Pytanie jak bardzo jest to "oficjalne":
http://sport.wp.pl/kat,1750,title,Oficjalnie-Real-Fiorentina-na-Narodowym,wid,16693639,wiadomosc.html
oho, ten mecz (16.8) wypada między Superpucharem Europy (12.8) i Superpucharem Hiszpanii (20.8); 240 złotych za towarzyski mecz Castilli to zdecydowanie za dużo :C
Cena dla prawdziwych koneserow lubiacych ogladac w akcji rezerwy grajace na pol gwizdka.
ajajajajaj droooogooooo
Swietny transfer. Jak nie Inter.
Buttner potwierdzil, ze jest na wylocie. Ponoc Dynamo.
Mazzarri zablokował, woli Behramiego
Mam nadzieję, że wąsacz dziś znowu nie ogarnie i zostawi martineza na ławce, a hiszpanie przegrają.
Jak Nojtm sobie życzy przegranej Hiszpanów to cała kasa na Chile lub remis Loon, będziesz miał ajfona.
Nie będzie miał, zrobię wszystko aby uchronić go przed produktami ze zgniłym jabłkiem.
Może kupić super sprzęt od pewnego sprzedawcy, ale nie, musi być japko :/
Nie wiem jak możecie winić loona za to, że chce odmienić parszywość swojego życia w telekomuniacji. Ja sam mam telefon z Androidem od 2009 roku i to do dziś jest jedna wielka wersja beta, przez 5 lat nie udało im się wyeliminować problemów ze stabilnością, przycinania, na każdym telefonie jakieś problemy z nakładkami, no syf, kiła i mogiła, hcuj, dupa i kamieni kupa. Mnie też by już cierpliwość siadła.
[218] A może warto za hajs z blogów kupić jakiegoś flagowca zamiast pentagram monster biedronka 99zł?
mam od dwoch lat htc one x, kupiłem sobie w maju Xperie Z1 z KitKatem przy przedluzaniu umowy, ale oddałem @mame bo jej sie podobal
musi byc ajfon
Tak się zastanawiam, czy to błąd czy Cahill faktycznie awansował na napastnika?
O MATKO TO NIE TEN CAHILL!
Zgredek ale zaszalałeś w fantasy. Chyba nie zrozumiałeś zasad :)
Mam wyłożone na to fantasy. Jak Ramos robi 9pkt to nie mam pytań ...
No i druga sprawa to nie trafiłem z zawodnikami :((
Spain XI: Casillas; Azpilicueta, Javi Martínez, Ramos, Jordi Alba; Busquets, Xabi Alonso, Iniesta; Pedro, Diego Costa, Silva
Gdzie Koke :((((
No przecież to Dziadu, czego oczekiwałeś?
Jak na niego to i tak rewolucyjne zmiany.
Hiszpania potrzebuje w środku pola zawodnika, który nie odpuści żadnej piłki i będzie potrafił ruszyć do przodu, dlatego widziałbym Koke w miejscu Busquetsa i Alonso ustawił na pozycji Katalończyka.
Mógł powołać Gabiego, który jest szybszy od Xabiego a i dobrze podać potrafi.
No i taki Llorente to by dzisiaj ze 3 bramki ustrzelił patrząc na wzrost obrońców Chile.
beka z tego mundialu, wszyscy robia wszystko, by nie uznac ich czasem za faworytow
mozliwe, ze po 2 meczach wszyscy beda mieli po 3 punkty
Odważna teoria - Australia wygrywa wszystkie trzy mecze i wychodzi z grupy z pierwszego miejsca.
Lol, racja, zapomniałem. :D
Jakoś w pamięci miałem że wygrali.
lipt0n -> Ja widziałbym drugą linię Hiszpanii właśnie z Koke, Gabim i Isco (których nie wiedzieć czemu Dziadek nawet nie powołał), wtedy Iniesta mógłby bez przeszkód zagrać na swojej pozycji i razem z Silvą tworzyć sytuację podbramkowe. A co do dziewiątki to bez wątpienia najlepiej sprawdziłby się w tej formacji właśnie Llorente.
Nie no, Hiszpania dziś raczej wygra... Przecież oni mają dalej TOP3 kadrę na tym turnieju, nawet wypalone moralne dziady są chyba w stanie zmobilizować się na Chile.
Ale może mówię tak dlatego, że postawiłem na nich ostatki.
Nie pamiętam co kurczę postawiłem w meczu Holandii i nie za bardzo wiem jakie jest moje stanowisko. Zdaje się, że ponad 3 gole, więc piona.
Jezu, co te Kangury wyczyniają pod bramką Holandii?
Powinni wygrywać dwiema bramkami, a przegrywają.
Genialny mecz, jeden z lepszych na tych mistrzostwach. Szkoda że w tle rozjeżdża się demokrację #Wprost
Wprost nie jest czasem lewacki ?
Jeśli tak, to dobrze im tak.
spoiler start
Wybaczcie, musiałem :P
spoiler stop
Gdyby Silva strzelił na 2:0 pewnie teraz rozmawialibyśmy jaka ta Holandia jest słaba.
Nie, Wprost jest prawicowy od dluższego czasu, ale w taki znośny sposób, nie szaleństwo smoleńskie jak u tych powalonych braci i magazynie wDupie
Wybaczamy Atlasie Zbuntowany.
Gdyby Silva strzelił na 2:0 pewnie teraz rozmawialibyśmy jaka ta Holandia jest słaba.
Cały czas możemy tak mówić. Moim zdaniem Meksyk ich powiezie.
Gdyby Chile, Hiszpania i Holandia skończyły grupę z sześcioma punktami, to na jakiej zasadzie ustalają kolejność, według stanu bramkowego?
Czytałeś ? Ja dwa lata męczyłem. Naiwna i momentami śmieszna ta libertariańska biblia. Długie monologi miałem ochotę przewinąć.
Nie dałem rady. Filozofia dla debili.
Na Mitrę, niech ten Babiarz dostanie raka!
To co hiszpanie robią papa?
W ogóle tak to powiem wam, że mistrzowski ten mundial. Dużo niespodzianek, goli - Prawdziwe święto dla każdego fana piłki nożnej.
Wygra Hiszpania
Biały dym nad Giuseppe Meazza, Habemus M'Vilam
329 – Nigel de Jong has not received a red card since August 1 2006, playing 329 official games for club & country. Professional.
how the fuck is that possible
Diego costa jest drewniany. Szpakowskiego nie da się słuchać, że aż dałem mute'a. A to dopiero 16 min.. sam w to nie wierzę.
NIE MA HISZPANII W WARSZAWIE
ps. jestem bankrutem, juz oficjalnie
No i prawidłowo. Hiszpania mówi papa
Diego costa jest drewniany.
Nom, tak jak 90 kilka % napastników grających na szpicy.
Jezu, ten obronca z siedemnastką niezła bambaryła
Pedro jak zwykle nurkuje.
Nojtm
Ja dalem bezpiecznie, X2 do przerwy, kurs 1.7, w kazdym razie dzieki za przepowiednie :D
Chcialem teraz pograc na koncowe zwyciestwo Hiszpanow, ale nie daja mi powodow, zebym w nich zainwestowal.
Bo Costa hiszpanem chciał być...
Xabi poluje na czerwo by oszczędzić sobie cierpienia w drugiej połowie.
Dobra, Casillas juz pozamiatał.
Brutalnie się z emerytami obchodzą.
Najgorsze jest to, że po tym turnieju nikt Ikera nie kupi :|
O matko, czo ten Iker :O
W odpowiednim momencie dalem jeszcze wiecej srodkow na Chile po kursie 2.25, helje!
Teraz to beka, a kto przez lata Hiszpanią powiększał sobie swoje dygotalne przyrodzenie?
Ale powiem szczerze, że są tak nędzni, że nawet nie chce mi się szydzić.
Już po meczu.
Święty Iker - upadek legendy.
Widze, że Hiszpania jak Polska. Mecz otwarcia, mecz o życie i mecz o honor.
[290]
Lol, już się z Barcy przerzuciłeś?:F
Lol, już się z Barcy przerzuciłeś?:F
Nie, wręcz przeciwnie. Dlatego właśnie się cieszę, może w końcu ktoś zrozumie że trzeba trzęsienie ziemi tam zrobić i beton wykruszyć bo nic już z tego nie będzie.
Jedyny plus jest taki, że Del Bosque udowadnia jaki jest cienki. Jechał na farcie zbyt długo.
Dobry i mądry trener nie wystawił by takiego składu i nie powołał niektórych piłkarzy.
mialem strasznie do dupy dzien, przychodze do domu i od razu mi sie humor poprawil. beka.
boske juz nie ma pomyslu.
szykuje sie ciekawe pozegnanie po dwoch meczach z mistrzostwami.
ale moglem kurde postawic na zwyciestwo chile. niech to...
Now expecting Del Bosque to take off his mask and reveal that he's actual Massimiliano Allegri. #DaiDaiDai
Tylko i wylacznie wina wasatego dziada, bo hiszpania dalej ma zajebista pake, imo jedna z najlepszych, tylko kurwa trener przespal, myslal, ze sie samo zrobi. Nie zrobi sie.