I co z tego? To jest zwykły atak trolli, chamów z 4chana.
Gra jest genialna i zasługuje na 10/10.
Jeśli zacieszasz, że mają takie zdanie jak ty, czyli
the worst first person shooter I've ever played cant even log in, and i even stood in line for at least two hours to pay for this dont waste your money BLIZZARD IS FINISHED
to gratuluję yntelygencyy
nie graliście jeszcze pewnie a już oceniacie na 10/10, to z was są trolle, po za tym nie potraficie zrozumieć że ktoś może mieć inną opinie niż wy?
ja wiem ze mnie wkreci , kumpel mowil , hardkorowiec jak ja ^^ 3 dni z rzedu bede gral bez spania
[6] Opinia że Diablo 3 to FPS jest doprawdy budująca i inspirująca, toteż i miarodajna. Wszyscy padają przed tobą na kolana <3
Nie ma się czym przejmować, trolle robią już tak przy każdej hajpowanej mocno premierze.
Nie ma się czym przejmować, trolle robią już tak przy każdej hajpowanej mocno premierze.
Powiedział fanatyk CoD, po czym poszedł odliczać do BOII
Fanatyk czego? Coś Ci się chyba pomyliło.
No jak to? Dla wszystkich do dawania metki trolla jesteś pierwszy, a teraz się wypierasz swej ulubionej serii?
„Profesjonalni recenzenci" rzucający 9 i 10 vs. trolle wrzucające oceny z przedziały 0-5.
Obydwoje siebie warci...
Z tym, że ci drudzy nie mają tak dużego wpływu na sprzedaż jak ci pierwsi.
Nazywam trolli tych, którzy na to zasługują, a co do coda, to teraz jest mi raczej obojętny, chociaż fakt, bardzo byłem zjarany premierą MW2 (ale jak praktycznie cały świat, podobna zresztą akcja jak z Diablo).
cały świat?kocham te euforyczne wyrazy..,ja mialem to w dupie,podobnie jak setki tysiecy jak nie milionów innych osób,to samo w stylu ,,caly świat patrzy na kate jakas tam !,...