Oddam gry z bundla
Jak w temacie. Bundla kupiłem tylko dla WotR (który jednak w ogóle mi się nie podoba), więc pozostałe gry:
Warlock
Dungeonland
Leviathan
Showdown Effect
EU III
oddam chętnym żeby się nie zmarnowały. Jak ktoś coś chce niech poda maila lub GG.

Kto mi wytłumaczy sens dawania maila w spoilerze ten dostanie ode mnie pełny bundel poniżej BTA.
W miarę sensownie proszę.
gnoll -> pewnie mysla (czy maja racje to nie wiem), ze to uchroni ich przed pozniejszym spamem? Bo wpisywanie adresow mail nma stronach jest przechwytywane zdaje sie przez boty i pozniej wysylana na te maile sa spamy.
drogi gnollu, po to aby "roboty spamujące" nie wysyłały ci na poczte tony spamu
No ja wiem że myślą, ale niech podadzą argument czemu to pomaga. Sądzą że boty tą są jakieś ludziki co przeglądają fora i jak nie zobaczą maila w poście, to olewają? No mówię, jak mi ktoś sensownie wytłumaczy jak ten barani pęd pomaga, to darmo gry oddam.
Kluczyk doszedł, wielkie dzięki.
[11] A może sypnąłem ot tak sobie? To już nie mogę spoilera używać?
Pewien e-mail bot przeszukuje strony internetowe w celu znalezienia adresu, gdy go znajdzie to wysyła spam, a gdy damy taki adres do spoilera to bot tego nie widzi, proste
Mi się wydaje, że mechanizm spoilerów na GOLu polega po prostu na zmianie koloru czcionki, więc dla bota nie ma to żadnego znaczenia. Ale mogę się mylić.
Pewien e-mail bot przeszukuje strony internetowe w celu znalezienia adresu, gdy go znajdzie to wysyła spam, a gdy damy taki adres do spoilera to bot tego nie widzi, proste
No tak, jak mówiłem - chodzi sprytny człowiek po forach, optycznie nie widzi maila - to go nie ma :) Serio, sądzicie że boty nie mają skryptu w rodzaju Ctrl+A?
To jest głupie. ZDECYDOWANIE lepiej napisać sam przedrostek maila, jak ktoś ma maila [email protected], to napisać dupa3 na poczcie/wp/gmailu/co tam macie.
Mi się wydaje, że mechanizm spoilerów na GOLu polega po prostu na zmianie koloru czcionki, więc dla bota nie ma to żadnego znaczenia. Ale mogę się mylić.
W końcu jeden pojął...
nie wiem jak to dokładnie działa, nigdy nie programowałem żadnego bota i zapewne nigdy nie będę, a gry sobie zachowaj :)