Widzę, że kibice Arsenalu w euforii, gdzieniegdzie pisze się już o nowym Henrym.
gdzieniegdzie pisze się już o nowym Henrym
to sie nazywa syndrom kibica po jednym meczu :p
valem - wybacz, ale czekam na pesa na pece. zreszta fify nie kupie za 130 zl, bo az tak mna nie wstrzasnela.
spoiler start
i tak bym dostal z wami becki w fifie raczej, wiec moze to lepiej :p
spoiler stop
ciesze sie ze zwyciesta, wiem ze to tylko galata, ktora na razie szalu nie robi, ale widac bylo ze cala druzyna zagrala dobre zawody. szkoda, ze szczesny dostal czerwo, ale az tak bym go za to nie winil. mial nadzieje zlapac pilke, nie duzo braklo. stalo sie. a zreszta ospina jest bardzo dobrym bramkarzem, wiec z anderlechtem poradzi sobie spokojnie.
no teraz chelsea :( nie wiem czy cos dadza modly o punkt.
ed, cholera, zapomnialem teraz o typowaniu ucl... ;/
Wstalem sobie 4:30 zeby pograc w FIFKĘ jak czlowiek, trafilem na jakiegoś Polaka, po 10 minutach prowadził 4-0, ostatecznie skonczyło się 9-0, na szczescie Polacy sa w tej grze w miare porzadni, wiec nie katował mnie powtórkami, a pod koniec to juz mu sie nawet nie chcialo strzelac, ale az mi glupio przed rodakiem bylo... :(
Czemu od 3 dni nie dostalem zadnej paczki w FUT przez www? Kto kradnie moje paczki?!
Ale i tak trzeba codziennie zaglądać, bo co jakiś czas się odnawia. A raczej będzie odnawiać.
Boże, jaki ten Marcelo jest beznadziejny, nie mogę przeżyć.
Coś Ty Kerlo nie masz dobrej ręki do piłkarzy. Najpierw Morata, teraz ten nieszczęsny Illarra. On wczoraj zagrał jakieś podanie nie do tyłu, którego nie przejęli Bułgarzy?
nic nie poradzę, że moją sympatię wzbudzają takie ciamajdy, na które regularnie spada ilość krytyki nieproporcjonalna do wykonywanego zawodu

dosc wspomniec, ze jego ksywka pochodzi od goscia, ktory w wieku 20 lat zakonczyl kariere :D
ale nie ma sie co martwic, kto nie ma ręki do piłkarzy, ten ma rękę do rysowania
spoiler start
liceum
spoiler stop
W koncu mozna powiedziec tez, ze Person of Interest wniosl do mojego zycia cos wartosciowego:
https://soundcloud.com/jetta/id-love-to-change-the-world
polecam podwojnie wszystkim fanom massive attack, ktorzy sa raczej nieukontentowani ostatnimi poczynaniami zespolu (pomijajac paradise circus)
Czy ja wiem czy Polacy tacy spoko loon. Grałem wczoraj z gościem, który ma drużynę fc rozkurwiacze. Musiał wydać ze trzy pensje rodziców na swój skład (rocznik 98). Wygrał 5-2 i powtórki dawał do oporu.
<tryb loona>
No bo to typowy gracz pecetowy był. I właśnie dlatego wolę być konsolowcem, nie tylko większa wygoda i niższe koszta, ale także zdecydowanie lepsze community.
</tryb loona>
Z braku laku pograłem w demo pesa. Dalej nie rozumiem, ale przynajmniej poprawili ścieżkę dźwiękową.
Nie ma :D Teraz wychodzi ten Driveclub, ale kij wie co to za stworek będzie. Mają dać okrojoną wersję w plusie za tydzień.
Nie ma jakiegoś nowego Gran Turismo w planach? Forza to jednak ogromny plus po stronie Xone. :>
dzięki bullz za polecenie Hell on Wheels, będzie co oglądać w przerwach Gotham, Peaky Blinders i Boardwalk Empire (swoją drogą szału nie robi ten sezon).
dzieki, a cos typu split screen jest?
w zamian polecam ogarniecie na filmwebie uzytkownikow JanMortyr i zdzichu35
trzymalem ich w sekrecie na specjalna okazje...
za miesiac wychodzi Project Cars, wiec mozna sie przyjrzeć
sam jestem ciekawy co z tego będzie, bo wychodzi na wszystkie platformy
Lego Hobbit
Btw Gotham zapowiada się na kaszanę. Początek Arrow, mimo że słaby to był dużo lepszy. Jedyny ciekawy wątek to ten Pingwina.
Poza tym mile mnie zaskoczył Ray Donovan. Pierwszy sezon był średni, ale w tym jest bardzo dobrze (nie widziałem jeszcze finału)
O jeszcze Lego moja kobieta ogarniała, ale Marvel Super Heroes akurat, też fajne.
[225] Ale to chyba nie wyszło na PS4
o rzuccie jakims tytulem co bym z konkubina w coopie mial w co popykac
Lara Croft and the Guardian of Light
w zamian polecam ogarniecie na filmwebie uzytkownikow JanMortyr i zdzichu35
Trzeba mieć ich w znajomych, żeby coś zobaczyć więc nie wiem po co polecasz.
Zdzichu ma jakieś konto na sympatii. Nie wiedziałem, że takie stare pryki się tam ogłaszają, ja gdybym nie ożenił się do 40 to miałbym wyjeb@ne. Z resztą i tak mam ;)
Do co-opa powinien być fajny Dead Space 3. Generalnie trójka do jedynki startu nawet nie ma, ale pierwsza część nie ma takiego trybu.
https://www.easports.com/pl/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=fXtjrZQ6nLpAn:pc
sklad sie powoli klaruje, ale ceny lepszych grajkow sa poki co zaporowe
jak ktos zaczyna dopiero to polecam kupic na atak batshuayiego, kosztuje chyba z 500 coinow a jest tansza wersja lukaku, kompany i cahill nie daja rady go dogonic/przepchnac
Tak sobie planuję pierwszy skład zrobić z La Liga (szkoda, że nie ma porządnego RM), a rezerwy z Ligue 1.
[228]
Łeee... Morata
Swoją drogą odważnie, dwóch CAM na CDM, fiu fiu.
no wlasnie, o czym my tu w ogole rozmawiamy, dla mnie zawodnik za 10k to duzo, a o takich bale'ach to moge sobie tylko pomarzyc :D
Nawet gdybym jakimś cudem wylosował Walijczyka w paczce to pewnie bym go od razu wystawił na sprzedaż.
Celuję w piłkarzy do 7 tysi za sztukę.
kubun
poki co mam samych padalcow, potem to zreorganizuje i kazdy bedzie gral na swojej pozycji, poki co dopiero do 7 ligi awansowalem, mam jeszcze czas
Tak sobie planuję pierwszy skład zrobić z La Liga (szkoda, że nie ma porządnego RM)
Feghouli, Vela i od biedy Deulofeu ...
Koniec końców wybrałem Algierczyka, ale nie byłem nim zachwycony rok temu i w tym też pewnie nie będę. A wyższa półka to od razu Bale. Deulofeu jest za drogi jak na swoje statystyki.
A przy okazji, jakieś propozycje na CDM?
Jak robisz sklad na bazie La Liga to pewnie i tak nie bedzie problemem i nietaktem, jesli wbijesz do skladu tez jakiegos Hiszpana spoza typu Fabs, Xabi czy Borja Valero? (ale on jest cienki, nie polecam)
BTW, znacie to uczucie, ze gracie ultimate team z jakims typem i wlasnie wam wbija bramke na 3-0 i generalnie gowno mu mozecie zrobic, nic wam nie wychodzi i macie ochote rozpie***ić pada albo najlepiej rozpier***ić nim ścianę i dopiero w ostatniej chwili hamujecie rękę przypominajac sobie, że dualshock (choc jest gownem ze skrzypiacymi triggerami) 250 zl i niedawno bylo malowane. Znacie to czy tylko ja jestem jakis po**bany?
ja to sie boje ze mi sie ten dualshock rozpadnie w rekach przy zwyklym graniu, padem od x360 to moglem sobie rzucac, ale o to plastikowe kupsko to sie naprawde boje
Ja rozwaliłem pada jak mi koleś strzelił trzy bramki po rożnych. Całe szczęście w 15 rozne już nie są jak karne. Wrzutki tez konkretnie znerfiono. W 14 nie było meczu by koles nie spamował wrzutkami. Teraz jest tylko ten problem, że ludzie podają do napastnika i biegną nim na pałe mijając wszystkich graczy. Ktoś wpadł na wspaniały pomysł by zrobic z wszystkich obronców drewniane kloce.
Moher - a kto nie zna??
Właśnie, pady. Jak ja mam niby kupić ps4 jak padami od Xboxa rzucałem dziesiątki razem i sam rozkręcałem i naprawiałem. Nigdy w ścianę, bo bez sensu wyburzać, ale w podłogę niejednokrotnie. Dualshock pewnie jeden rzut i po wszystkim, na dodatek 3 razy droższy.
to ja bym was wszystkich pojebow wyslal na jakis anger managment, jestem cholerykiem w opor a nigdy mi sie nie zdarzylo padem rzucic :F
gdzie zapisy? :D
btw. jest w tym roku w polskiej fifie angielski komentarz do wyboru?
na ps4 jest, na pc sa jakies jajca z tym chyba, ale to juz ci musza chlopaki powiedziec
moze kosecki nie rzucal slow na wiatr, mowiac ze legia moze nawet zagrac w finale le. na razie z turkami juz prowadza u nich.
Mam drewnianą podłogę więc i ta opcja odpada.
Nigdy niczym w nic nie rzuciłem.
Odrzucić to musicie iksboksowe przyzwyczajenia. Gier na Playstation nie trzeba ściągać od wujka z Albionu, by mieć komentarz w ludzkim języku.
na ps4 jest, na pc sa jakies jajca z tym chyba, ale to juz ci musza chlopaki powiedziec
A x360?
to ja bym was wszystkich pojebow wyslal na jakis anger managment, jestem cholerykiem w opor a nigdy mi sie nie zdarzylo padem rzucic :F
Mnie sie rzucic zdarzylo 2 razy, zawsze przy pilkarskich. Przegrac mecz to pryszcz, ale ja sie strasznie emocjonuje achievementami. No i raz rzucilem w FIFIE, gdzie przegralem final o achievementa od turniejow online, ale najgorsza akcje mialem w PES 2011, tam byl taki achievement, ze trzeba bylo wygrac 20 spotkan online z rzedu - przegrałem w 18...
Pad sie w gniotl w sciane i potem wlasciciel potracil nawet za to z kaucji, ale co ciekawe dzialal, moze tylko jeden przycisk ciezej chodzi. To byly naprawde porzadne pady. Poczatkowo przesiadka na dualshocka nie byla dla mnie bolesna, ale teraz, po kilku tygodniach, dostrzegam jego liczne wady, gowniane wykonanie, skrzypienie (irytujace na maksa) triggerow, no i fakt, ze palec zeslizguje sie z lewego drazka - Microsoft O WIELE lepiej rozkminil ulozenie drazkow

To jest ten pad od PS4? --->
Legia standardowo, gra tak, że oczy pieką ale bramka ładna. Tyle tylko, że tam chyba wcześniej był faul. Piszę chyba, bo nie widziałem żadnej powtórki, więc zdaję się tutaj na Waszą opinię.
Nigdy niczym w nic nie rzuciłem.
U Ciebie na podwórku nie grało się w dwa ognie czy zbijaka?
Mnie tylko wkurza brak "startu" i często zdarza mi się wdusić panel dotykowy zamiast "options", co np. w FIFA skutkuje przełączeniem na bramkarza. Jednak DS4 są o niebo solidniejsze od DS3. Połamałem takie 2 przez 5 lat użytkowania PS3. Nigdy nie rzucałem padem, po prostu parę razy mocniej go ścisnąłem i za którymś razem plastik nie wytrzymywał.
Mnie nic nie skrzypi, ale "options" faktycznie nie jest zbyt wygodny, nawet gdy nie ma się grubych paluchów.
Na drążki musiałem kupić nakładki, bo mi się notorycznie wyślizgiwały. Mam widać małoprzylepne kciuki.
Link jakis do tych nakladek daj czy cos, bo mi notorycznie spada palec z lewego drazka w trakcie gry w FIFE. Nie sadzilem, ze to moze byc takie problematyczne, ale okazuje sie, ze po latach na Xboksie jednak jest. Zwlaszcza, ze drybling to glowna bron w FIFA 15
Żyro to niezła parówa, warunki fizyczne ma a nie potrafi wygrać pojedynków główkowych.
Loon -> Kondomy na DS4 to podstawa, gościu na aledrogo za 5pln sprzedaje konkretne (kolorowe), który wiele wytrzymują.
PS. Padem nie rzucałem nigdy, ale kurczaki takie latają po chacie, że czasami sąsiad wpada sprawdzić, czy aby żony nie katuję :P.
Treal ja bym tego piłką nie nazwał. W ataku marnują jak leci każdą akcję. W dodatku z każdą chwilą coraz bardziej partaczą w obronie. Ciekawe tylko czy jakimś cudem dociągną to 0-1.
#beka
To nie pilka tylko liga europejska...
Tomus665 -> pochwal sie kogo tak ladnie w FUT spieniezyles, bo na mojej liscie znajomych jestes prawdziwym krezusem :)
Berg #umniebezzmian i żyro z drugą żółtą. Ten chłop potrzebuje okularów czy jak?
ten mecz legii smierdzi mi jakims walkiem sedziowskim
Sędzia dostał wytyczne i dobrze przedłużył ten mecz... Czekamy na karnego dla Turków.
#fergietime #legianacenzurowanym #fuckuefa
https://www.youtube.com/watch?v=MLeXhWqJ1x4&list=UUVwIq1bVpIAZNFR46AoqqSg
Raczej szerokim łukiem omijam te wszystkie filmiki fanowskie ale to promo daje radę. I najlepsze, że w tle nie leci żadna napierdalanka albo inny di agustino.
Z ciekawszych rzeczy, Costa wybrany przez kibiców zawodnikiem miesiąca. Nie lubię typa. Wygląda jakby zrodził się z łona cyganki i dorastał w wałbrzyskich biedaszybach ale na boisku to jest klasa światowa. Jedyny spalony jaki zanotował w spotkaniu LM został odgwizdany tylko dlatego, że (nie)Hiszpan był przekonany o zagraniu głową rywala. W innym przypadku obrońcy Sportingu ani razy by go na ofsajdzie nie złapali.
Nie lubisz Costy bo Ci sie nie podoba? Cóż..
btw spotkałem się z opinią, że to taka brzydka wersja Oscara. Coś tam z siebie mają, ale..
Tylko do Bullza, Kyahna, wornocka, VanGraya i Valema <reszta nie zrozumie>
spoiler start
Włoskie drużyny w fazach grupowych LM i LE 9 zwycięstw, 2 remisy i 1 porażka. Obecnie najlepsi w Europie 5,66 pkt przed Chorwacją i Hiszpanią
spoiler stop
Przeslucham pozniej w domu i jesli nie bedzie przynajmniej znosny, to jestes u pani.
nie chcialby moze ktos podeslac 99 kontraktow do fut? moge sie odwdzieczyc tym samym oczywiscie
bez pospiechu, sklad mi sie nie zawali bez kilku kontraktow ;)
swoja droga, czy tylko u mnie zawodnicy sie bardzo szybko mecza? co spotkanie to musze wymieniac pol skladu (tzn jak spadnie im fitness ponizej 90)
w hiszpanii wlasnie skandal, a tu cisza : - )
levante, elche, zaragoza zamieszane w ustawianie wynikow, gabi z atletico i caballero juz mowia o tym otwarcie
#korupcjawewloszech
a co ma niby inter wspolnego z aferami korupcyjnymi
moze poza tym, ze nie wygrywal przez nie zasluzonych trofeow w latach 1995-2005, jedno mu rzucili ochłapem z tytulu rekompensaty
W przypadku Saragossy nic mnie nie zdziwi. Ten klub nie powinien istnieć od jakiejś dekady.
Póki co, wygląda to jednak trochę inaczej niż we Włoszech, gdzie był to zinstytucjonalizowany przekręt na skalę całej ligi (tak, wiem Sąsiad, że Inter nie był umoczony, ale był umaczany i o to mi się rozchodzi). A to co odchodziło w Hiszpanii jest jakimś smutnym, wiejskim targiem a la piłkarski poker. Co nie znaczy, że nie należy wszystkich winnych surowo ukarać.
whatever, wazne, ze sympatykom la liga odpada argument 'a we wloszech to kreca lody'
Dobrze, akceptuje te wersje, w nagrode otrzymujesz 99 kontraktow
Ps. Ta czesc jest przekleta, od rana 37,2 na termometrze
Zostało 15 postów, trzy tygodnie obracałem się wśród przeziębionych ludzi, niewiele brakuje żeby mnie ominęło. (choć L4 często na propsie)
Chyba że byłem bezobjawowym inkubatorem wcześniej :(
nawet mnie nie wkurzajcie, chodza chorzy ludzie do szkoly i zarazaja ludzi, teraz musze siedziec w domu i grac w fife
Jakaś jebana epidemia wszędzie jest. Myślałem, ze regularne chodzenie na saunę mnie uratuje od choroby i jestem niezniszczalny, a tu taki chuj, ale muszę przyznać, że pierwszy raz w życiu jest tak łagodny przebieg a już chyba 4 dzień leci..
<pogarda> Moj licealny wuefista mowil na takich schorowanych "slaby egzemplarz" </pogarda>
:D
a moj wchodzil do szatni, bral gleboki wdech i z duma obwieszczal 'czuc chlopem'
albo bral nas na sale, kazal siedziec po turecku i opowiadal dlaczego aleksander kwasniewski to najlepszy prezydent ever
<pogarda> Moj licealny wuefista mowil na takich schorowanych "slaby egzemplarz" </pogarda>
x2
Bullz to wasz był jakimś zboczuchem a nie prawdziwym wuefistą.
Moj wuefista brał nas na zajebista halę, w której aż się prosilo o granie w noge, a on kazał nam usiąść na środku i opowiadał jak po zapachu gowna rozpoznawal gatunki ptakow...< z zamiłowania był ornitologiem>
czy ja wiem? ortalionowy, kupiony w rfn oryginalny dres adidasa, lysiejacy leb, broda w ktorej mozna schowac puzon, widac, ze lubil sobie zapuscic w domu trubadorow z adaptera marki bambino, jesli zboczeniec to taki z 80s
ale co ja tam wiem, w 2 klasie grozilo mi nieklasyfikowanie bo bylem chyba na jednym wfie, znudzilo mi sie chodzenie jak sie dowiedzialem, ze znow czeka mnie rok nauki dwutaktu, zagrywki i jak nie kopac z wacka :D
Czy wszyscy wuefiści są tacy dziwni? Bo mój też był, tyle tylko że wbrew pozorom nie wpajał nazistowskich idei do mózgów dzieci.
to ja jakos zawsze mialem szczescie do wuefistow, tacy troche zolnierscy, ale spoko i do dogadania, na dodatek w podstawowce mialem piatke bo mial z kim pogadac o komputerach, w gimnazjum za zabawne riposty, a w liceum za bycie antypisiorem, choc w liceum moze ze 3 razy zdarzylo mi sie cwiczyc, ale to wina szkoly, ktora zamiast boiska miala jakies kartoflisko, a ja nie moge grac w takich warunkach
po prostu maja swoj swiat do ktorego cie nie zaprosi, ale uchyli odrobine drzwi, zebys zobaczyl ze zyja tam latajace malpy, dzikie golebie etc
z pierdol ktore opowiadal dowiedzielismy sie, ze karabinierzy najpierw strzelaja, potem pytaja, ze mosad najpierw wbija noz, a potem przesluchuje, a na wojnie bardziej od celnego rzutu granatem przyda sie umiejetnosc efektywnego przeskoku przez koziolek