Przepraszam, Loonku. Już idę spać, bo jutro sprawdzian z pszyry.
Nie wiem, co ludzie chca od Rojo po wczorajszym meczu.
Dla mnie prawdziwym dramatem jest Mata. Na te chwile za niego powinien grac na 10... Fellaini. Do rozgrywania i do bronienia sie nie nadaje, ale z przodu ze swoim kopytem i wzrostem moze zamieszac. Fella za Mate + Falcao i zobaczymy, jak to bedzie wygladac.
Ale to zaden nowy pomysl, mop mial wlasnie z przodu swoje przeblyski w Evertonie.
No dobrze, ale to, że Belg w Evertonie zasuwał po całym boisku (box-to-box) i zdarzało mu się strzelać bramki nie oznacza, że był wystawiany na 10.
Sie smiejecie, a ja po prostu poszukuje nowych rozwiazan.
Patrz [207].
Nie ogarniasz mojego genialnego planu. Obecnie wystarczy, ze on bedzie jeden box, ten przeciwnika. Zaoszczedzi sily i nie bedzie sie platal kolegom pod nogami.
Dla mnie prawdziwym dramatem jest Mata. Na te chwile za niego powinien grac na 10... Fellaini.
fellaini to by sie przysluzyl united jakby poszedl do innego klubu, zadnego innego wyjscia nie ma :D
nie bedzie sie platal kolegom pod nogami
Rozumiem, że zakładasz, że piłkarze United pod polem i w polu karnym przeciwnika gościć nie będą.
Zakladam, ze gdzies tam w polu karnym uderzy glowa, albo przed polem karnym uderzy noga (czyli generalnie sie przyda), zamiast bezproduktywnie dreptac gdzies w srodku pola.
KUR** MAĆ, JE**NE W D**Ę PSUBRATY, S*CZESYNY, ZYJĄCE W TAJDZE ZWIERZĘTA, SUCZE SYNY
KRYM WYBACZE, ALE FANTASY UEFA NIGDY, DAJCIE MI TU JAKIEGOŚ KACAPA NATYCHMIAST
Kacapy może i są bandą zwierząt z najbardziej pyskatej stacji benzynowej świata, ale UEFA ogarnia elegancko, wszystkich z 21.10 z automatu wstawiła mi dziś do składu :)
wtf?
Isia chyba wygra! 6:2 5:3...
i Kvitova pokonana.
Masters dla Isi będzie!
Kurwa przypaliłem pizze przez nią :(
[217]
+1, co prawda chcialem zrobic jeden transfer i nadal ich (rosjan) nie cierpie, ale juz mniej :D
No ja planowalem na dzis Kuna Aguero za Diego Coste (o ile by budzet pozwolil), a ten poki co gol i asysta... Mam nadzieje, ze jednak byl zauwazalnie drozszy :P
Man City, klub z najwyższym budżetem płacowym w całym sporcie, wygrał 5 z 16 ostatnich meczów LM. W tym 4 z Viktorią Pilzno i CSKA Moskwa...
Za to Neutm moglby zamknac swoj watek, bo ludzie moga edytowac posty
skoro sa mistrzami "najlepszej" ligi swiata, to nie musza juz nic nikomu udowadniac
sporo osob ogarnia tutaj temat telefonow wiec:
https://www.gry-online.pl/forum/nokia-lumia-630/z2cd4d12?N=1
Warto.
moto g wyglada i dziala jak samsung galaxy s z 2010 roku
nie byloby w tym nic zlego, gdyby nie fakt, ze 2010 był 4 lata temu
cech w wyjsciowym
mourinho nienawidzi polakow i graczy fantasy
https://www.easports.com/pl/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=iNaDVMH2bFpY:360
Ostatnio grałem bardzo mało, ale pewne zmiany w składzie zaszły, Cuadrado i Handa jeszcze niewypróbowani. W trzeciej lidze się tylko utrzymałem, zabrakło punktu do awansu, ale to raczej kwestia czasu. Zastanawiam się kogo dokupić teraz do składu.
BTW. je%$ne city już zawaliło mi kupon. :|
Tak btw działa komuś Ace Stream ? Na kazdym meczu niezależnie od jakości tnie jak cholera :(

chcialem tez zakomunikowac, ze od nastepnej kolejki rezygnuje definitywnie z graczy chelsea, przez jose od poczatku juz potracilem z 25 punktow
w ogole ta kolejka to bedzie masakra ;/
Luiz Adriano pięć bramek, dobry wariat :D
roma powinna grać w ekstraklasie
Po co? Mało to jest kandydatów do spadku z ligi?
Ja nie ogarniam tego City. Czemu oni tak słabo grają w tej LM?
roma sie dzis delikatnie obsrala, no i miala przyrowskiego w bramce
ale jak wyjda z drugiego miejsca i trafia na jakis arsenal/bvb to na pewno powalcza
Głupie pytanie - dlaczego rosyjskie drużyny grają zazwyczaj mecze o wcześniejszych godzinach? Strefa czasowa i za późno na transmisję u nich czy jak?
Co za cholerny farciarz.
Allegro nie oferowało wersji angielskiej?
Przy okazji...
Wczoraj w paczce dostałem Manolasa. Statystyki bardzo przyzwoite, a poszedł za 350 moniaków. Co jest z tą Serie A?
No właśnie nie było, a nie chciało mi się czekać, więc się męczę z polską.
BTW. To był pierwszy mój promo pack otworzony.
koobon - Manolas jak na warunki Serie A raczej słaby, znacznie lepsi od niego są choćby Castan czy Caceres, nie wspominając o Chiellinim czy Barzaglim.
No proszę Cię, gdyby był z PL albo hiszpańskiej poszedłby za trzy razy tyle. Wiadomo, że jakiś uber wymiatacz to nie jest, ale 350 FC to lekka przesada.
Jakby był rare, to na pewno. Ale to, że nie jest oznacza, że bardzo dużo jest tej karty na rynku. Słabe karty rare są paradoksalnie droższe, takie życie.

Niby się czeka na takie mecze jak ten z Realem
ale nikt nie lubi dostawać batów i to u siebie :).
Obrona dziurawa, bałagan na boisku, w ataku
święty mikołaj się błąka bez efektu.
Strach na to patrzeć.
Allegro nie oferowało wersji angielskiej?
przy uruchamianiu moge wybrac jezyk jaki chce i rowniez komentarz sie wtedy zmienia
moze mam jakas wyjatkowa wersje
boze, wczorajszy dzien w fantasy byl prawdziwym holokaustem dla mojego ego, 14 punktow, zjazd gdzies na srodek rankingu wsrod januszy i kibicow "wszystkich klubow w zielonych koszulkach" :/, a wszystko przez pitolonych rosjan i mourinho sabotujacego od zarania dziejow moje wysilki
a manolas jest za wolny i w tym tkwi tajemnica jego niskiej ceny
no to tak ten rooney na cmf, rojo na szpice, van persie na lawke, z realu kupimy sobie cristiano ronaldo już zimą, a messiego dokupimy latem, żeby nie byli o siebie zazdrośni, no i jeszcze di marie do rotacji zeby bylo miejsce na carricka, no i jestesmy ustawieni glory glory nanananana
[263]
+ thiago silva ma do nas przyjsc zima, dobry on jest bo nie ogladam ligue un?????
Lepszy byłby All Hail To The Man Utd Master Race
ale ta wersja z grodu maczety też może być
Z tymi zydami to ewidentne klamstwo, przeciez gral w Interze.
Podobno miał dyspensę od papieża i nie zostanie mu to policzone.
Wiadomo Paudyn, Vidal jest taki chory, ze zapewne zagra dzis w LM, kaleka jakich malo.
dobrze, dobrze, wystarczy, ze największa gwiazda defensywy manchesteru united jest największą defensywną pokraką serie a*
*a przypomnijmy, że serie a przegrywa 7:1 z bundesligą, więc poprzeczka nie jest zawieszona zbyt wysoko
@kabun #mordor
powiedz ty mi, jak na milosc boska walczyc z tymi warchiefami? gosciu ma 150 straznikow, praktycznie zero slabosci (wrazliwy na ogien, wow, jak ja mam to niby wykorzystac?), walka wrecz nie wchodzi w gre bo tlum jest taki ze nie da sie ogarnac, no nie wiem jak sie za to zabrac
i jeszcze te power struggles, warto sie w to mieszac w ogole? bo nie do konca rozumiem czemu to ma sluzyc oprocz zbierania expa, czy interweniuje czy nie to jeden z kapitanow i tak rosnie w sile
ten vrdoljak to naprawde jakiś retard
Kiedy ten Berg zrozumie, ze Ivicy Bozia nie dala umiejetnosci strzelania z 11 metrow...
wtfff jaka pizda
no i fura szczescia
Liverpool: Mignolet - Johnson, Lovren, Skrtel, Moreno - Gerrard, Allen, Henderson - Coutinho, Balotelli, Sterling
Rezerwowi: Jones, Toure, Manquillo, Can, Lallana, Marković, Lambert
Real Madryt: Casillas - Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo - Kroos, Modrić, Isco - Ronaldo, Benzema, James
Rezerwowi: Navas, Khedira, Chicharito, Carvajal, Nacho, Illaramendi, Medran
ok, wymeczylem ten mecz le, teraz lm i mam nadzieje ladny/e mecz(e).
skladu arsenalu nie bede podawal, bo przykro patrzec na monreala na so i flaminiego w skladzie.
adrem -->
Sorry, dopiero dotarłem do domu.
Warchief ma przydupasów, których najlepiej najpierw wyeliminować. W podglądzie armii widzisz, kto jest mu podległy i wszystkich po kolei eliminujesz. To naprawdę znacząco osłabia. Poza tym, słabości można przecież łatwo wykorzystać. A ogień to już w ogóle łatwizna, bo w orkowych obozach pełno wybuchających beczek i ognisk, które po wybraniu odpowiedniej umiejętności eksplodują od strzału z łuku.
"Power struggles" mają chyba sens dopiero wtedy gdy odblokujesz wszystkie możliwości systemu Nemesis, czyli pod koniec linii fabularnej. Generalnie ja nie ruszałem żadnych pobocznych aktywności, poza wyzwaniami łowieckimi i zbierackimi (które i tak robi się mimochodem latając za zadaniami), dopóki nie odblokowałem 100% Nemesis.
dzieki, to musze sie przylozyc bardziej do przygotowan przed atakiem na warchiefow, chociaz z tym ogniem to nadal nie wiem co robic, ja tych beczek w ogole nie widze :D
a tego systemu nemesis chyba nie odblokowalem albo mnie ominelo to jakos
System Nemesis odpowiada za dwie rzeczy. Po pierwsze, za to co się dzieje z armią orków (czyli wewnętrzne utarczki, awanse, próby przejęcia władzy, etc.) i za stosunek orków do bohatera (pamiętają, że go ukatrupili, albo, że zostali przez niego okaleczeni) - i to masz od początku. A po drugie, za ingerencję bohatera w strukturę armii - i to się odblokowuje wraz z postępami w fabule. Na początku możesz tylko zabijać wodzów, a potem (i tu się zaczyna zabawa) opanowywać ich umysły i, pośrednio, przejmować kontrolę nad całą armią orków. Mistrz!
ach ok, no to wlasnie na to przejmowanie kontroli czekam, bo na razie to moge tylko zobaczyc od kogo dostalem wpierdziel itd
Bardzo dobrze, szkoda, ze dopiero jedna, mam go na kapitanie i musimy wbić dziś minimum 50 punktów Cristiano żeby odratować tę edycję
to ktos nie ma ronaldo na kapitanie? ;o
btw te dlugie podania kroosa to jest poziom pirlo/xabi alonso
edit: rzeklem
pewnie tylko kibice Bayernu i Barcelony, Messi i Niemce wczoraj punktowaly to nie przelozyli dzis opaski
no, ale to zawsze jakies 30% graczy
zachcialo sie pirlo i 3-5-2 k jego mac...
tylko morata cos tam pokazuje, reszta dno
Real wygrywa, Morata coś tam pokazuje, dobry wieczór jak na razie
btw to Nacho powinien grać zamiast Marcelo :f
ja mam messiego na kapitanie bo nie jestem chciwy
a tego liverpoolu to nawet mi troche szkoda, zwlaszcza jak sobie przypomne slowa Leniiego ze spoko, bez suareza dobrze bedzie :D
Modrić trochę nieprzytomny. No i zapominają, że James to nie Bale.
Ech, gdyby tak jeszcze Kolumbijczyk był trochę bardziej zrywny.
Morata coś tam pokazuje, dobry wieczór jak na razie
dobry bedzie jak pokaze ze dwie bramki chociaz
a tego liverpoolu to nawet mi troche szkoda, zwlaszcza jak sobie przypomne slowa Leniiego ze spoko, bez suareza dobrze bedzie :D
:( :( :( :( :( :(
Ech, gdyby tak jeszcze Kolumbijczyk był trochę bardziej zrywny.
gdyby dac liverpoolowi jamesa a zabrac sterlinga, to mieliby 11 klod w druzynie
johnson dzisiaj akurat nie gra wcale zle. niby zawalil bramke, ale i tak jestem pozytywnie zaskoczony, bo myslalem ze ronaldo zrobi z niego posmiewisko :v
Balo !?
Co oni sobie mysleli ściągając go :D
Hajto mówi, że Reus juz zaklepany przez Bayern. Nie lepiej wykupic całe BVB i zrobić z nich klub filialny :D
Wygląda na to, że znowu wszystkie drużyny z Bundesligi awansują do fazy pucharowej.
liga angielska = serie a = kupa
Nie oglądałem wielu meczy Realu, ale czy James zwykle gra taka kaszanę ?
kabun grammar nazi, gdzie jestes? potrzebna interwencja.
Janusz alert!
Tylko 3, przeciez liverpool nadaje sie co najwyżej do championship!
co ten roberto pily wyciaga :o
szkoda, ze pewnie nigdy nie zagra w reprezentacji wasa, bo kabareciarze iker i de gea to swiete krowy
Ja pierdole, nie mogli oczywiscie calego meczu grac na takim poziomie jak od circa 60 minuty :|
W przekroju calego meczu najwiekszy plus to Morata. Umial grac tylem do bramki i przytrzymac pilke z obronca na plecach, wygrac pojedynek biegowy, glowkowy, niestety zabraklo tylko bramki. Dwie dogodne sytuacje byly, ale Roberto byl dzis nie do pokonania...
Dobrze, że chociaż Legia dziś coś ugrała bo tak żałowałbym wziętego urlopu w pracy....
Legia? A no tak, bo Ty ze Sosnowca :)
Valem -> czy da sie zalatwic zeby Juve od przyszlego sezonu delegowalo swoje miejsce w LM na 3-4 druzyne Serie A? Sam widzisz, ze to strata czasu, a tylko ryzyko kontuzji rosnie
No dobra, pierwsze miejsce w grupie już na 99% jest.
Szkoda, że Ronaldo spartolił (chyba pierwszy raz w tym sezonie) setkę. Isco w końcu zaczął grać jak w zeszłorocznym finale CdR, Modrić nieobecny, Varane młody Bóg.
ed.
A właśnie, czemu Legiunia dziś grała?
modric mial przeblyski, ogolnie im ma dluzsze wlosy tym gra lepiej, jak powroci fryzura z poprzedniego sezonu to znowu bedzie wymiatal :)
NOWA https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-723-glorious-man-utd-master-race/z4cd532c?N=1