O co biega?
O co chodzi z tymi Cm i czasem? Jakieś puste dziewczyny na Fb wklejają to na FB.
Tylko proszę nie usuwać tego wątku! Bo on nie łamie regulaminu, a wczoraj już został usunięty, nie wiedzieć czemu..
rozmiar buta, czas spędzony na układaniu włosów (serio). Swoją drogą. Skąd dziewczyny biorą te zabawy i faceci nic o nich na początku nie wiedzą?
Znalazłem coś takiego :
To całkiem prosta sprawa, moda amerykańskich użytkowników przyszła do Polski, w oryginale wygląda to tak:
Girl Code
12cm = Completely Crazy
13cm = sleepy
14cm = bored at home or at work
15cm = party time
16cm = missing my ex
17cm = really happy
18cm = studying or working
19cm = i'm stupidly in love
20cm = sexually satisfied
21cm = in love with the wrong man
22cm = with my boyfriend but in love with somebody else
23cm = want sex
24cm = really happy with my love
Ale znajoma dodała 39cm więc to raczej ty masz rację
Tak jak w 2 ale to ma na celu zwrócenie uwagi na jakąś tam akcje odnośnie raka piersi.
Jak to powiedzial moj kolega: chodzi o akcje jak dluga byla twoja ostatnia kupa i ile ja robilas?
Cele (rzekome) to jedno. Niestety puste istoty o celach nie mają zielonego pojęcia i tylko wstawiają te bzdety żeby być cool i na czasie.
to znowu jakies gowno z akcja uswiadamiania o raku piersi
bez kitu kobiety to glupie stwory
dokładnie, uświadamiają o raku piersi mierząc stopę i czas układania włosów --__--
dokładnie, uświadamiają o raku piersi mierząc stopę i czas układania włosów --__--
>>która dziewczyna ma 40-centymetrową stopę?
rozmiar buta w jednostce europejskiej + jednostka "cm" dla zmyłki ;]
a nie przeliczanie jednostek ;]
ale widać tym razem same siebie tak zamotały, że jedne przeliczają, a inne po prostu dodają jednostkę przez przeliczania ;]

:)
Ta, chciałbym jeszcze wiedzieć w jaki sposób ma to uświadamiać o raku piersi.. Bzdura totalna.
Rozmiar buta + cm i w ile minut uklada wlosy - oczywiscie dziewczyny zmylily facetow i odrazu wiadomo bylo co sobie pomysla ;p No i przypominanie o raku piersi
bez kitu kobiety to glupie stwory
+1
23cm
OMG!!!!!!! TERAZ BĘDĘ PRZEZ TRZY DNI W SZOKU!! oO
Patrząc na przykład podany w linku przez KoSmIt można jasno stwierdzić że to nie zabawa dla dziewczyn, ale dla pań o lekko ograniczonym rozumowaniu oraz pań lekkich obyczajów. I to niby faceci ciągle myślą o jednym?
[21]
attylacore 100%, możecie się wirtualnie klepnąć po ramieniu
weneckie sidła No chyba nie zaprzeczysz że takie głupie gierki podważają tezę jakoby tylko facetom seks chodził po głowie przez 24 godziny na dobę? Co do attyli słabiutkie porównanie wybrałeś. Ja fanatykiem religijnym nie jestem;)
fanatykiem religijnym może nie, ale tekst o paniach lekkich obyczajów pasuje jak ulał (choć Attyla użyłby pewnie bardziej dosadnych słów) :P
co do tezy to nie wiem, dla mnie to jest oczywiste, po prostu nie obnoszą się z tym tak jak mężczyźni i lubią zgrywać cnotki.
fanatykiem religijnym może nie, ale tekst o paniach lekkich obyczajów pasuje jak ulał(...)
Ale co w tym tekście takiego dziwnego? Przecież... Ano tak! Jak mogłem zapomnieć. Przecież żyjemy w czasach gdzie "elo ziomkiem" i "kÓl" jest ten kto więcej popuka, szczególnie jeśli zdarza się to podczas przypadkowych imprez. W dodatku zapomniałem że ośmielam się pisać na forum gdzie każdy popierający monogamiczne związki jest katolem z ciemnogrodu, z kolei ten kto napisze że jest niewierzący jest wysłannikiem diabła samego we własnej osobie. Ot takie paradoksy. No nic, usunę się w cień bo zaraz zwali się na mnie cała chmara "ziomków" co z niejednego pieca chleb jedli:) Pozdrawiam.
O Joshi zaczyna swoje bzdury znowu. Juz w poprzednim watku udowodnili Ci, ze jestes zacofany pogladowo.
Co do watku. Po przeczytaniu watku to najbardziej podoba mi sie teoria z [16] :)
Przecież te wytłumaczenie z [20] jest błędne. Po co te kłótnie? :)
tomazzi
Ależ ja się z nikim nie kłócę. Wymieniłem się tylko poglądami z użytkownikiem weneckie sidła, ot cała dyskusja;) Jam człowiek spokojny i od kłótni stronię. Pozdrawiam.