po co mi ipad?
do czego moze sluzyc ipad? fajne to, do czego moze sie przydac? ipad ten nowy, ipad? jako co mozna uzywac tego nowego ipada, Apple? jakie ma funkcje i czy fajny jest ten Apple nowy ipad?
Moze sluzyc np jako interaktywna podstawka pod piwo :) Tylko zapewne sie grzeje, wiec piwo sie zagrzeje :(
Odpowiem po kolei:
do czego moze sluzyc ipad?
fajne to, do czego moze sie przydac?
jako co mozna uzywac tego nowego ipada, Apple?
jakie ma funkcje i czy fajny jest ten Apple nowy ipad?
Podstawka pod kubek, wycieraczka pod drzwi, deska do krojenia lub prasowania, możliwości jest sporo.
ipad ten nowy, ipad?
Tak.
yyy... a Ipad, ten nowy? Do dojenia krowy?
pytam serio, po prostu nie zaglebialem sie nigdy w ipada a mysle nad jakims gadzeciskiem, moze ten ipad nowy? tylko potrzebuje go jesli juz mam czytnik ebookow?
Jeżeli sam nie potrafisz wymyślić dla niego zastosowania to znaczy, że nie jest Ci potrzebny.
Wszystko co ma swiecacy ekrna do czytnia e book jest zle, jak cos to tylko kindle, wiec nie, ipad nie bedzie dobry do czytania e bookow
do wszystkiego do czego służy zwykły komputer, laptop, netbook oprócz:
- nowych gier AAA
- profesjonalnej edycji multimediów
- składania gazet, profesjonalnej edycji tekstów
- grania w gry flash i oglądania reklam
Generalnie zastępuje laptopa, jeśli ktoś nie ma do pisania dłuższych tekstów, a lubi rozwalić się wygodnie na kanapie/łóżku i przeglądać internet, to iPad jest wspaniałym narzędziem :)
mojej żonie zastępuje laptopa (skype, mail, www, etc.). Stary laptop ledwie dychał a na nowy wydałbym tyle samo albo więcej i znów bym czekał na załadowanie windowsa, ściągnięcie updatów, rozwiązywał problemy ze sterownikami etc. etc. A tak w ciagu 1s mam sprzęt gotowy do pracy - do tego dużo bardziej poręczniejszy.
I dla dziecka - jeżeli ktoś ma bobasa w wieku 1.5 lat + to bardzo gorąco polecam. Moja niespełna półtoraroczna córka układa sobie na nim puzzle :)