nadzieję, że ta reprezentacja wygra wszystko co jest do wygrania.
Dla mnie nowa część po 200 postach to też pomysł z dupy. Cofanie się w czasie min. 5 lat wstecz kiedy po tylu wpisach trzeba było tworzyć nowy wątek bo stary nie wyrabiał. To tak jakby cofać się w rozwoju.
Btw. ktoś oglądał mecz Anglii z Irlandią? Jak już Scholes opisał mecz reprezentacji swojego kraju jako a waste of an afternoon to musiała być niezła kupa.
nie to nie, ja nie mogę pisać w wątku, gdzie notorycznie rzuca mi się kłody pod nogi, żegnam się z państwem
No jeśli trzon ofensywny stanowią ofermy z Anfield, to inaczej się to skończyć nie mogło :>
Widzę, że Jones na prawej obronie, co mnie cieszy, bo przy transferze ogarniętego SO tam może być jego miejsce, o ile przestanie się łamać.
A kiedy jakiś mecz reprezentacji Anglii nie był stratą czasu?
Wiem, że to pytanie retoryczne ale odpowiem, że wtedy kiedy zostali ojebani z bramki przeciwko Niemcom w 2010 ;)
Dobra końcówka w Białymstoku :) Mecz ciekawy i na boisku i na trybunach ;)
Prawie Francuzi ich dogonili
wiesz ze ja za toba jak mur ojciec
loon popelnil seppuku czy czyms podpadl sile wyzszej?
O Barca jednak kogoś kupiła. Vidal (ten drugi) od stycznia w FCB.
adrem -->
Obraził się, ale wróci. Nie zostawiamy naszych.
Alves przechodzi z Sevilli - Barca wygrywa LM, Adriano przechodzi z Sevilli - Barca wygrywa LM, Rakitić przechodzi z Sevilli - Barca wygrywa LM, Vidal przechodzi z Sevilli...
BARCA JUVE :D Wiele lat temu w moim pokoju :P
Śmiesznie teraz wygląda Luis Enrique koło Figo z opaską kapitana :)
koobun -> Mogłeś nie dopisywać, że to ten drugi. Może ktoś miałby stresa, że Vidal opuszcza Juventus i aż z ciekawości sprawdziłby oficjalną stronę :D
Przepaść między Shadowrun Returns i Dragonfallem jest naprawdę spora. Widać, że twórcy wyciągnęli wnioski i pozostaje mieć tylko nadzieję, że Hong Kong będzie jeszcze lepszy.
Jeśli jeszcze nie graliście to bardzo polecam. Kawał porządnego rpga.
Wiedziałem już wcześniej o Vidalu. Swoją drogą ten cały zakaz transferowy jest z dupy i wcale nie jest zakazem transferowym.
Bardziej adekwatną nazwą byłoby "odroczenie".
Od rana czytam, że Posen* podtrzymuje polską tradycję rozpier****nia miasta z radości po wygranym tytule.
246 -> Polega to mniej więcej na tym, że zagrać będzie mógł dopiero w styczniu :D
Czyli z tego zakaz TRANSFEROWY jak z koziej...
kubun
Prowokacja! Po co ten wóz transmisyjny tam tak bezczelnie stał i prowokował?
Zobaczyli tylko L na wozie transmisyjnym i poszli na calosc, co z tego, ze napis brzmial Lech :D
251---> Znowu jakiś No Name :|
Wymowny komentarz na stronie Liverpoolu pod newsem o transferze Ingsa czy jak mu tam.
Wspaniały transfer, razem z Milnerem stworzą duet który będzie postrachem Premier League. Do pełni szczęścia brakuje Stilicia lub Garguły z Wisły.
Ings fajny transfer, przyda się na uzupełnienie składu. Mam nadzieję, że uda się wypchnąć Broniego i Ballo.
Martwi mnie jednocześnie, że Liverpool uparł się na tego nieszczęsnego Benteke. AV wiedząc jakie frajerskie podejście do transferów mają The Reds zaśpiewało 32,5 mln funtów...
Do tego Liverpoolu to w ogóle ktoś chce jeszcze przechodzić?
Źle się chyba wyraziłem. Bardziej chodziło mi o to, czy ktoś w ogóle ma ochotę grać w takim Liverpoolu? IMO to raczej krok w tył w piłkarskim rozwoju, chyba, że to jakieś leśne dziadki, którym już wiele lat nie pozostało i na starość chcą się gdzieś poniewierać.
Co innego takie City, Chelsea czy United, którzy dają gwarancję rozwoju, ale Liverpool? Raczej tutaj nie spodziewałbym się poważnych piłkarzy, a jedynie niewypały, które niby miały być wielkimi piłkarskimi gwiazdami, a nic z tego nie wyszło (typu Bojan, Saviola czy inny Gago).
The Reds mają chyba jakiś problem wizerunkowy. Skoro Tottenham, czy inny Everton mogą zgarnąć dobrych piłkarzy to czemu Liverpool ma z tym problemy?
I przede wszystkim, czemu nie wali po Pjanicia?
szybkie pytanie jesli chodzi o got
biali wedrowcy to sa dowodcy umarlakow i nie jest ich tak duzo, bo kazdy wskrzeszony nie zostaje wedrowcem tylko zwyklym umarlakiem i mozna go zabic byle czym, dobrze rozumiem?
Mnie więcej tak, przy czym nieumarłych raczej się unieszkodliwia niż zabija, bo do póki ich ciała nie zostaną spalone, mogą ponownie reanimować.
A tak przy okazji, z tymi szkieletami to w serialu chyba się trochę zagalopowali. Momentami wyglądało to jak Armia Ciemności.
A to nie jest tak, że biali wędrowcy powstają z żywych? Jak te niemowlę kiedyś?
Kurde trzeba przyznać że świetny zawodnik z tego Ingsa i umiejętności ma wielkie.
https://www.youtube.com/watch?v=RgCAsVznj9Y
OFICJALNIE - Dani Alves pozostanie w Barçy. W najbliższych dniach podpisze dwuletni kontrakt z opcją przedłużenia o kolejnych 12 miesięcy
Coś pięknego!
lol, teraz nagle sie pojawily ploty, ze benitez pol juve chce do madrytu zabrac
Możesz mi Loon przypomnieć dlaczego Ty debila w wątku trzymasz?
Oficjalnie - disrespektowany alves podpisal nowy kontrakt z disrespektujaca go barcelona.
Oficjalnie, wciąż katalunia ma w składzie kogoś kogo mogę szczerze nienawidzić. Swoja drogą, takiego szantażu to nawet CR7 nie miał odwagi odstawić.
Klopp szuka klubu z dyrektorem sportowym, bo nie lubi rozmawiać z piłkarzami o kontraktach i transferach.
Och Jurgen, naprawdę nie musisz już tak owijać, wiemy że czekasz na ofertę z Hiszpanii.
No, cyrk z mega ofertami od PSG, MU i Milanu przedni :D Koles z agentka przeszli samych siebie.
edit
https://www.gry-online.pl/forum/odstapie/zcd17e47?N=1
LOL
Valem -->
Khedira oznacza pożegnanie z kimś ze środka pola, czy faktycznie brakowało Juventusowi piłkarzy na tej pozycji?
Valem
Przetlumacze Ci. Koobun pyta, czy ktos z duetu Vidal/Pogba jest dostepny.
ladnie della valle odjebali, ciekawe gdzie oni znajda kogos lepszego niz montella
Ze stronki Realu. Jak to prawda to nie wiem co ci Włosi ćpają :D
Juventus poinformował na swojej stronie internetowej, że pozyskał Samiego Khedirę, który po wygaśnięciu umowy z Realem przychodzi jako wolny zawodnik. Pomocnik podpisał kontrakt do 30 czerwca 2019 roku. Włosi u 28-letniego piłkarza wyróżniają siłę, technikę, wizję gry czy silny strzał.
“Doyen Sports congratulates Bee Taechaubol for the agreement reached with Silvio Berlusconi,” the company announced on its website.
“The president of the italian giant AC Milan signed a contract with the consortium lead by Thai businessman Bee Taechaubol selling a stake of 48% of the club with the aim of further enhancing the value and market of the Italian club, especially in Asia.
“We believe this is only the beginning of a very positive chapter in AC Milan’s history and we look forward to working with one of the biggest Italian clubs.”
Śmiać mi się chce z tego hype'u na Glika. Chyba tylko Real i Barca się nim nie interesuje z topu :) I tak skończy w jakiejś pipidówie pokroju Evertonu.
Klopp szuka klubu z dyrektorem sportowym, bo nie lubi rozmawiać z piłkarzami o kontraktach i transferach.
Cardiff City! Już tam mu właściciel zbuduje taką drużynę, że hej.
Ciekawe czy już naszła Kloppa refleksja że być może źle zrobił porzucając Dortmund. Coś się nie rzuciły potęgi na niego. Wychodzi na to, że przyjdzie mu poczekać do jesieni kiedy tracą cierpliwość niektórzy właściciele klubów i robią wykopki. Italia widzimisię. Milan.
Wuefista podpisał nowy kontrakt z Barceloną. Lucho zostaje.
EDIT: Cóż za tydzień. Wuefista zostaje, Alves z nowym kontraktem, Vidal przychodzi, a nawet Bartomeu podał się do dymisji.
Vietto blisko przejścia do Atletico. Za sezon/dwa ktoś z Premier League będzie dawał za chłopaka furę kasy. Skauting na Wyspach mają wybitny; Balotelli -TAK, prawdziwe talenty - nie słyszeliśmy.
Jeśli Vietto w Atletico oznacza brak Mandzukica to jestem jak najbardziej za.
Manchester United will sell their new shirts in a whopping XXXXL size after complaints from fans that the existing jerseys were not big enough.
http://www.nzherald.co.nz/sport/news/article.cfm?c_id=4&objectid=11462866
Ponoc Atletico zaoferowalo Mandzukicia MU.
edit.
Zeby nie bylo, za niewielkie pieniadze to nie jest wcale zla opcja, ten koles ma warunki na PL i raczej gwarantuje te kilkanascie bramek w sezonie. Bo jak czytam o niejakim Higuainie...
Skauting na wyspach nie istnieje w klubach gdzie dominowali brytyjczycy jako menadżerowie itd najlepszy przykład United ;) Liverpool też niezły :)
Totalną amatorka ala liga polska
Arsenal zrezygnował z usług Elijaha Price'a.
Myślę, że powinien go kupić jakiś uniwersytet medyczny.
Hiszpańska telewizja publiczna donosi, że Iker Casillas opuści w tym sezonie Real Madryt.
koobon możesz chłodzić szampana.
[289]
Jestem ciekaw rozpiski Rafaela, bo w przeciagu tylu samu lat ma rozegrana podobna ilosc spotkan, przynajmniej wg wiki.
Nie mam zadnych kontrdanych, ale raptem 11 kontuzji tego kolesia w przeciagu 7 lat to jest imo niezly dowcip :) Przeciez on sie lamie praktycznie zaraz po powrocie :D
Zreszta widze, ze rozpiska Diabego tez rozni sie od tej na obrazku.
Bo na tej infografice kontuzje przecież się powtarzają, są wypisane z tą samą datą.
Widze, aczkolwiek podejrzewam, ze chodzi o zlapanie tej samej kontuzji w tym samym miesiacu.
A nawet jesli sie powtarzaja, to sa takie raptem dwie. Wciaz inaczej, niz na transfermarkcie.