Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Plaga glupich postow w tematach o GTA 6.

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
28.08.2026 10:08
maciell
1
odpowiedz
maciell
143
Senator

Plaga glupich postow w tematach o GTA 6.

Liczylem na ciekawe polemiki ludzi o grafice, gameplayu, postaciach, swiecie, aktywnosciach o GTA. No, ale prawie kazdy temat jest zasmiecony osobnikami z bolem dxxy, ktorzy musza sa takimi narcyzami, ze musza sie podzielic :
-bol dupy bo nie maja konsoli
- ze nie beda grac bo sramto i owamto
- moze kupia na pc jak bedzie przecena
- bo 30 klatek (co jest standardem na konsolach, cena konsol nie bierze sie z powietrza)
- generalnie obrzydzanie gry innym, takie smerfy marudy .
- bo on musi wchodzic w topici o grze, ktora go mierzi i wogole nie interesuje. No, ale wszyscy musza przeczytac jaki on jest specjalny platek sniegu.

Serio coraz rzadziej czytam tu komentarze bo zamiast czytac o grach to musze sie przebijac przez tone gowna i posty narcyzow, ktorzy musza oznajamiac wszystkim, ze on nie zagra. Serio ludzie mnie i pewnie wiekszosci ludzi nie interesuje, ze Ty nie bedziesz grac bo sramto i owamto. Gdybys mial konkretne zarzuty do wydanej juz gry i ogranej przez siebie, to spoko. Zdaje sobie sprawe, ze czesc tych postow to trolle z nowych kont. Sa pacjenci, ktorych bawi takie ragebaitowanie. Pewnie dlatego bo w RL sa popychdlami i jakos musza sobie rekompensowac. Jak byla premiera nowego Diablo, Fify,NBA.Coda,BF to ja nie wchodze ludziom w te topici i nie oznajmiam, ze nie bede gral bo wiem, ze to #nikogo. No, ale tez nie bede psul radosci z nowej odlosny ludziom, ktorzy czekali na ta gre latami.

Ja gralem w 1 GTA. Z kolegami w klasie odpalalismy demo GTA i zmiana nastepowala po smierci. To byl rok 1997. Dla mnie i jak pewnie dla wielu GTA to nasze dziecinstwo, lata bycia nastolatkiem, wchodzenie w dorosle zycie, wiek sredni, schylek zycia. Dla mnie i pewnie dla sporo innych to ostatnie GTA w zyciu. GTA 5 wyszlo w 2013 roku. To jest 13 lat temu. Na nastepne GTA po VI mozemy czekac nawet dluzej. Zwlaszcza, ze na 100% ta odslona bedzie miala swoje GTA Online i bedzie dojona latami. Gry powstaja coraz dluzej. Wynika to nie z tego, ze devi sa leniwi. Czasy, ze male studio zrobilo gre AAA juz dawno minelo.

28.08.2026 10:32
Bezi2598
2
odpowiedz
Bezi2598
197
Legend

Pierwszy raz czytasz komentarze? Przecież tak samo to wygląda w komentarzach pod innymi tematami, debilne wypowiedzi to standard, a nie wyjątek.

Załóż wątek o GTA VI na forum jak chcesz poczytać opinie od zrównoważonych ludzi.

28.08.2026 10:54
Wrzesień
3
odpowiedz
Wrzesień
83
Idiot Doom Spiral

Piszesz o głupich postach, a sam sprzedajesz głupotę, że 30 klatek na konsolach jest standardem. Otóż nie, w tej generacji nie jest. Stąd się właśnie bierze ból dupy konsolowców w przypadku gier, które na premierę ich nie mają. I nawet nie dotyczy to GTA6, bo tu raczej od początku było to oczywiste i raczej zrozumiałe.

28.08.2026 10:58
Loon
4
odpowiedz
Loon
145
mohenjodaro

Ja też jestem pełen obaw co do GTA VI, czekam na grę i mi się podoba, ale po RDR2 jestem przerażony, że dalej będą szli w ultra-realizm w zakresie poruszania postaci, ich potrzeb fizjologicznych, przegadanych dialogów, a gameplay, rozgrywka, "gra akcji" będzie tylko skromnym tłem dla "multimedialnego przeżycia imersyjnego". Mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie, ale jeśli GTA VI idzie tropem RDR2, to obawiam się, że na kolejną grę od Rockstara mogę już nie czekać

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl