3 minuta i już 2 do jaja przegrywamy XD
To będzie chyba 3 mecz w historii, który przestanę oglądać przed końcem. I pierwszy mecz w historii reprezentacji, który przestanę oglądać po kwadransie ;D Jestem w szoku, ale niespodziewałem się cudów. Santos po jednym treningu, nie stworzy drużyny. Taki to sport. Masz 4 strzały w meczu i strzelisz 4 gole, masz 20 strzałów i nic nie strzelisz. Może sie ogarną....Nie no żarty na bok ;D I jeszcze następna kontuzja ;'D Ogólnie Santos potrzebuje tych dwóch lat, nawet ujowego grania. Nie da się z kupy zbudować repry w dwa dni. 2 lata to minimum.
Już przed mundialem w meczu z Chile było widać, że ci ludzie kompletnie nie pasują ze sobą do gry i nie są zgrani dodatkowo znowu zatrudnili jakiegoś kolesia z zagranicy typu Sousa 2.0 nie wiem ja się interesuje obecnie piłką tyle co nic i to widziałem, a wszelakiego rodzaju eksperci tego nie widzą?
Jakiegoś kolesia...Serio ? To kogo mieli brać? Jak u nas trenerka to żart. A zawodnicy technicznie, mentalnie i fizycznie zacofani.
nie oglądam patałachów, nigdy dobrego meczu nie zagrali. Trenerów można zmieniać jak rękawiczki ale mentalu przegrywa nigdy nie zmienią, taka prawda.
Ale z tym 2:0 po trzech minutach to sobie jaja robicie, prawda?
... ach nie, jednak nie. :/
To co, kolejny trenejro pożegna się przed ejro? Przecież jak zawsze winni będą wszyscy, tylko nie piłkarze :D
Wlaczylem w 10min i juz bylo po zawodach xD
Pierwszy gol w 35. sekundzie podobno xDDD
Via Tenor
Nadszedl czas rozliczen.
Dobrze że mamy nowego młodego trenera. Psychiczna przewaga po naszej stronie
Jak bym grał dzisiaj z naszymi chłopakami, to klną bym na nich jak na ziomków z szkolnego boiskahttps://youtu.be/Qujyvhai_gA
Polska to taki poziom Holandii mówicie :p
Tak to jest, jak się szmartfony zabiera ultrautalentowanym zawodnikom przy obiedzie, może jeszcze autokar cofał..
Via Tenor
Duda wiedzial
Ja to nie rozumiem. Zmieniają tych trenerów pomału jak skarpetki, ale przecież z gówna bata nie ukręcisz choćbyś nie wiem jaki prze**uj był.
No to jest niezłe, bo ja już trochę żyję i od jakichś 20 lat słyszę tylko, że nic się nie stało i pracujemy nad wynikiem. Przestałem oglądać tych patałachów dobre 10 lat temu i widzę, że jest "chujowo, ale stabilnie". Po każdej takiej gównianej akcji zmienia się selekcjonera, ale nie szuka się wcale winy w PZPN. To chyba nie znajdzie się rozwiązania już nigdy.
No to po 40 tysiecy premii i do domu.
To ze graja slabo mi wisi. Boli ilosc pieniedzy pompowana w to gowno. Moznaby to spozytkowac lepiej. Naprzyklad na festiwal w Opolu.
Dokładnie, ale u nas reprezentacja jest jak Husaria w XVIII w.
Michniewicz jaki był, taki był...
Nie no, zarąbiście, że przewalili, zazwyczaj po takich ostrych debiutanckich wstrząsach przychodzą chwile chwały. W Lechu też latem kibice zaczynali już tęsknić za Skorżą, co wolał zdezerterować do Japonii, a teraz pół Polski się do Poznania zjeżdża, by Fiorentinę obejrzeć.
Tylko niech Fernando pojedzie do Czesia żeby go nauczył tworzenia autobusów, bo jeśli czeska ekstraklasa masakruje obronę z Premier League to znów czekają nas litanie "Pod twoją obronę" kierowane do Świętego Wojciecha.