Lepiej by wziął przykład ze starszego kolegi i został po treningu
strzały poćwiczyć zamiast w FIFĘ grać. ;)
https://vine.co/v/ODLtHXjE30l
Robi, a to pewnie o to ci chodzilo
https://www.youtube.com/watch?v=knqdix-yKVg
tak wracajac jeszcze do komentatorow. to ja chyba rzeczywiscie wybralbym szpaka. przynajmniej sie mozna posmiac czasami z jego gaf.
te czarne zabojady kurde cos w sobie maja
https://www.youtube.com/watch?v=Pzy34OLGDRQ
Chyba nie slyszeliscie goscia komentujacego tenisa na polszmacie, to jest dopiero porazka.
O ile jeszcze nie pierdoli jakos strasznie od rzeczy to komentuje w tak nudny i denny sposob ze ciezko tego sluchac.
Jesli chodzi o pana Bohdana to od niego wara, bo to encyklopedia wiedzy. Jesli chodzi o jego syna to sie zgadzam, bo nie dosc, ze zamula to jeszcze niezbyt potrafi o tym tenisie mowic.
Konami królowie rasizmu :D :D
Z okazji PNA w PES-owym FUCie jest promocja, że teraz każdy wylosowany piłkarz będzie z Afryki. "Gwarantowane 80+ speed" :D :D
Nice one
BTW co z tą ligą anglikańską, że dziś dopiero od 16? Co ja mam oglądać do tego czasu???!!!
Jak każdy prawilny Polak, możesz pojechać do marketu czy dyskontu i zrobić zakupy na caaały tydzień.
//cholerna autokorekta
Nie stać mnie na takie luksusy, nie robię na kopalni.
Zamiast tego obejrzałem sobie taki stary dokument z lat 60.
http://www.nbcuniversalarchives.com/nbcuni/clip/51A9571_s01.do
Nie, nie szkoda, grają jak ostatnie patałachy, czego tu żałować? Gdyby się starali, zapieprzali i dostawali dzwony byłaby inna rozmowa, a oni wyglądają jak okręgówka.
Szkoda, bo druga połowa będzie pewnie nudna.
Fabiański ma za to szczęście, że w wyjściowej jedenastce gra dzisiaj Willan. Brazylijczyk konsekwentnie obija słupki i poprzeczkę bramki Polaka.
Swansea uratowało swój honor i oddało na koniec jeden strzał celny:
shots on target :1 - 12
Władca Lemurów -> nie wiem jak Ty splatynowałeś to DLC do InFamous w 8h, dla mnie to wygląda na robotę na 60h, ale ja nie jestem za dobry w zręcznościówki :). Sam dodatek pomimo mojego początkowego marudzenia nawet dobry. Wiadomo, któż nas nie marzy o takiej supermocy i fajnie się z tego czerpie przyjemność na ekranie. Podobała mi się też fabuła - głupkowata, lekka, bez zbliżeń na twarz bohaterki borykającej się z problemami nastolatki, a jak dorwałem gnoja w swoje ręce to miałem ochotę połamać pada (i to jest groza wojny, a nie jakiś przybrany tatuś wyobcowany przez zombie).
Mecz Interu z Empoli dramatem, dość wspomnieć, że Zieliński prawie upokorzył obronę Interu niezdolną do zabrania mu piłki. 0-0 to wynik, z którego każdy Nerazzurro powinien się dziś cieszyć... Shaqiri wszedł na 18 minut, więc nie ma co oceniać - trochę pociągnął sprintami, ale dupy też nie urwał. Trudno ocenić i to jeszcze w takim meczu. Podolski i reszta bardzo słabo, za to Hernanes w kategorii niewypałów bardzo mocno pracuje na przegonienie Quaresmy i A. Manciniego...
Mohen -> na początku może się faktycznie wydawać, że jest dużo do zrobienia, szczególnie wyzwań, ale większość z nich wpada podczas gry na arenie. Jedyne do czego trzeba się tak naprawdę przyłożyć to osiągnięcie 30 rundy w zdaje się dwóch z tych wszystkich aren ;) a jeśli chodzi o mnie, to polecałbym zacząć od pobocznych misji w Seattle, czyli łapanie tych lumenów itd, dzięki temu bardzo szybko ulepszysz większość z mocy, co przełoży się z kolei na dużo szybszą i łatwiejszą grę na arenach :) trzeba twardym być, a nie miętkim :D
Ed. No i wiadomo, cały czas wciśnięte kółko i latasz z supermocą jak porabany :D
No i co te patałachy zrobiłyby bez Benzemy...?
swoja droga lacazette juz 20 bramek w ligue 1
Sprzedadzą go Liverpoolowi?
a mialem wlasnie pisac, ze wuntkowy realowy lajfskor zaspal :D
adrem, kerlo informacja o drugiej i trzeciej bramce spoczywa na Waszych barkach!
Nie zaspał, nie zaspał, wstał o siódmej. Po prostu nie było o czym pisać do 65 minuty.
ja ostatnio nie moge jakos sie zalapac na te mecze, puchar krola mnie prawie calkowicie ominal, dzisiaj bylem pewien ze graja o 16... niech juz liga mistrzow wraca bo to jest jednak najwazniejsze :/
3-0 ;)
przynajmniej nie mozna cie nazwac kibicem sukcesu
jak Barcelona tłukła real na każdym kroku to ogladales wszystkie mecze, a kiedy karta sie odwróciłą to zapał troche siadl, co
btw whiplash 9/10, poprosze o oscara dla tej produkcji
[224]
imo teraz to ponizej 35 baniek go nikt nie wyciagnie, koles strzela z kazdej pozycji, szybki, mlody, dobrze czuje sie w grze kombinacyjnej i sam potrafi sobie stworzyc sytuacje
na ten moment nie ma w europie bardziej obiecujacego napastnika imo, deschamps powinien rozwazyc gre dwoma napastnikami
Oglądanie ostatnich meczów Milanu zaczyna podchodzić pod masochizm w najczystszej postaci...
Jeszcze trochę to Pippo poleci i ciekawe kogo wymyślą.
Cieszę się, że jest progres u Falcao. Widać, że z każdym meczem gra coraz pewniej, łatwość dochodzenia do sytuacji strzeleckich oraz przyjęcie piłki nawet w trudnych pozycjach, zaczynają budzić mój szacunek. Ten koleś po prostu musi niedługo zacząć trafiać, o ile Jajcarzowi znów coś nie strzeli do łba, bo jak na razie po zamianie pozycjami Runiego z Dimaryją idę o zakład, że jednak ma dość wysoką gorączkę.
obecnie ospina>szczesny
swietnie to wenger rozegral. az sie sam dziwie. city bezradne. niby cos tam dymali na te bramke, ale defensywa arsenalu perfekt.
[239]
Po czterech i pół roku Kanonierzy wygrali z zespołem z Top 4, każdy kto dziś grał zapisał się złotymi zgłoskami w historii klubu.
City to jest jednak beznadziejne. Dziś akurat byłem za tym żeby wygrali... to musieli to zjebać...
koobon pozwala sobie na te docinki ponieważ jego wielkim osiągnięciem jest wybranie sobie do kibicowania klubu, który każdego roku wywala 100 mln euro na transfery, jesteś gorszym człowiekiem graczu
trofea realu z lat 1936-1975 są nic nie warte, wywalczyl im je hiszpanski hitler
Całą robotę odwala lepsza połowa, więc nie będę Cię chwalił, ani gratulował. Pozdrów żonę i życz jej zdrowia.
graty gościu
swoja droga skoro do sierpnia, to chyba jeszcze nie można ustalić płci
oby to jednak była córka
Paudyn --> Chyba jednak ta wymarzona forma Falcao
nie tak blisko jak uważasz ;).
Graty
A w razie czego chirurgia plastyczna w dzisiejszych czasach stoi na niesamowitym poziomie. Zawsze coś można doszyć.
Bullzowi dubletu życzymy. Bliźniaków znaczy.
Negocjator
Ja tylko uważam, że chłop powinien zacząć niedługo strzelać te nieszczęsne bramki.
Paudyn --> Fajny zawodnik, lubię jego styl gry ale ciekaw
jestem czy nie zaczyna to wyglądać jak syndrom Torresa.
Był bogiem, strzelał z każdej pozycji i wszystko wpadało
a nagle blokada i po napastniku.
Ale może się mylę.
mohen -> Masz w zanadrzu jakieś sprawdzone tytuły traktujące o prawie autorskim? Co mógłbyś polecić dla, w sumie, laika? Chodzi mi przede wszystkim o w miarę łatwy język.
Ja też polecam blong Luna. Czytając go człowiek odnosi wrażenie, że wie więcej od niego.
tak czulem, ze ladowanie sie w prawne aspekty noszenia sandałów nie bylo dobrym pomyslem
a z ksiazek to to jest dobre: http://techlaw.pl/naruszenia-praw-autorskich-w-internecie/
O, o, o ta książka wygląda na jedną z takich, których szukam. A blogasqa czytam czasami jak mi się na wykładzie nudzi.
dobre jaja z tym giovinco w toronto, troche wczesnie kariere konczy, choc na hajs narzekac nie bedzie
http://www.weszlo.com/2015/01/20/dlugi-dlugi-dlugi-nadchodza-chude-lata-rosyjskiej-pilki/
no to ciekawe kto wyciagnie witsela, bo reszcie raczej na karierze nie zalezy juz
Naprawdę, gdziekolwiek spojrzeć, tam rosyjska piłka jest w dupie.
Ale za to mogą jeździć na Krym bez paszportu :)))
BTW. Rozpocząłem dziś misję Lords of the Fallen. Póki co jest "ok", trzymajcie kciuki. :)
A jeszcze go nie odebrałem, szczerze mówiąc ostatnio spędzam więcej czasu w Płocku i Poznan*iu, niż w Wawie (ale od lutego powinno się to zmienić). Lords of the Fallen też mi kolega przyobiecał, ale koniec końców sobie sam kupiłem, bo ewidentnie nie tylko góra z górą się jednak nie zejdzie...
Ale dobrze, przypominam, że jestem wielkim fanem Dark Souls i czaiłem się na to LotF od dłuższego czasu. Na razie, choć mało co pograłem, jest nieco gorzej niż w DS1, ale za to trochę łatwiej... i dalej super.
Wszyscy chwalą grafikę i jadą po DS, że brzydkie, ale moim zdaniem pierwsze Soulsy były bardzo ładne, modele wręcz idealne, animacje postaci genialne, fantastyczne projekty lokacji. No i te krajobrazy wszędzie, potrafiłeś widzieć jakąś odległą fortecę na górze, a potem się okazywało, że wszystko co widzisz w tle to nie bitmapy, tylko prawdziwe lokacje, do których jest realne dojście. Dlatego cukierkowaty LotF może i odbija więcej światła na swoim mieczu, ale ni chu chu nie powiem, że podoba mi się bardziej niż leciwe Soulsy pod względem wizualnym. Rzadko kiedy mamy tak, że zapamiętujemy każdy kamyczek z gry, a tak było w DS :)
Także na DA:I na pewno przyjdzie pora, ale jestem bardzo szczęśliwy, że w końcu mam LotF :)
Ja się nie dziwię, że Hazard wspomina o odejściu jak jest
zmuszony grać 80% czasu w obronie. Co to ma być?
Dwa strzały w meczu i czekanie na jedną akcję Costy.
Aż oczy bolały.
Zgredek dzięki za ten transfer. Młody się świetnie sprawdził i okazuje się, że był najczęściej występującym w pierwszym składzie piłkarzem Bayernu w pierwszej części sezonu. Podobnie jak Martinez udowadnia że czasem i homonaród wyda na świat jakieś perełki.
Spoko, Gaya okazał się być jeszcze lepszy :)
Z drugiej strony lewe skrzydło Gaya-Bernat mogłoby smigac przez 10 sezonów lub i więcej :(
[273]
Niech nie marudzi. Oglądałem w weekend spotkanie ze Swansea, w którym Chelsea przetoczyła się walcem po Łabędziach, i Belg był w nim najsłabszym piłkarzem The Blues, a w obronie nie miał nic do roboty.
Swoją drogą, statystyki wczoraj po pierwszej połowie mocno mnie rozbawiły. Liverpool na gwałt potrzebuje napastnika.
Kurczę, trochę bałem się tego dnia. Jakoś od zawsze miałem przeczucie, że po tym jak Inter dostał roztropnego Azjatę z kalkulatorem i żyłką do marketingu, to niesprawiedliwość dziejowa przyniesie Milanowi bogatego arabskiego bananowca...
Widzisz Bullz... Było chwilę poczekać i zamiast wywalać kasę na wesele, mógłbyś być teraz inwestorem strategicznym swojej ukochanej drużyny.
United daje za Pogbę 45 mln funtów, interes życia.
piszesz jakby transfer byl dopiety
Czepiasz się Valem, ale poprawię go. United próbuje ubić "interes życia". Niezależnie tego, czy do niego dojdzie, czy też nie.
Swoją drogą w weekend wracam do NL, chciałeś coś kiedyś, żebym Ci sprawdził, ale miałem trochę na głowie i kompletnie mi to wyleciało. Aktualne? Jak tak, to co?
chelsea podobno rozmawia z viola o cuadrado, w gre wchodzi 27 baniek funtow, jak go della valle za tyle sprzedaja to sa najwiekszymi idiotami na swiecie, spokojnie mogliby wyciagnac 40 :F
Pewne jest póki co tylko to, że Cuadrado był obecny na wczorajszym meczu Chelsea. Śmieszą natomiast doniesienia jakoby przylot ten zaaranżowała firma Addidas a sam Mourinho nic nie wiedział o obecności piłkarza Fiorentiny.
Btw. dobrze, że jednym okiem tylko spoglądałem na wczorajsze spotkanie bo niezłe bagno piłkarze The Blues grali.
Edit: Państwowa telewizja pokazuje Barcelonę z Atletico O_o
Całkiem zapomniałem, że mają prawa do tego hiszpańskiego pucharu.
Real oficjalnie potwierdził to o czym pisano od kilku tygodni - podpisał kontrakt z Odegaardem.
ed.
Przychody klubów w sezonie 13/14:
1. Real Madryt - 549,5 mln EUR
...
8. Arsenal - 359,3 mln EUR
...
17. Inter - 164 mln EUR

Nie przepuści niczemu co żywe i na drzewo nie ucieka.
ed.
Oficjalna zapowiedź Windows 10 -->
jak to sie dzieje, ze z takimi przychodami w ostatnich sześciu latach Real tylko raz zostal mistrzem pasterskiej primera division
Chyba Casemiro nie wróci.
http://www.theguardian.com/football/2015/jan/22/real-madrid-close-lucas-silva-cruzeiro?CMP=share_btn_tw
ed.
Czy tylko mnie forum się porozjeżdżało?
ed.
[294]
To jest bardzo trudne pytanie, na które odpowiedź znają tylko ci, którzy wiedzą czemu Inter z przychodami raptem 5 mln mniejszymi od Atletico (w sezonie, w którym ci drudzy doszli do finału LM) nie potrafi wygrać nic kompletnie ani w Serie A, ani w LE.