wenger ma dalej problem z kurtka. zmiana sponsora nie pomogla.
Jak to? Przecież to miała być nowa jakość :(
Piełwszy łaz od dawna oglądam Bałcelone i musze przyznać, ze nieciekawie to wyglada
Mieć prawie 80% posiadania piłki i nie oddać żadnego celnego strzału to sztuka. #tikisraka
trzeba powiedziec jasno, gra wygladala lepiej za Taty niz teraz, a tego sie nie spodziewalem
Jakiż to fart że kuponu dzisiaj na Real, Barcę i Southampton nie puściłem, a od rana tak kusiło.
Naprawdę nie wiem o czym Ty piszesz, więc będę to ignorował.
Ani Moyes, ani klątwa, wystarczy nędzny trener. A tak przy okazji, trenerów Barca może zmieniać, prawda?
ed.
"Nie zasluzylismy na porazke, zagralismy dobry mecz, podazamy wlasciwa droga" - stary, dobry Xavi
Cofna im tego bana, zobaczycie. W lecie Zubi wpadnie w zakupowy szal.
Lucho wypierdalaj. Aby niech dorwe się do kompa zmieniam avka. Lucho rozjebał nam kolejny mecz, PSG na wyjezdzie, real na wyjezdzie, i dzisiaj to są porażki dzięki niemu. Tak więc Lucho wypierdalaj
Real Sociedad połowę z osiemnastu uciułanych punktów zdobył na Realu Madryt, Barcelonie i Atletico.
Umknelo mi... Kiedy Pilka Nozna zamienila format z cywilizowanego czasopisma w jakies gazetopodobne cos?
Swoja droga ciekawy artykuł o Firmino. I pomyśleć, ze Inter mogl go brać rok temu, ale wybrał Hernanesa... #BrancaOut
Beka z katalunii co za jełopy :|
Xavi jak zwykle w innej rzeczywistości...
Coś czuję że Laporta wróci do sterów, a to niezbyt dobra wiadomość
Enrique to się chyba przestraszył agenta Montoyi, że zaczął wystawiać tego zawodnika. Beka nie z tej ziemi. Martino jeden sezon był i oczekiwali od niego cudów, a według mnie jego start nie był najgorszy: Wicemistrzostwo Hiszpanii (przegrane dopiero w ostatnim spotkaniu), finał Pucharu Króla, ćwierćfinał LM i Superpuchar Hiszpanii nie było najgorszym osiągnięciem. Tym bardziej, że to chyba było z góry ustawione, bo wsparcia na transfery Martino praktycznie nie otrzymał żadnego: "Kadra jest kompletna na każdej pozycji". 23 mecz w sezonie z 23 różną jedenastką. Klepali wczoraj tę piłkę bezradnie. Chcieli wielką tiki-take, ale to już nie jest tiki taka tylko podawanie do siebie bez celu.
No niestety, trzeba trenera z jajami, który poukłada tę drużynę pod względem taktycznym, znajdzie na nią jakiś sposób, wdroży coś nowego, bo ze starzejącym się środkiem pola, z brakiem prawego obrońcy (A nie sorry, po sezonie zostanie Douglas Pereira), to Barca za dużo nie ugra, niestety. Coś czuję, że posucha jeszcze troszkę u nas potrwa, aż w końcu przyjdzie jakiś cudotwórca i to odmieni.
Lucho to ma cudowne pomysły. Te jego eksperymenty w najważniejszych meczach przechodzą ludzkie pojęcie. Wystawianie Mathieu na lewej stronie po raz pierwszy w meczu z Realem (co z tego, że na środku spisywał się najlepiej z wszystkich obrońców, a Alba to mam wrażenie, że więcej robi w ofensywie niż Pedro z Munirem razem wzięci). Wyjście jakąś ekstra-super-dziwną taktyką na mecz o pierwsze miejsce w grupie z PSG. No i gdy jest okazja do zmniejszenia straty do Realu, to na ławce siada Rakitić, Messi i Neymar, a gra stary Xavi i młody Munir, który po powołaniu do reprezentacji Hiszpanii zszedł na swój poziom. Cudowne pomysły! Jestem ciekaw, co Luis Enrique pokaże i wymyśli na mecz z City. Może MARSZCZERANO na ataku? Swoją drogą, nie wiem jakim cudem on nie gra jeszcze na DMie za tego drętwego Busketsa, który wraz z Alvesem i Pedro tworzy trójkę wypalonych graczy, którzy mają to gdzieś, bo wiedzą, że i tak zagrają, choćby nie wiadomo, jak grali słabo.
No nic. Pozostaje czekać nadal, bo zabawa przednia. Rzygać się chce. Te punkty uciułali, ale poza meczem z Sevillą, to w reszcie grali bardzo, bardzo, bardzo miernie i przeciętnie.
w sobote o 3:40 w nocy odkrylem, ze istnieje ktos taki jak EZOTERIUSZ MAXIMUS
polecam wygooglowanie zawodnika, na zachete wklejam jego zdjecia, jedno z tv, drugie z garden party:
http://i.ytimg.com/vi/ayPQzC0a4t0/maxresdefault.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-YHvYUx8zX_0/U7LWac4asFI/AAAAAAAAAUM/OAhSXJkMwpQ/s1600/P1040667.JPG
i jeszcze konflikt na linii luis enrique - messi
daj karlowi palec, a ukradnie ci caly garniec zlota...
Żegnaj Zubi!
4. runda ef ej kap.
Southampton/Ipswich v Crystal Palace
Cambridge Utd v Manchester United
Blackburn Rovers v Swansea City
Chelsea v Millwall/Bradford City
Derby County v Scunthorpe Utd/Chesterfield
Preston NE v Sheffield United
Birmingham City v West Bromwich Albion
Aston Villa v AFC Bournemouth
Cardiff City v Reading
AFC Wimbledon/Liverpool v Bolton Wanderers
Burnley/Tottenham Hotspur v Leicester City
Brighton & Hove Albion v Arsenal
Rochdale v Stoke City
Sunderland v Fulham/Wolves
Doncaster Rovers/Bristol City v Everton/West Ham Utd
Manchester City v Middlesbrough
Jezu, davis, orientuj się trochę. Przecież chodzi o Twój ulubiony angielski zespół.
No już skojarzyłem. Nie oglądam meczu więc skąd miałem wiedzieć że to gość w Wimbledonu. Nikogo tam nie znam.
[239] Takie coś można co raz częściej spotkać na boiskach Europy, liczy się zaskoczenie, przeciwnik nie może się ustawić, a krycie jest ciężkie, widziałem już z 4-5 bramek zdobyte z takich akcji.
no zemanlandia bez zemana w czystej postaci, czego nie rozumiesz
swoja droga, skauci lazio musza grac w fma, inaczej to by felipe andersona ani hernanesa w zyciu nie zatrudnili, no c'mon :D
No ciekawy meczyk, Podolski pewnie wejdzie z lawki, o ile uda sie go rano zarejestrować. Ale ja i tak bardziej trzymam kciuki za Shaqiriego, jak na Inter byłby to mega dobry tranfer. Podobno są tez szanse na pozbycie sie Handanovicia co z całego serca popieram.
a w milanie ponoc juz suso z liverpoolu - nie mam pojecia co to za chlopak, ale nie spodziewam sie zadnych rewelacji, skoro nie gral nawet tam :F
przeciez shaqiri to gowno, czym ty sie tak ekscytujesz Loon?

Zabawne z tym Suso, bo w zeszłym sezonie miałem go na wypożyczeniu w Milanie.
Statsy ma świetne.
przeciez shaqiri to gowno
Może nie gówno, bardziej bym go określił jako drwal. No i zawsze mi się wydawało że on ma dużą nadwagę.
Nie wiem, na Mundialu bardzo mi sie podobał, jak na Inter to w sam raz. Mieli kupić edena Hazarda, ale niestety w ostatniej chwili do gry wlaczyl sie Real...
David Moyes, najpierw upadek United, teraz kładzie cegiełkę przy upadku Barcelony, prawdziwie on jest wybrańcem.
Tak nawiasem niezły meltdown jak na drużynę która wciąż może wszystko wygrać.
Ostateczny dowód na mój tumiwisizm dotyczący polskiej ekstraklasy:
Wyczytałem, że Wawrzyniak wraca do Polski i będzie grał w Lechii, a ja myślałem że on ciągle w Legii siedzi.
Wojtuś ma zapłacić 20 tys. funtów kary za palenie pod prysznicem po meczu z Southampton, poza tym to prawda że Wenger odsunął go od pierwszego składu?
Tak piszą w internetach. Przekonamy się w niedzielę.
Mógłby nadęty bufon wylądować w rezerwach.
Jeśli chodzi o odejście Gerrarda, to pomijam wszystkie
sentymentalne sprawy i zastanawiam się jak klub chce
uzupełnić skład?
Nawet z Gerro druga linia Liverpoolu wygląda blado,
po jego odejściu rywalizacja na pozycjach 6 i 8 to
będzie śmiech.
wielkies mi uczynil pustki w domu moim
moj drogi stevenie tym odejsciem swoim
pelno, a jakoby nikogo nie bylo
takim malym poslizgnieciem tak wiele ubylo!
Szkoda w sumie, ze nie ma na koncie ani jednego tytulu. Moglby wygrac, zamiast ktoregos z tych ostatnich Chelsea.
na szczescie w pracy jestem i nie widze tej pieknej gry
btw
SPORT: Luis Enrique probowal wczoraj wszczac klubowe dochodzenie dyscyplinarne przeciwko Leo z powodu udawania grypy zoladkowej. Bordello
:D
Zastanawia mnie, czy sprowadzenie Shaqiriego będzie bardziej bzdurne niż Podolskiego. I chyba tak.
BREAKING: The Barcelona board are set to sack boss Luis Enrique after being given an ultimatum by Lionel Messi. [Cadena COPE]
Powinni skończyć z tym ściemnianiem i oficjalnie zatrudnić Leo na posadę grającego trenera.
Tak się składa, że tytuł, do którego miał najbliżej sprzątnął mu United.
hmm chyba wieksza szansa była w ostatnim sezonie ale sie wyjebal sam ;)
Od razu sorry wszystkich za offtop
Sizalus grasz jeszcze w TDU 2? Bo robię zrzutkę ludzi na wątek seryjny (lub żeby po prostu pośmigać z GOLowiczami w TDU 2) do TDU 2 (stary upadł) i tak się zastanawiałem czy jest sens go robić jak ludzi nie ma :P więc tak pytam czy grasz ;) grish_em_all się już wpisał:
https://www.gry-online.pl/forum/grid-2-vs-grid-autosport/z8cec6b5?N=1
[267]
serio, twitter huczy - messi sie obrazil na trenera, nie przyszedl na trening i nie odbiera telefonow od klubu :D
Niech zrobią* Messiego grającym trenerem i będzie gites.
*oficjalnie
ed.
Damn, Sizalus był szybszy.
Co ten sędzia dziś odpierdalal...
Świetny mecz, ale kiedy się doczekam braku kontrowersji :/
Niestety, zdazylem dopiero na ostatnie 20 minut, ale to i tak bylo chyba najlepsze derby Włoch jakie Widziałem od lat 90-ych :o
Wbijam na forum, nie widziałem jeszcze nic z wyników, patrzę Loon się spuszcza nad meczem, wchodzę na livescore a tam 1-1
#seriea
A debiut Poldiego udany. Nie jest to oczywiscie Eden Hazard, ale takiego skrzydlowego brakowalo w Interze od hohoho.
https://www.youtube.com/watch?v=pei5pp1csEM
Rozsądniej byłoby podpisać kontrakt roczny, przecież to może być wrak człowieka. A że United skorzystało to nie dziwota, przecież tam obok DDG nie ma bramkarza. No i przyjemnie popatrzeć, jak kibicom Realu będzie chodziła rączka pod stołem/kołdrą, aż do końca okna transferowego.
Uwielbiam Davida, ale z drugiej strony miło byłoby go zrobić kolejnym najdroższym na daną chwilę piłkarzem na świecie.
No i przyjemnie popatrzeć, jak kibicom Realu będzie chodziła rączka pod stołem/kołdrą, aż do końca okna transferowego.
Uwielbiam Davida, ale z drugiej strony miło byłoby go zrobić kolejnym najdroższym na daną chwilę piłkarzem na świecie.
haha a ten glupi real, niech kupuja naszych najlepszych pilkarzy, ale im pokazemy!!
Biedny Paudyn, "Vidal w United!" - beka z Paudyna, "De Gea w Realu!" - tez beka z Paudyna :(
adrem - żakowski, kerlo - lis, koobon - olejnik
nie martw sie moj sandałowy przyjacielu, z resortowymi kibicami galacticos jeszcze nikt nie wygrał :((
Czep się Sąsiad, za tę Olejnik to powinieneś z liścia dostać.
No a Mistrz Ostatniego Słowa sam się ciągle podkłada. Nie wiem Paudyn, co Cię kręci w podglądaniu masturbujących się kibiców Realu, ani gdzie ich znajdujesz, ale ten przymus do dzielenia się fiksacjami na forum publicznym jest odrobinę niepokojący.
ed.
Najdroższym piłkarzem będzie (ponownie) Tytus de Zoo.
#balewmanu
@[278]
Film trwa trzy minuty, przez półtorej pokazują rozgrzewkę Niemca. Spoko debiut.
Transfermarkt zaktualizowal Serie A, solidny downgrade dla caaaałej ligi, Milan to hohoho, aż za Fiorentiną, ale Interowi też się dostało w skali roku. Najcenniejsi - juz oficjalnie - Kovacić (22) i Icardi (21) [choc wczorajszy mecz tego nie potwierdza, ale mlody jest, wyrobi sie]
Znów na konferencji z uniesioną brwią będzie dosrywał Barcelonie.
Wg nieoficjalnych, oficjalnych doniesień, najbardziej wyhajpowany nastolatek świata podpisze kontrakt z Realem.
Nowa i jak się komuś nie podobają czyjeś posty to niech ich po prostu nie czyta
https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-732-jesli-fernando-nie-odzyje-dzis-to-nie-o/z3ceceb1?N=1