ok, sprawdze, chociaz wiem ze bedzie jak ''super mecz w serie a dzisiaj, ogladajcie wszyscy'' -> 0:0 :D
leci w tv gdzies?
polsat sport, lub sport extra, ktorys z nich na pewno
przynajmniej maz pewnosc, ze 0-0 nie bedzie :D
komu kibicujemy valem?
adrem
ja tam lubie i djoko, i dimitrova, a ze pieniedzy nie stawialem to ma byc dobry mecz (no i poki co jest)
kubinho
nie odradzam
brazylia ostatni raz wygrala z kolumbia w 2003, a wtedy jak dobrze kojarze dysponowali odrobine lepsza druzyna, szczegolnie w ataku
brazylia ostatni raz wygrala z kolumbia w 2003, a wtedy jak dobrze kojarze dysponowali odrobine lepsza druzyna, szczegolnie w ataku
a od tego czasu każdy ich mecz kończył się remisem
dzisiaj nie będzie niespodzianek i Niemcy zagrają w półfinale z Brazylią

ej, jak w firefoksie zrobic, zebym po otworzeniu nowej karty mial dostep do czesto otwieranych stron? teraz mam pusta karte jak otwieram nowa. ;f
-->
Nigdy nie zrozumiem takich ludzi, którzy wyjeżdżają na całe życie za granicę bo tam więcej płacą.
Najpierw musiałbyś tam trochę pomieszkać, żeby ich zrozumieć. Po sprowadzeniu problemu do "zagranico wincej płaco" przynajmniej od razu wiadomo, że nigdy nie miałeś ku temu okazji.
niech sie w koncu te jelopy ogarna, przeciez w srodku pola to warunkami fizycznymi francuzi bija niemcow na glowe, wystarczy ich tylko przepchac i zabiegac :F
Słaby mecz...żabojady z taką grą nie zasługują na grę wyżej a Niemcy to Niemcy.

nie bedzie zadnych jamesonow valem, juz 2 razy dzis musialem twardo resetowac ten Twoj gowniany android, bo sie zadne aplikacje nie chcialy uruchamiac
chyba sobie kupie do pazdziernika nokie 630 to prawilny telefon w bardzo dobrej cenie z systemem operacyjnym zamiast imitacji :[[[
minusy zbiera tez na twoje konto dzisiaj paul pogba, no nie ukrywam, ze jestem rozczarowany
a jesli Kolumbia wygra w regulaminowym czasie to wygram 9 stówek, wiec dzis wszystkie kciuczki za Kolumbie
(nie zebym sie spodziewal inaczej)
edit: aha, koobcia ->
suarez za 200 mln euro
75 podali do publicznej wiadoosci
75 zataili ze wzgledow podatkowych
50 dostal ojciec neymara
Czepiacie się, a to nie mniejszy poliglota od Karola Wojtyły.
Schurrle jaka kaleka :D
Niemcy wreszcie grają tak jak się gra turnieje, czyli bez polotu do przodu.
Totalne przeciwieństwo ostatnich imprez, na których wszystkich lali, aż trafiał im się beznadziejny mecz.
Dzisiaj w zasadzie bez emocji, Francja niczego nie potrafiła zagrać, oni mają chyba jakiś kompleks po I i II WŚ.
Ciągle liczę na klasyk w finale, czyli Niemcy vs Holandia.
Zasrane szwaby ;_; ,a ten sędzia to taki penis zamiast czas zastopować jak aut jest albo coś to on co nie no żal.koom.peel zero gry francuzów oni chcieli chyba przegrać...
nie musiales edytowac kubun, wiadomo o kogo chodzilo :D
btw TWD mistrz, jestem w 3 epizodzie, jesli poziom rosnie to nie moge sie doczekac konca 1 sezonu
edit
ukryjcie amebe
a valbuena jest przyszloscia reprezentacji. szpakowski czas konczyc. zreszta mielcarski tez dzis pieprzyl bzdury ze sie sluchac nie dalo.
troche brakowalo jakiejs porzadnej dziesiatki u francji, nie mowie tu konkretnie o nasrim bo imo deschamps zrobil dobrze, ze go nie wzial
ale no ludzie, na lawce cabella...
na euro 2016 to juz bedzie thauvin, wtedy bedzie pieklo
Mecz był tak fascynujący, że moje myśli koncentrowały się głównie na tym kiedy Szpaku zacznie Marsyliankę nucić...
dobrze ze niemcy wygrali, sa bardziej poukladana druzyna, co zwieksza szanse na to, ze w razie jakby kolumbia nie dala rady, to oni wyeliminuja brazylie.
Jeśli poziom kolejnego meczu będzie taki jak Niemcy-Francja to dobrze, że na Polsacie leci Disco Festiwal Kobylnica 2014.
e: myślałem, że o 21, sh*t happens :/
no i po mojej fortunie, ale na euro 2016 tez na nich postawie, bo pokolenie jest swietne
Francuzi bronili się przed Niemcami przez 13 minut. Od czasów II WŚ nic się nie zmieniło.
Ciekawe czy bals zmieni ze wstydu avatar tak jak Filip zmienił stopień gdy Włosi odpadli.
Jedyne co zapamiętałem z meczu to fakt, że Hummels jeżdził Varana jak przedszkolaka.

jak wejdzie to mam na wersję 16 GB
dorzucam hajs na kolumbie
znam Guarina dosc dobrze z Interu, strzał 30 metrow nad bramką to wlasnie jego "firmowe zagranie"
musisz loon opracowac jakis plugin, ktory bedzie z automatu transferowal tutaj twoje tweety, oszczedzi ci to duzo czasu
swoja droga uwazam, ze jesli kolumbia ma ten mecz wygrac to zyciowke musi zagrac nie james, ale cuadrado
wezmy tez pod uwage fakt, ze stoperami kolumbii sa goscie, ktory obrony uczyl allegri, nie dziwota, ze padla bramka po rogu : - )
Ale akurat zaden z nich nie byl odpowiedzialny za Silve. Co oni zrobili z tym atakiem? :|
swoja droga tez szacunek dla laskowskiego za bzdury jakoby to ibarbo byl wirtuozem w cagliari, akurat w tym wypadku to fifa ma racje #szybkisilnymurzyn :D
dobrze widzialem, ze przy strzale cuadrado byla 2 razy reka? dokladnie sie przyjrzec nie moglem, bo brazylijski realizator chce ukrywac przekrety
mecz w skrocie - cuadrado gra gowno, a ulatowski pieprzy glupoty, mam nadzieje ze kolumbia wyrowna do przerwy
Joseph Barton @Joey7Barton
That €40m paid for Hulk looks about €39,999,999 too much...
ktos tu w ogole jest za brazylia?
Czy w ogóle w pierwszej połowie był jakiś spalony? Drużyny rozciągnięte na całym boisku...
no nie robcie tez z typa dziada, w porto dawal rade
w porownaniu do valencii to cuadrado na pewno jest krokiem do przodu, zobaczymy co z niego wyjdzie, bo czasem za bardzo sie mota w te dryblingi zamiast od razu podac - no i w defensywie gorszy
w porownaniu do valencii to cuadrado na pewno jest krokiem do przodu
No o to nie jest obecnie trudno, szczerze mówiąc.
Siedzę sam w piątek i nie mam nawet nic do picia poza czysta i zero przepity / czegoś na drinki. #fml Do tesco 3 minuty czyli za daleko.
spaniard drukuje pieknie juz dawno zolta dla brazyli dac powinien :P
Sędziowanie poziom La Liga.
Laskowski przypieprza się do tego Hamesa, a to jedyny piłkarz Kolumbii, który robi coś sensownego.
Już nie wspominając o tym, że forma Neymara Laskowskiemu jakoś nie przeszkadza.
[289]
A ja, na ten przykład, wolę zagryzać.
jozef, ja juz i sosem czosnkowym, i mukosolwanem popijalem, wystarczy chciec
Ja p...... jaki tartak na boisku. Brazole prowadzą regularną wycinkę z pomocą sędziego.
#spisek
Czerwona fasola, tuńczyk, resztka fety, masło orzechowe, migdały, groszek, twaróg, nic mi do głowy nie przychodzi ;o