Paudyn ida swieta i zbawienie dla dualsimowcow
http://allegro.pl/smartfon-microsoft-lumia-535-dual-sim-quad-5mpx-i4910833845.html
Ale się gryzę, że nie kupiłem tego Lords of Fallen w promocji PS4. Od tego czasu poza PESem (ktorego absolutnie nie zaluje, ze kupilem w promocji i to za grosze) generalnie sam shit. Oby na koniec dali coś mocnego.
Dawali na święta za darmo Plants vs Zombies: Garden costam, pobralem z ciekawosci, na tym etapie mojej kolekcji jeszcze nie wybrzydzam i szczerze mowiac jestem pozytywnie zaskoczony. Widze, ze adrem tez ma, moze ktos jeszcze z watku zalapal sie na promocje (a moze nadal trwa?) mozna przygierzyc co-opa w wolnym czasie.
Byla kiedys taka gra, Nerf Arena Blast, jeden z najlepszych FPS-ów w jakie w swoim zyciu gralem (niestety tylko demo, bo pelnej wersji nie wydali chyba w Polsce). Dziwne, ze nie odniosla sukcesu, bo byla super. Super super, szczegolnie ten tryb z kulami wstrzliwanymi do dziupli w drzewie. Ktoś kojarzy :)?
Acha, dzieki za cynka Valem, ale na te chwile napalilem sie jednak na Moto G 2nd Gen.
ja jestem chetny na plantsy, dupe skopac komus w injustice tez chetnie :) grales, Loon? ja troche ze znajomymi i costam ogarniam, ale jakims wymiataczem nie jestem
Grałem może z 30 minut Scorpionem i Batmanem, ale po Mortalu jakoś trudno mi się zaangażować. Bijatyki były fajne w podstawówce, jak się grało z kumplem co-opa w Streetfighter (ja byłem Dhalsimem czy tam Dhalminą, po latach myślę, że to trochę lamerskie), teraz to mnie trochę nudzą.
W ogóle uważam, że Street Fighter II to najlepsza bijatyka ever (może obok MK2), Edmond Honda, Carlos Blanca, Gen. Bizon i Dhalsim zawsze na propsie :)
Ps. Co do maszynek, to obgadałem sprawę z ojcem, on też brodaty, wyśmiał Philipsa i Brauna jako sprzęt dla Januszy golenia i polecił coś od Wahla lub Babyliss.
nie ty jeden, ja szukalem w necie jak to gowno przejsc :D
Przyznam, że jeszcze tego nie widziałem w rozgrywkach ligowych.
Na ławce Bayernu siedzi dwóch bramkarzy.
Generalnie poza nimi są tam jeszcze takie tuzy jak Gaudino, Kurt, Scholl, Weiser oraz dziadek Pizarro. Mocna ławka, nie ma co.

Sprzedam konto z FIFA GÓWNO 15 oraz FIFA 14, do tego jakies gierki z promocji od origina. Posiadam również skład ---> (wartość około 90zł) ew wymienie za Far Cry 4, lub inna gre.
spoiler start
Zaszly pewne zmiany w skladzie, wiec nie ma: Iniesty, De Gea, Rojo i Smallnga. Zamiast Iniesty jest Rakitic, za De Gea - Weidenfeller, za Rojo i Smallinga Boateng i Hummels
spoiler stop
Przestan ukrywac choc na moment, bo chce sie tego gowna pozbyc jak najszybciej sie da.
Gdyby kogoś nie zainteresowała jednak oferta Ariacchiego to dziś FIFA 15 jest w promocji na PS4 i PS3, choć nieporównywalnie gorszej niż parę dni temu PES (189 zł PS4, PES był za 115 zł).
A swoją drogą, jeszcze chwila refleksji. Ten myClub (odpowiednik FUT) w PES, choć bardzo fajny, jest chyba - cholera - typowym free2playowym oszustwem. W sensie - w pewnym momencie kontrakty konsumują więcej niż przychody (kontrakt = ok. 3000 GP dla gwiazdy, a za wygrany mecz dostaje się 1000-3000 GP). Mam nadzieję, że się mylę, ale wygląda mi to jak perfidny skok na mikropłatności :/
Ta gra jest chu warta. 50zł bym nie dał. Patch spierd całą grę. Tego nie grali jeszcze. A nie sorry to jest EA. Jeszcze raz stanowczo ODRADZAM, hajs w błoto.
Falcao wreszcie zagra w podstawowym składzie, co jak co, ale na razie jego wypożyczenie, a nie kupno było dobrym pomysłem, niech po sezonie wraca tam skąd przyszedł.
dawno nie gralem w futa, wczoraj wlaczylem i zostalem pozytywnie zaskoczony niskimi cenami graczy, takiego vidala czy teveza mozna zlapac za niecale 30k
Dobrze, że będzie przerwa w Bundeslidze, bo jeszcze jednego meczu Borussi bym chyba nie wytrzymał.
Przypadek Borussii utwierdza mnie w przekonaniu, że Inter nawet w spektakularnych upadkach nie jest najlepszy
United dzisiaj 352 przeciw drużynie nie dającej prezentów = kill me now.
Jest tak źle, że przypuszczalnie Fellaini by usprawnił podawanie w środku pola.
No i brama dla United. A kto strzelcem? Falcao :)
Gdzie United nie może to sędzia pomoże. Czerwo z dupy i to jeszcze na tym aktorzynie...
Czerwo z dupy, ale tym razem Young nie pomagał.
United grało lepiej przeciw 11.
Dziwne że Delph jeszcze w Villi siedzi.

Bullz i kto tam jeszcze był z frakcji Baldurkowej...
Lords of Xulima -> Steam -> "natentychmiast"

Nie denerwujcie mnie nawet:
- po pierwsze: hiszpańskie
- po drugie: 9/10
- po trzecie: it's 1998 again!!
A wygląda jak ruska.
Jakieś demo jest?
ed.
Czemu masz samych Żydów w drużynie?
Sędzia z Gwatemali.
<---
stra molands coos tam pzodrawiam ze znanego mi i prawnikowie stanu i buzlzowi
przepraszam was bardzo ale zem wrocilem skads i tam sie ssozjebaelem i postanowioelem wrocicn na najbardziej orawilne forfrum w itnernecie gdzie som ludzie ktorym potrafilm byd modddac za darmo konto origin z bundla
Zassałem triala Destiny i może to jest później nudne, powtarzalne, niewciągające, ale, o mój boziu, jakie to jest ładne.
Sorry Sąsiad, pooglądałem trochę gejmpleje z tej ruskiej gry, którą nam wciskasz i wygląda mi ona nie jak BG, a skrzyżowanie Divine Divinity z Heroes of Might & Magic. Chyba odpuszczę. Szczególnie, że staram się higienicznie i minimalistycznie, kupować tylko to co naprawdę (naprawdę, naprawdę) chcę przejść. W bibliotece Steama mam pierdyliard gier, z których większości chyba nawet nie uruchomiłem. Źle mi z tym.
Ja w bibliotece Steama mam 10 gier:
- 6 Football Managerów
- Europe Universalis IV
- Civilization 5
- Counter-Strike'a (stare dzieje)
- Lords of Xulima
To chyba o czymś świadczy, graj nie pierdziel.
Morata:
Tutaj napastnikom jest trudniej niż w Anglii czy Hiszpanii. Taktyka jest kluczowa i dużo pracujemy nad tym na treningach. A to jest coś do czego nie jestem przyzwyczajony.
#InSpain,fans drink...ButItalytoomuchtactics
a jeszcze w ramach followupa do vine'a bullza https://www.youtube.com/watch?v=KrnBkKxzOYU
menez to jest ostry kot, podpatrzyl u ibry co trzeba, az szkoda, ze sie marnuje w milanie, nie wiem czemu go nie zakontraktowali do Interu latem, jeszcze mazzarri meczyl dupe 2 lata o lavezziego :P
az szkoda, ze sie marnuje w milanie, nie wiem czemu go nie zakontraktowali do Interu
Wiem, co nie zmienia faktu, że wyrównujący gol padł po asyście gościa, którego nie powinno być na boisku.
Z drugiej strony, nie wiem czy mówienie o sprawiedliwości gdy na boisku biegają dwa z trzech największych pośmiewisk Europy, jest na miejscu. Laurel rzucał tortem, a w pysk dostał Hardy - klasyka komedii.
ja pierdziele, kiedy ten arsenal zacznie cos dymac, a nie ciagle byc dymanym,
ze ich dupa nie boli
A co ma do rzeczy postawa w Europie, lidze, kolor koszulek czy pojemność stadionu?
Pisząc o Europie nie miałem na myśli pucharów, a wszystkie europejskie kluby. Ponieważ jesteś dziś w kiepskiej formie dodatkowe wyjaśnienie: klub wyjęty z komedii slapstickowej, walczy z klubem z komedii slapstickowej, sprawiedliwość jest pojęciem nieprzystającym do jakiegokolwiek opisu tej sytuacji.
ja pierdziele, kiedy ten arsenal zacznie cos dymac, a nie ciagle byc dymanym,
dopoki wenger bedzie to nigdy.
Jeżeli nadal mało Wam piłkarskich emocji na ten weekend, zapraszam na mecz Inter-Lazio. Będzie on ciekawy również dlatego, że Inter zagra 4-3-3, a na skrzydłach wystąpią Palacio i Dodo(!).
Inter Mediolan: Handanovic; Nagatomo, Ranocchia, Juan Jesus, D'Ambrosio; Guarin, Kovacic, Kuzmanovic, Dodo; Icardi, Palacio
Lazio Rzym: Marchetti; Basta, De Vrij, Cana, Radu; Parolo, Ledesma, Lulic; Felipe Anderson, Mauri; Klose.
ps. pozwoliłem sobie dla waszego komfortu pogrubic nazwiska pilkarzy, o ktorych mogliscie kiedys slyszec
nie pogrubiles drugiego modricia?
ja chyba nigdy nie powiedziałem, że Kovacić to drugi Modrić, tylko, że jest niewątpliwie zdolniejszy od Modricia, bo jest, zapraszam na mecz, może uda nam się dziś o tym przekonać
Bundesliga po raz kolejny nie zawodzi i chyba na stałe zagości u mnie w weekendy.
mecz Interu jednak slaby, dlugie podania górą i bramki dla Rzymian, nie polecam
nie wiem co oni zrobili z tym Palacio w Brazylii
pojechał przekot, wrócił Wawrzyniak ofensywy
272 - i to dwaa razy w czasie meczu, jak widac nie tylko ja zwrocilem na to uwage,
kara powinna byc
Zerknąłem sobie pierwszy raz w tym sezonie na tabelę serie a. Juventus na szczycie, Inter 11. Dobrze, że chociaż jedna liga w tym sezonie jest na swoim stałym poziomie.
strzelic prosto w bramkarza to i ja bym strzelil
http://www.livescore.com/soccer/spain/segunda-division/numancia-vs-lugo/1-1780760/
Dobra beka i jaja w meczu. Musiało być dobre widowisko. Ciekawe co się działo po meczu w szeregach gości :D
wlasnie mialem pisac, ze arsenal tez sie w tym specjalizuje. choc patrzac na mecz z anderlechtem to wyszlo na dobre. dzieki temu jest monaco, a nie juventus w 1/8 :D
Kto może niech włączy Santiago Wanderers-Palestino, takich kosiarzy już dawno nie widziałem.
:))
To jeszcze nic, pierwsza bramka też padła w taki sposób, w przerwie myślałem, że się skończy na 0,4 albo gorzej ;)
nowa, wolna od żelaznej ręki adrema
https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-730-wesolych-swiat/zace7ea5?N=1