Glownie to uprawiam vinjitsu, od voojitsu to mam znajomych w Polszy, a pale raz na ruski rok w gosciach.
jezu jak mnie wku**iaja te je**ne janusze wszedzie. niczego nie widza, niczego sie nie ucza, wliczajac w to dziennikarzy sportowych, a dzis sa pewni, ze wygramy 5-0, banda je**nych debili
jestem dzis rozdarty jak poeta romantyczny, z jednej strony chce zwyciestwa ze szkocja, z drugiej nalezy nam sie 3-0 w dupala za te kretynskie wywiady pilkarzy jak nigdy
od studiow mam przesyt voojitsu
prawo czy archeologia?
to ja mam kolezanki na sggw, straszne wiesniaki, to tam uczą tylko jak krowę wydoić itd.
to tam uczą tylko jak krowę wydoić
No i wodke pic. Odwolanie zajec przez prowadzacego bedacego na bance to nic nadzwyczajnego :D
logistyke tam robiles?
loon
mam tak samo, robia teraz z nich herosow, a gra sie niczym nie roznila od innych meczow poza tym, ze im sie w koncu chcialo
Szeroko pojeta ekonomie tam robilem. Na przyklad pedzenie jak najmniejszym kosztem \m/
A jak pisałem to mi Davis wypominał, że się cieszyć nie umiem.
Zaczął się festiwal zwycięstwo z Niemcami w meczu o trzy punkty = Polska mistrzem świata. Niech najpierw z grupy wyjdą to będzie można mówi, że coś osiągnęli.
ale robisz w spedycji? to nie za bardzo Ci sie przydaje w tym liczenie popytu na wyborowa przy wzroscie ceny o zlotowke :D
Trael
Ja sie cieszylem, jak najbardziej, ale nie mozna byc slepym.
Przestancie pisac o tym "ja sie cieszylem", bo tylko jakis skrajny degenerat by sie nie cieszyl, to oczywiste, ze kazdy sie cieszyl ze zwyciestwa, ale na 20 meczow z Niemcami przegralibysmy 19, a te tępaki tego nie rozumieją.
Grzegorz Kajdanowicz w Faktach po Faktach już obwołał tryumf myśli szkoleniowej Nawałki i zlotego pokolenia, choć jak dziś przesramy to jutro znowu tradycyjnie bedzie nawolywal do gruntownej reformy systemu szkolenia mlodziezy ;-)
ale robisz w spedycji?
Transport i logistyka, ale nie pracuje w typowej spedycji.
to nie za bardzo Ci sie przydaje w tym liczenie popytu na wyborowa przy wzroscie ceny o zlotowke :D
Zdziwilbys sie, co mozna zalatwic za zwykly czteropak browara :D
Warzywniak, Rybus, Jędza, Mila i Lewandowski, Piszczek, Szczezny, Glik.
Znajdź cechy wspólne...
Jakie złote pokolenie?
Loon prosze Cie, Grzegorz Kajdanowicz to i tak gowno sie zna na sporcie. Gdyby ktorys z dziennikarzy sportowych mial taka sinusoide to bym sie martwil.
Paudyn
To Holendrzy sa tansi niz Polacy? :O
Trael
KAJDANOWICZ
mam tak samo, robia teraz z nich herosow, a gra sie niczym nie roznila od innych meczow poza tym, ze im sie w koncu chcialo
Trudno żeby nie robili skoro nawet Orły Górskiego nie były w stanie pokonać Niemców.
To że im się chciało to jest właśnie ta różnica, liczę że dzisiaj też im się będzie chciało i nie zlekceważą Szkotów.
Poza tym wszyscy, którzy marudzą na naszą grę w tamtym meczu też się nie popisują, bo ile jest obecnie drużyn na świecie, które są w stanie zdominować Niemców na boisku, lub chociaż toczyć wyrównaną grę?
Czego oni się spodziewali, że oddamy 10 strzałów i będziemy mieli 50% posiadania?
Kyahn
Ja po prostu chce doczekac chwili, w ktorej nasze akcje beda budowane z glowa, a nie jebniecie gornej byle do przodu. Czy to tak wiele?
i w ktorej potege reprezentacji obwolamy po 10 wygranych meczach, a nie jednym, bo raz niemcow to i wyspy owcze ograly
http://www.solojuve.com/komentarze_prasowe/juve_naciska_na_reprezentacje_chile.php
pieprzone przerwy reprezentacyjne
Jaką potęgę? Przecież ten mecz pokazał tylko, że jak cię chce i ma dobry dzień to można.
Piłkarsko jesteśmy na tym samym poziomie co i przed nim.
Inna sprawa, że polska kadra jest niedowartościowana, zarówno ranking FIFA jak i społeczna "akceptacja"
nie oddają jej prawdziwych możliwości.
Taką Szkocję to w meczu u siebie nasi powinni pyknąć bez większego wysiłku, liczę że dzisiaj właśnie tak się stanie.
Generalnie "dziennikarstwo" (szczególnie telewizyjne) = skrajny debilizm, więc tym bym się nie przejmował.
Kurczę, jestem skrajnym degeneratem :(
Przecież ten mecz pokazał tylko, że jak cię chce i ma dobry dzień to można.
E tam, ten mecz pokazał, że i nienabita strzelba może raz do roku wypalić. Statystyka jest nieubłagana, wiadomo było, że w końcu, za którymś razem, Szkopy przegrają.
[223] poczytaj gazety i opinie januszostwa
[224] tak, akurat Ciebie sie spodziewalem, no nic nie poradze, ze zyjesz w tym swoim urojonym nowym wspanialym swiecie :/
Khyan ja nie spodziewałem się pokazu siły ze strony naszej repry. Jednak jakieś elementy, które mówiłyby o tym, że maja jakiś styl czy pomysł na grę były wskazane. Zamiast tego była obrona Częstochowy i lufa do przodu na aferę. Po tym meczu nie mam ani trochę większej pewności co do wyniku meczu ze Szkocją. Nie widzę tego zespołu.
To Holendrzy sa tansi niz Polacy? :O
Holendrzy, Polacy, Niemcy, Anglicy... Co za roznica? Ci pracujacy na magazynach nigdy nie pogardza dodatkowym alko, wiec jak jest problem, to kazesz kupic delikwentowi najtanszego sikacza w tesco i zalatwic sprawe z cieciem, ktory laduje/rozladowuje.
Ladnie sie ta Żytnią piło, ale to co zrobiła ze mna po obudzeniu się, to naprawde nie życze nikomu. 7h męczarni aż do teraz...
Panowie jak się okazuje, FIFA jest banalnie prosta. Wystarczy:
https://www.youtube.com/watch?v=5utb4p77bN8&list=UUm2aLORZ8VTSsdWU3etSlOw
moim zdaniem pomyslodawcy ku klux klan grali w fife w trybie wirtualna gwiazda...
jak mam 5 bialych w druzynie, tryb oceniam na 9/10
jak mam murzyna i araba grywalnosc spada do 1/10
Ja chyba przestanę się denerwować i do premiery pesa będę grał tylko singla w wolnym trybie szybkości plus multi tylko ze zgredkiem i nojtmem. Fut jest tak zjebany, że brak słów.
Edit
Z kolei w fut czarnuchy mają plus dziesięć do każdej umiejętności.
No jest, najgorszy jest moment rozpoczecia od srodka boiska. Tylko akurat ja nie mam powodu do narzekan, bo w PES od lat sie duzo drybluje i jestem w tym naprawde dobry. Srodek boiska = 70% szans na bramke, ale to wina gry, bo w innych sytuacjach nie jest tak latwo sie przedrzec.
Dodam jeszcze, że dlugo grałem w fife World, która jest na silniku 11 i tam takich łatwych sytuacji nigdy nie ma.
[230]
Wczoraj straciłem 3 gole finezyjnym strzałem z 30+ metrów. :| Menda wygrała ze mną 5-4.
ja sie przelamalem i zdecydowalem na wyjscie meczowe,
na helmowtow zalowalem, ze nie poszedlem, na szkotow, mam nadzieje nie zalowac, ze pojde
Ja już widzę jaki wy w większości macie problem.
Nie potraficie się po prostu cieszyć ze zwycięstwa bo oglądacie telewizje i czytacie internety na ten temat. A tam wiadomo, że redaktorzyny przeżywają jak świnia okres i to właśnie to was wkurza - ten nakręcony na maxa hype.
A ja jestem ponad to, bo nie oglądałem żadnych gadających głów, nie czytałem żadnych peonów i nie wyrabiam sobie opinii na podstawie opinii innych. Też wam radzę spróbować.
Było zajebiste zwycięstwo z Niemcami, trzy dni przerwy i żyję teraz przekonaniem że łupniemy Szkotów również 2:0.
I nie róbcie już ze mnie tego złego, proszę.
Szczęsny, Piszczek, Szukała, Glik, Jędrzejczyk, Sobota, Mączyński, Krychowiak, Grosicki, Milik, Lewandowski
sklad "polsatu", niby pewny na 99%
Szczęsny, Piszczek, Szukała, Glik, Jędrzejczyk, Sobota, Mączyński, Krychowiak, Grosicki, Milik, Lewandowski
Głupia sprawa, nie potrafię powiedzieć kto to i gdzie grają.
Odnośnie Mączyńskiego: Latem 2011 roku został graczem Górnika Zabrze.
I już wiemy czemu Adaś go powołuje...
[240] dzieki gosciu, ale nie do konca o to mi chodzilo
[241] kazdy trener ma jakis swoje fetysz, pamietacie Beenhakkera i Zahorskiego?
a Engel byl uparty na Krzynówka i Żewłakowów, no ale Engel w odroznieniu od pedoholendra znał sie na czymś
https://www.gry-online.pl/forum/zarabianie-kasy-na-piractwie/z6cd2f61?N=1#ostatni
zabawny koles, troche chory, ale zabawny
https://www.gry-online.pl/forum/mecz-polska-vs-szkocja/z1cd2da3?N=1
Tutaj masz chorego człowieka....Ahaswera...
mnie tez bawi bizon, glupi jest taki i naiwny, przypomina mi mnie z lat mlodosci (tak wiem, teraz tez) :D
a ten ahaswer to jakis zdrowo walniety i trzyma teczki na wszystkich, czemu z nim gadacie
czemu z nim gadacie
Z tego co widzę to tylko wysiak prowadzi z nim krucjatę niemalże w każdym wątku, to taka odwieczna walka dobra ze złem.
w mojej opini to taki monolog, "gadanie" z takim osobnikiem i tak do niczego nie doprowadzi.
w mojej opini to taki monolog, "gadanie" z takim osobnikiem i tak do niczego nie doprowadzi.
Nie wiesz, co mówisz. To jeden z lepszych golowych kabareciarzy, nawet Attyli mi się tak dobrze nie czytało.
jaki kretyn z tego mallenco
tak to aptekarz, a teraz kurwa nawet faulu
dobrze, ze strzelili
Maczynski, musze sobie to nazwisko zapisać, faken.
A u Lewego widac rękę Guardioli :))
Zastanawiałem się kim jest sędzia po tym jak nie gwizdnął faulu na Lewym, patrzę a to Hiszpan i wszystko stało się jasne.
szkoda tylko, ze strzelil maczynski, bo nawalka teraz tym bardziej bedzie tego cieniasa powolywal
Lewy sam sobie winny, tamten go drasnal, a Lewy zaczął dramatyzować jak sam Neymar
drasnal
Dogra, dogra. Robert często sie piesci w kadrze, to psychologia, żeby asekurowac sie tym, ze go poobijali po słabym meczu.
Szukala gola troche zawalil, ale tez bez przesady
ja sie zgadzam z loonem, zolta kartka tak, ale chyba oglupial ten komentator co chcial czerwonej i interwencji bayernu :D
dalej nie potrafia wymienic 4 podan. gol dla naszych z dupy, ale dla szkotow tez, bo obrony to tam nie bylo. piszczek 3 metry od ani(anyji?), a w srodku sobie wszedl przed 11 metr i spokojnie strzelil technicznym strzalem.
hajto nie od dzis wiadomo, ze komentuje jakby byl po przepiciu.
interwencji bayernu :D
ano wlasnie, najlepszy motyw tamtej sytuacji,
mialem o tym pisać, ale zapomniałem, faken
no i gra z meczu z niemcami zostala, zero skladnej gry, tylko teraz znowu brak zaangazowania, wszystko wrocilo do normy
ale co tam, wazne, ze jestesmy mistrzami swiata

ja sie zgadzam z loonem, zolta kartka tak,
Jak tu ---->
nie ma czerwonej kartki to ja nie wiem....
Ten obrazek relacjonuje przebieg faulu równie rzetelnie co Cezary Gmyz katastrofę pod Smoleńskiem.
Tu macie gifa, gdzie widać, że to bardziej obtarcie, niż bezpardonowy wjazd w nogę http://static.fangol.pl/content/d/d/8/dd809aa7e0500b60281cc950dd1b8740-full.gif
nakladka, faul na zolta kartke i ostrzezenie dla pilkarza, zeby sobie nie pozwalal na cos takiego.
Tu się liczy sam zamiar,wyprostowana noga, chęć uszkodzenia przeciwnika=czerwona kartka.
Akcje ofensywna można przeprowadzać nie tylko poprzez wrzutki z prawego narożnika boiska, naprawde
btw. beka z Niemców.
akurat strzelili ;/
a w Serbii jak to było do przewidzenia mecz przerwany.
Hiszpania U-21 nie jedzie na EURO.
Ponoć Munir zjebał setke na 2:1 i poszła udana kontra Serbów :F
Ten Milik to jest w kadrze lepszy niż Lewy kiedykolwiek byl
+1. naprawde dobrze gral w tych dwoch meczach teraz.
waldus znow zablysnal wchodzac z lawki. stra jest wniebowziety. mecz typowo na remis. zasluzony wynik. szkotom to akurat pasuje, my jestesmy i tak w bardzo dobrej sytuacji po tych meczach.