Peja obraża polaków?
//youtu.be/fpbwVfCFV4A?t=8s
Znalazłem coś takiego w sieci. Osobiście czuję się zbulwersowany...
nie wiem jak wy xddd
Ja też nie wiem bo juniorzy nie mogą wstawiać linków
edit: NVM. Widzę, że już sobie poradziłeś ;)
edit: Fake fake i jeszcze raz fake.
Miałem Peje za mniej więcej "normalnego" rapera, ale po tym musze stwierdzić że to skończony debil...
edit: jakie fake?
Na moje oko i ucho to podobny głos podłożony pod jakiś inny wywiad. Widać, że ruch ust nie zgadza się z tym co mówi
Zresztą można zobaczyć resztę contentu z tego kanału...
Moim zdaniem to przez jakość filmu i bitrate. Nie wygląda na fake, uważałem Peję po części za patriotę, a teraz to już sam nie wiem.
@bogi1 Ja myśle, że to akurat prawdziwy filmik. Fakt reszta tego kanału reprezentuje dno totalne, ale tu mi się wydaje że jednak to autentyk. Słyszałem kiedyś o jakieś aferze z peją może to własnie przez to.
Słyszałem kiedyś o jakieś aferze z peją może to własnie jest to ta przyczyna.
Nie to nie o to chodzi. Pewnie o to:
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/peja-wiecie-co-robic-tlum-rzucil-sie-na-widza,109032.html
Na końcu filmiku jest ''made by Michal Tuziak''. To przeróbka według mnie
Możliwe, że to jedna z kwestii Peji w filmie Totem w, którym zagrał
https://www.youtube.com/watch?v=_RBEC3Y3emA
Albo jakiś Skit z, którejś z płyt. Wycięte z kontekstu, dopasowane przez pana Tuziaka, żeby brzmiało jako najwiarygodniej
Wystarczyło wrzucić w google słowa, które wypowiada.
Oryginał:
https://www.youtube.com/watch?v=_bDb7TShjMo
Wygląda fejkowo. Jakaś osoba się nagrała i wkleiła dźwięk z tego filmu. To tłumaczy czemu osoba w filmiku nie pokazuje twarzy...
@bogi1 Rzeczywiscie teraz mi przypomniałeś o tej aferze. Byłem jednak pewny że to o to chodzi. No nic tak czy inaczej ten pseudo raper powinien już odejść na raperską emeryture...
ten pseudo raper powinien już odejść na raperską emeryture...
Rozwiń swoją myśl. Raper jak raper. Pseudo raperem można nazwać Pikeja czy Lech Rocha Pawlaka a nie człowieka, który jednak coś tam zrobił dla tej sceny w Polsce
Sam już nie lubię słuchać Ryśka ale nazywanie go pseudo raperem to przegięcie
Moze ktos dac normalnego linka ? Ten cos nie chce mi nic znalezc a na wszystkue sposoby provoealem
Pseudo raperem można nazwać Pikeja czy Lech Rocha Pawlaka
Lecha Rocha Pawlaka bym zostawił w spokoju. Świetnie nawijał po francusku. Co do peji to on sie wypalił. Cham i prostak z niego co można zauważyć w jego nowych filmach. Szczególnie ta jego ostatania fryzura. Wyglądała jakby coś mu zdechło na głowie. Ten "pseudo raper" było odniesieniem do jego zachowania. Sam rap kiedyś dobry tworzył, ale to za dawnych czasów...
O co tu chodzi? Czemu słysze Peję, a tytuł filmu wskazuje na jakiegoś Michała Tuziaka? Kto to?
Cham i prostak z niego co można zauważyć w jego nowych filmach.
Jakieś linki ? Ja nic nie widziałem takiego. Z tego co widzę to przykładny tatuś i mąż się zrobił. Przeprowadzka do domku jednorodzinnego, abstynencja etc.
Czemu słysze Peję, a tytuł filmu wskazuje na jakiegoś Michała Tuziaka? Kto to?
Ten Tuziak to jakiś typ co obraża JP2 z tego co widzę i ma głos podobny po prostu do Peji
https://www.youtube.com/watch?v=ZZzDiX6Be58 choćby tutaj. Ta fryzura i jego rozmowa z tym pakolem to dno całkowite. Widać że coś mu serio zdechło na głowie i mu wypaliło mózg... Plus do tego jak on wyrażał sie o Tede. Zamiast goscia olać to jakaś wojenka była. Ten człowiek nic z sobą nie reprezentuje. W wywiadach może się ładnie zachować i powiedzieć że ma córeczke i że jest dobrym tatusiem, jak w rzeczywistosci brak mu piątej klepki. Z resztą można poszukać w internecie informacji i zobaczysz że on taki święty nie jest.
Peja obraża polaków?
...swoim istnieniem.
Przy okazji, "Polaków" piszemy wielką literą.
@up To dobrze. Chociaż ja bym wolał, abyś odniósł się do tematu, a nie napisał "...swoim istnieniem" bo nie masz nic ciekawego do napisania.
Auc, koobun mnie ubiegl. Z drugiej strony to mile, ze ktos ma podobne skojarzenie.
[21]
Odniosłem się do tematu, nie mój problem, że nie łapiesz.
Swoją drogą, zawsze mnie bawią ci wszyscy patrioci, których umiłowanie ojczyzny kończy się tam, gdzie zaczyna się ortografia.
@up Bardziej wygląda mi to tak jakbyś nie miał czego napisać, a chciałeś mnie tylko poprawić, więc napisałeś marne "...swoim istnieniem".
W przeciwieństwie do, jakże elokwentnego, "osobiście (tak jakby można było czuć się nieosobiście) czuję się zbulwersowany".
Otóż ja jestem rozbawiony. Czy takie odniesienie do tematu wystarczy, panie zbulwersowany nieuku?
"Polaków" małą literą. Oburza się, a z ortografią ojczystego języka na bakier. :s
Bawicie mnie :D To przyczepianie się o ortografię i o gramatykę. Zrozumiałem, napisałem źle "Polaków", ale nie. Jestem już zły, wygnajcie mnie z kraju, pff.
Wiecie że CIA zastanawiało się nad zrzucaniem nad Rosję, kondomów w rozmiarze XL, opisanych jako M. Miało to wpłynąć negatywnie na morale rosyjskiej armii.