W 2009 pierwszy śnieg sypnął pod Krakowem już 14 października, także w tym roku jest całkiem późno :>
W 2010 w Suwałkach śnieg padał 28 sierpnia, ale wtedy uznano to za anomalię, a sam puch szybko stopniał.
http://kontakt24.tvn.pl/temat,pierwszy-snieg-juz-spadl,64410,html?categoryId=499
tvn24 opublikował moją focię :3
[6] Moglbys sie cieszyc gdyby zaczeli publikowac twoje nekrologii. Z czestotliwoscia z jaka je tworzysz bylbys bogaty niczym Majkel do konca przyszlego roku naczelny nekrofilu.
I pomyśleć, że w przyszłym tygodniu w sklepach pojawia się mikołaje i choinki.
W Lidlu od ok. 2 tygodni są już mikołaje
[4] zobacz tu:
http://meteo.icm.edu.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2012102600&row=406&col=250&lang=pl&cname=Warszawa
Zapowiada się ładna sobota...
a ja na zimę jestem w pełni gotowy. :)
P.S u mnie słońce tak daje, że nawet przez rolety promyczki przechodzą..
No i dupa... [*]
Najchętniej to zaszyłbym się w jakiejś norze i przesiedział tam do wiosny...
A tu trzeba jeszcze kupić zimówki.....
na szczęście zeszłoroczne są jeszcze w porządku :]
Choć u mnie śniegu jeszcze nie ma. I oby jak najdłużej.
W Łodzi chwile (dosłownie) sypało jakimś twardym śniegiem ale już nie ma śladu. Mam nadzieje że do jutra pogoda wytrzyma bo miałem zamiar opony zmieniać :P
Jelenia Góra - + 3 C , strasznie zimno i wietrznie .
Dziś to już kurtkę zimową ubieram .
A co robił śniek w Suwałkach?
Ino zasuwałk.
U mnie padal, a teraz deszcz.
o tak, święta już blisko :P
niedaleko Katowic, też wczoraj około 22-23 sypało mocno, było biało. Oczywiście dziś już śladu nie ma, za to pada deszcz.
U mnie na północy Mazowsza, taka pogoda jakby zaraz miał spaść, ale na razie to tylko deszcz...
U mnie w Zabrzu tylko deszcz, śniegu jeszcze nie było :(
W Przemyślu ostatni raz śnieg padał w 1979 roku :)
+7 na termometrze i nawet się nie zanosi
Dzisiejsze derby ze Stalą jeszcze w normalnej, niezimowej atmosferze.
Poza tym, że wzrosło do 8, to nawet prześwituje słońce :) Cała Polska zazdrości Przemyślowi :D
http://mediahost.pl/wybor-kamer-2/kamera-8/ - zapraszam do obejrzenia, jak ktoś zapomniał jak to jest ciepło :)
Dolnośląskie, miasto na granicy z Niemcami ;> - Śnieg rządzi
Właśnie kilka minut temu niebo zaczęło srać tym białym ścierwem.
Białystok
[1] Jezuu, jakie zadupie te twoje miasto. Nie dziwię się, że ci tak zryto mózg...
[29] A wiesz co ci powiem? Gówno nas to obchodzi.
Tego mi brakowało. Niedosyć, że muszę zapieprzać nie wiadomo ile kilometrów do pracy to jeszcze umili mi to zimny śnieg, a co sie z tym wiąże ciężej przejeżdżane chodniki...
Niedosyć, że muszę zapieprzać nie wiadomo ile kilometrów do pracy
powiedział szesnastolatek, za lekcje się weź a nie głupoty na forum wypisujesz.
A no pada, pada. Ja to w sumie nawet lubię śnieg.. Ale w tym roku trochę za szybko..
Lubię śnieg... ale w Krośnie go nie ma jeszcze, niestety. Niebo zachmurzone, wieje wiatr ale nic poza tym.
RaZoR_247 Zmykaj gimbusie, za 3 lata egzamin, więc sie pilnie ucz, bo do zawodówki trafisz. Choć z twoim IQ to chyba będzie ciężko gdzie indziej się dostać.
Szkoła to moja praca, nic ci do tego.
w Zakopanym słonecznie, wychodzę właśnie pograć w piłke na boisku w krótkim rękawku
trudnezycie -> Beka z ciebie bo raz piszesz że zdajesz tekst gimnazjalny a raz że idziesz do pracy. I nie nazywaj innych gimbusami sam nim będąc.
koosa -> To chyba u was w lubelskim bo u nas w lubelskim to ciągle wiatr i deszcz :P
Jeszcze trochę i zlecą się hejterzy śniegu, bo muszą odśnieżać żeby wyjechać samochodem:D
U mnie wczoraj wieczorem trochę przyprószyło, dzisiaj leje deszcz.
trudnezycie - ty masz chyba naprawdę trudne życie, każdym postem to nam udowadniasz.
A tak btw. nie wiem czy wiesz, ale w zawodówce jest teraz taki sam/podobny program nauczania co w technikum
Pada.
Tak nawiasem mówiąc - z czego się cieszycie i czemu się smucicie? Obiecuję wam, że do 30-go nie będzie już żadnych śladów śniegu na terenach nizinnych. Może pozostanie trochę w górach. A mnie tam cieszy, że nie pada. Będę sobie mógł normalnie wyjść z domu i nie przemarznę.
Wszystkim śniegohejterom śnieżna kulka między oczy i za koszulkę.

Zdjęcie nie odzwierciedla mojej pogody tutaj bo jest dużo więcej śniegu i bielej że aż miło :)
Nie mam czym zrobić zdjęcia, ale na południu podlasia pada od rana i z 10 cm tego już leży
Kurde, u mnie cały czas pada od 2 w nocy i nie chce przestać(były małe przelotne przerwy).
Kurczę od godziny 11 pierdzieli tego białego gówna od groma :\ !
U mnie (Zachodniopomorskie) jest spoko. Wieje wiaterek, od czasu do czasu wyjdzie słoneczko, a po śniegu ani śladu. I niech tak zostanie. :P W zeszłym roku było fajnie. Śnieg spadł ze 3 w porywach do 4 razy i trzymał się maksymalnie przez dzień. Temperaturka u mnie waha się w przedziale od +6 do +8 stopni.
Coś niesamowitego :) Przemyśl to jakaś anomalia. Świeci sobie księżyc i zamiast spadać, temperatura rośnie - obecnie +11 :D Śmieję się wam w twarz drodzy forumowicze i sobie pójdę na spacer, bo ciepło i ładnie :)
[82] zazdroszczę
w Poznaniu taki zimny wiatr że odczuwalna temperatura jest zdecydowanie na minusie
Właśnie wróciłem do domu i muszę powiedzieć, że pogoda przepiękna. Śnieżek leży, niebo czyste, nie jest bardzo zimno.
Taką zimę kocham :)
Temperatura spadła do 1 stopnia, ale nadal pada tylko i wyłącznie deszcz :)
U mnie spadł wczoraj o 15, leży teraz go sporo, w sumie klimatem to fajnie jest, prawie jak w święta.
Gorzej że jutro mam pierwszą jazdę po mieście.
Temperatura spadła do 1 stopnia, ale nadal pada tylko i wyłącznie deszcz :)
Na szczęście mieszkasz w Przemyślu, więc jest po równo:)
[65]
Ja pierdole, same polskie komentarze...
JDG -> pewnie już będzie rozjeżdżony a jak mocny śnieg to odśnieżony więc nie ma się co martwić.
Dzisiaj na 18 rowerem do kościoła po nocy to jakiś hardkor. Nie dosyć, że się wyglebać można to jeszcze cały ubłocony przyjechałem , bo wszędzie mokro. Żyć nie umierać...