Nudno mi :(
Ale mam dzisiaj melancholijny nastrój mimo braku tej okropnej zimy. Choć i tak niebo zachmurzone i letki deszczyk.
Nudzę się... Co aktualnie robicie?
Aktualnie jem obiad, później ogarnę pokój, ubiorę się i na imprezkę ze znajomymi.
To może wyjdź na spacer, czy też na rower, pograj w piłkę z kolegami (o ile ich masz).
Nie mam fajnych gier :(
Nie da się pozbyć melancholijnego nastroju... Chyba zrobię sobie kisiel :(
Lody w taką pogodę? Świeci u kogoś słonce w ogóle?
W jaką grę będziesz grał hetrixie?
zmien nick na "nudnezycie" albo rozbierz sie i popilnuj ubrania. albo zrob to i to
Przegrałeś życie mając lat 16. Oklaski dla tego pana. Wyjdź z domu czasem, powinno pomóc.
attention whore syndrome detected!!!
(o ile ich masz)
Widzę cwthomas, że ostro próbujesz się dowartościować.
[1] Mam to samo ale chyba przez pogode wczoraj 17 stopni i słonko grzało a dziś zimno i ponuro...
Pod żadnym względem nie próbuję się dowartościowywać. Ale bądźmy szczerzy. Spójrz Inquisitio na historię jego postów..
[16]
Nie radzę tak pisać, bo była tu już jedna, czy dwie sprawy o podżeganie do samobójstwa.
Nudzi ci się ?? Najeb się !!
UP Genialna rada...
U mnie rowniez dosc szaro, wyszedlbym na rower, ale aktualnie nie mam ochoty, a i pogoda narazie taka sobie. Swoja droga, czas ostatnio leci u mnie bardzo wolno, co mi sie osobiscie podoba.
jesteś nieudacznikiem życiowym, wszyscy wiedzą, że ludzie inteligentni się nie nudzą
Poczytaj sobie, to moze nuda przejdzie. http://solitarywatch.com/2013/03/11/voices-from-solitary-a-sentence-worse-than-death/
Z tym zachęcaniem do samobójstwa to radzę uważać bo żartów nie ma, opowiem wam historię której byłem świadkiem.
Mój znajomy lubił kiedyś trollować na tym forum, zakadał wątki w stylu pjes mnie pogryzl, umre na kiłe ? XD aż pewnego razu założył wątek w którym napisał że chce się powiesić albo skoczyć z okna. Siedzieliśmy wtedy przed kompem i śmiechaliśmy aż nagle puk puk, a tam policja. Zapytali Kaj ten trup jest ? XD a kolega odparł że żarty niewinne, dziecięce. Wtedy policjant bierze telefon i dzwoniąc wychodzi z domu. Chwile po tym wbiega straż internetów i łapie kolege wykręca mu łapska i krzyczy CZO TROLUJESZ TĘPA SZMATO kolega wyje a ja obserwuję co dalej robią. Jeden ze strażników złapał go za spodnie i sciągnął mu je razem z gaciami, wtedy skuli go kajdankami i bez gaci wyprowadzili z mieszkania. Gdyby tego było mało to kazali mu krzyczeć JESTEM NĘDZNIKIEM. Potem nie miałem już kolegi
Dlatego ostrzegam was przed pisaniem takich rzeczy bo to co spotkało mojego kumpla to najprawdziwsza prawda
Kcieciol
Jak już próbujesz wciskać kity w necie, to rób to tak żeby ktoś mógł w to uwierzyć. Bo w te bzdury co napisałeś to 7-latek by nie uwierzył. A jak próbowałeś napisać sarkastycznie, to Ci to nie wyszło.
Kcieciol pisze prawdę, czytałem o tej sytuacji na tvn24. Serio to wszystko prawda, uważajcie z tym zachęceniem do popełnienia samobójstwa lepiej
[25] [26] Widzę, że panowie nie uświadomieni. Historia niestety prawdziwa, ale co tam... Wszystko co dziwnie brzmi jest od razu trollem.
Idź spać, późno jest.
No właśnie niewiem. O tej porze nie zasnę, przynajmniej pare minut przed północą...
Oglądam mecz. Co wy robicie?
Wynocha trollu z mojego wątku
Powiedział jeden z największych trollów w wiosce