Odpowiedź na pierwszego posta działa.
Niemożliwe stało się możliwe. Można używać.
rly?
EDIT:
noice! witamy w XXI wieku!
Bardzo serdecznie dziękujemy, rzeczywiście gruntowne zmiany w funkcjonowaniu forum były zapowiadane już od 2018 roku i miło w końcu być świadkiem tego, że wraz z początkiem października się urzeczywistniły.
Gruntowne mohenjodaro to się dopiero pojawią za jakiś czas. Teraz dopiero prowadzimy prace wykopaliskowe z kontekście kodu forum :D
dopiero pojawią za jakiś czas
Ten jakiś czas to mniej więcej ile? Nie pytam o dokładną datę, ale tak w przybliżeniu do lat
Czyli pewnie po Wielkanocy :D
Czy przewidujecie drabinkowe odpowiedzi? Coś jak na reddicie czyli odpowiedź do odpowiedzi?
Jak zaczęli wykopaliska, to zaraz coś wykopią i będzie ze dwa lata obsuwy, tak samo jak w budowlance
Grudzień za 2 miesiące to ja wiem czy tak za wcześnie... ;) Liczę na:
- brak dzielenia odpowiedzi pod postem pomiędzy stronami
- rozwijanie odpowiedzi pod poszczególnym postem, domyślnie wszystko zwinięte
Małe zmiany a ogromnie zwiększą czytelność
Via Tenor
Kurczaki, teraz będą mnie spamować w wątku ze zrzutami. Chociaż z drugiej strony może pozwoli mi to wprowadzić nową jakość dając w odpowiedzi na górze kto wygrał i odnośnik do nowej części?
co lubicie jesc w hogu na skrzyzowaniu przybyszewskiego z ak, mi najbardziej siedzi quesadilla
"Gruntowne mohenjodaro to się dopiero pojawią za jakiś czas. Teraz dopiero prowadzimy prace wykopaliskowe z kontekście kodu forum :D"
Zeszli do Morii.
Działa, to teraz czekamy na możliwość odpowiadania na odpowiedź.
Czy po aktualizacji będzie dodany przełącznik na klasyczny wygląd strony?
Formatki klasycznej strony z roku 2001 niestety już nie ma. Ale możesz sobie pooglądać na https://web.archive.org
Działa źle. Na liście wątków liczba odpowiedzi to 3, a faktyczna ilość to 2.
No i oczywiście pytanie - po co? Skoro pierwszy wpis jest początkiem dyskusji to każdy kolejny jest odpowiedzią na ten pierwszy.
Po 50 postach i odpowiedziami do nich, post nr 51 odnoszacy sie bezpośrednio do posta nr 1 wyglada jakby jego autor pomylił watki.
to chyba zmiana wycelowana bardziej w dyskusje pod tekstami, tj. recenzje, newsy, itd.
tam przecież często się zdarza, że każdy komentarz jest trochę o czymś innym, a Ty jak chcesz odpowiedziec konkretnie na pierwszy to do tej pory nie miales takiej możliwości oprocz tradycyjnego [1].
Zaraz się poprawi. Chill :D
EDIT: I już gitarka.
Jezeli rozmowa idzie jednym torem, to nie ma sensu odpowiadac do posta nr 1. Jednak kiedy dyskusja ewoluuje zaczyna mocno odbiegac to dlaczego by nie moc odpowiedziec bezposrednio? Skoro mozna odpowiedziec pod post nr 2 i 24 to csemu nie pod nr 1
Via Tenor
Szok. Jak dobrze pojdzie to za 20 lat powinismy dostac opcje zmiane oceny gry.
Z tego co zauważyłem w wątku screeny z gier to nie ma opcji, że można w jednym poście umieścić kilka fotek tylko na każdą fotkę musi być 1 post. A wygodniej by było, żeby właśnie umieścić kilka zdjęć w jednym poście.
Ale październik. Łapka w górę
Wrzesień, ciesz się łapkami w dół póki je masz. Wkrótce przejdą do historii..
W sumie tak na serio zapytam...
Ktos tam wyzej napisal o braku kompresji obrazkow.
Nie mozna by dac np. limitu 4 albo 3Mb (teraz jest chyba 6?), ale zeby kompresja nie byla tak agresywna?
Albo nie kompresowac jpg'ow? I tak wiekszosc to max 1-1,5mb. Takie ponad 2 to rzadkosc.
Czasami tez strona robi cuda z wielkoscia tych obrazkow i wychodzi inna wielkosc (po powiekszeniu), niz oryginalny upload.
Teraz funkcja nadaje sie w sumie do memow i cropow z twittera.
Nie przejmuj się tym. Ta strona już za 3 dni przejdzie do historii. Na nowej też jej nie będzie na starcie (chyba :DD), bo nam się to gdzieś zgubiło w pracach. Ale szybko naprawimy. Dużo zmian.
A to dobrze bo myślałem że ślepne powoli xD czyli rewolucja, no ciekawe ciekawe co tam będzie :P
Ale Łosiu nie powiedział, dla której planety liczył te dni, na Wenus jedna dobra trwa 243 ziemskie dni
Dałoby radę zrobić aby można było od początku podglądać swoje posty? No i fajnie by było gdyby na stronie wyskakiwało powiadomienie że ktoś nas zacytował
Tak na szybko pamiętam tylko ten:
https://www.gry-online.pl/forum/seriale-s05e09/z6fe521c
Problem widać na stronie głównej forum, inne wielostronowe wątki mają w linku parametr PAGE.
https://www.gry-online.pl/gry/black-mesa/komentarze/zf334e?PAGE=1
https://www.gry-online.pl/forum/w-co-gracie-aktualnie-6/zcfe1dff?PAGE=1
Cofnęliśmy się do rozdzielczości 800x600 czy coś poszło nie tak?
50% ekranu zajmują boczne pasy, mam szczerą nadzieję, że to błąd.
Na pewno szybko działa, była zmiana hostingu? My od lipca na Amazonie, inny świat
edit: jest kilka fajnych zmian, to wąskie forum takie sobie, ogólnie GOL dziś od rana przypomina trochę Windows 7, gdzie elementy interfejsu aero mieszają się z elementami grafiki projektowanymi przy premierze Windowsa 98 czy nawet 3.11 (brutalnie widać np. pożółkłe forum z 2002 roku na jasnej skórce z 2025)
na pewno to, że z wątku można wrócić tylko na kategorię "forum rozmawiamy", a nie forum ogólne, to dość kontrowersyjna decyzja UX-owa, oby jednak bug ;)
A czy można już przeczytać wszystkie komentarze swoje/innego użytkownika, czy też jakaś magia lub smog krakowski nadal blokują tą niebywałą funkcję?