Ja nigdy nie umialem upgrade'owac kompów, na dodatek zawsze wychodziło to drogo, a po trzech miesiacach i tak bylo juz cos nie halo. Dlatego ja tak naprawde aktywnym graczem bylem w latach 1991-2000 i 2011-dziś, a jakos w miedzyczasie mialem gruchoty, byle tylko FIFA/PES chodzily + klasyki RPG-ów. Przegapilem przez to m.in. Maksa Payne'a, Medal of Honory czy pierwsza Mafie. No, generalnie sporo, sporo gier. Odkad mam konsole gram wiecej i lepiej.
Takze konsola jest idealna dla typow takich jak ja, ktorzy lubia pograc, nie obchodzi ich przesadnie grafika, mody i inne takie pierdoly, nie maja czasu co pol roku rozkrecac kompa czy garbic sie po pracy dodatkowych kilka godzin do monitora. Place 1200 zl raz na 5 lat za gotowca i wszystko bangla.
Ja wiem, ze przejscie z PC na konsole boli, ale to nie konsola najczesciej hamuje, tylko zakup prywatnego telewizora. Ale jak juz sie raz wyda to potem z gorki.
Ja tam szanuje konsolowcow za to ze potrafia ciagle operowac tym padem. Ja po tych 8 miesiacach poddalem sie choc mialem doswiadczenie z przyzwyczajaniem sie jak do PESa 6 gralem tylko na klawie. Fifa 11 na PS3 to totalne kalectwo w porownaniu z PCetem choc na PC wsrod znajomych bylem najlepszy. Moze jak sie przeprowadze to znow zamienie blaszaka na elegancka konsole bo to juz wiek nie ten aby bawic sie w upgrade'y choc taki hohner tez tak mowi srednio raz na rok i co roku kupuje nowy zestaw xD
Polaco jesli po 8 miesiacach nie potrafiles opanowac pada, to mysle ze to nie ze sprzetem jest problem
z poe jest taki problem ze maja tam jakies z dupy pomysly, typu brak expa za walke :-|
za to wasteland 2 jest suuuuper, jak ktos lubil fallouty to pozycja obowiazkowa, mysle ze na nowego tormenta mozna czekac ze spokojem
Nie ufam ludziom, którzy twierdzą, że PC jest w jakikolwiek sposób wygodniejsze od konsoli.
Zależy w co grasz, do FPSów i RTSów/izometrycznych jakiś miliard razy. Do wszystkiego innego wygodniejsza jest konsola.
Stuknęło mi ćwierć wieku, drugi dzień jesieni jak zwykle piękny.
Czemu jak kibice ManU się cieszą to kibice The Reds zawsze mają smutny dzień?
W nocy na moim mieszkaniu, zjebał się zawór przy grzejniku i zalało podłogę, przy okazji zlało sufit sąsiada. Nie dość, że ledwo finansowo dopinam się z remontem to jeszcze będę musiał zabulić za remont sufitu sąsiada... o tym, że drugi raz będę musiał wybulić na to co już wyremontowałem i poszło się jebać z wodą, nie chcę nawet myśleć, kuwać......
Drugi dzień jesieni jest chujowy...
józef -->
Najlepszego!
Dla mnie premiera "Pillars..." będzie przede wszystkim testem sprawdzającym czy mam jeszcze cierpliwość by bawić się w te wszystkie rzuty obronne, -2 do pancerza (im mniej tym lepiej) i tym podobne pierdoły.
[205]
+ milion
Znaczy, ok. strategie (głownie dlatego, że na konsole nikt ich nie wydaje, a takie "Halo Wars" udowodniło, że da się sterować padem w RTS-ie) i fps jak cię mogę, ale jak ktoś mi próbuje wmówić, że sterowanie mysz + klawiatura jest wygodniejsze we wszystkim innym to zaczynam mieć poważne i uzasadnione podejrzenia, że jest po prostu masochistą i pecet jest substytutem srogiej dominy.
[207]
Nie chcę wyjść na Cimoszewicza, ale wiesz... ubezpieczenie...
koobun -> Wiem panie, że ubezpieczenie, ale nie jestem bogatym prawnikiem z Wa-wy i obecnie na ubezpieczenie mnie nie stać bo ledwie się domykam z remontem. Plan był aby w przyszłości się ubezpieczyć, nawet miałem już umówione spotkanie na grudzień po remoncie z ludźmi od ubezpieczenia. No a tu akurat ch.......
Z tym bogactwem prawników to też bym nie przesadzał, w branży nastała zima, a będzie tylko gorzej :(
Jak mnie sasiadka zalała ostatnio to przyszła z pijaczkiem, kubłem białej farby i mi odmalował sufit w godzinę. Sąsiadkę kosztowało to 50 zł
Normalka, moja ekipa też podczas remontu rozpieprzyła sąsiadce sufit. Przeprosiłem, kupiłem ciasto, przysłałem ekipę, żeby zagipsowali dziurę i ochlapali farbą i rozeszło się po kościach.
Jeśli woda nie stoi to nie zdążyło zapleśnieć i, tak jak pisze Sąsiad, wystarczy pomalować zaciek.
A u mnie sąsiad robi remont kuchni i codziennie o 6-7 rano przychodzi do niego Mirek-fachowiec. Otwierają okna na oścież, Miras drze morde jakby w hucie pracował i rzuca hehe żarcikami hehe i zaczyna o 6-7 przycinać płytki. Od kilku dni nie włączam budzika, bo po co?
ludzie ktorzy twierdza ze pad > klawa+mysz cierpia na rodzaj lekkiego autyzmu i nie potrafia koordynowac pracy dwoch rak
ten stan objawia sie tez tym ze nie potrafia z blaszanego pudelka, kilku kabelkow i gotowych czesci zlozyc peceta ktory jest 3. razy tanszy i 10 razy lepszy niz konsola
ciekawe ze to zazwyczaj tez ci ktorzy maja problem zeby przebrnac przez automatyczne aktualizacje androida
Mnie, gdy jeszcze mieszkałem w centrum, ekipa wesołych roboli obudziła borowaniem o szóstej rano. Raz. Wzułem buty i kulturalnie zmieszałem ich z błotem. Od tego dnia prace remontowe zaczynali o ósmej, gdy już mnie nie było w domu i zaprzestali palenia szlugów w otwartym oknie.
Z takimi to jeszcze da się dogadać, sąsiedzi to jest piekło. Gdybym był zylionerem wyjechałbym na bezludną wyspę w sekundę.
[213]
Ale wiesz draco, że pady obsługuje się obiema dłońmi?
Trzy razy tańszy? Chcesz mi wmówić, że za pięćset złotych złożę sobie peceta z takimi samymi parametrami jakie ma konsola? Pamiętaj, że PC potrzebuje poza podzespołami jeszcze odpowiedniego oprogramowania.
Poza tym, mam płacić i jeszcze samemu się w tym ustrojstwie grzebać? Niedoczekanie.
Już drugi raz kiedy z powodu remontu jest problem dla tych sąsiadów. Za pierwszym razem "specjalisty" wyrwali dziurę w suficie przy okazji wymiany rurek. Nie mają ze mną lekko.
Ogólnie mam obawy żeby mi nie przeciekło za ścianę gdzie miałem wełną mineralną wypełniane. Bo jak złapie wilgoć to lipa.
A myślałem już, że Ronaldo przestał symulować http://youtu.be/hLTHALatunI?t=4m57s Szkoda, bo świetny piłkarz i to w ogóle nie jest mu potrzebne.
nie wiem co wy za fachowcow macie : |
a ty niby jakich masz :)?
polscy fachowcy to chyba grupa najbardziej prawdziwie osadzona w stereotypach, no po prostu zawsze są cyrki
Miałem dobrych fachowców, ale stare budownictwo (na dodatek łatane jakimiś faszystowskimi wymysłami za wczesnego PRLu) jest pełne niespodzianek. Nie znasz dnia ni godziny.
[217]
Ronaldo i tak to zrobił mniej perfidnie niż Marcelo. Nie wiem skąd Hiszpanie biorą sędziów. Najgorsze jest to, że nawet gdy uda im się dorobić jakiegoś porządnego to w dwa sezony robią z niego patałacha nie lepszego od reszty tych tłumoków.
Ty sie ciesz, ze internet jako-taki masz, dwa razy mieszkałem w tamtych rejonach to tylko Neostrada, w teorii 10, w praktyce 2
No właśnie tak teraz patrzę, że Marcelo przeszedł własne pojęcie: http://youtu.be/hLTHALatunI?t=3m3s
O ile Ronaldo miał jeszcze rywala na plecach, to Marcelo położył się sam. Tyle dobrze, że raczej to nie wypaczyło wyniku, bo Real ten mecz chyba i tak by wygrał.
Jak zwykle w tych sporach prawda lezy gdzies po srodku. Z pctami nie ma takiego problemu, ale trzeba wydac te 2000-2500 tysiaca na generacje (chociaz moze byc tak, ze starczy i na nastepna). A przeciez nikt nie kaze grac we wszystko na klawiaturze :| Slyszeliscie moze o tym, ze pada do pcta podlaczyc mozna, a pcta mozna podlaczyc do tv?
draco
Mowisz, ze warto Wasteland 2 wziac? Zastanawiam sie, bo na gamecodes jest za 80zl juz.
nie warto, gra wygladajaca jak brzydszy prequel jak rozpetalem II wojne swiatowa https://www.gry-online.pl/gry/weird-war-the-unknown-episode-of-world-war-ii/z01843#gallery nie ma prawa byc dobra
Nigdy się nie przekonam do RPGów, w których steruje się drużyną. Nigdy. Próbowałem Dragon's Age, NWN2 a teraz Wasteland 2.
valem bierz! grafika moze nie jest piekna, no ale...
dla jarajacych sie grafa prawnikow bedzie sliczne da3 z gejowskimi romansami <3
Posluchaj, wyjasnie Ci na czym polega mój problem z grafiką w Wasteland 2
Sa brunetki, blondynki, szatynki, a nawet rude - wszystkie je kochamy
Sa kobiety z małym biustem, średnim biustem, dużym biustem - wszystkie je kochamy
A Wasteland 2 to Anna Grodzka
Próbowałem Dragon's Age, NWN2 a teraz Wasteland 2.
Szukasz odpowiedzi w złej lidze. Baldur's Gate 2 lub Planescape: Torment to miejsce w którym powinieneś zacząć. Ew KOTOR jeśli tamte przerażają rozmiarem.
I jeszcze raz dzięki wszystkim za życzenia.
Seria BG to jedyny rpg drużynowy jaki mi się podobał, kotory darzę nienawiścią do dzisiaj, obrzydziły mi ten gatunek całkowicie, także Polaco, nie jesteś sam.
obecnie na ubezpieczenie mnie nie stać
OC na kwotę 50 tysięcy kosztuje rocznie około 100 zł. Wiem bo sam w zeszłym tygodniu ubezpieczałem mieszkanie w Compensie. Wydaje mi się, że nie trzeba być prawnikiem żeby pokryć taki koszt, nie?
Tak czy inaczej współczuję.
Nigdy się nie przekonam do RPGów, w których steruje się drużyną. Nigdy.
Mam tak samo. Dlatego lubię rozwiązania z Falloutów, gdzie nie kieruję drużyną tylko daję im wolną rękę. Do tego uwielbiam grać jako samotnik i nie przejmować się towarzyszami.
Jedyne stricte drużynowe erpegi które ukończyłem to Planescape Torment i Might & Magic 7.
Ja Baldura ukonczylem jedna postacią jakies 6 razy, wiec to żaden problem. Tylko w jddynce dwa razy trzeba wziąć kogoś do drużyny na chwile, ale tak to luz
A ja wolę drużynowe. Cała frajda w zestawianiu ekipy i rozwoju różnych postaci.
kotory darzę nienawiścią do dzisiaj
Srogo, ja uważam Gothic i pochodne, za niezjadliwe gówno, ale na nienawiść chyba nie miałbym czasu, ani siły.
Nie bardzo rozumiem jak PC może być lepszy tylko w strategiach i fpsach skoro można na nim grać chyba najlepszym możliwym padem (ten od 360) we wszystko co wychodzi ;d
Pod TV też można podłączyć, choć wg. mnie przy monitorze gra się o wiele lepiej.
Dobra, Baldura spróbuję. Oby się przyjął.
A po co w ogóle grać na PC używając pada skoro mysz i klawiatura jest znacznie szybsza i precyzyjna? Oczywiście pad jest na plus w FIFIE/PESie i w bijatykach oraz na plus mobilność.
Btw, właśnie piję Żubra Ciemnozłotego z wyprzedaży za 1,40 zł i muszę powiedzieć... nie piję z grymasem. Całkiem OK.
Steven Caulker arrested after being wrongly accused of Tesco cheese theft
To może być tweet tygodnia.
Ghost -->
Widzę, że masz ten sam problem co Valem. Nie rozumiesz, że chodzi o to, że ten pad jest własnie całym złem i urządzeniem nie do opanowania.
Widzę, że masz ten sam problem co Valem. Nie rozumiesz, że chodzi o to, że ten pad jest własnie całym złem i urządzeniem nie do opanowania.
Calym zlem to jest, ale dla idiotow, ktorzy na sile chca udowodnic, ze rozwiazania stricte pecetowe sa najlepsze we wszystkim. A ja tam sobie po prostu do kazdej gry wybieram czym jest wygodniej grac i bolu dupy nie mam.
Polaco
Zubr? Zlituj sie czlowieku. Pilem raz (jedno) i nie dosc, ze smak do dupy, to jeszcze ludzie mowili, ze czuc spirytem jakbym walil gorzole z biedry...
ja uważam Gothic i pochodne, za niezjadliwe gówno,
Boże, widzisz i nie grzmisz...
No to może, skoro dyskusja zeszła na temat wyskokowy, ktoś życzliwy poleciłby mi jakieś dobre, swojskie piwo dla dziewczyn, skoro Miodowego już pić nie wypada.
Uprzedzam, że nie jest to próba zagajenia dyskusji genderowo-narodowej. Chodzi mi tylko i wyłącznie o piwo, na tematy obyczajowe nie mam dziś siły.
Valem
Ja tam jestem amatorem-smakoszem piw najniższego szczebla i muszę stwierdzić fakt, że mogę mieć upośledzone poczucie dobrego gustu, smaku. Jednakże, na tle piw do 3 zł, Żubr C. nie wypada źle. Gorzołą o dziwo nie wali. Taka znacznie uboższa wersja Warki Strong (której nie lubię za esencjonalność). A za 1,4 zł to pewnie i nasz prawnik by kupił. No ale piszę to jako człowiek, który pił piwne wynalazki prosto z warszawskiego Remontu czy przeterminowane Strongi z plastiku z Browaru Jabłonowo.
miejsce na wodke zawsze sie znajdzie, poza tym nic sie nie zmienia na tym szczeblu, wyborowa i luksusowa forewa
edit
pamietam ten watek, jogurt tam niszczyl wszystkich :D
Był niedawno taki wątek i temat wódki jest, jak się okazuje, diablo kontrowersyjny.
Ziemniaki i zboże mogą nieźle poróżnić.
Cornelius Grejpfrutowy po raz kolejny. No i miodowe z innych browarów. Z lekkiego picia oczywiście jeszcze nieśmiertelny dla mnie Gingers i nieistniejący już niestety Redds cytrusowy.
Gothici 1 i 2 cenię za fajnie zbudowany świat, w którym każda lokacja zapadała w pamięć (szczególnie w dwójce), i świetny balans między poziomem trudności a umiejętnościami gracza. Dało się na niskich poziomach prawie wszystko jeśli miało się trochę cierpliwości i zaparcia. I bardzo podobał mi się system rozwoju postaci w którym wyraźnie było czuć w co pakujemy punkty. Fabuła naiwna, dialogi drętwe, postacie mierne, fun z machania mieczem - 15/10.
Oj teraz ty przeginasz w drugą stronę, tylko Krupnik/WŻGDL/Żubrówka Biała :>
Nie gustuję w smakowych ale... kilka miesięcy temu piłem Smirnoffa Espresso i była MEGA. Ale pewnie promocja w Biedrze się skończyła.
ja sie przekonuje do zwyklego smirnoffa, z wesela mi zostalo pare kartonow to teraz tylko to pije, daje rade. . .
moze chcesz na mazowsze troche przeslac jak nie dajesz rady?
edit
juz dwa dni na ten ram czekam...
nie znosze sprzedawcow, ktorzy nie wysylaja info, ze towar zostal wyslany, wez tu czlowieku zgaduj
Mam to samo... z resztą tak jak pisałem wyżej - taki merlin dzień przed teoretycznym odbiorem napisał mi, że mam czekać 30 dni, bo jednak nie mają sprzętu na magazynie.
Wmz, wmz... Najlepiej na BG TuTu, to leci exp za pulapki, można wtedy Drizzta bez sztuczek ubić..
A jesli o wode chodzi to Smirnoff zawsze byl mój ulubiony (jedna z ostatnich wielkich polskich wódek, btw), ale mialem tez etap Krupniku, który miał pyszny rynkowy debiut. Nie przepadam za to za wodkami niebieskimi, czyli Bolsem, Wyborowa i MAKSIMUSEM, choc ten ostatni warto zmęczyć bo W OGOLE nie ma po nim kaca
A co do piwa to wrzucalem koobon w tym albo poprzednim wątku do piwa na miodzie gryczanym, jedyny konkurent ciechana.
Swoja droga nie spodziewałem sie, ze jako fatalista-nihilista, mentalne dziecko Schopenhauera i Nietzschego, będziesz się bawił w bojkot browaru, bo właściciel jest wąsatym Januszem jak 90% średnich przedsiębiorców w tym kraju
A no i cydr, cydr, CYDR, odkrylem dopiero niedawno, ale fantastyczna zabawa na cieple dni.
254 - chyba tak, tak mi sie kojarzy
Smirnoff – wódka powstająca ze spirytusu żytniego i zdemineralizowanej wody. Produkowana w Polsce przez Polmos Józefów /k. Błonia, jak również w Niemczech. Wódka jest dziesięciokrotnie filtrowana i trzykrotnie destylowana. Przechodzi 49 kontroli jakości. Najbardziej znana na świecie rosyjska wódka, biorąca imię od najsłynniejszego cesarskiego destylera w historii.
mohendarojo -> Zdziwiłbyś się które wódki są polskie a które nie ;)
No polskich to juz prawie nie ma. Pewnie bazujemy na tym samym artykule Forbesa. Czyli z tego wynika, ze ten polski Smirnoff jest polski, ale brand jednak rosyjski. Czyli lipa, przeszarżowałem w narodowej dumie. Ale w błąd wprowadził mnie Forbes :/
Cydry które piłem smakują jak rozwodniony szampan. Gorsze od tego są tylko piwa smakowe. Obrzydlistwo.
A potato czy potejto?
Btw nebany Uber wcale nie działa, 10 minut musiałem na zadupiu szukac przez nich normalnej taksowki
Widze, zes alkoholowy janusz, wiec zapytam po polsku.
Jablkowe bezalkoholowe (prawie) gowno, czy tez sluszny trzepiacy alkoholowy nektar?
W Polsce cydr, w engelandzie cider. Te hipsterskie rozróżnienia to jakieś wyssane z palca wymysły.
Mnie po cydrze trochę dyńka nawala. Próbowałem paru z Marksa & Spencera i te wytrawne są fajne, ale polskich odrobinę się boję, bo parę lat temu naciąłem się na coś co smakowało zepsutą oranżadą.
A szampan, skoro przy nim jesteśmy, jest jednym z najlepszych trunków wymyślonych przez człowieka. Lubię bardzo, szkoda, że żabojady śpiewają sobie ceny z wersalskiego sufitu.
Faktycznie, Ty mi sąsiad o tym gryczanym z Freshmarketu to już pisałeś chyba w zeszłym roku. Spróbuję.
Wieczny cel transferowy MU sie uaktywnil.
Wesley Sneijder: I won't leave Galatasaray for Manchester United
<smuteczek>
rynek i kupuj kogo chcesz, paczki to kaszana, bo raz na milion sie trafi ktos dobry (i to pewnie nie z tej ligi co sie chce)
co prawda puchar myszki miki (czyt. coc) mam gleboko gdzies, ale fakt ze arsenal nie ma praktycznie zadnych alternatyw na obronie mnie przeraza. sprzedalo sie vermaelena i uj. po co zastepstwo :f eh, ciezkie jest zycie kibica z wengerem.
ale gol z wolnego sancheza zacny. dla mnie to juz strzal w 10 ten transfer. facet biega za trzech w kazdym meczu, uwielbiam takich pilkarzy, ktorzy nie odpuszczaja pilek, nawet takich ktore rzekomo sa stracone.
jak dla mnie paczki sa dobre jak juz masz naprawde wypasiony sklad (czytaj: nigdy) albo gdy ma sie niesamowitego farta i trafi sie jedna supergwiazde warta kilkaset tysiecy monet
Hmm, a jak mam randomów to jak sprawdzę kto w jakiej lidze gra? Tylko wikipedia?
na karcie maja (player info zaznacz w przegladzie skladu)
koobun -> jest angielska wersja jezykowa w polskim wydaniu fify?
Oczywiście.
A jak to Watch Dogs? I tak teraz nie kupię, bo jest wysyp, ale może w przyszłości, gdy wpadnie do jakiejś przeceny.
Ja nigdy żadnego super duper kozaka, którego sprzedaż obsypała by mnie złotem, nie trafiłem. Mam, dzięki preorderowi, kod na 25 paczek, może się przyfarci.
wd niestety jak mowi Valem, nie powiem ze jakies totalne kupsko, ale srednio-slaba to gra, gameplay potrafi mocno zmeczyc, miasto to jakis zart w porownaniu z gta v, a o fabule to nawet nie wspominam bo to jakies totalne pierdoly, ktore zapomina sie w trzy minuty po napisach koncowych
to chyba wlasnie to porownanie z gta v tak niszczy watch dogs, w grze rockstara czuc ze swiat jest zywy, w grze ubi jedyne co potrafia robic przechodnie to pakowac sie pod maske samochodu. za 30zl mozna, w innym wypadku odradzam
zeby nie bylo, inne gry ubi o tej samej formule (far cry 3, asasyny) uwielbiam
koobun -> jest angielska wersja jezykowa w polskim wydaniu fify?
Pewnie nie. Teraz prócz blokady regionalnej dowalili jeszcze w grach blokadę lokalizacyjną. A klucz EU 30 złoty droższy w przypadku większości gier.
Aczkolwiek jest szansa, że podmiana plików będzie działać jak w zeszłym roku.
Nie wiem jak na filmiku, ale karne w demie byly dnem dna. Ale robicie taki pyszny marketing szeptany, a za 10 minut będę w atarasach...
Ja wiem, ze ludzie sa sami sobie winni nie czytajac opisow aukcji, ale przejrzalem sobie teraz na allegro oferty fify i tych z kluczami "kolekcjonerskimi" to z urzedu powinni scigac i wieszac za jaja :|
Najpierw Farrell, teraz Vaughn, nie podoba mi się kierunek w jakim to zmierza...
[282] Pierwszego sezonu i tak nic nie pobije, choćby nie wiadomo kogo obsadzili w głównych rolach.
czy naprawde cie to dziwi?
aha i dzieki zgredek za info, ale podmienianie plikow? ja nie z tego obozu ;)
Pierwszego sezonu i tak nic nie pobije, choćby nie wiadomo kogo obsadzili w głównych rolach
dlatego mam nadzieję, że kompletnie zmienią klimat
219 zeta, to dobrze czy zle?
Spieszylem sie na bus do Plocka, nie mialem czasu wybrzydzać...
Mam troche moralniaka, ze nie poczekalem na PESa, obyscie w Multi dawali z siebie wszystko :>
Całkiem znośna cena.
Ja mogę nawet dać Ci jakiegoś gifta.
Przy okazji, mam 72 poziom więc gdyby ktoś, coś, to dawać znać.
Vince Vaughn??? Ja pierdole, większej kłody to w hollywood chyba nie ma. Totalne drewniane beztalencie.
W Psychozie był tak beznadziejny, że aż zęby bolały.
No bo PES jest fajniejszy, ale wole byc tym dzieckiem co na podwórku gra z innymi w koszykówkę, a nie sam odbija pilke do nogi od garażu...
A co to za gift?
kurde no presja jest duza, ale troche mi szkoda wywalic te 220 na fife juz teraz, zwlaszcza jak widze takie destiny ktore w dwa tygodnie od premiery stanialo kilkadziesiat zlotych :|
zreszta, robcie sobie juz teraz sklady w fut i zdobywajcie przewage, dorwe was i tak
Nie wiem w jaka ligę iść w tym roku, w serie a za bardzo nie ma juz sensu...
Jak trofeum to Ojezuojezu ojezu!!!!!
imo wyglada na to ze serie a bedzie nawet lepsza w tym roku, bo przynajmniej mozna wybierac w bocznych obroncach
W sumie Tevez-Torres-Palacio moze nawet wypalić jesli przesadnie nie zdeprecjonowali vicemistrza świata...
Ooo i Gervinho przeciez <3
Czy wiecie, że Arek strzelił dzisiaj 6 goli i zaliczył dwie asysty ? Talent ?
To będzie kariera na miarę Suareza. A może nawet Van Bastena!
A Ajax mają przydomek "Żydzi". Wiedzieliście?
ps. jak gracie online to warto postawić na Stuttgart, kurs 7,5. Borussię ogarnęła niemoc.
Ja też uległem i prawdopodobnie od jutra będę budował pierwszy skład w UT15. Trafiłem Sancheza w pierwszej paczce na web appie, więc na startera będzie :) Ja uderzam najpierw w BPL, bo zdecydowanie największy wybór. Jak będę miał więcej coinsów i ceny znormalnieją to przerzucę się na Bundesligę. Być może jak nie będzie hiperinflacji (mają banować coins sellerów) to po 3 latach przerwy wreszcie będzie mnie stać na Ibrę.
Ale w tamtym roku najlepiej mi się grało składem na bazie zawodników z Serie A. Niestety nie gra tam już Balo, a Di Natale tak osłabili, że już Teodorczyk jest lepszy w tej grze.
@adrem
skład to możesz zbudować nawet teraz na web appie.
Osvaldo w 4 meczach póki co 3 asysty i 3 gole. Powiem Ci Valem, ze nie narzekam