Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: PlanetSide 2- pójdzie?

03.12.2012 00:04
PS3fan
1
PS3fan
87
Generał

PlanetSide 2- pójdzie?

Hej,
Mam do was pytanie z cyklu "czy pójdzie". Chodzi mi konkretnie o grę PlanetSide 2 i konfigurację:
Intel i7 2670QM
Radeon HD6990M
4GB Ram

Dodam jeszcze ze docelowo będę grał w 1920x1080. W jakich detalach PS2 będzie chodzić płynnie w tej rozdzialce na tym konfigu? I bardzo proszę o nie podawanie stron typu Can You run it czy system requierments lab, bo to są tylko suche porównania specyfikacji i wymagań, które niewiele mi powiedzą. Z góry dzięki za pomoc.

03.12.2012 00:08
shawnz
2
odpowiedz
shawnz
64
lieutenant

nie ma szans

03.12.2012 00:30
Pathlogan
3
odpowiedz
Pathlogan
63
Konsul

Potwierdzam, za nic ci nie pójdzie nawet na minimum.

03.12.2012 00:32
4
odpowiedz
zanonimizowany849979
6
Generał

Zapomnij.

Niezły szrot swoją drogą, w ogóle jakieś gry ci na tym chodzą?

03.12.2012 00:37
😍
5
odpowiedz
zanonimizowany827077
0
Generał

Bogaty tatuś kolejny komputerek kupił, rozpieszczonemu bachorowi. Zamiast spać to ten o północy siedzi i głupoty rozpisuje, tylko gry w głowie...

03.12.2012 01:07
6
odpowiedz
zanonimizowany858626
26
Senator

Toć to laptop, łeeetam

dajcie spokój, nie odpisujcie trollowi

03.12.2012 03:15
Rasgul
7
odpowiedz
Rasgul
40
Pretorianin

Fachowa pomoc GOLa zawsze do usług! :D

03.12.2012 07:24
PS3fan
8
odpowiedz
PS3fan
87
Generał

@Egoleech: generalnie wszystkie, w tym BF3 w 50FPS na high ;)
@trudnezycie: wymysł coś nowego, bo to sie nudne robi...
@InGen: nawet nie wiem, czy to o trollu było skierowane do mnie czy do trudnezycie, tak więc na razie nie będę komentował...
@Rasgul: wiesz, ze z ust mi to wyjąłeś? :D Dwóch postarało się pomóc, trzeci skrytykował sprzęt, czwarty właściciela, a piąty czwartego. Pełna profeska :D

03.12.2012 11:11
szczupasia
😁
9
odpowiedz
szczupasia
70
sympatycznie

@up
nie wierze, co za "think different" :D

idz, sprawdz sobie sam i nie prowokuj wiecej

03.12.2012 12:16
PS3fan
👎
10
odpowiedz
PS3fan
87
Generał

@up: ale jaka w tym była prowokacja? Ja się jedynie normalnie zapytałem, jak cywilizowany człowiek. GOL nie schodzi na psy przez administrację, ale przez użytkowników... No ale dzięki tym kilku osobom, które chociaż starały się pomóc.

03.12.2012 12:33
krzysiekx00
😐
11
odpowiedz
krzysiekx00
71
Generał

Co się z wami dzieję? To jest gra darmowa czy naprawdę tak ciężko jest pobrać i zobaczyć czy działa?

03.12.2012 12:53
12
odpowiedz
Haszon
137
Senator

Nie każdy ma odpowiednie lacza, by w kilka sekund pobrac klienta wazacego kilkanascie GB, tylko po to, by sprawdzic, czy bedzie mu dzialac. Niektorzy maja tez net z limitem danych.

03.12.2012 13:11
😱
13
odpowiedz
zanonimizowany827077
0
Generał

PS3fan ma na pewno przynajmniej neta 50mb/s już jego ojciec oto zadbał, aby miał się czym w gimbazie chwalić...

Tak a propos: Wiesz co chcesz dostać w tym roku na gwiazdkę? W tamtym roku podobno miałeś dostać jakąś kartę za tysiaka. Czyżby to nie wystarczyło i synuś zażyczył sobie laptopek wart co najmniej 5 tysięcy?

03.12.2012 13:28
14
odpowiedz
zanonimizowany827077
0
Generał
03.12.2012 13:30
szczupasia
😐
15
odpowiedz
szczupasia
70
sympatycznie

[12] PS3fan ma slabego laptopa, to i net bedzie mial marny, w sumie racja.

konczac ta farse: tak, pojdzie Ci pewnie na max, pobieraj, graj

03.12.2012 13:45
PS3fan
16
odpowiedz
PS3fan
87
Generał

@trudnezycie: pragnę przypomnieć, że jesteś ode mnie o 1 (słownie: jeden) rok starszy. A fakt, że twoich rodziców nie stać na takie rzeczy (choć bardziej bym obstawiał że stwierdzili że nie opłaca się inwestować w takiego idiotę), to naprawde nie jest moja wina i napewno nie jest to powód do takiego hejtu z twojej strony. Zachowujesz sie jak skończony troll (jeszcze nie widziałem ani jednego twojego uzytecznego postu- na zmianę tylko hejtujesz i użalasz się nad sobą, jak to cię nikt nie kocha). To do szkoły i sie uczyć, dostaniesz się na dobre studia, zdobędziesz porządną pracę to cie może kiedyś bedzie na takie rzeczy stać. Takie żałosne wrzucanie innym napewno nic ci nie da.
@szczupasia: w dalszym ciagu nie wiem jak was "sprowokowałem" i byłbym wdzięczny za rozwinięcie tematu.

03.12.2012 13:56
😐
17
odpowiedz
zanonimizowany827077
0
Generał

Jesteś rozpuszczonym dzieciakiem i tyle. Co ty możesz wiedzieć o pracy jak wszystko hurtowo dostajesz od rodziców? Już nie wspominając jakim imbecylem trzeba być, żeby mieć problem z WŁASNYM prezentem na święta... i to nie za 30zł tylko 500...

18.12.2011
Piotrek.K [ gry online level: 91 - ... broken ... ]

Rozumiem, jakbys kupowal prezent dla KOGOS, ale naprawde nie potrafisz wymyslec prezentu dla SIEBIE? Zal mi troche ciebie.

Wszystko podsumowuje.

jeszcze nie widziałem ani jednego twojego uzytecznego postu- na zmianę tylko hejtujesz i użalasz się nad sobą, jak to cię nikt nie kocha

Niedosyć, że głupi(no ale w sumie to kwestia wieku) to i jeszcze ślepy...

w dalszym ciagu nie wiem jak was "sprowokowałem" i byłbym wdzięczny za rozwinięcie tematu.

Jeżeli to nie jest prowokacja to jeszcze bardziej mnie utwierdzasz w tym co napisałem wyżej.

03.12.2012 14:09
szczupasia
18
odpowiedz
szczupasia
70
sympatycznie

Ok, postaram sie wyjasnic tobie i innym podobnym artystom:
Twoj laptop jest BARDZO wypasiony. Taki niemalze laptopowy high-end, choc poprzedniej generacji. I sam przyznajesz, ze jedna z najbardziej wymagajacych gier ostatnich lat (tzn. Battlefield 3) smiga na twoim laptopie spiewajaco, nawet jestes w stanie podac liczbe fps (podejrzewam, ze wiesz co to jest?). Tymczasem PlanetSide 2 wymaganiami wiele sie nie rozni od BF3, ma nawet nieco nizsze.

Ty zas zadajesz pytanie w rodzaju "czy pojdzie?", dopiero potem metnie tlumaczac, ze chodzi ci o pierdolki typu rozdzielczosc, jakosc detali. Po pierwsze: pytanie typu "czy pojdzie?" przy posiadaniu TAKIEGO laptopa, moze swiadczyc, ze TOTALNIE nie ogarniasz spraw typu sprzet komputerowy, oprogramowanie i wszelkie zaleznosci miedzy nimi. Tzn. pewnie nie jestes w stanie nawet zasugerowac sie wymaganiami sprzetowymi dla danej gry podanymi przez wydawce. Po drugie: jezeli juz wiesz, ze gra Ci pojdzie na 101%, to najlepiej z twojej strony bedzie, jezeli sam sprawdzisz na jakich opcjach twoj sprzet jest w stanie ja pociagnac. Moge zasugerowac: pewnie bedzie prawie max-max, ale gwarncji nie daje, nie wiem czy osiagniesz pozadany orgazm optyczny.

Zabojcza kombinacja twoich problemow sprawia, ze ludzie patrzac na zadane przez ciebie pytanie, zastanawiaja sie, czy maja do czynienia z przypadkiem ostrego niedomagania kojarzenia przyczynowo-skutkowego, czy po prostu marnie prowokujesz.

Forum: PlanetSide 2- pójdzie?