Plus Mix
Witam Serdecznie ! Mam pytanie ... Bardzo spodobał mi się telefon LG L5 i w doładowaniach 24 po 30 zł kosztuje on 369 zł a jeżeli wezmę go na 36 doładowań po 30 zł to dało by go wziąć za 150 zł ?
Ale sztywno w jakim sensie ? Bo nie mogę zrobić oferty 36 doładowań po 30 zł
Powinna być jakaś tabelka z ilością doładowań i ceną telefonów. Gdybyś np. brał kilka telefonów na abonament na firmę to może byś mógł coś ugrać a tak to będzie ciężko.
Quasenthio --> w zwiazku z nowelizacja prawa telekomunikacyjnego umowy aktywacyjne nie moga byc dluzsze niz 2 lata (24 doladowania). Tylko przy przedluzeniu umowy moze byc ona dluzsza.
A najlepiej pytaj tu:
https://www.gry-online.pl/forum/komorka-w-plusie-watek-dla-klientow-i-nie-tylko-cz-10/z1bec403?N=1
A o czym ja kurde piszę ? Jestem w plusie 8 lat i przedłużam umowę ...
Ten telefon NOWy kosztuje 439zł bez zadnych abonamentów i mixów :/
Też stwierdziłem,że to kpina ale pójdę do plusa i powiem,że dam za ten tel 100 zł za 36 doładowań a jak odmówią to powiem,że Play ma dla mnie lepszą ofertę ...
Mix to nie abonament. Nie możesz się targować. Mają sztywno ustalone ceny i koniec.
Quasenthio --> zycze powodzenia. Tylko licz sie z tym ze kazdy operator ma gdzies starych klientow i nie ma ciekawszych ofert dla nich, niestety bardziej sie oplaca przeniesc. Dodatkowo w niskich abonentach/doladowaniach ceny telefonow sa malo atrakcyjne. Ja w koncu kupilem sobie uzywany, lepszy aparat za taka sama cene jak oferowali u operatora.