Gdzie można zobaczyć na necie mecz Polski ? Coś co działa zagranicą...
Nie chodzilo mi o mundial. Po prostu nazywanie argentynczykow banda randomow z piłkarzami takimi jak Tevez, Ageuro jest nie na miejscu.
Polska gol :D
Jaki wynik?
1:0 dla Polandii
Szczerze chciałem oglądać dzisiaj reprezentacje, to wszystkie kanały na sopcastach padły, pffff.
na razie dobrze to nie wyglada. graja z kucharzami po jednym golu z dupy, ktory rownie dobrze mogl nie wpasc i dlatego prowadzimy. dodatkowo nie do konca wytrzezwialy kowalczyk wkurza bardziej niz szpaq
Gdyby nie ta bramka z dupy, to pewnie po chwili i tak by wcisnęli, przez pierwsze 10 minut było widać jakieś tam zaangażowanie, widać że to 1-0 to plan minimum.
Listkiewicz był bezczelem, Lato był knurem, ale żaden prezes PZPN chyba nie działał mi tak na nerwy jak Boniek. Ten przemądrzały rudzielec notorycznie tylko ustawia i poucza media, sprawia wrażenie wyniesionej na piedestał istoty, która "wie coś, o czym inni nie wiedzą", ale przecież w międzyczasie był najgorszym selekcjonerem w historii reprezentacji, a teraz chyba udało mu się nominować swojego godnego następcę.
A mówiłem - brać Felixa Magatha
Grosicki 2:0. Biorac pod uwage jaka graja nie zasluzyli na tego gola.
No i 3, aysta Wawrzyniaka. <---
i te jego 'niekoniecznie zagraniczny trener jest lepszy od polskiego' czy jak to tam szlo.
btw, borek niezle sie podnieca przy tych bramkach. solorz mu kazał?
LEWY BEDZIE HATTRICK!!
oczyma wyobrazni po zakonczeniu rozgrywek widze Polske na 1 miejscu w grupie.
@gracz - no po tym meczu na pewno bedzie 1 miejsce :)
Z taka gra, to niemcow nosem wciagna.
Szukała na 5. :D
Przypadkiem nie udało mi się zobaczyć żadnej z 4 ostatnich bramek w tym gównianym meczu. Coś straciłem?
Rafal Lebiedzinski @rafa_lebiedz24
Kontuzja Carvajala (lewe udo). Nie zagra z Macedonia, watpliwy wystep w sobote w derbi z Atletico
świetnie
nic nie straciles. ten mecz nic nam nie mowi. trzeba poczekac na mecz z pilkarzami i wtedy wnioskowac
[224]
reprezentacje
Pierwsza parapetówka za mną, żegnam gości, włączam tv i co widzę? Grosicki żyje!
A właśnie - Gran Derbi. Czy to prawda, ze wampir uzyskał pozwolenie na grę?
Jakieś sprzeczne informacje się tutaj pojawiają...
Ale i tak trzeba oddać Polakom, że po przerwie grają lepiej. Pierwsze 45 minut to był standardowy beton serwowany przez polskich murarzy.
[228]
po prostu mu sie kara konczy wtedy ot co
0-5 a mogło być 0-6 gdyby nie słupek po uderzeniu Grosickiego albo po obronie strzału Soboty. Taki wynik z takim przeciwnikiem!!
Nawałka do United!
Neutm ---> No właśnie! Pisałem o grze, którą widziałem więc trzeba do tego dołożyć jeszcze 4 bramki. Geniusz Nawałki!
koobon ---> Zbieżność nazwisk czy tam same rodzeństwa grają??
Serio, przecież nikt tutaj(chyba?) nie pisał, że Polska gra świetnie, tylko że się ogarnęli i teraz można na to chociaż patrzyć.
M@aco - borek mowil ze Casciaro to bracia :D Chipolina pewnie tez
No i jak pisalem - hattrick dla Lewego :D
Polaco - myslalem, ze kara konczy mu sie dopiero w listopadzie. Dzieki za poprawienie
M@aco ja jestem zdania, że Niemce już powinni się zacząć bać!
Źle mówisz. Wbrew temu co płodzą pismaki to nie w niemieckiej reprezentacji grają piłkarze polskiego pochodzenia, ale w polskiej niemieccy agenci gestapo.
Czyli, że jesteśmy liderem grupy?
Trael, numer 9.
Jeśli niemcy zagrają z nimi tak jak dziś ze szkotami to spokojnie są szanse na 3 punkty.
Nojtum -> Myślałem, że jak każdy prawdziwy Niemiec weźmiesz sobie 88, ale rozumiem grasz incognito.
Reus kolejna kontuzja :(
Słabo to wygląda dla BVB
https://v.cdn.vine.co/r/videos/068B9F37BD1120499150530732032_279e832f97f.5.1.680552291722745270.mp4?versionId=jVHMsci9QDZ4iz60qYvyb8kbQLong_cG
reus chyba nieciekawa kontuzje wylapal, i to w samej koncowce meczu
Jeśli niemcy zagrają z nimi tak jak dziś ze szkotami to spokojnie są szanse na 3 punkty.
Pieprzone voodoo.
Reus kolejna kontuzja :(
wiem, ze to nieladnie, ale w zwiazku z tym ze za tydzien mecz z bvb w dortmundzie to jest to pewny plus dla arsenalu.
ale nie, nie jestem zadowolony z kontuzji.
ehehe Neutm kibicuje polskiej reprezentacji od wczoraj :))
beda twarde becki z Niemcami, bo nie o dyspozycje sportowa w tym chodzi
Nie, od wczoraj to ja nienawidzę kibiców siatkówki, na wszystkie repry dalej mam wyjebane, ale ostatnio taka posucha że i nawet to od biedy jakieś emocje wzbudza.
Czy u portugalczyków grał najlepszy piłkarz świata?
beda twarde becki z Niemcami
przed kazdym meczem z niemcami tak jest, a najwyzej przegralismy z nimi 2 bramkami
Gracz nie bój żaby, jest Kagawa w jego miejsce.
U Reusa chyba zwykłe zwichnięcie, 3 tygodnie i po kontuzji.
Czy u portugalczyków grał najlepszy piłkarz świata?
Szkoda go było kłopotać na Albanię.
oczywiscie, wiadomo ze kagawa na pewno godnie go zastapi, ale to jednak marco jest liderem bvb.
czyli ronaldo 93 pkty w fifie a nawet go w reprze nie chca, lol
Och nie, administracja wykazała, że był jednak rosyjskim Żydem. Dziwne, myślałem, że gość mordujący dziwki wzbudzi w niej uznanie i sympatię.
Cristiano Ronaldo could follow Angel Di Maria out of Real Madrid. According to the Argentinian midfielder, Ronaldo is increasingly disillusioned at the Bernabeu and is aware that he is slipping slowly down the world's highest-paid players list.
Ach, ależ by to była piękna historia, gdyby 18 lat później kolejny Ronaldo dołączył do Interu i zbudował jego potęgę na wieki :)))
Poza tym zakładam, że nawet przy 100 mln odstępnego i pensji 20 mln, ten transfer nadal zwracałby się gospodarczo. Pozostaje przekonać samego Ronaldu :)
Ach, ależ by to była piękna historia, gdyby 18 lat później kolejny Ronaldo dołączył do Interu i zbudował jego potęgę na wieki :)))
W jednym z wywiadów czytałem, że CR7 nie planuje kariery trenerskiej.
kurna co sie dzieje w tym watku czasami to brak slow...
plus jesli to prawda to ronaldo moze wypier..., wszyscy sie smieja z toure i ciasta, ale taki ronaldo to ciagle niezadowolony nie wiadomo z jakiego powodu
to że wasz klub rozpierdziela po 200 milionów na sezon, a i tak praktycznie niczego nie wygrywa, nie upoważnia was do tego żeby kpić sobie z cudzych marzeń
ps. pełna panienek i lalusi wspierana przez uefa barcelona guardioli byla O WIELE lepsza druzyna niz real ancelottiego - ja wiem, ze to temat tabu w tym watku, ale wszyscy wiedza, ktos w koncu musial powiedziec na glos
Pozostaje przekonać samego Ronaldu :)
No wlasnie, tylko jak? Bo kasa czeka w Paryzu, a rodzina w Manchesterze. Niestety Inter nie ma zadnej karty przetargowej :(
Jak już jesteście przy temacie powrotu Ronaldo do United. Parę dni temu w wywiadzie powiedział, że bardzo będzie żałował, jeśli kiedyś nie wróci do United jako piłkarz.
no i diego milito > benzema!
Nie kpię z marzeń, a ze składni.
Oho, sąsiadowi włączył się kompleks mesjasza połączony z fazą profetyczną. Klękajcie narody, usłyszycie coś co zlasuje wam mózgi i przenicuje wartości.
zaklepuje nowa czesc, zgadnij jaki bedzie jej tytul
Tymaczasem Vidal pokazal i powiedzial, ze z jego kolanem wszystko ok i tym samym teorie angielskich mediow o genialnym wycofaniu sie MU z powodu urazu mozna schowac w buty.
Loon pytam sie setny raz - jak fb zabronie dzialania w tle to bedzie sie budzil przy powiadomieniach?
Owen zagral w City bodajze 4 spotkania i na dodatek zbieral swietne recenzje, zasadzil nawet niezla bramke. Jak sie skoczylo, wszyscy wiemy.
Dlatego ja proponuje dac mu najpierw pograc, a potem wydawac opinie o kolanie.
Swoja droga nie twierdze, ze na pewno jest cos nie tak, wszystko moze byc w porzadku. Tyle, ze po pamietnym przypadku wcale bym sie nie zdziwil, gdyby faktycznie ktos doszedl do wniosku, iz lepiej poczekac, bo jak wszyscy wiemy - byl on na sprzedaz i sam zadeklarowal pozostanie dopiero pod koniec.
A skąd o tym niby wszyscy wiemy? Plotek było od ch... ale ani Allegri, ani Marotta, ani Agnelli, ani sam Vidal nigdy tego nie powiedzieli.
Czego nie powiedzieli? Ze byl na sprzedaz? Daj spokoj Valem, zamiast "Vidal nie jest na sprzedaz" puszcza sie oczko w postaci "Vidal musi poprosic o transfer, zeby odejsc" :D Sam zawodnik w tym samym czasie nie deklaruje sie ani na tak, ani na nie. Sorry, dla mnie to ewidentna proba przerzucenia odpowiedzialnosci na zawodnika, ktory rekawicy nie podjal i w ten sposob obie strony czekaly, az ktos sie zdecyduje na ruch, ale niech bedzie - nie wiemy, czy Vidal byl na sprzedaz :D