Pilne - HumbleBundle
Jako, że została ostatnia okazja na bundla (5 godzin z hakiem), a paypala z kontem nie mam, mam ofertę paysafecard'a za zakup dla mnie owego zestawu. Wiem, że jest allegro i inne rzeczy, ale do tej strony zaufania już nie mam i pewności. Zestaw kosztuje niecałe 16zł, więc oferuje card'a w kwocie 20zł. Ktoś pomoże?
Wejdź na stronę paypal załóż konto albo są INNE 3 OPCJE NIE TYLKO PAYPAL jeśli tego nie zrobisz to znaczy jesteś oszustem który ktoś ci kupi a ty mu nie dasz kasy albo gimbusem który wszystko wydal na szlugi...
Zobacz sobie jakie są te 3 dodatkowe drogi do zapłaty, konto na paypalu musi mieć dane z konta bankowego, którego po prostu nie mam. Wszystkie moje dane wraz z adresem zamieszkania i IP komputera są na GOL'u, parę osób stąd zna mnie z nazwiska i z niejedną osobą tutaj coś kupowałem lub się wymieniałem, więc nie praw mi banałów o oszustwach i nie obrażaj.
Dobra poproś o rodziców o karte wszystko jedno ale takich kitów mi nie wciskaj i nie żebraj mi tu:)
Zlap mnie na gg albo Steamie to zalatwimy sprawe.
PayPal/Amazon/Google nie potrzebuja danych konta tylko karty :)
Nagytow - napisze.
https://www.gry-online.pl/forum/humble-origin-bundle-poszukuje-osoby/zfc402c3 - polecam ten wątek Kaziu i na przyszłość, nie wpieprzaj się jeśli nie masz nic do powiedzenia.
[2], [5] - Z takim poziomem i stażem na GOLu nie masz prawa się w ten sposób do kogoś odzywać
Te dobre też mi daj nr karty to ci 100zl wyciągnę:D
Zartowałem jeśli chcesz to moge ci dac barnout za free