No, to trzecią teraz i będzie pozamiatane. Jak Juve chce awansować, nie może sobie dać wydrzeć zwycięstwa.
o ile dobrze kojarze to podwojnego karania jeszcze nie zniesli, brak kartki przy karnym to farsa jakas
No, to trzecią teraz i będzie pozamiatane. Jak Juve chce awansować, nie może sobie dać wydrzeć zwycięstwa.
Thank you so much, captain! Nagle wszystko stało się jasne.
Ramos do zmiany.
Oj Llorente, Llrotente...
<--no no i juve dalo rade,
w rewanzu szanse zachowane
pirlo i bejl, dwoch gosci, ktorych chyba nie bylo w tym meczu
carvajal mogl spokojnie uzbierac ze trzy kartki dzisiaj, w tym jedna czerwono
mysle, ze Real ostatecznie awansuje, ale ciesze sie, ze Juventus utarł nosa adremom trochę i godnie reprezentował Mistrza Włoch
kibic sukcesu, az boli patrzec :/
Poprzednią edycję rozgrywek Królewscy wygrali pomimo Ikera Casillasa.
http://rafalstec.blox.pl/2015/05/Przebudzenie-Juventusu.html
ja to mam wrazenie, ze Stec czasem czyta ten nasz watek,
gdyby nie to, ze bylismy sasiadami przez lata, pomyslalbym, ze to nasz koobon
Gdy zobaczyłem w składzie Marcelo i Carvajala wiedziałem, że Real to przegra, ale nie przewidziałem, że Ramos zagra takie gówno. Rozmnażanie się ewidentnie mu szkodzi.
Teraz jesteśmy sąsiadami ze Stecem.
juve wybitnej zaliczki nie ma, ale z takim realem maja szanse na awans.
50na50 po tym meczu i przed rewanzem.
Hej koobon, pomóż mi proszę.
Tytuł: 3:37 Niezwykłe serie Juventusu i Realu. Jedna skończy się za tydzień SPORT
Jeszcze nigdy Real Madryt nie awansował do finału Ligi Mistrzów, gdy przegrał pierwszy mecz półfinałowy, z kolei Juventus po zwycięstwie 2:1 w pierwszym meczu jeszcze nigdy nie odpadł z europejskich rozgrywek, a były cztery takie przypadki. W rewanżowym meczu Real - Juventus w przyszłą środę któraś seria się skończy.
Czy dobrze wnioskuję, że spośród możliwych opcji zakończenia serii, akurat "jedna" nie jest możliwym rezultatem?
http://www.sport.pl/pilka/1,65041,17867719.html#MTstream
Kto w ogóle ponownie powierzył prowadzenie reprezentacji Brazylii Dundze? Przecież już raz ją miał i co z tego wynikło - każdy wie. W Brazylii chyba nikt się nie nauczył, że drugi raz na tego samego szkoleniowca się nie stawia. Patrz Scolari.
Dobre powołania Dungi: http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/%C5%9Awiat/623561-kadra-brazylii-na-copa-america-s-niespodzianki.html
[221]
Mistrzowie logiki.
[222]
Napastnicy:
Neymar (FC Barcelona), Robinho (Santos), Diego Tardelli (Shandong Luneng), Roberto Firmino (TSG Hoffenheim)
Chryste, Brazylia ma naprawdę taką nędzę w ataku?
Dunga już na MŚ 2010 zrobił "super kadrę". Teraz woli powołać zawodników z ligi chińskiej i katarskiej/czy tam jakiejś, niż będącego w formie Luiz Adriano.
przeciez w rpa szlo im dobrze, mogli nawet ugrac mistrzostwo gdyby nie wyczyny melo
Daj spokój, szło im dobrze, bo jakoś szło, ale styl był beznadziejny. Jakoś te zwycięstwa wymęczyli. Nie pamiętam już w którym to meczu było, ale Luis Fabiano przyjął sobie piłkę ręką, i strzelił gola.
To było wtedy śmieszne, bo sędzia mu pokazywał, że zagrał ręką,a ten, że nie. Sędzia się nadal upierał, że zagrał, ale bramkę uznał - bez sensu :D
Brazylia ostatni dobry turniej zagrała w 2002 roku. W 2006 się w sumie nie dziwię, że odpadli, bo to już była stara gwardia, ale już bez formy Ronaldo, Ronaldinho, Adriano, itp.
Nie rozumiem powierzania Dundze tej kadry, ale jak tam chcą.
nie bardzo jest komu powierzyc, a przeciez nie zatrudnia Niemca jako selekcjonera
nie powolal Hernanesa, wiec jakies tam przeblyski jasnego umyslu facet ma...
https://www.youtube.com/watch?v=usdYZoob_3k
3 mecze zawieszenia ... dla gracza Valencii za nadmierna agresję w stosunku do bramkarza.
Śmiać się czy płakać ?
#La_Liga
no co? mało mu nogi nie urwał.
ale że Oscara Dunga nie powołał to chyba przez jakąś pomroczność.
Mogę o coś zapytać...:
Czy istnieje wersja 0.49.1 do gry DayZ... chodzi mi o tą jedynkę na końcu... nie wersja 0.49 tylko 0.49.1... istnieje?
Dziękuję za odpowiedź.
Czy nasze ukochane dobro narodowe zagra czy nie? Cała Polska za Bayernem, niech żyje król Robert!
Zagra, a wraz z nim sześciu defensywnych zawodników.
typuje 3-1 dla barcelony, ale lewandowski nie strzeli, ku smutkowi polakow.
ed. o kufa. szpakqowski i zewlakow. :f
Najnowsza stylizacja Alvesa znów trenduje na ćwierkaczu. Gdyby nie on nie wiedzielibyśmy czego na siebie nie zakładać.
ed. o kufa. szpakqowski i zewlakow. :f
c+ tez do lewego sie fapuje, wiec najlepszy chyba ruski sop w hd i 50 fpsach
Mascherano na obronie. Coś czuję, że Bayern sobie dzisiaj postrzela główką. Szkoda, że Dante nie gra. Może by coś sprezentował.
EDIT: Szkoda, że Rudy nie gra.
davis, nie chcesz posłuchać Darka?!
http://ligamistrzow.sport.tvp.pl/18632295/championthematch
Jakość full!
no właśnie nie bardzo, chciałbym się cieszyć meczem
a kombo szpaq/żewłak to katastrofa murowana
Jak on tego nie strzelił... Jak mawia stare piłkarskie porzekadło, niewykorzystane sytuacje lubią się mścić!
EDIT: hahahah, na bank się to zemści, na sto procent.
Tata Martinez
The Spanish football federation says it is suspending all end-of-season games in disputes with the government, including over TV rights.
http://www.bbc.com/news/world-europe-32618821?ns_mchannel=social&ns_campaign=bbc_breaking&ns_source=twitter&ns_linkname=news_central
Gdyby nie udało się szybko rozwiązać tego problemu to Barcelona mogłaby grać zaległy mecz z Atletico w czasie Copa America :D
Raczej swietowac mistrzostwo, beda dokanczac w czerwcu jak pol barcy bedzie na copa america
#spisek #franco #karabiny
Swoją drogą, to mam nadzieję, że Otamendi znajdzie się w reprezentacji na Copa America, bo to naprawdę bardzo solidny obrońca, a wiadomo, że w tej formacji Albicelestes nie błyszczą :D
lysy wielki trener pokazal ulomnosc po raz kolejny.
nuda za tydzien we wtorek. zostal jeden polfinal do ogladania.
won do arsenalu
... paszol won.
Heynckes > Probierz > Hajto > ...... > Guardiola
do 75min guardiola ogrywal lucio i calo barce, az mnie bolalo
Ktoś oglądał transmisję ze Szpakiem? Jak się sprawował?
www.pbs.twimg.com/tweet_video/CEWan31WAAEw92Z.mp4
do 75min guardiola ogrywal lucio i calo barce, az mnie bolalo
Do 91 minuty Bayern był zwycięzcą LM w 1999.
nero -> mimo wszystko ja sie przemoglem, bo mi net nie pozwolil na plynne ogladanie na sop'ie. typowy szpaq. podniecal sie barcelona, jego zdaniem bramka dla barcelony "wisiala w powietrzu" juz gdzies tak od 3 minuty meczu. przy golach messiego malo nie doszedl do orgazmu. taki typowy darek.
to bardziej prosto, chodzilo mi o to, ze to nie pep uwalil ten mecz, tylko jednostki takie jak messi przesadzily o wyniku,
bo przy takiej kadrze bayernu, ostatniej formie barcy, to 3-0 powinno byc do przerwy
I nikt mu nie chce niczego odbierać bo mecz miał świetny. Inna sprawa, że Guardiola jest ostatnim capem. Standardowa taktyka, najebać pomocników i walić podania. Kilka akcji gdzie Bayern miał okazję wbiec w pole karne kończyło się podaniem w bok lub za plecy. Z kolei Barcelona powoli leczy tego raka. Xavi nie gra a trener jest ułomny więc wszystko tkwi w rękach zawodników, a ci wiedzą jak dobrze wykonywać swoja robotę. Mając w składzie Messiego, słabego ale szybkiego Neymara i Suareza spokojnie można konstruować szybkie kontry jeżeli żaden dziad nie zwalnia akcji podaniami do tyłu i kręceniem kółeczek wokół własnej osi. Obecna Barcelona imho nie jest lepsza na papierze od obecnego Bayernu. Niemcy mają jednak jednego z najgorszych trenerów na świecie, który swoim (anty)geniuszem potrafi rozmontować każdy zespół... który obecnie trenuje.
Niestety problemem Guardioli jest to, że się nie uczy. Przewiduję, że skończy jak Wenger.
[282]
Chciałbym przypomnieć, że mówimy o najlepszym (według wielu dziennikarzy) grającym na Wyspach piłkarzu.
Żeby nie było, podzielam drugą część wypowiedzi. Nad pierwszą bym się zastanawiał.
Hehe wchodzą na forum po meczu i dalej widzę wpisy że Neymar słaby :) Jeszcze brakuje tylko tekstu że Messi w ważnych meczach goli nie strzela :)
285---> No i racja. Nie ma co porównywać jakiegoś gracza do Messiego.
Barca 6 mecz pod rząd bez straty gola.
Joseph Barton @Joey7Barton
I'm closer in ability to Neymar than Neymar is to Messi. #fact
bylo wiadome, ze internety bezlitosnie zmasakruja boatenga
https://twitter.com/RotoChop_/status/596068354512855040/photo/1
Chciałbym przypomnieć, że mówimy o najlepszym (według wielu dziennikarzy) grającym na Wyspach piłkarzu.
to tylko obrazuje roznice miedzy premiership a realem, barcelona i bayernem, w tych zespolach hazard przeciez grzalby lawe
tzn w bayernie moze nie, debil by go ustawil jako prawego obronce albo defensywnego pomocnika, kto go tam wie
Nie no bez przesady ,jakoś Hazarda by upchnęli w pierwszym składzie Real czy Barca :)
w barcy wczoraj najlepszy byl dani alves, a oni chcieli go przed sezonem wywalic ;D
no sorry loon, ale majac naprzeciwko na skrzydle srodkowego pomocnika, a na boku obrony bernata to i wojtkowiak by dobrze wypadl
Daniego Alvesa wypadałoby pozbawić prawa o wykonywania zawodu. Dla zasady. W moim osobistym rankingu najbardziej irytujących postaci sportu awansował na pierwsze miejsce jeszcze w czasach gry w Sevilli, więc moja szczera i czysta nienawiść nie ma najmniejszego związku z obecnymi barwami klubowymi.
Neymar wczoraj wyglądał najsłabiej (co nie znaczy, że wyglądał tragicznie) z całej Barcy. Zanim posypią się na mnie gromy, pragnę przypomnieć, że choć wielokrotnie nabijałem się z "procedur" transferowych, oraz zżymałem na teatralne pady, nigdy nie twierdziłem, że Brazylijczyk jest kiepskim piłkarzem.
ed.
http://bleacherreport.com/articles/2456622-bayern-legend-franz-beckenbauer-says-mario-gotze-is-behaving-like-a-child?utm_source=twitter.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-UK
No i co z tym złotym dzieckiem niemieckiej piłki?
zgadzam sie z Toba drogi sasiedzie odnosnie wczorajszego popisu Neymara, a przeciez zawsze bylem fanem jego talentu
Też uważam, że wczoraj grał najsłabiej więc fajnie że chociaż dołożył tą bramkę. City pogrążył Suarez, PSG Neymar a Bayern Messi :)
Oby Juve :) Pedro, Pedritoooooo!
A tak swoją drogą, niech mi się jeszcze któryś poskarży na kiepską drabinkę. City to pośmiewisko, PSG się wykartkowało, a Bayern nie dość, że ma trenera z betonu, to jeszcze cały połamany.
Udane dryblingi
FCB - 28/55 (51%)
Bayern - 2/23 (9%)
(O_O)
To chyba Ramos w Turynie wyglądał lepiej od Bayernu.
ed.
to kto bedzie strzelal Juve, skoro reszcie ataku skończyła się mana?
To akurat głupie pytanie. Barca ma w składzie gościa, który jest specjalistą od strzelania w finałach.
Patrz --> Pedro, Pedritoooooo!
Całe szczęście, że Barca nie trafiła na Schalke wcześniej bo podejrzewam że mogła by odpaść z LM.
Podsumowując już na poważnie. Barca w tym sezonie pokonała raz Real, trzykrotnie Atletico, trzykrotnie PSG i dwukrotnie City i wczoraj Bayern 3-0. Sami pasterze ale co ja tam mogę wiedzieć.
Official: PSV have confirmed they have agreed to sell Memphis Depay to Manchester United
#depaywunited
ale zle sformuowali newsa :|
to manchester sie zgodzil go przyjac w swoje szeregi
Slabo znam holenderska, ale mnie sie Depay kojarzy z kolejnym Youngiem czy Valencia
Nawet Paudyn słabo zna holenderską.
Widziałem w sumie jakieś 60 minut jego gry. Wyglądało to zachęcająco.
Statystyki ma świetne (a w fifce rządzi), ale to wciąż liga holenderska -->
30 baniek ojro to dla United tyle co splunąć, więc nawet jeśli okaże się niewypałem, nikt tam seppuku nie popełni.
Lata mijają a to trenerskie beztalencie robi holenderska kolonie w kolejnym klubie...szkoda tego manu :-(