zaoszczedze wam trudu: tak, Neutm marudzi bo bayern prowadzi tylko jedna bramka, nie musicie juz wchodzic na livescore'a
ale super mecz
davis - w sumie to jakiegokolwiek niemca przed 50tką, kogokolwiek. Może Tuchela?
Generalnie Nojrum to kogo ty byś chciał w Bayernie za Guardiole?
Akurat Bayern nie potrzebuje trenera ze światowej czołówki, w przeciwieństwie do np. United, bo wszystko już tam jest ogarnięte. Wróci się do systemu Heynckesa i ma się samograja. Na Bundesligę na pewno starczy, a w Lidze Mistrzów też się sprawdzało. Wystarczy, że nowy trener będzie na tyle inteligentny, żeby tego nie spierdolić, a czasem też dodać coś od siebie.
Tuchel chyba zawiesił karierę. Dziwię się, że nie miał brania jak odszedł z Mainz. Spokojnie wyciągnąłby z kryzysu jakieś HSV, Stuttgat czy Bremę.
Nie bezniku, Bayern to już nie ten sam klub. Pomijając oczywiste roszady kadrowe które nastąpiły to przede wszystkim Ribery jest starszy o dwa lata i już nie będzie ciągnął ataku. Goetze jakoś nie umie go zastąpić, a innych kandydatów na taką rolę tam nie widzę.
Genialny mecz. Mam nadzieje, ze do konca Everton jeszcze strzeli te jedna bramke. Co ten Besic zrobil...?
chryste, nienawidze costy ale trafic do bramki to on potrafi...
[210] +1, biedny chlopak :D
Nie bezniku, Bayern to już nie ten sam klub. Pomijając oczywiste roszady kadrowe które nastąpiły to przede wszystkim Ribery jest starszy o dwa lata i już nie będzie ciągnął ataku. Goetze jakoś nie umie go zastąpić, a innych kandydatów na taką rolę tam nie widzę.
Dodać do tego fakt, że Guardiola oduczył ich kontratakowania i mamy przepis na upadek.
adrem - :)
Bayern to taki sam 'samograj' jak Barcelona
ech, glupie schalke, teraz Neutm naprawde uwierzy w to ze bayern moze nie wygrac bundes :/
a przy okazji, moze kogos zainteresuje, srajfona 4 mam do ozenku, 5 stowek
mówiłeś, że będzie w miarę, a był mega.
Coś czuję, że niebiescy teraz będą rządzić w europie. Costa to jest totalny kozak
everton byl dzis bez obrony, wiec na razie bym sie z tym wstrzymal, aczkolwiek costa widac ze pasuje do druzyny mou.
mam wrazenie, ze jakos strasznie januszowo na tym narodowym, myslalem, ze caly stadion bedzie kipial, a tam jakby sparing spobie grali
Nie bezniku, Bayern to już nie ten sam klub.
Ale nadal potentat, który ma bardzo dobrą sytuacja kadrową i świetną sytuacje finansową, przez co w tym klubie są wymarzone warunki pracy.
Bayern wcale nie potrzebuje cudotwórcy. Wystarczy inteligentny trener, a o to wbrew pozorom nie jest tak trudno, jak się wydaje. Bardzo mało jest na świecie klubów, w którym są tak świetne warunki do pracy, jak w Bayernie. A to, że Guardiola, przez idiotów nazywany najlepszym trenerem świata, doprowadził ten klub z 7:0 do 0:5, to inna sprawa.
przede wszystkim Ribery jest starszy o dwa lata i już nie będzie ciągnął ataku. Goetze jakoś nie umie go zastąpić, a innych kandydatów na taką rolę tam nie widzę.
Tych kandydatów Bayern może sobie zawsze kupić :).
Bayern to taki sam 'samograj' jak Barcelona
Tak, taki sam jak Barcelona 2008-2011. Po tym jak kluby nauczyły się grać przeciwko katalunii, Guardiola szybko się ewakuował, bo poza tiki-taką, nic innego nie umie.
Właśnie wróciłem z Narodowego. Było bardzo fajnie, Januszy nie za dużo, dużo młodych, ładnych dziewczyn, głośny doping - efekt piorunujący.
Do dna Belzet!
ht tps://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10418903_10152664483387241_5364497983523382471_n.jpg?oh=71a7b2a714887649d155f86ecd52b97e&oe=545D94B7
podobno byly nawet miejsca, z ktorych bylo widac boisko, ale tylko dla dzialaczy i ich dzieci :c
ja tam byłem na samej górze prawie, mniej więcej w rogu i muszę przyznać, że widok był dobry, a spodziewałem się, że bez lornetki nie da rady.
beka z tych co dali te 250zl za miejsca z widokiem na rusztowanie trybuny. nawet jakby jej nie bylo, to ogladanie pleców zawodników nie bardzo jest interesujace. ludzie z tamtych miejsc po prostu... stali przy barierkach trochę wyżej. myślę, że z trybuny na płycie widać było tylko łby ludzi, którzy siedzieli przed tobą czyli podobnie.
to chyba polsat kulawo to pokazal, bo zero emocji bylo w tv, ot taki tam meczyk w siatke sobie pograli
valem daj znac jak cos,
btw. mam tez do oddania ip5, tylko tak za 2 tyg
jak teraz oglądam, to przekaz telewizyjny był niczym przy uczestnictwie na żywo. co prawda stadionowe warunki nagłośnieniowe były jakie były, ale zorganizowany doping dawał poczucie pierdolnięcia jak nigdy.
Btw, ukończyłem The Killing. Bardzo fajny serial. Seattle, deszcz, zimno, dość gęsta atmosfera, zagadka. Super klimat. W dodatku zżyłem się z bohaterami choć Linden była nieco wkurzająca.
Tak przy okazji, nie mogę złego słowa powiedzieć o grze Alonso wczoraj, ale koleś wyglądał jakby granie Monachium to było zesłanie na syberię, z twarzy mozna mu było nieszczęście wyczytać praktycznie. Nie wiem czy on po prostu nie potrafi się uśmiechać, czy faktycznie bayern to dla niego dorobek, ostatnia szansa na grę i odpowiednich chińskich klubów dla innych emerytów. Jeśli to drugie to szczerze mówiąc - niech wypierdala.
Ale żeby nie było, grał ok.
Tak Loon, wbrew pozorom w klubach, które walczą o jakieś trofea ważne jest to, żeby piłkarzom chciało się grać i żeby nie robili tego z przymusu, ale w sumie rozumiem że kibic klubu, który od trzech lat bije się o środek tabeli mógł zdążyć o tym zapomnieć :)
wywnioskowałeś to z mojej wypowiedzi czy może sposobu w jaki gość z mojego avatara się na Ciebie popatrzył?
co za roznica z jaka mina gra, jesli robi to dobrze?
histeryzujesz
napisz "doszukujesz się na siłę kolejnych argumentów do zwolnienia guardioli" i mogę się wtedy zgodzić
Przesadzasz Neutm. Skoro dobrze grał, to w czym problem? Lepszy dobrze grający Alonso, który nie szczerzy zębów, niż Balotelli, który po głupim faulu na czerwoną kartkę, ma banana na twarzy :D.
Akurat Alonso do śmieszków nie należy, więc ja bym się tam nie doszukiwał drugiego dna, może nie lubi niemieckiego, względnie jego bawarskiej odmiany.
juz nie wspominajac o tym ze sam poprosil o transfer, po jednym meczu chyba mu sie nie odwidzialo
Nuetm zrzedzisz jak stara baba, chyba strasznie nudna musi byc ta bundesliga, zeby zwracac uwage na takie pierdoly. Nie kojarze wylewnej radosci na twarzy alonso jak gral w realu czy kadrze. Typ tak ma
Od początku czuję się tutaj świetnie. Grałem w Hiszpanii i Anglii, ale przejście do Bundesligi jest dla mnie krokiem do przodu. Podoba mi się tempo gry, które idealnie pasuje do mojego stylu - powiedział Alonso.
szkoda, ze kolarov nie gra w bayernie, on sie nigdy nie usmiecha
Byłem wczoraj w mieście X na Kampie i Brodkę obczaić... nic dziwnego że Voldemort jest tym kim jest.
Uuuuu... Srajfon pojawił się na horyzoncie i Valem nagle zdradza ideały.
O matkobosko, co to sie dzieje :D
Nigdy sprzetu elektronicznego nie kupowalem kierujac sie fanbojstwem, zawsze bralem to, co najbardziej pasowalo pod moje potrzeby.
Teraz priorytetem jest dla mnie dual sim, wiec padlo na lumie raczej, iphone bylby dla kogos innego ewentualnie.
Robi
A piatka za ile by byla ewentualnie?
z 5 musze jeszcze poczekac, bo to firmowy, wymieniaja nam na za 2tyg,
tylko tak sie zadzialo, ze ten co mam zalapal sie na jakas darmowa wymiane baterii, ale do konca nie wiem czy w serwisie beda wymieniac baterie czy po prostu daja nowy telefon, stad tez nie wiem jak bedzie z cena
Mignolet - Manquillo, Moreno, Lovren, Sakho - Gerrard (c), Allen, Henderson, Sterling - Sturridge, Balotelli
no taki sklad to ja qwa rozumiem.
Ciekawe co zademonstruje pan Why Always Me?
ładnie przestrzelił
chcialem pochwalic obrone the reds, ale przez to co zrobili przy strzale chadliego nie moge :/
no a balo poki co dobrze. mogl strzelic ze dwie bramki, ale zabraklo precyzji i szczescia. mam nadzieje, ze w drugiej polowie cos ustrzeli.
Mario byłby świetny gdyby mu się zawsze chciało grać. Bo jak chce to potrafi i jest przydatny na boisku.
Gerrard z karnego. Klasyk
kurde, moglby balotelli inny numer wybrac, bo juz z piec razy sobie mysle "o, ale ten mario zajebiscie kiwa", a potem sie okazuje ze to sturridge :v
allen sprytnie tego karnego wywalczyl, zreszta juz nie pierwszy raz.
omg, moreno jak suarez. ten sprint :o
Moreno
W Hiszpanii donoszą, że Real chce ściągnąć Groszka. Bardzo bym się cieszył gdyby to nie były tylko plotki.
A zaraz na TVP/TVN prawdziwe emocje.
Polaco -> Serio, ja oglądam :) Ludzie raz na jakiś czas takie wydarzenia, tym bardziej że służą celom charytatywnym. Sergiusz Ryczel z Jackiem Laskowskim za mikrofonem. W drużynie tvp Jasina z Kurowskim. Jurek Dudek sędzią. Będzie dobrze ;)
jesli van gaal nie ogladal wlasnie meczu tvp kontra tvn i nie zanotowal w notesie nazwisko jasina, to jest to kolejny dowod, ze trener z niego zaden
ow tomasz jasina posyla takie pily do przodu na nos, ze takich to carrick na treningu nie posle nigdy
a hubert urbanski wyglada jak heisenberg z ostatnich odcinkow
jakis taki... wymuszony!
tymczasem groszek prawie w realu, falcao prawie w city, a juve zostanie z jakims padalcem z atalanty :|
Może nie tyle wymuszony, co po prostu po którymś piwie rzeczywistość staje się piękniejsza...
https://www.youtube.com/watch?v=lxNZZ7BA2H0
Nojtm
Tam jest taki uśmiech półgębkiem, taki to jest dopiero wymuszony...
Boże, w jakiej ciemnej dupie byłaby ta nieszczęsna liga angielska gdyby nie Primera Division.
jak tam ci sie kyahn podoba pippomilan?
ja jestem naprawde bardzo pozytywnie zaskoczony
[283]
<---
ed.
Mówisz i masz. Skład Realu: Modrić, Kroos, Isco, Rodriguez.
Dzięki Carlo, teraz jeszcze Varane'a do pierwszej jedenastki poproszę.
Dzięki Shinji za wszystko, byłeś spoko, ofiara biednego środka pola i panic kupna Maty po tym jak Moyes dał popis miłości drewnianej piłki.
Realowi graty Groszka, nie da się gościa nie lubić i jak będzie grał to 25 goli jak w banku.
Raczej będzie wchodził z ławki.
Mam takie samo zdanie jak Kerlo. Chłopak może być idealny dla Realu.
Cieszy mnie też to, że Perez nie dał się Mendesowi.
Anderson has now out lived Vidic, Evra, Rio, Fabio, Berbatov, Ronaldo, Nani, Hernandez and Kagawa at the club
Bez kitu ale mi smutno z powodu Kagawy, dwa miesiące pod Kloppem i znowu będzie się na niego patrzeć w kategoriach cen 20+ baniek. Tym bardziej że Mata i Rooney grają żałośnie. Mniej w Macie gościa z Chelsea niż w Kagawie gościa z Dortmundu.

Swoją drogą, model biznesowy BVB, pod tytułem: "sprzedać drogo, odkupić za grosze" to jakieś mistrzostwo świata.
[289]
No dobra, ale na ile to problem Maty, a na ile reszty tej bandy patałachów.
Pewnie by jednak woleli wziąć za Lewandowskiego kasę z kategorii Cavani / Ibra niż zbierać swoich starych ludzi.
Alessio Cerci w Atletico.
Uff, gwiazdka jednego sezonu. Było blisko!
A Hernandeza w Interze nie chcieli na rezerwowego napastnika(!), to go wzięli do najlepszego obecnie klubu świata :) Mam nadzieję, że nie będą sobie pluli w brodę...
Skoro Groszek odszedł, to mam nadzieję, że Welbz zostanie wobec czekającej Robina operacji kolana.
Szkoda Kagawy, ale z powodu Groszka okrutnie mi smutno, bo po dojściu do formy naprawdę mógłby wiele dać drużynie.
18 minut, pełne 18 minut udało się Interowi przetrwać w tym sezonie bez kompletnie z dupy podyktowanego przeciw niemu karnego
Ale ch** wam w dupy, Handanović ku*wa!
bo po dojściu do formy naprawdę mógłby wiele dać drużynie.
Bądźmy szczerzy nie było na to szans, Rooney, Persil, Welbeck który jest dużo bardziej kompletnym piłkarzem, a jest jeszcze Wilson który zdaje się być największym obok Pogby i Januzaja talentem wychodzącym ze szkółki przez ostatnie 10 lat.
Po pierwsze, Real Madryt w lidze typowy #ancelottistyle. A przy 0-2 myslalem, ze juz po meczu.
Po drugie, jakas nowa czesc, maybe?
Ciekawe, czy jak Carlo nie wygra w cuglach primera, to pożegnają się z nim po sezonie.
Boże, w jakiej ciemnej dupie byłaby ta nieszczęsna liga angielska gdyby nie Primera Division.
Przecież to Hiszpanie wykupują największe gwiazdy ligi angielskiej i później chwalą się, że mają najlepszych zawodników. Ronaldo, Fabregas, Suarez, Bale itd.
negredo bardzo blisko valencii.
czyli pewnie falcao do city
#jasnowidz
ale ladnie klepie dzis sociedad.
Sam fakt, że wolą grać w Premier League niż w swoim kraju, dużo mówi. Ale co się dziwić, poza 6-7 zespołami, reszta ligi do dno.
Tradycyjny początek sezonu w wykonaniu Realu. W listopadzie będzie 10 punktów straty do Barcelony.
Ktoś wytłumaczy jakim cudem Iker jest pierwszym bramkarzem Realu ?
-_-
Negredo ponoc już wypożyczony. Szkoda, że będzie mógł grać za 2 miechy dopiero ...
[307] Kto tak mówił?
Ktoś wytłumaczy jakim cudem Iker jest pierwszym bramkarzem Realu ?
Dobre pytanie, od 3 lat co jakiś czas głośno zadaje je w tym wątku, ale to jest chyba temat tabu
Kto tak mówił?
Międzywiersza w trakcie Twojego samogwałtu nad Kovaciciem i Osvaldo.