PIES
Mój pies piszczy, moczy się pod siebie i ma nidowład tylnej połowy ciała. Co może mu być??
Godzine temu był okazem zdrowia.
To NIE SĄ jaja.
Trolle będą zlewani
Cześć, tu klinika weterynaryjna.
Prosimy o przyłożenie łapy psa do monitora, zaraz powiemy co mu jest.
Smaruj do weterynarza, a nie się głupio pytasz na forum, jakby pies co najwyżej kichał.
[4] Guzik, jak pies ma chcice to potrafi się zeszczać, szczególnie młody. Jak miałem kaukaza(miał wtedy koło roku) i zobaczył suke to się morowo zeszczał na chodnik, z miejsca, jak stał...No ale niedowład przy chcicy? Psy też mają swoje fetysze ale bez przesady...
Twój pies cierpi a ty sobie piszesz na forum? Dzwoń do weterynarza i po taksówkę. Nocne wizyty kosztują sporo ale trzeba się liczyć z takimi wypadkami.
Porażenie nerwu jakiegos, moj pies miał ponad rok temu identycznie, z tym ze nie az tak zeby sie moczył pod siebie. Lezał troche na wilgotnym betonie i go dopadło wieczorem, dosłownie w chwile. Leczenie przebiega troche inaczej niz u ludzi i moze trwac do kilku miesiecy, moja piesa po ponad miesiacu biegała juz jak wczesniej.
Generalnie jest to cos takiego jak nasze potocznie zwane "korzonki". Dokładniej mowiac zapalenie stawu uciska na nerw i powoduje bol a co za tym idzie niedowład tylnich łap.
Idz do weterynarza koniecznie, sa na to zastrzyki sterydowe oraz lekarstwa, w zasadzie da sie wyleczyc chociaz czasami zdarza sie ze nie do konca.
Zjada juz własne odchody ?
gdyby moje zwierze zaczęło się tak zachowywać natychmiast pojechałbym z nim do weterynarza.
[12] - Ja też, ale jak widać ludzie są coraz bardziej tępi i wolą najpierw zapytać się na forum o grach, co może dolegać ich psu.
Mam nadzieję, że autor jednak pojechał do weterynarza.
Zamiast debilu pytać o to na forum to jedź do weterynarza!
To NIE SĄ jaja.
No to może jądra? Skoro ma takie objawy i to nie zależy od jaj no to nie wiem.
Mateusz XD => lepiej wróć do szkoły się douczyć grzmocie. Jądra nie mają niczego wspólnego z moczem