Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata 2026 - Kanada/Meksyk/USA

Forum Sportowe
Odpowiedz
20.07.2026 00:57
Yakeem
196
odpowiedz
Yakeem
102
Konsul

Obrzydliwy mecz. Dobrze że chociaż wygrała Hiszpania, ale to sędziowanie, sam mecz i to co się działo wokół niego to kompletna parodia.

20.07.2026 00:59
dafton.
197
odpowiedz
dafton.
35
Konsul

Argentyna po tym antyfutbolu, agresji, bójce po meczu, to powinna być jechana równo przez cały świat, aż do ostatniego zawodnika tej repry przechodzącego na emeryturę. Absolutnie tragiczny i obleśny występ.

20.07.2026 01:16
mohenjodaro
📄
198
1
odpowiedz
mohenjodaro
134
Kodeina zamiast protein

Messi po raz kolejny pokazał, że bez Lautaro jest nikim

20.07.2026 06:31
Last_Redemption
199
odpowiedz
Last_Redemption
67
Senator

Pytanie czemu Lautaro nie gral

20.07.2026 08:28
200
odpowiedz
eliza44
0
Junior

Praca dodatkowa online - Panel Badanie Opinii

Zachęcam do wejścia na Panel Badanie Opinii (badanie-opinii.pl), gdzie w łatwy sposób można wymieniać punkty na gotówkę.

Wystarczy zarejestrować się w panelu, uzupełnić profil użytkownika, a następnie brać udział w badaniach.

Za każdą wypełnioną ankietę otrzymuje się punkty, a te można wymienić na pieniądze.

Wystarczy ukończone 18 lat.

20.07.2026 13:11
Łyczek
201
odpowiedz
Łyczek
241
The Chosen One

Hiszpania w pełni zasłużenie wygrała, a Argentyna to najgorszy finalista MŚ od kiedy pamiętam (od 1998 roku). Autobus + chuliganka to wstyd dla takiego narodu. Dla Messiego to smutny koniec mundialowej historii - miało być romantycznie, jego "The Last Dance", a wyszło bez tytułu, bez MVP i z utratą korony. Jak już kończymy przygodę z Ameryką to Messi tam nie byłby GOATem - 33% wygranych MŚ to dla kibiców z tego kontynentu wstyd (wie coś o tym LeBron James, który wygrał 4 z 10 finałów NBA). Naprawdę miał ogromne szczęście, że 4 lata temu Lautaro i Martinez w bramce wyciągneli mu puchar MŚ choć raz w karierze :)

Z cyklu to już nie wróci: MŚ to maksymalnie 32 drużyny, a ME to 16 drużyn ....

20.07.2026 13:13
mohenjodaro
202
odpowiedz
mohenjodaro
134
Kodeina zamiast protein

4 lata temu Lautaro
Doceniam, choć akurat 4 lata temu Lautaro slabo gral, cały turniej z urazem :P
Ale ogólnie moja indoktrynacja działa, najlepsi strzelcy ery Scaloniego - Alvarez 15 goli, Messi 37 goli, Lautaro 40 goli. I nawet nie powąchał murawy w finale.

20.07.2026 13:19
Łyczek
203
odpowiedz
Łyczek
241
The Chosen One

4 lata temu Lautaro
Może już człowiek jest coraz starszy i pamięć nie ta, ale wydawało mi się, że Lautaro dobrze grał w Katarze. Pamiętam jak się zastawiał i dobrze się odnajdował w polu karnym. Chyba że to było w 2018 (?)

I nawet nie powąchał murawy w finale.
No właśnie, zwłaszcza, że strzelił bramkę na wagę awansu. Dodatkowo patrząc, że Messi tylko tuptał z przodu 90% meczu to tym bardziej nie rozumiałem brak wpuszczenia go na boisku.

[Edit] Tak sobie myślę kto w tej Argentynie ma zdrową głowę? Messi, Alvarez, Lautaro? Reszta na terapię. Tak jak dafton napisał, Argentyna powinna być zapisana w historii futbolu jako najgorszy finalista MŚ, ale tak nie będzie - bo na końcu były łzy Messiego przecież. Upiekło się im.

post wyedytowany przez Łyczek 2026-07-20 13:23:33
20.07.2026 18:26
204
odpowiedz
smc77
80
Pretorianin

Lautaro miał świetne CA2024, być może stąd skojarzenie.

Ogólnie to pamiętałem, że w 1990 kiedy bronili tytułu to też cały świat ich znienawidził.
Aż sobie posprawdzałem.
24 żółte i 3 czerwone w trakcie całego turnieju.
1/4 i półfinał antyfutbolem przepchnięte do karnych. Gdzie świetny Goycochea wybronił im w sumie 4 z 9 jedenastek plus jedno pudło przeciwników.
W finale z Niemcami kończyli w 9 i dopiero w 85 Brehme zamknął ten cyrk z karnego unikając dogrywki i ewentualnych karnych. Mecz, przy którym ten wczorajszy nie był jeszcze wcale taki najgorszy.
No i wisienka na torcie. Czyli próba napojenia Brazoli w trakcie meczu jakimś syfem z bidonów. W przypadku Branco prawdopodobnie zakończona sukcesem.
https://sport.interia.pl/pilka-nozna/mundial/news-tajemnice-mundialu-dzien-w-ktorym-argentynczycy-chcieli-uspi,nId,2584665
Niby nikt nikomu nic nie udowodnił, ale w trakcie meczów często od tamtej pory zwracam uwagę czy ktoś coś pije od argentyńskich physio. Raczej się nie zdarza. Ogólnie to cóż, jak wygrywają to symbiozą wielkiej indywidualności i co najmniej bardzo dobrego teamu potrafiącego umrzeć na boisku za narodowe barwy. Przegrywać niestety nie potrafią.

Messi po raz kolejny pokazał, że bez Lautaro jest nikim
Mnie tam Di Marii brakowało dużo bardziej, nawet jeśli już na CA24 miał lekki zjazd to jego całkowita nieobecność na obecnym Mundialu bardzo zauważalna

post wyedytowany przez smc77 2026-07-20 19:52:19
Forum Forum Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl