Śmiszny ten Coates. Wyglada jakby powolali go specjalnie na wypadek, gdyby Anglicy zabrali Croucha.
To jeszcze nie dostał...? Widocznie źle się wystawia... To co z niego za napastnik? :F
Już? To teraz dzieci odłóżcie łopatki i umyć rączki, bo zaraz leżakowanie.
[206] 4 lata temu też tak prorokowano, a wiadomo jak się skończyło.
Tam zaraz asekurować... Wpycha się i plącze pod nogami, to Runi musi szukać miejsca :D
Bo to spisek jest. Pogoda ustawiona pod kraje spoza Europy.
A tak na poważnie to Woy nie ma pomysłu na tą drużynę. Wygląda to mniej więcej tak. Wepchnijmy na boisko gwiazdy i może ugrają wynik.
kubun, stawiaj. campbell jutro postraszy defensywe wlochow.
bez suareza nie ma urugwaju. calkiem inny zespol. anglicy tak jak myslalem nie wyszli z grupy. bez niespodzianki.
kubun
na razie to na Japoncow, podwoisz kase siedzac w fotelu
Znając życie, to Grecja wciśnie dzisiaj jakiegoś farfocla i wygra 1-0.
A kiedy mieli pomysł? Oglądam Mundiale od 1998 roku, Anglia zawsze miała gwiazdy, ale ich największy sukces to chyba zaledwie 2-1 w dupe z Brazylią w 2002.
Przeklęta reprezentacja, zupełnie jak w Polsce. :)
https://www.youtube.com/watch?v=RJqimlFcJsM
It's coming home
It's coming home
It's coming
Football's coming home
:(
Nero
w zyciu, to nie jest ta grecja co wczesniej
Valem -> Czyli mówisz, żeby stawiać stówę na Japonię? Jak przegram, to zwrócisz? :D
Jak przegrasz to razem bedziemy ostro wkurwieni.
To mnie nie zadowala. Ile postawiłeś?
czydziesci ojro
Mam złe przeczucie, ostatnio przegrałem na Urugwaju, jeszcze sobie odpuszczę :P
No i jak tam panowie idzie w ruletce gola? ja jestem juz 216 :) a ty Stra?
ok, rzucilem troche kapitalu na Japonie Valem
jak sie stłucze...
na Twoja odpowiedzialnosc
a jak wygra Japonia to kupujesz ode mnie telefon
EDIT
na WLochow kurs 1.53 :O trza chyba wejsc grubo
o matko, pora chyba spać, japonia w przewadze, a i tak bez pomysłu, no ale czego spodziewać się po drużynie, którą prowadzi zaccheroni... ostatnio ubawiłem się tak na iran-nigeria
no i valem, gdzie jest moje dwieście baniek?
na razie to na Japoncow, podwoisz kase siedzac w fotelu
ide spac, jak utrzyma sie to 0-0 to bede mial rano dobra beke, znalezli sie fani hazardu kurde :D
nie urwe Ci Valem jaj tylko dlatego, ze zanim mnie namowiles, postawilem kilka groszy na remis i wiecej rogow japonii
dzieki temu wyjde prawie na zero
Przeciez to nawet Fornalik by zakazal grac glownie gornymi dosrodkowaniami. Wiedzialem ze Zac to debil, ale ze az taki...
/\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\
nie polecam tego allegrowicza
beka, przynajmniej karnezis i manolas na kapitanie ladnie zapunktuja
nie ma to jak grac dosrodkowaniami z grekami przy slabych warunkach fiz. japonczykow. genialna taktyka.
no to teraz wks remis z grekami i wyjscie z grupy bedzie. bo japonia z tym trenerem to nawet nie zremisuje z kolumbia.
nie wiem, moze jakas ankieta, ktory trener bardziej spapral robote na mundialu: zaccheroni czy del bosque?
moj glos mimo wszystko na zaccheroniego ponieważ jego kretynizm bije naiwnosc hiszpana
adrem
Ja mam bekę z ludzi, którzy potrafią tylko wyśmiać po wpadce. Polecam prześledzić moje bukmacherskie ruchy od początku mundialu. A o moje finanse też martwić się nie musisz, do biznesu niczego nie dokładam, gram dla przyjemności, a i tak jest fajny plus.
Loon
Ja myślałem, że gorzej niż za Juve być nie może... myliłem się.
Pięknie wszedł remis. Komp będzie mój.
Miałem dobre przeczucie.
oj nie gniewaj sie Valem, nie bawi mnie bukmacherka, bawi mnie jedynie wiara w japonczykow, peace ;*
Valem, stawiasz coś dziś? Podziel się, przemyślimy razem, czy to na pewno dobry pomysł :D
Tak, na wygrana Wlochow i na to, ze beda mieli min. 2 rozne wiecej od Kostaryki.
Muszę się zastanowić :D
Valem, dzieki Tobie rozdalem wszystkie moje resztki w bet365 na pierwsze dwa mecze dzis i nie moge planowac reszty turnieju.
Wiec chce dorzucic do pieca, oczywiscie ;-)
Gdzie warto wejsc od nowa, zeby byl
a) wysoki bonus przywitalny lub
b) wysokie podwojenie pierwszej wplaty
betclic, darmowy zaklad do 200 zl bez zadnego obrotu (czy wygrasz czy przegrasz to spieprzaj stamtad, bo ujowe kursy)
expekt, darmowy zaklad do 222 zl bez obrotu (tez spieprzaj potem od razu), musisz tylko sie rejestrowac przez link podany na forum.bukmacherskie.com w dziale promocje u bukmacherow
potem polecam na stale williamhill, maja na start bonus do 25 ojro/funtow, kursy sa bardzo dobre
edit
na francuzow dales? ja mysle nad 1x
edit2
adrem
luz, w tym watku potrafimy sobie wybaczac, nie to co w tym drugim
Valem -> Czym są zakłady systemowe i Betclic14 na Betclicu? Czy jak postawie na wynik dwa mecze MŚ to w razie niepowodzenia odzyskam te 200 zł?
Kurna, pitolenia troche z tymi bukami, nie chce mi sie chyba :P
Dziś all in na Włochy i Francję po równo + over 2,5 we Francji.
Nie jestem do konca pewien tej Francji, bo Szwajcaria to dobra druzyna, no ale...
A byla taka fajna tradycja nie zasmiecania watku bukmacherskimi bzdurami... :>
to co, nowy watek moze
Ja tam widzę over 2.5 dzisiaj we Włoszech, jak dobrze pójdzie to sami pokryją, bo wątpię, że Dzołi Kambel z Kostaryki miał znowu taki dzień konia.
Do tego przewiduję ostre kosy w meczu Hondurasu więc karteczki też polecam pograć.
A po meczu Szwajcarów spodziewam się tylko dobrego widowiska, może jakieś 2:2.
Spytajcie się matrixosa, słyszałem, cytując klasyka, że to "kocur" jeśli chodzi o zakłady bukmacherskie
z matiego sie mozna smiać, ale jak mu iedyś po 10 latach prób wejdzie któryś z jego magicznych zakładów to kupi sobie tutaj nas wszystkich do usługiwania na jego jachcie :P
zelazna piesc
nie wiem o czym do mnie rozmawiasz, ja gram tylko single, max treble, zadnych tasm
na betclicu zeby byl zwrot musi byc zaklad gdzie sa 3 mozliwosci, czyli np 1x2, lub wielokrotny dowolny
Paudyn <-
no wiesz... https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2d/Christianity_Branches.svg/659px-Christianity_Branches.svg.png
jeszcze wiele przed tobą..
Faktycznie takich pilkarzy jak Mario nie ma wielu.
No i nie udał się druk żółtym pizdeczkom. Brawo Kostaryka!
Dobrze że "goal line" jest bo nadal byłby remis.
jak mowilem, latwo wlochom nie bedzie.
beka by byla, jakby kostaryka zdobyla 9 pkt w tej grupie. ale poczekajmy.
Beka to by była jakby Kostaryka wygrała Mundial, jak na razie wiemy o nich, że nie mają kompleksów :P
Na boisko powinni wejść Insigne i Immobile jeśli Włosi chcą ugrać chociaż remis.
jak na razie wiemy o nich, że nie mają kompleksów :P
I grają BEZ RESPEKTU!
Mundial taki piękny.
Przypomnijmy, ze Immobile to nastepca Roberta.
Jak gość, który się nazywa Nieruchawy może być napastnikiem? I następcą ultra wspaniałego Roberta L?
Wróciłem do domu, włączam TV, Kostaryka wygrywa z Włochami. I've a feeling we're not in Kansas anymore.
- wchodzi alessio... serki...?
- czerczi
- przepraszam, oczywiscie, tak bedziemy wypowiadac nazwisko tego pilkarza
Coś śmierdzi golem dla Włochów.
Kostaryka nie tyle zagrała jak kopciuszek, tylko w obu meczach była zwyczajnie lepsza i samoświadoma. Rozsądny klub wysłałby swoich dyrektorów sportowych i skautów do ich ośrodka treningowego.
ale padaka, jakbym widzial nasza reprezentacje
<--Cały mecz
Kostaryka mistrzem świata!
no i brawa dla kostaryki. wszyscy im nie dawali nawet szans na 1 pkt w tej grupie, a oni zdobeda pewnie 9.
sport.pl/mundial2014/0,135534,15067067.html?pelna=tak
uzupelnijcie sobie, ze kostaryka wygra :D dobra beka
wgl kostaryka trafi na wybrzeze, czyli juz maja cwiercfinal
Hiszpanie z anglikami w samolocie przynajmniej nie będą się czuli samotnie.
szkoda, ze pogby nie ma :/
w tej grupie chyba lepiej wyjsc z drugiego miejsca, bo trafi sie na argentyne, ktora jest beznadziejna, a potem na belgow czy portugalczykow i juz polfinal
a przy wygranej po bosni czekaja niemcy
Mam nadzieję, że Cabella coś pogra.
no mogliby ci francuzi wysjc z grupy, w poniedzialek wszyscy pewnie skacowani beda i bede mial luzy w robocie :F
Wczoraj, jak zobaczyłem grę Anglii prowadzonej przez tego życiowego nieudacznika, to mi się płakać chciało. Dzisiaj, po meczu Włochów z Kostaryką, chcę mi się jedynie śmiać. Jak to powiedział jeden z Jacków, bardzo fajnie, że Kostaryka wygrała. To jest mundial pełen niespodzianek. My to lubimy. Moc fajności!
Czyli na następny mundial trzeba postawić po 5 zł na wyjście z grupy każdego outsidera. Teraz Kostaryka, 4 lata temu np. Słowacja. Jak są kursy po 500 to trzeba korzystać :D
Jak są kursy po 500 to trzeba korzystać :D
Na wyjście z grupy nie ma takich kursów. Na zdobycie MŚ to tak, ale nie na wyjście z grupy.
2-0 nananana
To sie nazywa szacunek do moich pieniedzy
Przesadziłem trochę, ale kursy i tak są niezłe. Warto skorzystać, bo zawsze jest jakaś niespodzianka.
HAHAHA :D
Dobrze, że chociaż słaba Francja potrafi się spiąć kiedy potrzeba. Obydwie bramki ładne ale nie ma co się podpalać bo to początek meczu. Natomiast pochwalić trzeba ich za ten rzut rożny bo takie drewno jak Giroud to jednak trzeba umieć obić żeby piłka wpadła do bramki.
Imho Giroud jest trochę gorszym piłkarzem niż Balotelli, ale obaj grają mniej więcej na tym samym poziomie 30-40 napastników, których miałem w głowie podczas dyskusji z Kyahnem, którego racji, jak na złość, nie potwierdził kolejny już mecz Włochów.
Szkoda, że M'Vila nie pojechał na Mundial, ale dali mu w kadrze półtora roku bana przez słabość do piętnastolatek i do wódki, ale odkąd jest Nerazzurrim można mu wybaczyć
Nie żebym bronił Balotelliego bo zagrał beznadziejnie, ale dzisiaj wszyscy Włosi sztuk 14 wylecieli z top1000 piłkarzy, a co dopiero mówić o top40.
Och no to nie wyszła mnie szydera bo myślałem, że to Maco pisał laurki na temat wariata z Milanu.
Nie martw się Kyahn, jest jeszcze Benzema, który zawsze będzie gorszy od Balotellego, niezależnie ile goli nastrzela reprezentacji Ameryki Środkowej złożonej głównie z piłkarzy nazywanych na cześć Zibiego Bońka
kazdy uwielbia varane'a, jak mozna inaczej?
Utwórzcie proszę nowy wątek, gdyż chcę przedstawić listę
giroud co gra to sam sie dziwie.
ale czulem, ze dzis strzeli. dobrze, ze postawilem.