Witam. Mam pytanie do osób, które mniej więcej znają się na bundlach, jakie oferuje Sony. Planowałem zakup PS4 jeszcze w tym tygodniu, ale pojawiła się data premiery GTA V, stąd moje pytanie: Myślicie, że będzie oferta zakupu konsoli wraz z grą? Najlepiej w pre orderze.
Pozdrawiam.
Ja sądzę, że tak. Ale jeszcze za wcześno, aby wróżyć z fusów :)
ja sądze, że prędzej będą bundle z xboxem One - biorąc pod uwagę wyłączność GTA4 na xboxa kiedyś... i brak jako takich innych tytułów przed świętami, które mogłby xobxa mocno sprzedać
dwie marki chyba dzielą się trochę tymi bundlami, ps4 wzięło destiny, xbox - fife - co najwyżej niektóre markety mogą robić promo i doklejać grę do pudła z gołą konsolą - MM dokleja gdzie sie da Spidermana na PS4 ;)
Dzięki, za odpowiedź. To moja pierwsza konsola, zawsze byłem zagorzałym PCtowcem, więc mam kilka pytań:
1. Czy gry w dniu premiery można kupić na PlayStation Store w niższej cenie?
2. Po kilku godzinach czytania i oglądania filmików doszedłem do wniosku, że wybieram PS4, nie X One - dobry wybór?
3. Czym tak naprawdę różni się wersja zwykła od wersji bundle, pomijając niższą cenę gry?
Pozdrawiam
Odp. 1 Kupisz w droższej cenie
Odp. 2 I zrobiłeś dobry wybór, więc niczego nie żałuj
Odp. 3 Niczym
cena nie jest niższa... ps4 z watch dogs to zwykle 1800-1900zł, cena z destiny 1700, gołą ps4 można zwykle wyhaczyć za 1500 w marketach, destiny więc w miare promocyjnie z ps4 stoi ale to pewnie wyjątek związany z wielką promocją destiny tylko na PS4
czasem bundle to tylko kod do wykorzystania, choć chyba nie w przypadku PS4
Najtansze PS4 jest za 1444 PLN :)
A kilka dni po premierze gry można kupić sam kod np. na allegro w niższej cenie?
Jeszcze jedno pytanie. Czy ceny konsol, jak podzespołów komputerowych, w okresie świąt idą w górę?
DM
Bundli z Xbox One na pewno nie bedzie. GTA4 to piesn przeszlosci, R* od poczatku promuje GTA5 na konsolach Sony. Tzn moze jakies sklepowe oferty będą ale nie oficjalne packi jak to bylo z PS3.
BTW bylo juz mowione ze Sony dostanie jakies extrasy na wylacznosc, pewnie jakies dlc.
http://metro.co.uk/2014/06/12/gta-v-on-ps4-has-exclusive-extras-says-sony-4758657/
Czy ceny konsol, jak podzespołów komputerowych, w okresie świąt idą w górę? Szczerze to idą w dół.
Podejrzewam, że nie pojawi się w ofercie ps4+gtav, ponieważ producenci konsol dodają do swoich konsol gry których developerzy/wydawcy są w jakiś sposób powiązani z producentem konsol. Np:
xbox+forza, halo, fable, gears of war itp;
ps+gran turismo, lbp, tlou, gow, uncharted itp.
Ale są też wyjątki np fifa.
Bardzo możliwe że będzie taki zestaw skoro, był już ps3+GTA V. Osobiście chciałbym kupić bundle ps4+wiedźmin 3, ale mogę zapomnieć szybciej będzie z XONE
@kubaro A czemu tak sądzisz? Przecież producent gry wahał się czy tą grę wydać na XONE. Na PC i PS4 już dawno to zaplanował a na XONE trochę było milczenia.